Aslında ben böyle de güzel olur sanmıştımbari yarın tam yapayım
hadi ya tüh
aç karnıma çayı az şekerli içsem dahi elim ayağım titrer bayılacak gibi olurum benama toksam demliği şekerli şekersiz gömerim
WitcherGirl hoşgel
hahahh seni şuan çok sevdim ikinci detoks Sabotecisimenün y
ahahhah 3. Detoks sabotecisi
4.canım kaptan yardımcısı mı oldunn hayırlı olsunn
Gördünmü bir şer nelere kadirkaç defa denediğin şeyi grup sayesinde bikere de yapabildin bide gidicem diyorsun nereye gideceksen
Valla ya kocam bugün diyo ki yemek yemicekmisin. Hayır salata yeter dedim cins cins bakıyoEn iyisi detoksu bosverelim biz
Helal olsun valla. Ben eskiden bilmiyodum kabak detoksunu bu tarifin yanında bi dilim ekmek yiyerek akşam yemeği sayıyıdum. Tabi bekardım babam görmüyodu ne yiyip içtiğimi iyi oluyodu. Belkide ondan güzel kilo veriyodumBen dayanabilirsem 3 gün yapmayı planlıyorum :)
Başarısızlık değilde nasıl yapmamam gerektiğini görmüş öğrenmiş oldum olarak olaya benceya evet haha başarısızlıkta erken pes etmemek gerektiğine dair bir ibret daha almış oldum, teşekkürler hepinize sdlafkj
Su: 3 litreİyi akşamlar kızlar bugünü erken kapatıyorum dünün menüsünü de yazayım sanırım onu da yazmadım.
22 haziran
11.30: çeyrek yufka, iki dilim peynir, yumurta yağda, zeytin, domates, salatalık, bir tk helva
Akşam: bir dilim börek, iki kurabiye, bir dilim kek (arkadaşıma gittim diyetteyim diyemedim)
Su: 3 litre
Spor: 1000 jj (aslında daha fazla ama binden sonra saymadım)
Bugün: 12.00 kahvaltı aynı
Ara: iki dilim kavun
Akşam: yarım lavaş, üç küçük köfte, yarım közlenmiş patlıcan
Su: 2 litre (üçe tamamlayacam)
Spor:500 jj (en az bine tamamlayacam)
@mifihafa
Sarmadan tek yiyerek bırakmanı tebrik ediyorumValla ya kocam bugün diyo ki yemek yemicekmisin. Hayır salata yeter dedim cins cins bakıyo
Bakalım yarın ne olcakk
Helal olsun valla. Ben eskiden bilmiyodum kabak detoksunu bu tarifin yanında bi dilim ekmek yiyerek akşam yemeği sayıyıdum. Tabi bekardım babam görmüyodu ne yiyip içtiğimi iyi oluyodu. Belkide ondan güzel kilo veriyodum
Bu akşam su böreği ıspanaklı börek pasta sarma vardı. Pastadan 2 çatal tadına bakmak için aldım kendi yaptı pastayı. Bitane de incecik sarma yedim. Kendimi tebrik ediyorum
Deostick sıkılastirmada yapiyor mu acabasırf o sürtme yüzünden dün babanne donu görünümlü bi ince tayt sipariş ettim. bir formül de deostick sürmek bacak içine -resmen 21. yüzyıl mucizesi gibi, çok tavsiye ederim.
yia sabah görmüştüm senin çocuğu unutmuşum, çok tatlı meaaşşaallah. aynısının 5 kiloluğu bende var.
Gecen persemden sonra elimi kolumu kaldiracak halim kalmadi ama ben oncesi cok sinirli oluyorum surekli hareket yoruluyorum galibaCanım regl çok kötü geçiyor. Ağrı kesici içmeme rağmen bacaklarım.agrisindan ev işi bile yapmadim. Bugün daha iyi hissediyorum. Yapacam insallah
Yine de dayanmissin tebriklerBedevi bahtımm.. akşama eşimin kuzeninin kızının ( nınınının ahahhah) doğum günü. Normalde burda yapmayacaklardı ama plan değişmiş benide çağırdı. Hemde çok yakınız gitmemek gibi bi bahanemde yok. Ama pasta yememek için bahanem çokAllahım sen konuyu biliyosun
Tesekkurler canimBahar'cim nerden başlasamşimdiden sorry tatlım, fıstık ezmesi şekersiz bile olsa hem katki maddeli hem de kalorili. Evde kendi yapanlar bile bir çay kaşığı tüketiyor günde..öyle ekmeğe sürmek cıssss olmuş --> 100 burpees
Öğlen şeker arası olmuş, karpuz yerine kuru kayısı yoğurt enfes olurdu.Kasenin büyüklüğünü sormaya korkuyorum --> 20 şınav
2 tablet dediğin bütün kalıp değildir umarım
Ne olur 2 kareyi kastettim de
Tebrikler Tansu'cum. Sevindim
Zeynep'cim bence harika olursun
Vayy tüyo süper
Az da olsa farkli seyler denemelisin ben bugun annemgilin.bahcesinin otlarini yoldum bacaklat bayagi yaniyorkız fıstıkezmesi protein içerdiğinden kendiliğinden var programımda, fazladan yemedimkarpuz konusunda haklısın. ama eve alınınca artık yedim dün de, başka meyve gördüğümüz yok zatii sdkljfa. 300 gr yemişimdir tahminen.
tabii ki tablet tekli parça. toplam 10 gram yemişimdir.
şimdi bakayım burpees neymiiiş skladjf
edit: baktım vallaha ben bunu 1 kere bile yapamam ne 100ü sdklafjas. alternatif bir şey alabilir miyim
Ben oglenle birlikte yedi sandim kaptanim bir de spora tesvik kh alimini dusurmekti amacim keciler ahilda dahaçileğe hemde öğünde tek yenen oyken ceza mı? cici kaptiş olmadı karboya kızıyorduk hani o da fazlasına.
yok canım ceza. ben çileğe labneyi koyuyorum üstüne hindistan cevizi rendesi üstüne çikolata rendesi birde stevia afiyetle yiyiyorum. bizim beslenme tarzımıza uygun çilek.
canım gidersen kilo verirsin ama yavaşlar emin ol yılların çabası takım insanı motive ediyor. birlikte öğreneceğimiz daha çok şey var.
dün kesin keçileri kaçırdı ondan olmuştur canıminternet ortamında jest ve mimikler olmadığı için bazen yanlış anlamalar olabiliyor.
Evet birazda o motive ediyor beni bakalim bu hafta cok bir umidim yok cukura dusmesem iyiydihayırlı olsun tansucum çok sevindim kaptan olmana. artık takımdakilere örnek olmak için karbonhidrattan uzak durman gerekecek kuzum hazırla kendini.
Canim bende de fazla incelme yok gibi ic camasirlarim hala dar gibimenüm şöyle -kahvaltı serbest ve sporumun olmadığı gündü bugün ama yine de nutelladan mutelladan geçmişim, zaten reçel de sevmediğim için herhangi bir gün gibi geçti- @Derya_the_queen
sabah: yulaflı omlet, az fıstık ezmesi, süzme peynir, salatalık, zeytin, 3 4 cherry domates
öğlen: 1 yeşil elma, sade nescafe
akşam: bezelyeli tavuk yemeği (bezelye bayağı az) ve salata
su: 3 lt
spor: 35 dk kardiyo videosu, 40 dk yürüyüş
bikinili mikinili olmasa buraya da koymak isterdim, bende son 5 günde kilo değişimi 0 ama çok acayip bir görüntü değişimi var. çok hızlı kas kazanıyormuşum ve ona göre yağ kaybediyormuşum. tam bir yağlarım kasa dönüştü klişesi haha. ilk 2 haftada yanlardan biraz incelme vardı ama 5 günde sırtımdaki katlar yok oldu resmen, yaptığım videolar biraz zorlaştı belki o sebepledir. kilo değişimim bu hafta da 0 olursa grubun amacına aykırı bir durum olduğu için ayrılabilirim, sonuçta istatistiği olumsuz etkilemek istemiyorum.
Bende bakayim gobek bolgem zayiflarbelkiteşekkür ederim, çok naziksin. hani böyle 3 ay diyet yapsam sonra 1 hafta kilo verme dursa tamam diyeceğim de ikinci haftadan durunca bi ben de demoralize oldum. işe dönünce iş yerinde kan vereceğim, belki bir şeyler dengesizdir dedi hocam bir bakacağız. yıllar önce insülin direncim vardı ama nüksetmiştir belki, bilemeeeyyom.
videolar şu kanalın low impact/cardio starter videoları. 45 dakikalık leslie yerine bunların 25-35 dakikalarını çok çok çok öneririm, 3. dakikadan itibaren her yerden ter akıyor. ben spor puanını hesaplarken direkt bunun dakika bazında puanını yazıyorum ama 45 sn durmaksızın yaptığı hareketleri tek tek toplasan arşa varır, çok yoruyor insanı. 3-4 set * 3 hareket yaptırtıyor genelde, o yüzden hızlı bitiyormuş gibi de geliyor. bir deneyin derim.
Hmm bizim burda kurt dusunce butun aile ayni gun ilac alirçok lezzetli görünüyor 15 kiraz bana göre fazla değil zaten çekirdeği var. cuma sonucunda gözlerim.
yok canım mutlaka düşüş olacaktır. ayrılmak ne demek duymayayım böyle şeyler kendine mesaj gönder bu kadar olacak bu hafta diyerek.
doktora dedim canım belirti göstermiyorlarsa onlara ilaç yazamam dedi. test yaptırın isterseniz dedi.hastaneyede götüremem şimdi onları. benim ilacı ücretli alıp yapabilirim belki. önce korktum sonra çok güldüm hayvenseverliğin de bu kadarı olmaz dedim.
oy canım o arkadaş menüsü çok kötü @mifihafa cezalandır acımasızca.
detoksun gitmesine üzüldüm ama menün güzel yinede.
Su an bahce islerimiz var kecilerde var bilsseysim ilk basladigimda yapardim burdadüşük kalori ile yapılan diyetlerde diyetisyenler sadece yürüyüş veriyor. ben günlük 800 kalorili bir diyet yapmıştım. diyetisyenim 65 kg a düşene kadar spor izni vermedi hatta merdiven dahi inip çıkmayacaksın gerekli durumlarda asansör kullan dedi bana. ye ve yat olayıydı anlayacağın.
Bende bu hafta dikkat edeyimhatta bana mantığınıda şu şekilde izah etmişti hemen onuda yazayım. eğer diyet yaparken spor yaparsan yüksek kilolarda kasa dönüşmesi daha çok oluyormuş yoğun sporla. hem zor verirsin kas yağdan ağırdır hemde verdiğin zaman kalın kalırsın incelmek istiyorsan sadece diyet yap bol su iç sarkmalarında azalır demişti. 65 kg da artık bir spor yapmaya başla demişti bana
uykunda kas çalışmışsındır bol bol.
MeAssAllahEki Görüntüle 2653527
Su: 1.75 eger halim olursa 1 bardak daha icip 2 litre yapicam.
Spor: 10.000 adim
100 mekik
100 suguat
Eki Görüntüle 2653528
Normal mekik sadice üst karin bölgemi çalıştırıyor, bu yüzden bu harekette başladım bu gün.
150 bu hareket, (adini bilen varsa yazsin lutfen)
500 ip atlama.
10 dakika dans (süper tempolu, çok ter atdim sadice 10 dakikada)
Bide hem kizlarim izlesin eğlensin hemde spor olsun diye agaca ciktim indim, agactan sarktim, onlarin cikardim indir dim falan 40-50 dakika spor degil ama baya yoruldum.
Arrietty_
Gecmis olsun kaptanimStrongiloidiyaz adı bu. böyle 2,5 cm boyunda erişte gibi bişey. çok korkutucuydu baştan ama şimdi alıştım gülüyorum sadece. ilaç öldürecekmiş yaşayanları 1 hafta sonra 2. dozu alıcam larvaları için sonra 3. doz kalanlar için. şimdi katil oldum yani
Fatsecret daha aciklayici geldi bana turkce de yalniz makrolara dikkat etsevemiyorum kalori görüyorum ama miktar kısımları çok açıklayıcı gelmiyor bana. yazılı olunca daha güzel yorumlanıyor.
makas benim en sevdiğim hareketlerden biridir. çok fazla kas grubu çalışıyor. 30 ar adet hem düz yapıyorum hem çapraz 2 set halinde.müthiş çalıştırıyor. en çok alt karın kasında etkilidir.
Saol canim
Benimde var saolsun kizim 2 takim kirdi bitirdiay dk başı tuvalete kalkma gerilimi su kaybetmekten daha kötü,haklısın boşver bence de bir günlük. ben kendimde şöyle bir bug buldum, normalde su içmek bana çok zor gelir. bir tane 500 ml'lik bardağım var, bir kere sabah uyandığımda onunla 1 bardak su içiyorum. sonra da ne zaman su içmeye kalksam o bardakla içiyor ve hepsini bitiriyorum. psikolojik olarak 'amaan 1 bardak su alt tarafı' diye diye içiyorum ama yarım litre yarım litre içmiş oluyorum. tabi ne kadar erken içsen akşama o kadar rahatsın. zorunda olmasam hayat boyu su içmem, aramam, sormam.
Deostick sıkılastirmada yapiyor mu acaba
Gecen persemden sonra elimi kolumu kaldiracak halim kalmadi ama ben oncesi cok sinirli oluyorum surekli hareket yoruluyorum galiba
Yine de dayanmissin tebrikler
Tesekkurler canim
Az da olsa farkli seyler denemelisin ben bugun annemgilin.bahcesinin otlarini yoldum bacaklat bayagi yaniyor
Ben oglenle birlikte yedi sandim kaptanim bir de spora tesvik kh alimini dusurmekti amacim keciler ahilda daha
Evet birazda o motive ediyor beni bakalim bu hafta cok bir umidim yok cukura dusmesem iyiydi
Canim bende de fazla incelme yok gibi ic camasirlarim hala dar gibi
Once zatiflama sonra mi spor yapmaliyiz.
Bende bakayim gobek bolgem zayiflarbelki
Zaten kalin tipliyim
Hmm bizim burda kurt dusunce butun aile ayni gun ilac alir
1 hafta mi 2 haftami sonra tekrarlanir
Su an bahce islerimiz var kecilerde var bilsseysim ilk basladigimda yapardim burda
Bende bu hafta dikkat edeyim
MeAssAllah
Gecmis olsun kaptanim
Fatsecret daha aciklayici geldi bana turkce de yalniz makrolara dikkat et
Saol canim
Benimde var saolsun kizim 2 takim kirdi bitirdi
3 takimin 1 inide ben kirdim
Eskiden olsa o tabağı sıyırır da sıyırırdım ama velakin eşimin kuzeninin karısı da ordaydı. Biz onla aynı zamanlarda diyetisyene gidip aynı zamanda doğum yaptık. O dal gibi kaldı ben şişko. Kaynanama gittikçe onun zayıflama muhabbetinden bıktığım için bian önce erimem lazımSarmadan tek yiyerek bırakmanı tebrik ediyorum
Sarma kırmızı çizgimdir :)
Hosgeldin yazmak icindi canimCanım beni etiketlemissin ama biturlu goremiyorum, bulamıyorumm
Kaptan yardımcılığın hayırlı olsun canımHosgeldin yazmak icindi canim
Tesekkurler kuzum hosbuldumHosgeldin yazmak icindi canim
Öpemiyorum aşısından dolayı. Bugün çok kötüydü. 1 lahmacun salata ve ayranla devam ettim. Sonra arkadaşıma gittim. Birer şişe bira içtik yanında da tuzlular vardı.(taş krakerler) Dertleşirken bi baktım hepsi gitmiş. Dürüstlüğüme karşın bir ceza/telafi vereceksin bu durumda sanırım.Az yemem canim ben, saglikli seylerden doyana kadar yerim
Yerim o guzelligi, op yerime lutfen
Kadın değil miyiz :) güdülenmelerimiz bile hep aynıEskiden olsa o tabağı sıyırır da sıyırırdım ama velakin eşimin kuzeninin karısı da ordaydı. Biz onla aynı zamanlarda diyetisyene gidip aynı zamanda doğum yaptık. O dal gibi kaldı ben şişko. Kaynanama gittikçe onun zayıflama muhabbetinden bıktığım için bian önce erimem lazımo yüzden yiyemedimm
Hiii biraÖpemiyorum aşısından dolayı. Bugün çok kötüydü. 1 lahmacun salata ve ayranla devam ettim. Sonra arkadaşıma gittim. Birer şişe bira içtik yanında da tuzlular vardı.(taş krakerler) Dertleşirken bi baktım hepsi gitmiş. Dürüstlüğüme karşın bir ceza/telafi vereceksin bu durumda sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?