Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

If yapmadim ama kendiliginden olmuş
harika olmuş değişim iyidir.
Tamam canim, 0 kalorilik ekmekden degil, bunun bir dilimi 27 kalori.
o zaman dikkat etmelisin ekmek miktarına. karbonhidrat oranı ne kadar 20 gr ı geçmesin lütfen.
Menun guzel canim afiyet olsun, ama miktarlarida yazarsan daha anlaşilir olur.
Ornegin peynir 2 dilimden fazla yemek bile kilo alma sebebi.
bende diyorum bu menüde bir terslik var batım baktım bişey eksik bulamadım meğer miktarlarmış ne kadar dağıldım sen düşün.
Menum fotto atiyorum
Hazir foto yukluyorken yunden bahceden atayim
Su 10 bardak
Spor 3 saat bahce isi 180 puan
14000 adim 700 puan
tansucum hımmm hani yazacaktık menümüzü beni gramlarla uğraştırıyorsun. vallahi kaç kere kalkıp baktım bilmiyorum kaç gr ne kadar eder diye. 60 gr salam 1 paket dilimlenmiş yapıyor çok değil mi? peki 17 zeytin sence nasıl? ben fazla bulduğumu söylemeliyim.çok enerji harcadım bunu kabul etmiyorum inan bana bende harcıyorum ama yinede dikkat ediyorum.

Valla canim orasi tartisilir belki ama bu zamana kadar neler neler ictik yedik, o kadar seyi hayatimizdan cikardik bence abartmaya gerek yok :)) bana iyi geldi cünkü kabizlik sorunum vardi baslayali
Ya bana da cok garip geliyodu yasak koyduklarında
. Ne olabilir ki diyodum ama beynime kazınmıs korkuyorum icmeye olsun bebegim güzel gidiyosun başarılar

Kaptanim fatsecret kullaniyorum miktari uygun gibi geldi ama daha az tuketirim foto icin kusura bakma erindim alinti yapip yazmaktan yoruldum resmen ben yokken sayfa sayfa gidiyor bende en son menuyu yazinca sıkılıyorum

yok, mücbir sebepler'in yayınını izliyorum ben, instagramda :) hiç de sevmem bartu küçükçağlayanı ama iyi eğlendim son haftalarda :)
Bir iki kez bende denk geldim o canli yayina canim ama Turkiyeden yillardir uzak olusumdan mi bilmem, anlamadim esprileri, konusmalari..Avanak avanak baktim, izlemedim bir daha

havaların serin gitmesi çok güzel oldu bu yıl zaten. bende serin serin ev topluyorum. hep dua ediyorum serin kalsın diye. azıcık sıcakta susuz kalmış köpüş gibi seriliyorum koltuklara. birgün sibiryada yaşadığımı duyarsanız şaşırmayın.
afiyet olsun ama yoğurt çorbasına çok sarılma pirinç biliyorsun cızzzz.

Valla bende yalaka değilim ama çok içime atarım. Neleri neleri attım ne iftarısını da yuttum. Ama sen yutma bacım. Bırak 2 tabak eksik olsun ondan gelecek allahtan gelsin. Valla bak. Evet azıcık seni gazlamış oluyorum ama kimseye minnet etme yapacaklarsa oğlunun namına yapacaklar senin kara kaşına kara gözüne değil..
Allahım neler duyuyorum ben böyleeeee korktummmmm şuan kız öyle olursa atarım ben bunu sende atarsın ayrı ev tutarız
Valla atıcam da 10 yılıma acıyorum..
Sagol, amin.
Evet canim, kayinvalidemle evli gibiyim sanki kocam yurt disinda yasiyor bende kayinvalidemle.
Allah başka dert vermesin bacımm
Kız senin yaşın kaçtı. Kafa yapını seviyorum ahahha
Kabak nerde anamm
Canım ilişkimizin başında senin için ailemi silerim diyordu. Şimdi o kadar değerli oldular ki bir görsen.
Bu daha fragman bebeğimm... sonra diyecek ki anam bitane sen istiyosan gidebilirsin kapı orada. Bla bla blaa. Tamam herkesin anası babası bitane ama el kızıyız diyede anamız babamız ağzımıza diye evermiyo...

Tamam canim yarin okuyup ona gore duzenlerim.
1 dilimimi 20 g olmali ben pek cozemedimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…