Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar bu günki gezme menümü utana sıkıla yazıyorum

sabah :1 dilim kepek ekmek 1 dilim peynir
ara:yemedim gezmeye gidecem demiştim ya o yüzden
öğlen: 2 tane lahmacun bol maydanoz (incecikti ama)1 bardak ayran yaaa ben eniyisi doğruyu söyliyim kıvıramadım yine tamam itiraf ediyorum 3 taneee:18:
ara: ayy bunuda utanarak yazıyorum 1 pohaça ve yarım dilim revani
akşam:1 kase cacık
ara:2 tane çilek
spor:ne yazıkki bu gün oda yokkkkk..
kızlar yazdıklarımı okuyunca eminim bu diyet menümü yoksa ziyafet menüsümü diyceksiniz ama haftada bir gün toplanıyoruz arkadaşlarla ve kendimi anca bu kadar kontrol edebildim.
ama akşam telafi ettim gündüz yediklerimi .hadi kızın banaaaaa:18::18:

cnim haftada bi günse hadi affedelim,lahmacun cok zararli degil ama iste abartmisisn biraz :) hep persembelerimi toplaniyonuz peki :)

cnim haftada bi günse hadi affedelim,lahmacun cok zararli degil ama iste abartmisisn biraz :) hep persembelerimi toplaniyonuz peki :)

evt her perşembe .hasretim inan o kadar inceydiki üçü toplasan yarım dilim ekmek etmez.bizim kızları görseydin en az yiyen 7-8 tane yedi ve incecikler yaaa bu adaletmiiiii:))
yaa bişey diycem yediklerim çok gibi ama ben şu anda çokk acıktım ve kendimle mücadele ediyorum bişeyler yememek için. açlıktan başım ağrıyor dayanamazsam 2 kaşık sütlü neskafe içicem diyet şekerle tabiki.
kendime inanıyorum ben bu kiloları verecem,ve takımı birinciliğe taşıycaz daha önce bijox la biz bunu kaç defa başardık yine başaracazzzz

hasretim olurya sabah tartılıpta yazamazsam eğer benim kilomu 86 diye girin.

hepinize günaydınnnn,
daha kimsecikler yok galiba bir ben bide karçiçeği seni gördüm.kızlar çok güzel çok tempolu 1 saat yürüyüş yaptım denizden iyot çamlardanda bol oksijen aldım yani güne iyi başladım inşallah devamıda güzel gelir.hepimizin günü çok güzel geçsin.
bu arada hasretim gece kilomu 86 yazın demiştim ama tartıldım 85.700 geldimmm
şimdide hafif bir kahvaltı yapıp ev işlerine dönmem gerek ev aldı başını gidiyor.

Günaydınn,
kilomu yazip hemen çıkıcam daha sonra gelebilirsem cvp yazicam.

kilom:
geçen cuma 85
bu sabah 82.9

iyi bir başlangıç gibi ne dersinizzz...

tabiki canim hep birlikte basaracagiz ins

**4. TAKIM 202. ETAP**

Anna_maria(65.5 /
karcicegi71(67.2 /67.6 / -0.4 / -%0.56 )
minnoş prenses(62,1/ )mezun olmak istiyor
nidah( /64.0/
hasretim34( 67.8/ 67.6 / 0.2 / % 0.30 )
qiz3mm (63.8 /
lethem ( 49.8 /
mersa ( 74.8 / 85.7 / -0.24/ -%0.32 ) 157.Etapda ayrilmisti,tekrar aramizda
bijoux ( 85 /82.9 / 2.1 / %2.47) )141.Etapda mezun olmustu,kilolarini hamilelik nedeniyle aldi

4. TAKIM TOPLAM KİLO (441.3/440.2/1.1 / %0.25 )
[/QUOTE]

Son düzenleme:
[/QUOTE]

canım ikimizde aynı kilodayız hatta gramına varana kadar 1 aylığına yarışalımmı tatlım yani sporda yarışalım sağlıklı beslenerek kilo vermede yarışalım bu arada belki hırs falan gelir birbirimizi geçme arzusuyla daha güzel kilo verebiliriz ne dersin?

**4. TAKIM 202. ETAP**

Anna_maria(65.5 /
karcicegi71(67.2 /67.6 / -0.4 / -%0.56 )
minnoş prenses(62,1/ )mezun olmak istiyor
nidah( 64.0/ 63.5 / 0,5 / % 0.78 )
hasretim34( 67.8/ 67.6 / 0.2 / % 0.30 )
qiz3mm (63.8 /
lethem ( 49.8 /
mersa ( 74.8 / 85.7 / -0.24/ -%0.32 ) 157.Etapda ayrilmisti,tekrar aramizda
bijoux ( 85 /82.9 / 2.1 / %2.47) )141.Etapda mezun olmustu,kilolarini hamilelik nedeniyle aldi

4. TAKIM TOPLAM KİLO (441.3/ / / )

Son düzenleme:
günaydınnnnnn

bu hafta da 500 gr gitmiş.çok şükürr..bi de spor imkanı olsa süper olcak da.belki bebişin etrafında koşmak spordur diye teselli oluyorum:)

kilo verenleri tebrik ediyorum,bijo özellikle seni,takımı kurtarmısın:)

tebrikler canim süpersin süper,rabim azm ini daim etsin ins,banada ucnudan accuk versin :)

canım ikimizde aynı kilodayız hatta gramına varana kadar 1 aylığına yarışalımmı tatlım yani sporda yarışalım sağlıklı beslenerek kilo vermede yarışalım bu arada belki hırs falan gelir birbirimizi geçme arzusuyla daha güzel kilo verebiliriz ne dersin?[/QUOTE]

olur canim bana uyar,ama ben yarislari severim beni biraz zor gecersin :)
benim sporum sabit haftada 180 dk :) cünkü haftanin 3 günün salona gidip 1 saat spor yapiyorum

tebrikler canim süpersin süper,rabim azm ini daim etsin ins,banada ucnudan accuk versin :)

ayy şımardım:)) canım sağol kafayı 12 mayısa taktım ondan böleyim,inş o güne kadar 60 olurummm... sende bırakmadan sonuna kadar gidersin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…