Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaa canımm

Geçen hafta çarşamba kahvaltı sonrası tartılmıştım en son 71.250 gram çıkmıştım
Dikkat etmeye çalışıyorum
Canım pek bişey istemiyor daha çok yoğurtlu şeyler ve sakatalık turşusu
Midem sabahları çok yanıyor sadece
Bulantım yok çok şükür
Daha keseyi görmedik
çarşamba günü görmeye gidicem
İnşallah oluşmuştur çok heyecanlıyım
16 17 aydır bekliyorum

Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu ❤❤

yediklerini hafif tutmaya çalış benimde çok yanıyordu rennie duo şuruplar gavisconlar dolap rafında sıra sıraydıç bana yazılanlar yetmiyordu birde annem yazdırıp getiriyordu .

yediklerini hafif tutmaya çalış benimde çok yanıyordu rennie duo şuruplar gavisconlar dolap rafında sıra sıraydıç bana yazılanlar yetmiyordu birde annem yazdırıp getiriyordu .

Ayy canım yaa
Benimle hamile olanların hep midesi bulanıyor benimki bulanmıyo acaba sorun mı var falan diyorum kendi kendime yada daha çok yeni olduğu için mi

benim yumurtalarıma rakip çıktı kabakta. daha popüler oldu. yarın olsun herkes haftaya yumurta yiyecek ahanda buraya yazıyorum.

Galiba bitirdim kabagimi dur bakiyimm dolapta 1 tane daha varmiss hahahh baska sekil degerlendirmem lazim kabaktan bikmadan Yumurtayi öyle cok yiyemem valla cabuk tiksinirim

Belki meşhur yumurtamiz akşamları da alternatif olarak daha iyidir
Kıymayı arttirabiliriz belki tavuk yerine. Tavada az su ekleyip suyunu çektirerek kavuruyorum. Seviyorum da öyle

ise tekrar baslayinca aksam yemegini oglen is yerinde yemeyi, aksamlari da evde omlet yemeyi dusunuyorum zaten. uzerimden yemek yapma yuku de kalkacak, mis.

Ayy canım yaa
Benimle hamile olanların hep midesi bulanıyor benimki bulanmıyo acaba sorun mı var falan diyorum kendi kendime yada daha çok yeni olduğu için mi
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
Benim hamilelik boyunca midem hiç bulanmadı, 1-2 defa sayılıdır belki. Hiç istifra da etmedim ama o mide yanması, ağzımdaki demir pas tadı hiç geçmedi. Kaç şişe Gavisconlar bitirdim kaç tablet rennieler neler neler .. ama o yanma geçmedi doğuma kadar.
yani bulantın olmaya bilir canım ki olmazsa şanslısın demektir

Kız ben de zorla koyuyordum
Tam yapayım tarifi diye
Meğer tarifte yokmuş

Ayy canım yaa
normal kimsenin ki birbirine benzemez. benim ilkinde bişey yoktu şımarıklık olsun diye canım çekti falan derdim. ikinci tam tersi bişey yemek bile eziyetti sucuktan nefret ettim yumurtacı ben yumurta yiyemedim. yeşile dokunamayan yine ben inek gibi maydanoz tükettim. endişe etme.
Galiba bitirdim kabagimi dur bakiyimm dolapta 1 tane daha varmiss hahahh baska sekil degerlendirmem lazim kabaktan bikmadan Yumurtayi öyle cok yiyemem valla cabuk tiksinirim
omlet yap canım istediğin şekilde.

geçen bende çok istedim buldum aldım hemde bir değil 2 tane aman yerken demediklerini bırakmadılar nasıl tavukmuş bu diye. geçende aradılar tövbe dedim tavuk yerine beni yediler dedim adama.
Celfin kestir canim onun eti taze oluyor
Aaa hic beklemiyordum bunu, ama tamam.
Bir turlu ogrenemedim bu karbonhidrat dengesini.
19 g karbonhidrat hesapladi uygulamam. ben neyi yanlis yapiyorum ki.
Fatsecret mi uygulaman makrolara bak ve tekrar hesp yap hatta kendin dusur kalorini
Ben ilk kalori ile takip ediyordum az kilo gidiyor sonra makroyu ogrendim 1.5 gitti
Amiinn canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤❤
Tedavi mi gordun canim

Fatsecret mi uygulaman makrolara bak ve tekrar hesp yap hatta kendin dusur kalorini
Ben ilk kalori ile takip ediyordum az kilo gidiyor sonra makroyu ogrendim 1.5 gitti

Tedavi mi gordun canim
bunu bile zor buldum. onu nereden bulayım. keşke olsa

Tedavi mi gordun canim
En dusuk seviyede su an.
Bir coze bilsem bu isi gerisi gelicek ama...

Kızlar ben artık dinlenmeye geçiyorum yarın sabah aç karnınıza tercihen wc sonrası fotoğraflı olarak tartılıp bildirimlerinizi yapmanızı bekleyeceğim her cuma olduğu gibi. hepinizde eksi göreceğime bu hafta çok fazla inancım var. lütfen beni çok bekletmeyin meraktan çatlıyorum sonra.kabakçılar en çok sizinkileri merak ediyorum.
Basgül cümlemizi güldürsün inşallah.

Tedavi mi gordun canim

Yok canım elhamdülillah tedaviye başlamadık henüz bu ay gidecektik

BLU3 selam iyisindir umarım
Sabah: Geç kalktım çalışmam gerektiği için sadece muz ve 3 tane çiğköfte
Öğlen: 4 parça köfte,2dilim ekmek,1 cherry domates
Akşam:1 mercimek çorbası
Ara öğün: Karpuz ve 1 kase kiraz
Su:1,5 lt (evde içme suyu bitti çeşmeden içilmiyor burda)
Spor: 7 dk plank

Ayy canım çok sağol yaa rahatladım hee

daha kesede görmedim ya bi tedirginim Rabbim hayırlısıyla sağlıkla büyütsün ❤❤

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim

O zaman elhamdülillah dyorum ☺

Yanma daha çok sabah ve geceleri oluyor
Cinsiyetle alakalı mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…