Evet teenage zamanlari tam bir kaos, 20ler acayip tecrubesizlik ve ates gibi olunan zamanlar..30larin daha en basindayim ama degisik bir huzur, sakinlik geldi hayatima, eski ateslerin ciktigi Ozge gibi degilim, daha iyi hissediyorum kendimi, hislerimi farkediyorum, neyi yapip neyi yapmak istemedigimi, her sey daha net..
Guzel yani sizde gelsenize..
Ne diyim muhabbetiniz bol olsun canimYaşasııınnnn teşekkürler kaptanımmm
Yawrukush eltim şuanlık yok. Görümcemdeyok kaptanım benim anca kv dedikodum var. Pek severim canına yandığımınını
2 erkekler. Ama kaynım daha evlenemiyı kz arıyoruzTek cocuk mu esin
sen beni öldürücen vallahi. yorgunluktandır o normale döner bir iki yıla kadar. çocuklar ev işleri enerjini alıyor ya ondan.eşine sor iş mi istiyorsun ateş mi diyeBende cocuklar olduktan sonra sakinlestim
Hatta normalde esime karsi atesim bile azaldi
Ayy cok fena baska kardesleri yok mu esininTansu benimki oturduğumuz yere 10 dk uzakta köyde oturuyordu. Kadın fesatlıktan 5 dk yürüme mesafeme taşındı. Öyle bi konumdaki yatak odamın camını görüyo evinden. Kocamın iş güzargahını görüto. İlk evlendiğimizde işe geç gittiğinde illa lafını söylüyodu niye geç kaldın diye
Vay vay vay Allah yardim etsinTansu benimki oturduğumuz yere 10 dk uzakta köyde oturuyordu. Kadın fesatlıktan 5 dk yürüme mesafeme taşındı. Öyle bi konumdaki yatak odamın camını görüyo evinden. Kocamın iş güzargahını görüto. İlk evlendiğimizde işe geç gittiğinde illa lafını söylüyodu niye geç kaldın diye
Cogu platonik kaptanim 1 elin parmaklarini gecmezanam ben sayı bekliyorum. saymakla bitmez kimin avucuna göre olduğuna göre değişir ama çokmuş yahu.
Kiz yok ki piyasada herkes hosuna gidene evet diyor gitmeyene okuyorum evlilik dusunmuyorum diyo2 erkekler. Ama kaynım daha evlenemiyı kz arıyoruz
sen beni öldürücen vallahi. yorgunluktandır o normale döner bir iki yıla kadar. çocuklar ev işleri enerjini alıyor ya ondan.eşine sor iş mi istiyorsun ateş mi diye
Tansu benimki oturduğumuz yere 10 dk uzakta köyde oturuyordu. Kadın fesatlıktan 5 dk yürüme mesafeme taşındı. Öyle bi konumdaki yatak odamın camını görüyo evinden. Kocamın iş güzargahını görüto. İlk evlendiğimizde işe geç gittiğinde illa lafını söylüyodu niye geç kaldın diye
Bitane kaynım var kaptanım. Azcık sinirsel problemi var öyle vuran kıran değilde nasıl tanımlıyım bilemedim azıcık hoş yani. Saf gibi. Kp de ölünce eşime iyice sarmış. Onsuz yapamadı ilk 2 yıl. Bana sarılıyosa anında ayılıp bayılıyodu falan şükür onlar geçti. Ama kardeşini eşimi sevdiği kadar sevmiyo. Oy ben oğlumu çok seviyorum diyosa kaynıma dönüp seni de senide diyo meselaAyy cok fena baska kardesleri yok mu esinin
yooook öyle birini seçecek.Kiz yok ki piyasada herkes hosuna gidene evet diyor gitmeyene okuyorum evlilik dusunmuyorum diyo
ikisi de der
Aah ahh çileli başım tansuuNe gunah isledi acabaaydingelini
Kv mi ayilip bayiliyordu tovbe yarabbi esin buyuk cocuksa ondanda duskun olabilir ama goz boyama benceBitane kaynım var kaptanım. Azcık sinirsel problemi var öyle vuran kıran değilde nasıl tanımlıyım bilemedim azıcık hoş yani. Saf gibi. Kp de ölünce eşime iyice sarmış. Onsuz yapamadı ilk 2 yıl. Bana sarılıyosa anında ayılıp bayılıyodu falan şükür onlar geçti. Ama kardeşini eşimi sevdiği kadar sevmiyo. Oy ben oğlumu çok seviyorum diyosa kaynıma dönüp seni de senide diyo mesela
Rahatsizsa yapacak bir sey yok canim, eviniz yurdunuz ayri..Bitane kaynım var kaptanım. Azcık sinirsel problemi var öyle vuran kıran değilde nasıl tanımlıyım bilemedim azıcık hoş yani. Saf gibi. Kp de ölünce eşime iyice sarmış. Onsuz yapamadı ilk 2 yıl. Bana sarılıyosa anında ayılıp bayılıyodu falan şükür onlar geçti. Ama kardeşini eşimi sevdiği kadar sevmiyo. Oy ben oğlumu çok seviyorum diyosa kaynıma dönüp seni de senide diyo mesela
Sabirli ve saygili ol Allahim bir gun karsiligini verirAah ahh çileli başım tansuuyine de şükür baya düzeldi ya ilk zamanlar vallahi çok kötüydü bakma. Ben fena insanım faln derim hep ama bikere gık diyemedim ona desem böyle yapamazdı. Çok kinliyim ona karşı da yine de allah sorsun hesabını. Bide elalemin yanında bizim yağmurla hiç sorunumız olmadı. Bişey olsa yüzümüze söylerdik dimi kızım demiyo mu tövbeler olsun allahım
Allah seniValla piyasa da kız yok ama benim kaynana da oğlu sanki çok matahmış gibi kız beğenmiyor geçen gün bi kızı söylüyoruz kız kilolu. Kaynımıda kabul etmişti bi vakitler.
aaa kilo verdimi o diyo. Sanki kendi 45 kg. 110 kg karı bize mana buluyor.
Bende dedim kilolu hala annesi de yok. ( beni annem yok dünür gelip gidemez diye de istememiş vakti zamanındA)
Sana kilolular ve annesizler gelecek buna hazırla kendini dedim
Evet canım eşimde çoook sonradan farketti. Eşim farkedinxede azaldı bayılmalarıKv mi ayilip bayiliyordu tovbe yarabbi esin buyuk cocuksa ondanda duskun olabilir ama goz boyama bence
Öyle kaptanım ya yoksa huzur kalmıyo. Yine bu günüme şükür diyorum ya. Daha beterleri de varRahatsizsa yapacak bir sey yok canim, eviniz yurdunuz ayri..
Ben evlilikte es aileleriyle ilgili bir sey ogrendiysem oda su , herkes konusuyor dinliyor gibi yap ama sen sana uygun olani, yapmak istedigini yap, esinlede arani bozma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?