Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet canim pes etmiyoruz,soonucta onca kiloyu biz verdik,yine verebilirz almasini bilyosak vermesini biliriz evallah :) bende 80 kilodan geldim buraya bakma 2 sene oldu diye cizelgemi bu seneki kilodan baslattim,yaptik olacak :)
bende 80 lerden geldimm brakırsk btün cabalarımz boşa gidecek en iyisi sabretmek.. ben temmuzun ortalarına kadar buradayım inşallah.. o zmana kadar ne kadar verebilirsem artık.. 52 ye odaklamıycam kendimi 55 te yeter ..:)
canım afiyet olsunnnnn
eğer incelmişsen tartıya takma kafanı canım kas oranın artmıştır. görüntüde sorun yoka tartıyı boşver..
bende 65lerdeyim fatmam ama morelimi bozdum yeterince artık motive olmaya çalışıyorum yavaş yavaş şişkinliğim iniyo bide detox yaparsam iyi olacak..
afiyettt olsun karçiçeğimm 1000 leri geçmiyorsun maşallah .. belki bnde pazartesi kaloriye başlarım

Son düzenleme:
selam kızlarr menüler güzel afiyet olsunn..

lethem ,hasretime katılıyorum,daha düzenli beslenirsen yağ yakımın hızlanr inş..

minnoş mezunmu oluyo bu hafta?vay bee tebrikler canımmm:)

haklısınızz doğru dürüst yemek yapmam lazım

evet canim düzelecek eger sabirli olur ve diyeitne devam edersen tikir tikir gitmeye basliycak kilolar,sen basarirsin zaten,ne kadar azimli oldugunu gösterdin hepimize.

ay inş bitanem çok teşekkür ederim ya buna ihtiyacım vardı inanki çok sağol inş gitmeye başlar kilolar...

Annacım kasların artmıştır kesinlikle bozma moralini,ben veriyom da noluyo spor olmadan pek incelemiom:)

ay sağol nidahcım canım benim..öyle deme kız sende spor yaparsın müsait olunca şimdi ne akdar versen kar spor yapmadan vermekte ayrı bir başarı bence takılma canım...

kizlar az önce,aldigim müslinin arkasindaki müslili kurabiye tarifini yaptim ve 1 tane tadina bakmak icin yedim ( tabiki devami gelmiycek) güzel olmus :)

eheh afiyet olsun hamarat kız...bişi olmaz okadardan

ay canım ya bozma moralini bugün karbonhidrat ağırlıklı olmuş...arada diyet bisküvi yemeseydin keşke ayrıca hiç meyve tüketmiyorsun unutmaki vücut c vitamini almadan yağ yakmaz...afiyet olsun yine de...

afiyet olsun karçiçeği tek eksiğin taze meyve oda olsa süper olcak sende c vitaminii almaya dikkat et...

gizemim öylede işte cumaya az kaldı almış gibi görüncem o yüzden üzülüyorum...neyse artık bu hafta böyle olcak napalım...

ay kıyamam bozma artık gizemim toplanalım hadi..incek tabiiki şişliğin tatlım...detox yap evet mutlaka rahatlarsın canım...:)

Son düzenleme:

aynen öyle canim,eger birakirsak birak yeniden 80 olmayi 90 bile olabiliriz,Allah korusun

canim takma sen cumayi,biliyoruz seni sonucta,bizim gibi yiyip yiyip almadin kilolari,diyeitne tam gaz devam ediyosun,+olman senin sucun degilki ( suclu biziz haha)

gizem cim sen niye bu kadar moralini bozuyosun baksana 19 kilo vermeyi başarmışsın bence bu büyük bir başarı 2- 3 kilo arada alır verirsin sakın moralini bozup motivasyonunu düşürme.ya bişey merak ettim doktora gidip spor formumu onaylatacam demişsin nedir bu açıklayabilirsen sevinirim.

ay ne biliyim tatlım tartıda o rakamı görünce sinir oldum yaa...haklısın galiba acaba düzelcek mi bu durum bakalım sağol canım...

kesinlikle hasretime katılıyorum kas oranın artmaya başlamıştır.ben bir zamanlar yani geçen yaz 75 kiloydum sonra biraz kilo aldım 78 felanım herkes diyoduki ay ne kadar zayıflamışsın kimseyi kilo aldığıma inandıramıyodum hakkaten dikkat ettim kıyafetlerimde bolarmış ama deli gibi spor yapıyodum günde en az 1 saat yürüyodum en az 1 saat yüzüyodum bendede kas artmıştı yani.şimdi bile 86 kilo olmama rağman kimse inanmıyor kiloma ,yani napıyoruz moralimizi bozmuyoruz ama ipin ucunuda kaçırmıyoruzzzzz

canim takma sen cumayi,biliyoruz seni sonucta,bizim gibi yiyip yiyip almadin kilolari,diyeitne tam gaz devam ediyosun,+olman senin sucun degilki ( suclu biziz haha)

ay canım benim teşekkür ederim ama kendine haksızlık etme nefis işte istemeden durabiliyomu sanki

kizlar bakin burda ender saracin diyet yemekleri tarifleri var..

TNT'de Ender Saraç'la Sağlıklı Yaşam | Facebook

vay güzelmiş bu adamın tariflerine bayılıyorum...

ay canım teşekkürler haklısın kas daha ince gösteriyo insanı...sağol destek olduğun için valla moralimi bozama ramak kalmıştı ama iyiki varsınız kızlar ya seviyorum sizi...tekrardan tartı oynamaya başlar umarım haftaya...

yani canım spor salonundan aldım formu doktora onaylatmammın sebebi bi hastalığım olmadığı ve spor yapablrim anlamında bi onay istediler :)

selam kızlarr menüler güzel afiyet olsunn..

lethem ,hasretime katılıyorum,daha düzenli beslenirsen yağ yakımın hızlanr inş..

minnoş mezunmu oluyo bu hafta?vay bee tebrikler canımmm:)

Canım mezun olacak olan varsa bende katılmak isterim aranıza..
Haber verir misin bana...
Kaptanın onayıyla...

İyi akşamlarrr menümü yazmaya geldimm.

Sabah: 1 dilim kepek ekmek, peynir, zeytin, yumurta, domates, yeşil biber

Ara: yarim elma, 1 çay bardağı havuç suyu (artıkçı oldum :)

Öğle: tavuk sote, 1 dilim kepek ekmek, yoğurt

Ara: yapmadım evde değildim

Akşam: 4 kepçe şehriyeli tavuk çorba, 1 dilim kepek ekmek

2,5 litre su
2 mil egzersiz (3.2 km yürüyüşe eşit)
1 fincan yeşil çay

**4. TAKIM 202. ETAP**

Anna_maria(65.5 /
karcicegi71(67.2 /
minnoş prenses(62,1/ )mezun olmak istiyor
nidah( /64.0/
hasretim34( 67.8/
qiz3mm (63.8 /
lethem ( 49.8 /
mersa ( 74.8 / ) 157.Etapda ayrilmisti,tekrar aramizda
bijoux ( 85 / )141.Etapda mezun olmustu,kilolarini hamilelik nedeniyle aldi

4. TAKIM TOPLAM KİLO (441.3/440.2/1.1 / %0.25 )
[/QUOTE]

[/QUOTE]

amannnninn en şişko benimmmmm..henüz listeye eklenmedim ama..en tombik beniöö

amannnninn en şişko benimmmmm..henüz listeye eklenmedim ama..en tombik beniöö[/QUOTE]

olsun cnaim üzülem,kilon fazla oldugu icin seninkiler tikir tikir gider cabucak :)

hanımlarr, ben sabah nete giremeyebilirim, öğlen zaten yetişemiyorum. bu hafta artık aynı geçersiniz

ctesi sınavım var son bi kaç gündür stres oldum yarın da çalışmam için son gün. şu sınav geçsin de pazardan itibarenn kendime çeki düzen vereyim inş gerçi aylardır hazırlandığım ve yazın olacak bi sınavım daha var ama o engel deil. böyle zamanlarda en çok annemi özlüyorum.. keşke yanımda olaydı da yemekleriimi hazır edeydii ne de güzel yaparr :97:

evet hemen menümü yazıyorum ve oğlum uyanmadan spora başlıyorum:))

sabah: yarım domates, yarım salatalık, maydanoz, 3 zeytin, 1 c.k. reçel, 1 k.kutuu peynir, 1 dilim beyaz ekmek
öğle. 3 kaşık pilav, taze fasulye
akşam salata ve çorba
aralarda muz, elma, 5 adet çilek

süt çayı, arı poleni ve boll su da fix olanlar

spor henüz yok ama fırsat bulunca yapıcam inşallah

canim yogurt yememisisn hic ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…