Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tünaydınnnnn:)))
bugun callanetics egzersizlerine başlıycamm..inşallahhhhhh

humanayı ben bir bardak içiyorumm..4-5 e çıkarıyım bakalımm..ayy inşallahh artar yaa..reglim yeni bitti..geçtim ayna karşısınaa uzun uzun inceledim kendimi..faerketmişşşşş

ayy canımm gercektenmii..aminnnnnnnnnnn inşallahh..kendimi motive etmeye çalışıyodumm..artacak diye ama içimden de bu ssatten sonra artmıycak galiba diyodumm
o kadar büyük moral oldun ki bana inanamazsınn:)

kızlar itiraf ediyorum kii dün 66.6 çıkıyordummm
bu sabah 65.4 çıktım .. inşallah yarına tam 65 olablirim ..
bu hafta baya artılardayım ama haftaya inşallah 1. olacağzz

kiz 1 bardak ise yaramz tabi :) ins fazla icince etkisni görüceksin.

olsun canim üzülme,bak inise gecmissin bile bu sana moral olsun bidaha salma kendini canim,resmen eziyet ediyoeuz kendime bende carsamba sabahi 68.8 dim bu saah 67.9 ciktim yarin listede arti cikmasam yeticek bana,bak ikimiz beraber toparlanmsiiz simdi sen benim icin bende senin icin birakmiyoruz sözmü? benden söz.kacamak yapmak istedigim zaman sen geliceksin aklima

bendende SÖZ :) teşekkür ederim bu motiven için..
yaz geldii göbüş gitmeli başka yolu yok.. pes etmiyorumm

bendende SÖZ :) teşekkür ederim bu motiven için..
yaz geldii göbüş gitmeli başka yolu yok.. pes etmiyorumm

evet canim pes etmiyoruz,soonucta onca kiloyu biz verdik,yine verebilirz almasini bilyosak vermesini biliriz evallah :) bende 80 kilodan geldim buraya bakma 2 sene oldu diye cizelgemi bu seneki kilodan baslattim,yaptik olacak :)

afiyet olsun canım

canım hamurişi filan kaçırma dikkat et...

afiyet olsun canım bence ara öğün yaparsan acıkmazsın ama salatalıkla geçiştirmen iyi olmuş bu arada geçmiş olsun..

menüm

sabah
2dl ekmek,1yum,zeyttin,peynir,1tk reçel

ara:az leblebi,1ceviz

öğle
az pilav,taze fasulye,yoğurt,çorba

ara:meyve

akşam:nohut yemeği,salata,çorba,belki az pilav doymazsam:)

ara:meyvee..

afiyet olsun nidahcım akşam pilav yemezsen süper olur...

oyy canım benimm haklısın anca beraber kanca beraber ..
detox dşünüyorum canım 1-2 gün bakalım haftasonu belki ..

gizemim üzülme toplıycaz kendimizi bende +lardayım...ama üzülmek yok

ben de bu sabah 66 çıktım yaa
neden böyle bilmiyorum gizemim üzülme canım aynı kaderi paylaşıyozz..bu haftayı boşver haftaya süper dönüş yaparızz

selam kızlar...:80:

ben +lardayım yaa hemde spor yaptığım halde neden böyle bilmiyorum ama ölçülerimde 1 cm incelme var sıkılaştım biraz sanki 1 hafta oldu spora başlayalı...acaba kaslarımmı arttı ama hemen artarmı yaa bilmiyorum hiç...

menümü yazim...

Sabah:yarım greyfurt, 1 elma
Kahvaltı:1 haşlanmış yumurta, az peynir, domates salatalık, zeytin..
Öğle:Fırında balık, salata, yoğurt
Ara:1 elma
Akşam:haşlanmış karnabahar, yoğurtlu salata...

canim incelme varsa,yaglarin erimistir baska türlü incelemessin yoksa,tartiya takilma bosver önemli olan incelmek sonucta 55 kilo olup 100 cm popon olsa bu 55 bisey ifade etmez dimi :)

canim incelme varsa,yaglarin erimistir baska türlü incelemessin yoksa,tartiya takilma bosver önemli olan incelmek sonucta 55 kilo olup 100 cm popon olsa bu 55 bisey ifade etmez dimi :)

ay ne biliyim tatlım tartıda o rakamı görünce sinir oldum yaa...haklısın galiba acaba düzelcek mi bu durum bakalım sağol canım...

ay ne biliyim tatlım tartıda o rakamı görünce sinir oldum yaa...haklısın galiba acaba düzelcek mi bu durum bakalım sağol canım...

evet canim düzelecek eger sabirli olur ve diyeitne devam edersen tikir tikir gitmeye basliycak kilolar,sen basarirsin zaten,ne kadar azimli oldugunu gösterdin hepimize.

Annacım kasların artmıştır kesinlikle bozma moralini,ben veriyom da noluyo spor olmadan pek incelemiom:)

kizlar az önce,aldigim müslinin arkasindaki müslili kurabiye tarifini yaptim ve 1 tane tadina bakmak icin yedim ( tabiki devami gelmiycek) güzel olmus :)

**4. TAKIM 202. ETAP**

Anna_maria(65.5 /
karcicegi71(67.2 /
minnoş prenses(62,1/
nidah( /64.0/
hasretim34( 67.8/
qiz3mm (63.8 /
lethem ( 49.8 /
mersa ( 74.8 / ) 157.Etapda ayrilmisti,tekrar aramizda
bijoux ( 85 / )141.Etapda mezun olmustu,kilolarini hamilelik nedeniyle aldi

4. TAKIM TOPLAM KİLO (441.3/440.2/1.1 / %0.25 )

Son düzenleme:
selamlar hanımlar

bu sabah tartıldım 49.8 hala vereceğim 2-3 kilo bişi off yaa

menüm
sabah 1 dilim ekmekle peynir zytin
arada 3 diyet bisküvi
öğlen 1 porsiyon makarna. az peynir
ara yok
akşam salata yada yoğurt olur.

düzenli deil yediklerim ama 1 haftadır çikolata falan yemedim ki bu zor bişi bnm iiçn. demek yine yanlış yapıyorum. moralim bozuldu. :84:

canim moralini bozmak istemiyorum ama bu sekilde beslenerek kilo veremzsinki,mesela ögleleyin,salata yiyebilridin hadi protetini peynirden almissin.aksamada sadece salata veya yoguirt yersen yine olmaz en güzeli haslanmis sebzeyle yogurt yada izgara et tavuk balik izgara olmasida sart degil sotede yapbilrisin yanina yogurt yine salata önemli ne kadar cig sebze yersen okadar iyi olur..mesela arada diyet büskivi yeirne bir meyve yiyebiliridn özellikle yag yakicilari secebilirsin,mesela yesil elma greyfurt gibi

Son düzenleme:
bugün yediklerim ve yiyeceklerim
[1] Tulum Peyniri 20 GRAM 51.4
[2] Ekmek 1 DİLİM 65
[3] çay (şekersiz) (250ml) 2 bardak 2
[4] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[5] yumurta 1 adet 80
[6] Kuru kayısı 3 adet 54
[7] Terbiyeli Köfte 1 PORSİYON 231
[8] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[9] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[10] Aşure 0.25 PORSİYON 82.5
[11] Yarmalı Yoğurt Çorbası 1 PORİSYON 250
Toplam : 996.9 kal

afiyet olsun canim,ne odlu senin detoks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…