Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eline sağlık süper bi tablo
Tamamdır teşekkürler
Başım ağrıyor hafiften kızlar biraz dinlenmeye geçeyim. Dizi filan
bnnu başladın mı tatlım outlander'a?
Canım bu iki hafta benim düzen kurma süremdi ben haftaya başlayayım listeme ekledim duruyor birkeç bölüm izleyeyim kulaklarını çınlatırım
Eline sağlıkkk aydingelini canım tebrik ederim süpersin
Teşekkürlerr

Hyperborea17 yeni eşim merhaba, canım yanlış mı gördüm babaannen mi vefat etmişti başın sağolsun

Dostlar sağolsun. Selam yeni eşim. Benden uzunmuşsun bu arada senin de verecek kilon pek yok

Benim de gogusle alakali bir anim var anlatayim
Antakya ya kuzenime gittim o zaman ortaokul iki yani 7 sinifa yeni gectim 15 gun falan kaldim bir gun carsidan eve geliyorduk yasli bir adam ama adam denmez dediginden sonra kulagima egilip goguslerimle alakali birsey dedi tabi sutyen takmiyordum daha ama goguslerimde az iriydi nasil paikolojim bozuldu hemen goguslerimi ice cektim ondan sonra sarkti zaten bir daha da duz tutamadim ta ki atlatana kadar ama hala hatirladikca lanet ediyorum

Canim set olarak mi yapacagiz yoksa sayi dk

size kalmis set olarak mi yapmak istersiniz veya vakit buldukca mi.
Bana lazim olan Toplam kac defa yaptiginiz egzersizi
Birgaripanne
Ben bu hareketi yapamıyorum eller kalksa ayaklar, ayaklar kalksa eller kalkmıyor.
Dümdüz tepeye kadar kaldırcaz dimi elleri ve bacakları?

JaneRizzoli canım eşim bnm senin sayende 1. Olmuşuz ya

mifihafa merhaba yeni eşim

Birgaripanne
muhtesem bir hareketmis kac gundur belim agriyordu ilk 3 yapisimda belim citladi ve agrilar gecti tabi bu benim vucuduma uygun oldugu icin arkadaslar 3 yada 5 kez yapin rahatlama hissederseniz devam edin

Birgaripanne
Kaptanim aklina saglik muhtesem hareketmis yeni hareketleri heyecanla bekliyorum
Ben genel de yapamam deyip es geciyordum iyi ki yapmissin

Ben bu hareketi yapamıyorum eller kalksa ayaklar, ayaklar kalksa eller kalkmıyor.
Dümdüz tepeye kadar kaldırcaz dimi elleri ve bacakları?

JaneRizzoli Evet 90 derece kaldirmis olacaksin ikisinide. Oklava ile zor olduysa onsuz dene. Baktin Oda olmuyor sadece ayaklari 90 derece kaldir
Beline odaklanmayi unutma. Bosluk olmamasi lazim

kendini çok kötü hissediyorsan tamam ama bence barışmaya çalış vücudunla. kilo verince küçülüyorlar tamam eski 20 lerdeki gibi olmuyor ama yinede ederi oluyor.
Hayır 30 lu yaşlarda yapsaydın bari
çok güzel yaştır 44 canım tadını çıkar.nasılsan birgün oraya geleceksin.
Ölçü mü veriyoruz spor bakanına
kız sen özelim deyip şimdi ölçülerinide vermezsin.

Selamlar
B barga bu hafta takibimdesin

Karin kaslarinin birbirinden ayrilmasi canim. Gebelik gibi karin ici basincini cok arttiran durumlarda olusuyor. Klasik “zayifladim ama gobek kaldi, ne yapsam gitmiyor” olayinin asil nedeni. Mekik gibi karin kaslarina yonelik hareketler yaptiginda kaslar birbirinden daha da uzaklasiyor ve karin ici iyice disari dogru bombe yapiyor.

Ozel bir kac hareketi var duzenli yaptigim. Kilo kaybiyla da zamanla eski halime donmeyi umuyorum.

Bugun ben de olcup bildireyim

selamlaaar, merhaba yeni eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…