Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Belki meşhur yumurtamiz akşamları da alternatif olarak daha iyidir
Kıymayı arttirabiliriz belki tavuk yerine. Tavada az su ekleyip suyunu çektirerek kavuruyorum. Seviyorum da öyle

geçen bende çok istedim buldum aldım hemde bir değil 2 tane aman yerken demediklerini bırakmadılar nasıl tavukmuş bu diye. geçende aradılar tövbe dedim tavuk yerine beni yediler dedim adama.
Kıyamam ya o kadar uğraşıp bulmuşsun hem de
Sen beğenmiş miydin peki? Yani hangisini tercih edersin lezzet olarak?

Aaa hic beklemiyordum bunu, ama tamam.
Bir turlu ogrenemedim bu karbonhidrat dengesini.
19 g karbonhidrat hesapladi uygulamam. ben neyi yanlis yapiyorum ki.

Kıyamam ya o kadar uğraşıp bulmuşsun hem de ☺☺
Sen beğenmiş miydin peki? Yani hangisini tercih edersin lezzet olarak?
hayır beğenmedim ama aldıktan sonra fark ettim karta kaçmış yumurta tavuğunu kesmişler.çok lastik gibiydi. ikinci halen dolapta duruyor. sokak hayvanlarına besin oalcak yemezsek.

Aaa hic beklemiyordum bunu, ama tamam.
Bir turlu ogrenemedim bu karbonhidrat dengesini.
19 g karbonhidrat hesapladi uygulamam. ben neyi yanlis yapiyorum ki.
içine koyduğun miktarı doğru yazdıysan tamam problem yok ama bak ne kadar az karbo o kadar iyi. ne kadar çok protein o kadar iyi sporda yapıyorsun proteini yüksek tutman sana fayda sağlar.

Valla hadesin cukuruna dusmekden tirsiyorum.
Bu hafta hic agirlik yapmadim. Sirf yurudum. Boyle biraz daha kilo verir miyim diye denemek icin. Ama hic verdim gibi hissetmiyorum

Valla hadesin cukuruna dusmekden tirsiyorum.
Bu hafta hic agirlik yapmadim. Sirf yurudum. Boyle biraz daha kilo verir miyim diye denemek icin. Ama hic verdim gibi hissetmiyorum
çukurada birileri girmeli o zaman nasıl ben başardım diyebiliriz ki... arada girip çıkmalıyız.

çok iyi canım. bir an iki dilim ekmeği görünce sabah menünde ah ah akşam neler yedi acaba ama çok güzel olmuş. tebrik ederim

Bugün yine kabak dolu menümle gecirdim günü :)

12:00 kiymali kabak yanina cacik
18:00 kiymali kabak yanina bol salatalikli cacik

Suan farkediyorum bugün baska birsey yememisim ben Neyse yarina güzel bir sonuc bekliyorum ikimizden esimm Aomine Daiki

10 bin küsür adim ve en az 3 litre su + cay
Uyumadan squatda yaparsam benden mutlusu yok

çok iyi canım. bir an iki dilim ekmeği görünce sabah menünde ah ah akşam neler yedi acaba ama çok güzel olmuş. tebrik ederim
Sabahki 2. Dilim.ekmegin sorumlusu zeytinin içindeki kendi bahçemizden olan saf zeytinyağı idi. Bandırıp yedim valla

benim yumurtalarıma rakip çıktı kabakta. daha popüler oldu. yarın olsun herkes haftaya yumurta yiyecek ahanda buraya yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…