Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim bende seni, takim arkadaşlarımı cok arıyorum. İslerim yogun arada okuyorum çıkıyorum.
Güzel haber, kacamak yapmıyorum. 2 öğün if yapıyorum

Harikasin dostum. Hersey kilo vermek icin
Harikasin, arada firsat buldukca gel Denizcim, opuyorum yanaklarindan..

Nasil bir hastalik bir bilgim yok canim, umarim ilaclar ise yarar..
Doktora gorundun mu?
Cok uzuldum...

aman ne güzel menü okadar çok acıktım ki dolapta açılmış ton var yesemmi düşüncesi beynimde.
Bugünkü menüm sabah
2 haşlama yumurta yeşillik 1 dilim peynir
Öğle
Yarım kase çorba
Ara 1 galeta kepekli
Akşam
1 kabak fırında baharatlı 1 yk yoğurt 2 ceviz 1 galeta
Su 3lt
Spor 45 dk leslie
@JaneRizzoli
kabak grubunda değilsin galiba sende varsın sanıyordum. menü güzel beğendim.
olur canım öğlende beni görsen ne oluyor derdin gittim ona da ilaçlar yazdırdım ama eve döndüğümden beri bir kere bile hapşurmadım. tez geçti benden ama en azından ilaçlarım elimde.
bana yazılanların isimlerini ister misin belki sizde de vardır aynıları firmalarına bakmadım.
Menüm
Sabah 2 dilim ekmek omlet 5 zeytin 2dilim peynir domates salatalık kırmızı biber cay
Ara 1 wasa 1 dilim peynir
Aksam tavuk sote 3 kaşık tambugday makarna salata
Su 2.5 litre
Spor 420 puan yuruyus
afiyet olsun pek güzel olmuş.
Menüm
14:35 fotodaki 2 seftali
18:15 kiymali kabak + cacik ve son olarak 2 kuru kayisi

3 litre su

12 bin adim :) @Aomine Daiki sen nerelerdesin esim sesin solugun cikmiyor
hiç yemek yememişsin kuzum bu kadar a beslenme ile zor kilo verirsin.
Aslinda haklisin, ama o kadar su icersem gece uykumdan olucam, wc de geciririm her halde tum geceyi.
Ama yarinim bundan da aktik olucak muhtemel en... artik yarin erken saatler de fazla olucak sekilde 3 litre icmeye calisicam.
iç canım gece wc kalkınca daha fazla kalori yakılıyor tecrübe ile sabit. 35 kalori yakıyormuşsun her wc girdiğinde.
Hosbuldummm tesekkur ederimmm :) cok heycanliyiiiim, eriyip gitmek istiyorummmmm manken gibi olalım kıızlar
anam sanki çok kilosu varmış gibi. zaten mankensindir bence.

Eklentiler

• Adsız.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 34
ben olsam cacık varken pilava elimi sürmezdim ikiside karbo ama faydalı olan cacık. menün olmuş ama bugün su az olmuş.
şu meşhur akraban değil mi o bence kilonun yarısını verene kadar daha az görüş. şoka girsin.
Benim kg verdiğimde kol ve basen çalışmam lazım. Bel ve karın hiç yok gibi ama basen ve kollarım sağolsun 30 kilonun fazlasını kapsıyo
jumping jack yap kollarıda çalıştırıyor o .
Kızlar ben bide yeni biseye basladım söyliyim mi size
lütfen söyle ben çatlarım meraktan

o biralar varya direk olarak bel bölgesine gömülüyor yağ olarak artıyor sonra can simidi gibi taşıyorsun. 1 yada belim kalçama denk geldi geçen yaz aman dikkat.
Nasil bir hastalik bir bilgim yok canim, umarim ilaclar ise yarar..
Doktora gorundun mu?
Cok uzuldum...
anam cidden bağırsak parazitlerini bilmiyor musun? dışarıdan alınan gıdalarla vücuda yerleşen ve bağırsaklarda yaşamına başlayıp tüm vücuda yayılabilen asalak hayvancıklar. ben yiyorum benim yediklerimi onlar yiyor ben daha fazla yemek istiyorum sonra o fazla yediklerimide onlar yiyor döngü böyle devam ediyor. işin kötü tarafı millete parazit bulaşır kilo verirler hani halk arasında kurt var bunda derler ya yiyip kilo alamayanlara ,bende etkisi tam tersi oldu kilo veremiyorum. doktora gittim hayvanımıda yanıma aldım.ama ben olmayınca dışarıda yaşayamamış kurmuş kalmış peçetenin içinde ölüsünü gösterdim.

Hastaligin ismini duydum ama nasil oldugu, ne belirtiler gosterdigi vs ile ilgili bir bilgim yoktu.
Hay Allah epey can sIkici bir rahatsizlik..
Ilaclar ne surede etki ediyor acaba..
Acil sifalar canimcim..

Hastaligin ismini duydum ama nasil oldugu, ne belirtiler gosterdigi vs ile ilgili bir bilgim yoktu.
Hay Allah epey can sIkici bir rahatsizlik..
Ilaclar ne surede etki ediyor acaba..
Acil sifalar canimcim..
Şu an adrenalin sağolsun hepsini vercem. Kedim biz uyurken dış kapıyı açmış. Bilmemkaç saattir o kapı açıkmış. Dışarı çıkmış. Sonra komşuya gitmiş. Komşu da hele bu nedir diye kapıyı açmış. Bizim kedi komşuya girmiş. Adam da bize getirdi. Şimdi sürgüsünü falan çektik. Korku ve sinir karışık kalbim çarpıyor. Herşey olabilirdi. Kedime araba çarpabilirdi,kaçırılabilirdi,it parçalayabilirdi,kaybolabilirdi veya hırsız manyak bişey gelebilirdi. Şu an hala kapıyı zorluyor ve huzurlu hissetmiyorum

Günaydınlar
Canım cezam yaptım
menün gayet güzel olmuş
Su ve spor da çok iyi

aman yarebbim o nasıl akıllı hayvan? allahtan dışarı gitmemiş, araba çarpmasa bile alakasız biri alıp sahiplenebilirdi, sonra ara ki bulasın. geçmiş olsun. bizim de kapının hemen yanında bir puf duruyor aslında üzerinden zıplasa açabilir kapıyı ama biz kapıyı kilitleyip yatıyoruz arkadan.

ilk kedimi edindikten sonra bir yerde okumuştum, kedinin sürgüye (zincir sürgü gibi değil de güvenlik kilidi gibi olan, bizdeki de öyle) pati atıp kapatması ve ev sahibinin kapıyı açamayıp dışarda kalmasıyle ilgili bir yazı, sonra güvenlik kilidini duvara çiviledik kapatamasın diye.

Ooo aydingelini sende uyaniksin canim :)
Ben haric herkes uyanikmis kaptanim
Bu velet ne zaman kafamı yastığa koysam uyanıyor. Bezdum da bezdum.... kesintisiz ne zaman uyurum ki şöyle 4-5 saat
Bende 2 tane var canim biri uyuyor biri uyaniyor
Vallahi yaa. Sinirlerim geriliyo artık. Gece emmesini kesmem lazım ama kesemiyorum da... başım ağrıdı valla
Oglum da kucak kusu olmus rahmetli kardesimin ismi diye annem kucagindan hic indirmiyor
2 yastan sonra kesintisiz uyuyorsun canim..
Aslinda uyku egitimi ile alakali birazda, kendi kendine uyumaya baslarsa sende kesintisiz uyursun.
Zor bu donemler ama gececek..
Kizim 2.5 oldu ama sendromlar basladi korkuyor tek yatamiyor uyuyunca yatagina goturuyoruz bak ki gece kalkmis gelmis
Korkmus neyden korktuysa muska yazdirdik korku icin
Muska takili iken aglama nobeti gecirmiyor en azindan o gun cikmis annemde pencereye koymus halam gelmisti soyledi nazar oldu hemen aglamaya basladi muska yi getirip taktik o kadar kalmadi
Bende kizimi ilk baslar sallamadim ogluma hamile iken bir ara salladim sonra birakti sonra geri basladi sonra oglum oldu kiskandi biraz ama yine uyku duzeni bozuldu bir ustte yazdim sebebini
Biri uyuyor oburu uyaniyor hafta sonu haftalik uyuyordum bu hafta yune gittik uyuyamadim tabi
InsAllah bende egitiimini kolayca veririm oglum meme ye asiri duskun surekli emmek ve kucakta durmak istiyor
Evet bende kasiga alistirdim ama simdi keske biberona da alistirsaydim korktum emmeyi birakir diye kizim 6 aylikken birakmisti annem diyor ki akli basina gelince memeyi kolay birrakmaz
sjsjsjjs allah neseni arttirsin canims :*

ben yatiyorum artik, sabaha kargocu donu, sey taytı getirecek. sjsjsn. bi de ten rengi aldim ya daha ucuz diye
Foto bekliyoruz nasil bir donmus pardon taytmis
Kaptanim takip et eger bulasici ise ailene de bulassmistir ucretli al icir ama ayni zamanda
Kaptanim cacik sonradan cikti

haha manken ficutlu bir baayan giymiş tanıtımında, onu göstereyim ben gözler şenlensin:

Aynen ben canim, cok iyi bir yol bulmussun.
Buyuk bardak la icmek hakikaten daha kolay.
Ben 250 ml bardagim var ondan buyuk bardağim yok ama berki alirim söyle 500 ml falan 4-5 bardak icsem gunluk su alimi tamamlarim.

Arrietty_ cezami alyim canim.

Evet evet o meşhur çakma eltim sayılıyo kaynanama gittikçe mutlaka görüyor ya aynı bahçede sayılıyolar. Yine de nekdar versem okadar kâr
Menün güzel ama su iyi değil bence canım. ( kendisi çok iyi içiyo ya saaankii ) ama düzenli olarak günde 3 lt su içmek belli kalori yaktırıyormuş. Suya ikimizde biraz daha yüklenelim bence
Ya o kucağa alıştırmak varya çok kötü. Evet bebek tabi kucak sevecek ama sağolsun kaynanamla kocam oğlumu kucağa alıştırmıştı, yemek bile yapamıyodum sürekli ağlıyordu, tuvalete bile zor gidiyodum ya da kucağımda gidiyoduk.
valla benim oğlum emzikte biberon da alıyodu. Benim cahilliğime ve korkuma denk geldi. 2. Si olursa Allah nasip ederse kesinlikle biberon vericem günde 1-2 kere.
aklı başına gelince ya biberon ya meme seçiyolar. Memeyi seçen plastik bişeyi ağzına sokmuyo bidaha.
allah yardımcın olsun valla canım benm bitane olduğu halde böyleyim. 2-3 olanların önünde saygıyla eğilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…