Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dile gelmesini bekliyorum. Açıp müge anlı izleticem. Komşuya gitmesini bilen Müge anlıyı anlamayı bilecek

Kızlar çoook uzun zaman sonra başlayım bildirimlere. Kusura bakmayın koydeyım ve net yoktu vardı ama yoktu garipti yani girmiyordu hiçbir siteye oyle.
Pazartesi menum

Sabah yeşil elma

11.00 ceyrek ekmek arası peynir domates salatalık ve en az 19 zeytın

14.00 salata ceviz uzerine peynir

19.00 balık menu ve maalesef rakı 3 bardak

O yuzden çok şiştim.
Yakın arkadaşım kocasıyla çok buyk problem yaşıyordu eşlik ettim.

Salı menum

Sabah yeşil elma
11.00 peynir zeytın kepek ekmeği ıkı dılim kadar domates salatalık

13.00 salata ceviz peynirli

18.00 haşhaşlı ekmek yanında domates

Dunde kotuydu beslenmem

Bugun artık adam akıllı başlıyorum

Sabah erken kalktım 1. 5 saat bisiklet surdum ohh kendime geldim. Özlemişim evimi göl kenarını çok ıyı geldı.
CEYDOS Yawrukush bende sizi cok ozledım

Canm özelde mi çalışıyorsun çünkü seminerler online yapılıyor. Biz sene sonu toplantısını bile online yapmadık dönem başında yapacaz

Canm özelde mi çalışıyorsun çünkü seminerler online yapılıyor. Biz sene sonu toplantısını bile online yapmadık dönem başında yapacaz
Toplantilar online canım devletteyim, ama özellikle 2 yazdığım iş zor geliyor.
Bir de ben onlineı sevemedim. Yer beğen,sürekli kameradan nasıl gözüküyorum diye kendini incele çocukları içerde zaptet gelme de filan

Benm idare sağolsun online bile yapamıyor. Şimdiye kadar geçirdiğim en rahat seminer dönemi

Ben kameramı kapattım, pijamamla katıldım toplantıya
Kamera yanlışlıkla açılsa, iç çamaşırı yok, incecik askılı bir üst, askıları da genelde düştüğü için straplez görünüm

Maşallah canım iyi durabiliyorsun.. diğer öğünlerin az olduğundan reçeli es geçelim ay bugün tartıldım mutlu oldum inşallah cumaya en az 300 gr gitmiş olacak

22.06.2020

10:00
1 su bardağı süt
2 yk yukaf
1 çk chia tohumu

Akşam

1 büyük dilim somon
Bol salata

Su 2,5 lt
Spor 100 zip: 200p

23.06.2020

09:00

1,5 yumurtayla hazırlanmış kıymalı domatesli yumurta
1 dilim oeynir
1 er tk tahin bal

17:30
3 orta boy kase yoğurtlu şehriye çorbası

20:00
1 nektarin

Su 3 lt
Spor 50 squat :150 p

M minimalce_

Ma
Menüm
14:35 fotodaki 2 seftali
18:15 kiymali kabak + cacik ve son olarak 2 kuru kayisi

3 litre su

12 bin adim :) Aomine Daiki sen nerelerdesin esim sesin solugun cikmiyor
sen cumaya baya eksi çıkarsın eşim maşallah ya evde bebişle tek kaldım giremşyorum.. bide üni okuyorum onların final ödevlerini yetiştirmeye çalışıyorum tabi bebekle ne kadar olursa

Annem şükür iyi kız kardeşim yanında o bakıyor şimdi.. kaynımda biraz şok geçirdi kazadan sonra.. eli çıkmıştı oda düzeldi şükür normale dönmeye çalışıyor sen nasılsın kaptişim çocuklar nasıl

Maşallah canım iyi durabiliyorsun.. diğer öğünlerin az olduğundan reçeli es geçelim ay bugün tartıldım mutlu oldum inşallah cumaya en az 300 gr gitmiş olacak

Sevindim canim böyle devamm

Menülerin de iyi 3 kase biraz cok gibi geldi ama umarim sehriyesi azdir

Ma

sen cumaya baya eksi çıkarsın eşim maşallah ya evde bebişle tek kaldım giremşyorum.. bide üni okuyorum onların final ödevlerini yetiştirmeye çalışıyorum tabi bebekle ne kadar olursa

Anladim canim kolay gelsin sana öyleyse Insallah cuma ya ikimiz güzel sonuclar alalim

haha manken ficutlu bir baayan giymiş tanıtımında, onu göstereyim ben gözler şenlensin:

Eki Görüntüle 2653719
Umarim begenirsin
Bunun bir benzerini almistim siyah benim bacaklar asiri kalin oldugu icin rahat edememistim ama simdi ic bacak calisiyorum kalca insAllah o zaman giyerim
Aynen ben canim, cok iyi bir yol bulmussun.
Buyuk bardak la icmek hakikaten daha kolay.
Ben 250 ml bardagim var ondan buyuk bardağim yok ama berki alirim söyle 500 ml falan 4-5 bardak icsem gunluk su alimi tamamlarim.
Ben de cok seviyorum yemekte esime dolduruyorum ayrani bir daha doldurmama gerek kalmiyor
Bana kalsa o kadar alismazdi da annemle arka bahce bitisik surekli gorusuyoruz annem de simartiyor oglunun adi diye bende birsey diyemiyorum
Ama bugund3n itibaren bir sure kucak yok simdi orumcekte geziyor ona bile agladi ama almadim kucagima simdi uslu uslu duruyor bir yuruseydi
Günaydıın kızlar
Gunaydin canim
Çok mutluyummmm kızlar 59.8 çıktım az önce.
Dünden önceki gün: 60.5 (60.1 çıkıp ondan sonra yükseldi birden)
Bugün : 59.8
Fark: 700 gr :))))))))

Kendini cumaya sakla canim hafta ici eksi gelip hafta sonu arti geldigimiz yada hafta ici arti hafta sonu eksi geldigimiz cooook oldu su su sira sık tartilmani onermiyorum sadece pazartesi cuma 2 3 hafta sonra istedigin kadar tartil psikolojinde etkilenmez
Hosgeldin canim derin derin nefes al cek evini ozlemez mi insan kapidan girir girmez huzur duyarim hep
Menuleri toparlarsin insAllah bu arada sisligin varsa bol su ic bol bol

Tamam canım tesekkur ederimm öyle yapıcamm hergün tartılınca birgün eksi birgün fazla cıkınca sinirim bozuluyor. En iyisi haftada

Bence olur cok da yakisiyor hele ananas ve jalapeno biber cok guzel oluyor :)
Ananası tek başına çok severim ama pizza da bilemedim hem de biberle
Menüm
Sabah 2 dilim ekmek omlet 5 zeytin 2dilim peynir domates salatalık kırmızı biber cay
Ara 1 wasa 1 dilim peynir
Aksam tavuk sote 3 kaşık tambugday makarna salata
Su 2.5 litre
Spor 420 puan yuruyus
Güzel bir gün olmuş canım

kısırlaştırma yaptınız mı kızışma dönemi olabilir. seni bana nasıl benzettim anlatamam benim prens 8 kilo sınırımda nasıl şişko ve sinekliği açabiliyor dayanınca paranoyak oldum onun yüzünden hiçbirini salamıyorum bu dönemde wc de kapalılar şu an. ara ara tek tek çıkarıp oynayıp yeniden kapatıyoruz. ama takip edemiyorum ev karma karışık. mecburum

Sabah
Yumurta peynır cay

Öğle
Bır dılım ekmek salata

Ara kiraz

Aksam türlü yogurt

2 lt su

4 bın adım
Allahımmm sporla basım dertte @1delimavi
para ile almaya karar verdim bende canım. yoksa yeniden bulaştı mı diye düşünmek istemiyorum.
haha manken ficutlu bir baayan giymiş tanıtımında, onu göstereyim ben gözler şenlensin:

Eki Görüntüle 2653719
ahanda aynı benim büyüğüm böyle.bazen bakıyorum bu kız benden mi çıktı nasıl olabilir diye sinirleniyorum adalet işte.
günaydın canım nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…