Oy kiyamam pasama, nasilsin canimcim..Veriyorum canim ama arada uyaniyor yine acikip bide 4 kopek disi kaldi biraz onlarda arada rahatsiz ediyor sanirim
Ben buyuk oglumu 27 ay emzirdim, cok asiri emmeye duskundu ve birakmamiz 1 hafta surdu.Uyku eğitmi vermeyi çok istiyodum. Hatta hiç sallayarak vs uyutmamıştım. Mama içerken yada emzik emerken karnı doyunca uyuyodu. Taaa ki ben bunalıma girip emziremicem psikolojisine girene kdar. Sonra sürekli memede yaşamaya başladık önce mamayı sonra emziği bıraktı. Emerek uyuduğu içinde uykuya dalmayı bilmiyo. Geçen gece Uyandığında emzirmeden uyuttum. Ondan cesaret alıp Sonraki gece de denedim ama felaket oldu kıyamadım. İlk önce gündüz ve akşam uykusunu emzirmeden uyutmam lazımmış yanlış yerden başladım.
emzirmeyi kesmeyi istiyorum çünkü gittiğim her yerde istisnasız memede evi zaten saymıyorum .. beyfendi banyo yaprken bile emmek istiyo. Park hariç.. çocuklar oynarlar benmki gelip emer. Ama 2 yaşa da az kaldı diyorum 5 ay daha bekleyeyim. Kafam çok karışık
Ayy bu mesaja cok guldum yaasırf o sürtme yüzünden dün babanne donu görünümlü bi ince tayt sipariş ettim. bir formül de deostick sürmek bacak içine -resmen 21. yüzyıl mucizesi gibi, çok tavsiye ederim.
yia sabah görmüştüm senin çocuğu unutmuşum, çok tatlı meaaşşaallah. aynısının 5 kiloluğu bende var.
Gecmis olsun canim, sabaha daha iyi olursun insallah...Canım regl çok kötü geçiyor. Ağrı kesici içmeme rağmen bacaklarım.agrisindan ev işi bile yapmadim. Bugün daha iyi hissediyorum. Yapacam insallah
Sabah:4 dana salamı 1 dilim hellim 4 cherry domatesSu ve sporunu yazmamissin canimYanlis gun yanlis ogun olmus. Antremandan sonra sahanin etrafinda 5 tur kosarsan anlasiriz
Hyperborea17 menusunu ve oglanin uyumasini bekliyordum kaptanim. Uykuya teslim olacagim birazdan. Saat basi uyaniyorum zaten
Biberon vs asla istemiyo ya. Ufacıktı suyu hep bardaktan içerdi. İşin kötüsü sütte içmiyo. Napalım bende tamamen beslenmesiz şekilde sadece su ile bırktırıcam sanırım. Az daha sabırBen buyuk oglumu 27 ay emzirdim, cok asiri emmeye duskundu ve birakmamiz 1 hafta surdu.
Fakat 18 aylikti gece uyumadan once sut veriyordum , gece emmek yok annecim diyordum..
Uyandiginda da dolapta sulugunda sutu oluyordu hemen onu veriyordum gece emmesini oyle biraktik..
Gunduz emmesiyse cok surdu :)
2. oglum o kadar sevmiyordu emmeyi , gecede 2 kez falan emiyordu o yuzden hic kesmedim gece emmesini , cunku beni rahatsiz etmiyordu..22 aylik oldugu hafta kendisi asla emmedi bir daha, bir birakti Allahim icmedi bir daha..
Sizinde az kalmis biraz daha sabret sonrasinda deliksiz uyursun kuzum..
Canim onceki mesajda da yazdim , esin ceza vermis bira ve cereze ben kucuk bir ceza yazcagim menu tablosuna, iyi geceler.Sabah:4 dana salamı 1 dilim hellim 4 cherry domates
Öğlen: 1 bardak ayran,1 köfte,1 kase kiraz
Akşam:1 lahmacun 1 salata ve ayran
Sonra: 250 ml bira(şişeyi bitiremiyorum) yanında kraker.
Su:2litre
Spor: 2 saat yürüdüm. Kas gevşeticiyle duruyorum.
2 yasinda birakir canim birkac ay kalmis zaten..Biberon vs asla istemiyo ya. Ufacıktı suyu hep bardaktan içerdi. İşin kötüsü sütte içmiyo. Napalım bende tamamen beslenmesiz şekilde sadece su ile bırktırıcam sanırım. Az daha sabırTekrarı yok diye kendimi sakinleştiryorum
Seninde ellerine saglik Filizim :)Benim yaptığım da öyle olmuştu, ama önemli değil bence. Biraz daha bal eklesem, hatta z.yagı belki kremsi olurdu ama kalori arttırmak istemedim. Zaten sonra da ne gereği var fıstığı direkt yerim olmuştum
hoşgeldin canım aramıza. ne kadar az verilecek kilon var hemen verirsin inşallah.4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : WitcherGirl
İsim (İsteğe Bağlı ): Witcher
Mesleginiz: Gıda teknikeri
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : Nişanlıyım
Çocuk Sayısı ve yaşları: Maalesef
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 1.54
Kilonuz: 60.1
Hedef kilonuz : 55 şuan için. (52 asıl hedef)
Kilo alma hikayeniz : Biara 70 kilodan 52 kiloya indim. Fakat kendimi saldım almam sandım geri ama öyle bi alınıyomus kiahanda geldim o yüzden buralara
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlığım için ve tabiiki kendimi güzel hissetmek için. Etli, butlu olmayı sevmiyorum. Zayıf biri olmak hep hayalim. Çırpı bacaklı bişi
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? : Ben fazla girmiyordum biara ve 10.takıma sanırım katılabilir miyim yazmıştım. Öyle form falan doldurmadım. Takıma da katılmamıştım. 1-2 yazmıştım ve kendimi saldığım için bırakmıştım. Şuan çok kararlıyım. Yapıcam, olacak :)
sorma vallahi bende doktora gittim adını ezberledim sözde. dediğim şey stro lu bişey parazitim oldu. canımsın tabiki kalacaksın hedefine ulaş ama bizimle kal.adini okumam yarim satimi aldi.
Iyi cinayetler dilerim o zaman,
Saka bir yana tekrar gecmis olsun ve senin bu enerjin pozitiv olman falan napicam ya acaba kilo vermeyipte hep buralardami kalsamı ne?.
Ayy bu mesaja cok guldum yaa
Gecmis olsun Ceydosum, hizlica toparlanirsin insallah..4. takımın harika kadınları bugün nasılsınız? günüm yine saçma sapan başladı bnim saat 16 da olan dişçi randevumu ben 10 olarak hatırlayınca sabah fırladım yataktan. neyse ki aradım gitmeden doğrusunu öğrendim. bol koli yaptım arada.
bu aralar menülerimi yazamıyorum ama aile boyu (eşim ve Nehir) yumurta detoksundayız. Eşim iyi nehir çok fena deliriyorum ama 2. gün ve 67,7 ile başladı şimdi 66,6 kg.
ben hala tırmalama aşamasındayım ama nedeni bulmuş olabilirim. ben hayvan sever bir insanım. bundan dolayı parazitlerde sanırım beni kendilerine uygun konak olarak seçtiler hani hayvan seven bizide sever diye. nur topu gibi parazitlerim mevcut. ne mi yapacağım derhal ilaç yazdırdım çünkü cinsini tespit edebildim bugün kullanmaya başlıyorum. inşallah neticesini alırım arınmış bir bünyem olur sonucunda. @Tarot520 sen geldin hemen aklıma nerelerdesin ne yapıyorsun?
Canim henuz tartiya eksi olarak yansimasada , mutlaka yansir.menüm şöyle -kahvaltı serbest ve sporumun olmadığı gündü bugün ama yine de nutelladan mutelladan geçmişim, zaten reçel de sevmediğim için herhangi bir gün gibi geçti- @Derya_the_queen
sabah: yulaflı omlet, az fıstık ezmesi, süzme peynir, salatalık, zeytin, 3 4 cherry domates
öğlen: 1 yeşil elma, sade nescafe
akşam: bezelyeli tavuk yemeği (bezelye bayağı az) ve salata
su: 3 lt
spor: 35 dk kardiyo videosu, 40 dk yürüyüş
bikinili mikinili olmasa buraya da koymak isterdim, bende son 5 günde kilo değişimi 0 ama çok acayip bir görüntü değişimi var. çok hızlı kas kazanıyormuşum ve ona göre yağ kaybediyormuşum. tam bir yağlarım kasa dönüştü klişesi haha. ilk 2 haftada yanlardan biraz incelme vardı ama 5 günde sırtımdaki katlar yok oldu resmen, yaptığım videolar biraz zorlaştı belki o sebepledir. kilo değişimim bu hafta da 0 olursa grubun amacına aykırı bir durum olduğu için ayrılabilirim, sonuçta istatistiği olumsuz etkilemek istemiyorum.
O dumbellar ciksin artik meydaneeee :)))Güzel gözüküyor egzersizleriSana tavsiye eden biri var mı tatlım bu kanalı? Hani yapıp sıkılaşan
Dün dumbellarimi buldum, bazadalarmiş. Bu kadar zamandır üstünde yatiyormuşum
arada bir parmak atıyordum ben açma kapama düğmesine. dün bastım baktım ışık yandı şarja taktım şarj olmayada başladı. ama batarya ölmüş sanırım hemen bitiyor. artık angarama gidince elden servise verip bir 5 yıl bakımı yaptırayım yavruma.ama şimdilik açık. aman nazar değmesinKolaygelsin güzelim, bugun takım canlandı sayendelaptop halloldu mu sahi?
Kaptiş senin telefon peki?düzelme var mı@Yawrukush
oy çok sağol valla. imanım gevriyor çözeceğim diye( çok zorlanıyorum anlamına geliyor) ben 30 yan 30 çapraz yapıp 30 sn d,nlenip yeniden yapıyorum direk çapraz çok zorluyor.Artik yazmaya calisirim canim.
Capraz bir kac kez yapmistim ama hic calismayan alt karin kaslarim: "noluyoruz lan" dedi ve 30 dan fazla yapamadim pert oldum pes etdim tabi o zaman alt karin kaslarini calistirdiğin bilmiyordum ki ben, bende diyoru ki bu gobek niye gitmiyor ust: kas, alt: yağ
kız sen reçele ne çok dadandın. çok karbolu olmuş listelerim kocişimin laptopta kaldı daha aktaramadım .eşin kim bakem senin derhal ceza gelmeli.Sabah: 1 ck tere yaği 2 dilim çavdar ekmeği, 3 yk yoğurt, 1 çk reçel, 1 kibrit kutusunun 20 de 1 i kadar peynir nerdeyse yok kadar ama 10 kalori kendisi.
Oğlen: 1 kase tavuklu ve sebzeli spagetti.
Aksam: 4 kasik yoğurt, yarim filim ekmek, yarim dilim sucuk (ne alaka diyceksiniz tadina baktim diyelim.)
Ara: 1 kase vanilyali dondurma, agacalara in cik: 2 erik, 3 kiraz, 4 kayisi yedim.
CEYDOS Arrietty_
Menum hic guzel degil farkindayim.
nelerde bilirmiş bak ben skinny jean egzersizini bilmiyorum ne yapıyoruz skinny giyip evde mi dolanıyoruzbacaklarım resmen benimle savaşıyo. yok kalkmam bacım zorlama beni diyip aşşa iniyo kalkacaksınnnn uleyn kilo veriyoz burda diyorum o haldeyim yaniartık yarına 59'ları görmek istiyorum ya siz neler yaptınız? ben bugün düzenli beslendim ve saatlerim geldiğinde pilates, skinny jean ve hit cardio egzersizleri yaptım. (bu az önce bitti)
yani teknik olarak menü kötü değil ama detoksu bozman ben yiyemezken kısır yemen tabi ki hoş olmamış. bugünde tam canım asma yaprağına sarılmış kısır çekerken.Şimdi kabak detoksunu nasıl sabote ettiğimi yazacam
Kahvaltı
2 dilim.kavun
2 dilim peynir
Oglen
2 kabak sote
4 kaşık yogurt
Akşam
1 fincan ince bulgurla bol sebzeli kısır yaptım
Yağ tuz eklemedim. Isot ekledim çok acıydı
1 bardak ayran
3 litre su
1 bardak yeşil çay
3 tane erik
Spor
tüm evi halıları kaldırıp supurup silip geri serme
Koltukları silme
Mutfak dolapları silme.
Sanırım kısırı bu işlerin oluşturduğu açlıkla yaptım.
@esmeriiim
@Beklenen2
aydingelini
8 yil kopek baktim aslinda baktim demeyeyim hep annemin ustune yiktim:))eneeem ne tatlı :) kedinin de işi görece zor da, bir köpek bakımı değil. dünyada en çok birlikte yaşamak istediğim canlı golden retriever ama gel gelelim hiç o topa giremiyorum, cesaret edemiyorum.
yavrukushum yok toparlanma falan kimbilir hayvancıkları ne zamandır besliyorumda ben fark etmedim. çok iyiyim ama gece psikolojim çok fenaydı kendimi iğrenç hissettim. şimdi normalim. hatta ailece bolca güldük halime. kımıl kımıl muhabbetime bayıldı hepsi.Gecmis olsun Ceydosum, hizlica toparlanirsin insallah..
Canim benim telefon sizlere omurKolaygelsin güzelim, bugun takım canlandı sayendelaptop halloldu mu sahi?
Kaptiş senin telefon peki?düzelme var mı@Yawrukush
Bende seni ozledim canim, denk gelemedik bugun, yarina acisini cikaririz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?