Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya evet haha başarısızlıkta erken pes etmemek gerektiğine dair bir ibret daha almış oldum, teşekkürler hepinize sdlafkj

En iyisi detoksu bosverelim biz
Valla ya kocam bugün diyo ki yemek yemicekmisin. Hayır salata yeter dedim cins cins bakıyo
Bakalım yarın ne olcakk
Ben dayanabilirsem 3 gün yapmayı planlıyorum :)
Helal olsun valla. Ben eskiden bilmiyodum kabak detoksunu bu tarifin yanında bi dilim ekmek yiyerek akşam yemeği sayıyıdum. Tabi bekardım babam görmüyodu ne yiyip içtiğimi iyi oluyodu. Belkide ondan güzel kilo veriyodum

Bu akşam su böreği ıspanaklı börek pasta sarma vardı. Pastadan 2 çatal tadına bakmak için aldım kendi yaptı pastayı. Bitane de incecik sarma yedim. Kendimi tebrik ediyorum

ya evet haha başarısızlıkta erken pes etmemek gerektiğine dair bir ibret daha almış oldum, teşekkürler hepinize sdlafkj
Başarısızlık değilde nasıl yapmamam gerektiğini görmüş öğrenmiş oldum olarak olaya bence bende bi kere ekler yapayım dedim allahım sıkma poşeti yüzünden gram kabarmadılar. Tüm gün dayak yemiş gibi gezdim üzüntümden

Su: 3 litre
Spor :1000jj (sonunda tamamladım) ben kaçıyorum kızlar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar

Sarmadan tek yiyerek bırakmanı tebrik ediyorum
Sarma kırmızı çizgimdir :)

Deostick sıkılastirmada yapiyor mu acaba
Canım regl çok kötü geçiyor. Ağrı kesici içmeme rağmen bacaklarım.agrisindan ev işi bile yapmadim. Bugün daha iyi hissediyorum. Yapacam insallah
Gecen persemden sonra elimi kolumu kaldiracak halim kalmadi ama ben oncesi cok sinirli oluyorum surekli hareket yoruluyorum galiba
Yine de dayanmissin tebrikler
Tesekkurler canim
Az da olsa farkli seyler denemelisin ben bugun annemgilin.bahcesinin otlarini yoldum bacaklat bayagi yaniyor
Ben oglenle birlikte yedi sandim kaptanim bir de spora tesvik kh alimini dusurmekti amacim keciler ahilda daha
hayırlı olsun tansucum çok sevindim kaptan olmana. artık takımdakilere örnek olmak için karbonhidrattan uzak durman gerekecek kuzum hazırla kendini.
Evet birazda o motive ediyor beni bakalim bu hafta cok bir umidim yok cukura dusmesem iyiydi
Canim bende de fazla incelme yok gibi ic camasirlarim hala dar gibi
Once zatiflama sonra mi spor yapmaliyiz.
Bende bakayim gobek bolgem zayiflarbelki
Zaten kalin tipliyim
Hmm bizim burda kurt dusunce butun aile ayni gun ilac alir
1 hafta mi 2 haftami sonra tekrarlanir
Su an bahce islerimiz var kecilerde var bilsseysim ilk basladigimda yapardim burda
Bende bu hafta dikkat edeyim
MeAssAllah
Gecmis olsun kaptanim
Fatsecret daha aciklayici geldi bana turkce de yalniz makrolara dikkat et
Kızlar bu arada bir türlü yazamadım Arrietty_ ve Birgaripanne kaptan yardımcılığınız hayırlı olsun
Saol canim
Benimde var saolsun kizim 2 takim kirdi bitirdi
3 takimin 1 inide ben kirdim

Canım beni etiketlemissin ama biturlu goremiyorum, bulamıyorumm

Sarmadan tek yiyerek bırakmanı tebrik ediyorum
Sarma kırmızı çizgimdir :)
Eskiden olsa o tabağı sıyırır da sıyırırdım ama velakin eşimin kuzeninin karısı da ordaydı. Biz onla aynı zamanlarda diyetisyene gidip aynı zamanda doğum yaptık. O dal gibi kaldı ben şişko. Kaynanama gittikçe onun zayıflama muhabbetinden bıktığım için bian önce erimem lazım o yüzden yiyemedimm

Az yemem canim ben, saglikli seylerden doyana kadar yerim

Yerim o guzelligi, op yerime lutfen
Öpemiyorum aşısından dolayı. Bugün çok kötüydü. 1 lahmacun salata ve ayranla devam ettim. Sonra arkadaşıma gittim. Birer şişe bira içtik yanında da tuzlular vardı.(taş krakerler) Dertleşirken bi baktım hepsi gitmiş. Dürüstlüğüme karşın bir ceza/telafi vereceksin bu durumda sanırım.

Kadın değil miyiz :) güdülenmelerimiz bile hep aynı

Hiii bira en kötüsü
Full şeker kız o :)
Ben eşin olsam ciddi ceza verirdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…