bende 80 lerden geldimm brakırsk btün cabalarımz boşa gidecek en iyisi sabretmek.. ben temmuzun ortalarına kadar buradayım inşallah.. o zmana kadar ne kadar verebilirsem artık.. 52 ye odaklamıycam kendimi 55 te yeter ..:)evet canim pes etmiyoruz,soonucta onca kiloyu biz verdik,yine verebilirz almasini bilyosak vermesini biliriz evallah :) bende 80 kilodan geldim buraya bakma 2 sene oldu diye cizelgemi bu seneki kilodan baslattim,yaptik olacak :)
canım afiyet olsunnnnnselam kızlar...:80:
ben +lardayım yaa hemde spor yaptığım halde neden böyle bilmiyorum ama ölçülerimde 1 cm incelme var sıkılaştım biraz sanki 1 hafta oldu spora başlayalı...acaba kaslarımmı arttı ama hemen artarmı yaa bilmiyorum hiç...
menümü yazim...
Sabah:yarım greyfurt, 1 elma
Kahvaltı:1 haşlanmış yumurta, az peynir, domates salatalık, zeytin..
Öğle:Fırında balık, salata, yoğurt
Ara:1 elma
Akşam:haşlanmış karnabahar, yoğurtlu salata...
afiyettt olsun karçiçeğimm 1000 leri geçmiyorsun maşallah .. belki bnde pazartesi kaloriye başlarımbugün yediklerim ve yiyeceklerim
[1] Tulum Peyniri 20 GRAM 51.4
[2] Ekmek 1 DİLİM 65
[3] çay (şekersiz) (250ml) 2 bardak 2
[4] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[5] yumurta 1 adet 80
[6] Kuru kayısı 3 adet 54
[7] Terbiyeli Köfte 1 PORSİYON 231
[8] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[9] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[10] Aşure 0.25 PORSİYON 82.5
[11] Yarmalı Yoğurt Çorbası 1 PORİSYON 250
Toplam : 996.9 kal
canim moralini bozmak istemiyorum ama bu sekilde beslenerek kilo veremzsinki,mesela ögleleyin,salata yiyebilridin hadi protetini peynirden almissin.aksamada sadece salata veya yoguirt yersen yine olmaz en güzeli haslanmis sebzeyle yogurt yada izgara et tavuk balik izgara olmasida sart degil sotede yapbilrisin yanina yogurt yine salata önemli ne kadar cig sebze yersen okadar iyi olur..mesela arada diyet büskivi yeirne bir meyve yiyebiliridn özellikle yag yakicilari secebilirsin,mesela yesil elma greyfurt gibi
evet canim düzelecek eger sabirli olur ve diyeitne devam edersen tikir tikir gitmeye basliycak kilolar,sen basarirsin zaten,ne kadar azimli oldugunu gösterdin hepimize.
Annacım kasların artmıştır kesinlikle bozma moralini,ben veriyom da noluyo spor olmadan pek incelemiom:)
kizlar az önce,aldigim müslinin arkasindaki müslili kurabiye tarifini yaptim ve 1 tane tadina bakmak icin yedim ( tabiki devami gelmiycek) güzel olmus :)
selamlar hanımlar
bu sabah tartıldım 49.8 halavereceğim 2-3 kilo bişi off yaa
menüm
sabah 1 dilim ekmekle peynir zytin
arada 3 diyet bisküvi
öğlen 1 porsiyon makarna. az peynir
ara yok
akşam salata yada yoğurt olur.
düzenli deil yediklerim ama 1 haftadır çikolata falan yemedim ki bu zor bişi bnm iiçn. demek yine yanlış yapıyorum. moralim bozuldu. :84:
bugün yediklerim ve yiyeceklerim
[1] Tulum Peyniri 20 GRAM 51.4
[2] Ekmek 1 DİLİM 65
[3] çay (şekersiz) (250ml) 2 bardak 2
[4] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[5] yumurta 1 adet 80
[6] Kuru kayısı 3 adet 54
[7] Terbiyeli Köfte 1 PORSİYON 231
[8] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[9] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[10] Aşure 0.25 PORSİYON 82.5
[11] Yarmalı Yoğurt Çorbası 1 PORİSYON 250
Toplam : 996.9 kal
bende 80 lerden geldimm brakırsk btün cabalarımz boşa gidecek en iyisi sabretmek.. ben temmuzun ortalarına kadar buradayım inşallah.. o zmana kadar ne kadar verebilirsem artık.. 52 ye odaklamıycam kendimi 55 te yeter ..:)
canım afiyet olsunnnnn
eğer incelmişsen tartıya takma kafanı canım kas oranın artmıştır. görüntüde sorun yoka tartıyı boşver..
bende 65lerdeyim fatmam ama morelimi bozdum yeterince artık motive olmaya çalışıyorum yavaş yavaş şişkinliğim iniyo bide detox yaparsam iyi olacak..
afiyettt olsun karçiçeğimm 1000 leri geçmiyorsun maşallah .. belki bnde pazartesi kaloriye başlarım
bende 80 lerden geldimm brakırsk btün cabalarımz boşa gidecek en iyisi sabretmek.. ben temmuzun ortalarına kadar buradayım inşallah.. o zmana kadar ne kadar verebilirsem artık.. 52 ye odaklamıycam kendimi 55 te yeter ..:)
canım afiyet olsunnnnn
eğer incelmişsen tartıya takma kafanı canım kas oranın artmıştır. görüntüde sorun yoka tartıyı boşver..
bende 65lerdeyim fatmam ama morelimi bozdum yeterince artık motive olmaya çalışıyorum yavaş yavaş şişkinliğim iniyo bide detox yaparsam iyi olacak..
afiyettt olsun karçiçeğimm 1000 leri geçmiyorsun maşallah .. belki bnde pazartesi kaloriye başlarım
ay inş bitanem çok teşekkür ederim ya buna ihtiyacım vardı inanki çok sağol inş gitmeye başlar kilolar...
ay sağol nidahcım canım benim..öyle deme kız sende spor yaparsın müsait olunca şimdi ne akdar versen kar spor yapmadan vermekte ayrı bir başarı bence takılma canım...
eheh afiyet olsun hamarat kız...bişi olmaz okadardan
ay canım ya bozma moralini bugün karbonhidrat ağırlıklı olmuş...arada diyet bisküvi yemeseydin keşke ayrıca hiç meyve tüketmiyorsun unutmaki vücut c vitamini almadan yağ yakmaz...afiyet olsun yine de...
afiyet olsun karçiçeği tek eksiğin taze meyve oda olsa süper olcak sende c vitaminii almaya dikkat et...
gizemim öylede işte cumaya az kaldı almış gibi görüncem o yüzden üzülüyorum...neyse artık bu hafta böyle olcak napalım...
ay kıyamam bozma artık gizemim toplanalım hadi..incek tabiiki şişliğin tatlım...detox yap evet mutlaka rahatlarsın canım...:)
haklısın burdan ayrı kalırsam daha kötü olurum belkide.. ama inan takıma gelcek yüzüm kalmadı çok kilo aldımm şu 2-3 haftada..
yarın ilk işim doktora gidip spor formumu onaylatcam sonra spora başlıycam ftness yada step .. haftada 2 gün spora gtcem en 30 dk yürücemm diğer günler evde kendim dpor yapcamm yapcamm yapcam ..
bi şekilde artık başlamam lazım biraz daha ertelersem patlayablirim öyle şişkinim yanii kendimi o kadar kötü hssediyorumki..
artık sağlıklı beslenmye geçmeliyim akşamları çok hafif ymeye çalışcam ve dediğin gbi 6 dan sonra yemycemm havalar ısınıyo artık.. aklıma geldkçe yürüyüşe çıkcam off off hemen yeşilçay almalıyım btmişşş
o zamn ben yarın başlıyorummmmmmmmmm :13:
ay ne biliyim tatlım tartıda o rakamı görünce sinir oldum yaa...haklısın galiba acaba düzelcek mi bu durum bakalım sağol canım...
canim takma sen cumayi,biliyoruz seni sonucta,bizim gibi yiyip yiyip almadin kilolari,diyeitne tam gaz devam ediyosun,+olman senin sucun degilki ( suclu biziz haha)
kizlar bakin burda ender saracin diyet yemekleri tarifleri var..
TNT'de Ender Saraç'la Sağlıklı Yaşam | Facebook
kesinlikle hasretime katılıyorum kas oranın artmaya başlamıştır.ben bir zamanlar yani geçen yaz 75 kiloydum sonra biraz kilo aldım 78 felanım herkes diyoduki ay ne kadar zayıflamışsın kimseyi kilo aldığıma inandıramıyodum hakkaten dikkat ettim kıyafetlerimde bolarmış ama deli gibi spor yapıyodum günde en az 1 saat yürüyodum en az 1 saat yüzüyodum bendede kas artmıştı yani.şimdi bile 86 kilo olmama rağman kimse inanmıyor kiloma ,yani napıyoruz moralimizi bozmuyoruz ama ipin ucunuda kaçırmıyoruzzzzz
gizem cim sen niye bu kadar moralini bozuyosun baksana 19 kilo vermeyi başarmışsın bence bu büyük bir başarı 2- 3 kilo arada alır verirsin sakın moralini bozup motivasyonunu düşürme.ya bişey merak ettim doktora gidip spor formumu onaylatacam demişsin nedir bu açıklayabilirsen sevinirim.
selam kızlarr menüler güzel afiyet olsunn..
lethem ,hasretime katılıyorum,daha düzenli beslenirsen yağ yakımın hızlanr inş..
minnoş mezunmu oluyo bu hafta?vay bee tebrikler canımmm:)
yani canım spor salonundan aldım formu doktora onaylatmammın sebebi bi hastalığım olmadığı ve spor yapablrim anlamında bi onay istediler :)
[/QUOTE]**4. TAKIM 202. ETAP**
Anna_maria(65.5 /
karcicegi71(67.2 /
minnoş prenses(62,1/ )mezun olmak istiyor
nidah( /64.0/
hasretim34( 67.8/
qiz3mm (63.8 /
lethem ( 49.8 /
mersa ( 74.8 / ) 157.Etapda ayrilmisti,tekrar aramizda
bijoux ( 85 / )141.Etapda mezun olmustu,kilolarini hamilelik nedeniyle aldi
4. TAKIM TOPLAM KİLO (441.3/440.2/1.1 / %0.25 )
evet hemen menümü yazıyorum ve oğlum uyanmadan spora başlıyorum:))
sabah: yarım domates, yarım salatalık, maydanoz, 3 zeytin, 1 c.k. reçel, 1 k.kutuu peynir, 1 dilim beyaz ekmek
öğle. 3 kaşık pilav, taze fasulye
akşam salata ve çorba
aralarda muz, elma, 5 adet çilek
süt çayı, arı poleni ve boll su da fix olanlar
spor henüz yok ama fırsat bulunca yapıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?