senin ki daha berbat canım benimki en azından geçerken laf sokma gibiydi.birde erkeğe benziyordum o yıllarda haklıydılar azıcık benim dişi olduğumu bilmedikleri için sadece.Benim de gogusle alakali bir anim var anlatayim
Antakya ya kuzenime gittim o zaman ortaokul iki yani 7 sinifa yeni gectim 15 gun falan kaldim bir gun carsidan eve geliyorduk yasli bir adam ama adam denmez dediginden sonra kulagima egilip goguslerimle alakali birsey dedi tabi sutyen takmiyordum daha ama goguslerimde az iriydi nasil paikolojim bozuldu hemen goguslerimi ice cektim ondan sonra sarkti zaten bir daha da duz tutamadim ta ki atlatana kadar ama hala hatirladikca lanet ediyorum
İkimizin sayesinde
Aaa peki hangi hareketleri yapıyorsun?Selamlar
@barga bu hafta takibimdesin
Karin kaslarinin birbirinden ayrilmasi canim. Gebelik gibi karin ici basincini cok arttiran durumlarda olusuyor. Klasik “zayifladim ama gobek kaldi, ne yapsam gitmiyor” olayinin asil nedeni. Mekik gibi karin kaslarina yonelik hareketler yaptiginda kaslar birbirinden daha da uzaklasiyor ve karin ici iyice disari dogru bombe yapiyor.
Eki Görüntüle 2655043
Ozel bir kac hareketi var duzenli yaptigim. Kilo kaybiyla da zamanla eski halime donmeyi umuyorum.
Annemin sezaryenden kalan göbeği var nasıl verilebilir bilmiyorumSelamlar
Karin kaslarinin birbirinden ayrilmasi canim. Gebelik gibi karin ici basincini cok arttiran durumlarda olusuyor. Klasik “zayifladim ama gobek kaldi, ne yapsam gitmiyor” olayinin asil nedeni. Mekik gibi karin kaslarina yonelik hareketler yaptiginda kaslar birbirinden daha da uzaklasiyor ve karin ici iyice disari dogru bombe yapiyor.
Eki Görüntüle 2655043
Ozel bir kac hareketi var duzenli yaptigim. Kilo kaybiyla da zamanla eski halime donmeyi umuyorum.
Bı kiloları vereyim duruma göre bakicam canımkendini çok kötü hissediyorsan tamam ama bence barışmaya çalış vücudunla. kilo verince küçülüyorlar tamam eski 20 lerdeki gibi olmuyor ama yinede ederi oluyor.
çok güzel yaştır 44 canım tadını çıkar.nasılsan birgün oraya geleceksin.
kız sen özelim deyip şimdi ölçülerinide vermezsin.
kendini çok kötü hissediyorsan tamam ama bence barışmaya çalış vücudunla. kilo verince küçülüyorlar tamam eski 20 lerdeki gibi olmuyor ama yinede ederi oluyor.
çok güzel yaştır 44 canım tadını çıkar.nasılsan birgün oraya geleceksin.
kız sen özelim deyip şimdi ölçülerinide vermezsin.
Canim bu hareketleri merakla bekliyorum bende mekik cekmek iyi zannediyordum gerci cekemiyorum bugunlerdeSelamlar
Eki Görüntüle 2655043
Ben bacagi tekrar olceyimBacagi ölctügümüz yer üst videodaki gibidir
Bel:en ince yerden
Göbek:göbek deliği etrafı
Basen:en kalın yer
Bacak:ağ kısmının bitişi, en kalın yer
Kol: Dirsekden 5 cm yukari
Gögüs
Güncel kilo
Ben de iyiyim şükürİyiyim canım ya sen
Umarım canım sen iyi veriyorsun zaten maşallahBen de iyiyim şükür
Bu hafta iyi kilo veririz umarım
Maşallah maşallah çok iyiGecmisi okumaktan anca zaman buluyorum
Bugünkü menüm
12:00 Foto (mozzarella + ceri domates)
17:50 Etli ve az patatesli türlü
4 litre civari su 10 bine yakin adim uyumadanda squat yapilacakAomine Daiki
Yeni takimalar paylasildimi acaba benimmi gözümden kacti
Aynen canım
Bu hafta öyle oldu :)Umarım canım sen iyi veriyorsun zaten maşallah
Aaa peki hangi hareketleri yapıyorsun?
Annemin sezaryenden kalan göbeği var nasıl verilebilir bilmiyorum
Merhabalar yeni eşim. Seninle eş olduğuna cok mutlu oldum :)Eşimmatilda34 tebrik ederim 5. Olmuşuz hiçte fena bir sonuç değil. bu hafta takım bir harikaydı
Yeni eşim M MaviFeslegen selam canım inş bu hafta güzel sonuçlar alırız
Dün bende abarttım.kimseye soylemeBu mesajını görünce korkmadım değilbende bugün biraz abartmış olabilirim ama Cuma’ya çok var toparlarız inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?