canim yogurt yememisisn hic ama
canin cektiyse ye 1 2 kasik bisey olmaz yatmadan protein iyidir :)bugun düzenli yiyemedim canım ya:) cabuk cabuk oturup kalktım hemenn..aklımdan çıkmış:)))çok da severimm canım çekti şimdi:)))
kızlar bu günki gezme menümü utana sıkıla yazıyorum
sabah :1 dilim kepek ekmek 1 dilim peynir
ara:yemedim gezmeye gidecem demiştim ya o yüzden
öğlen: 2 tane lahmacun bol maydanoz (incecikti ama)1 bardak ayran yaaa ben eniyisi doğruyu söyliyim kıvıramadım yine tamam itiraf ediyorum 3 taneee:18:
ara: ayy bunuda utanarak yazıyorum 1 pohaça ve yarım dilim revani
akşam:1 kase cacık
ara:2 tane çilek
spor:ne yazıkki bu gün oda yokkkkk..
kızlar yazdıklarımı okuyunca eminim bu diyet menümü yoksa ziyafet menüsümü diyceksiniz ama haftada bir gün toplanıyoruz arkadaşlarla ve kendimi anca bu kadar kontrol edebildim.
ama akşam telafi ettim gündüz yediklerimi .hadi kızın banaaaaa:18::18:
cnim haftada bi günse hadi affedelim,lahmacun cok zararli degil ama iste abartmisisn biraz :) hep persembelerimi toplaniyonuz peki :)
Günaydınn,
kilomu yazip hemen çıkıcam daha sonra gelebilirsem cvp yazicam.
kilom:
geçen cuma 85
bu sabah 82.9
iyi bir başlangıç gibi ne dersinizzz...
Günaydınn,
kilom:
geçen cuma 85
bu sabah 82.9
Günaydınn,
kilom:
geçen cuma 85
bu sabah 82.9
evt her perşembe .hasretim inan o kadar inceydiki üçü toplasan yarım dilim ekmek etmez.bizim kızları görseydin en az yiyen 7-8 tane yedi ve incecikler yaaa bu adaletmiiiii:))
yaa bişey diycem yediklerim çok gibi ama ben şu anda çokk acıktım ve kendimle mücadele ediyorum bişeyler yememek için. açlıktan başım ağrıyor dayanamazsam 2 kaşık sütlü neskafe içicem diyet şekerle tabiki.
kendime inanıyorum ben bu kiloları verecem,ve takımı birinciliğe taşıycaz daha önce bijox la biz bunu kaç defa başardık yine başaracazzzz
hasretim olurya sabah tartılıpta yazamazsam eğer benim kilomu 86 diye girin.
günaydın arkadaşlar kilomu yazıyım belki sonra fırsat bulamam 67.600 üzgünüm geçen haftaya göre 400 gram artıdayım
[/QUOTE]**4. TAKIM 202. ETAP**
Anna_maria(65.5 /
karcicegi71(67.2 /67.6 / -0.4 / -%0.56 )
minnoş prenses(62,1/ )mezun olmak istiyor
nidah( /64.0/
hasretim34( 67.8/ 67.6 / 0.2 / % 0.30 )
qiz3mm (63.8 /
lethem ( 49.8 /
mersa ( 74.8 / 85.7 / -0.24/ -%0.32 ) 157.Etapda ayrilmisti,tekrar aramizda
bijoux ( 85 /82.9 / 2.1 / %2.47) )141.Etapda mezun olmustu,kilolarini hamilelik nedeniyle aldi
4. TAKIM TOPLAM KİLO (441.3/440.2/1.1 / %0.25 )
günaydınnnnnn
bu hafta da 500 gr gitmiş.çok şükürr..bi de spor imkanı olsa süper olcak da.belki bebişin etrafında koşmak spordurdiye teselli oluyorum:)
kilo verenleri tebrik ediyorum,bijo özellikle seni,takımı kurtarmısın:)
tebrikler canim süpersin süper,rabim azm ini daim etsin ins,banada ucnudan accuk versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?