Bir iki kez bende denk geldim o canli yayina canim ama Turkiyeden yillardir uzak olusumdan mi bilmem, anlamadim esprileri, konusmalari..Avanak avanak baktim, izlemedim bir daha
Kız senin yaşın kaçtı. Kafa yapını seviyorum ahahha
3 u gecti kaptanim su saat itibariyle. Sabaha kadar 1.5 daha icerimokey eşinle takıma karşı yarışacaksın yinede meydan okuma olacak.
menün çok güzel olmuş. ama suyu arttırman şart.
ya kıyamam sana.yardım ediyor mu bari.
ne kadar güzel güle güle kullan.
bezme sakın harika kilo vereceksin bak bu hafta. benim bile canımı çektirdiniz. yarın kabak yapayım diyorum.
Ahahhh kafamın kafana selamı var'daha yeni 27 oldum :))' yazacaktım da tarihe baktım 1 ay geçmiş yeniliği kalmamış. kafam da seni seviyor
makul bir sebep, haklısın
Ask hayati derken kaptanim yuregimde gercekten iz birakan tek kisi ama bosuna aylarimi vermisimTansunun ask hayati dokuluyor ortaya sayin seyirciler, kossssuuuunnn
Benim jargonsuzlugumdanmis demekkk, bir sans daha verir miyim iliskimize bilmiyorum Baharcimyok yok ilk kez izlerken ben de öyleydim. bölümler ilerledikçe bir jargon oluşmuş belli ki, hep da onları kullanıyorlar, ondan anlamak biraz zor.
Benim jargonsuzlugumdanmis demekkk, bir sans daha verir miyim iliskimize bilmiyorum Baharcim
her sey kismet canim, gecmiste yasadigin, karsina cikan her sey hayatinda sana bir adim bir tecrube.Ask hayati derken kaptanim yuregimde gercekten iz birakan tek kisi ama bosuna aylarimi vermisim
Esimi beklesem Allahin isine karismasam daha iyiymis o yuzden
A bende 27 yasina giricem agustosta kaclisin yanlis hesaplamayimda'daha yeni 27 oldum :))' yazacaktım da tarihe baktım 1 ay geçmiş yeniliği kalmamış. kafam da seni seviyor
Daha dun izledim adami :)emeen boşver daha izlenecek neler var, Bartu da kimmiş
A bende 27 yasina giricem agustosta kaclisin yanlis hesaplamayimda
Orasi oyle kaptanim basimiza gelen herseyden ders cikarip oyle sekilleniyoruzher sey kismet canim, gecmiste yasadigin, karsina cikan her sey hayatinda sana bir adim bir tecrube.
O sekilde bak..
Bende 32 olcam agustosta , kiz senden 5 yas buyukmusum ya benA bende 27 yasina giricem agustosta kaclisin yanlis hesaplamayimda
Evet bende93'lüyüm.
Daha dun izledim adami :)
Masum diye bir dizi varmis, ben onu 8 bolum sahsiyet diye izlemisim, dun bitti de ozaman farkettim
Canımmm valla çok sevdim seniValla bende yalaka değilim ama çok içime atarım. Neleri neleri attım ne iftarısını da yuttum. Ama sen yutma bacım. Bırak 2 tabak eksik olsun ondan gelecek allahtan gelsin. Valla bak. Evet azıcık seni gazlamış oluyorum ama kimseye minnet etme yapacaklarsa oğlunun namına yapacaklar senin kara kaşına kara gözüne değil..
Valla atıcam da 10 yılıma acıyorum..
Allah başka dert vermesin bacımm
Kız senin yaşın kaçtı. Kafa yapını seviyorum ahahha
Kabak nerde anamm
Bu daha fragman bebeğimm... sonra diyecek ki anam bitane sen istiyosan gidebilirsin kapı orada. Bla bla blaa. Tamam herkesin anası babası bitane ama el kızıyız diyede anamız babamız ağzımızadiye evermiyo...
Kaptanim benden genc duruyorsun yalan yokBende 32 olcam agustosta , kiz senden 5 yas buyukmusum ya benYooo gencecigim, ne yaslanmasi
Yok yok masumda oynuyor bartu ama sahsiyeti henuz izlememisim cok uzgunum izlemedigim icin, listemde :)ay ahaha ben de masum ve şahsiyeti karıştırıyorum. ikisini de izlemiş de olabilirim yalnız birini de izlemiş olabilirim. bir tanesi bayrak adlı tiyatrodan alınma onu biliyorum.
şimdi baktım google'a, bartu diye okan yalabık'ı izlemiş olma ihtimalin var mı acaba? ben de karıştırıyor olabilirim ama belli olmaz sakdlf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?