Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kalori olarak az ama saglikli degil gulum menun..
Aksami odule yazdim, afiyet olsun :)

SIkI takiptesiniz sizde, harika bir yaris oluyor :)))
Yokkk istemezseniz giderim evime vallaaa saka bitarafa gecmisinizi okumuyorum en son kim yazdıysa bakiyorum oyle taraklarda bezim olmuyo yanlis anlasilmasin isterim

kiz sen acikirsin onlarla doyulurmu hic,saat 14.30da günü kapatmissin hic olmamis yeee kuzum yeee ac kalma bide hareket yapmadim diyooo allah allah
Yox canim hic ac degilim, aksam yedigimde direk kilo aliyorum bende.
Bundan daha hareketliyimdir normalde.

Yokkk istemezseniz giderim evime vallaaa saka bitarafa gecmisinizi okumuyorum en son kim yazdıysa bakiyorum oyle taraklarda bezim olmuyo yanlis anlasilmasin isterim
Oku canim, bizim takimda her sey seffaf, gecmisi de oku, yavas yavas aliyoruz seni bizim takima

Guzel birgun olmus canim, denk gelemedik seninle 2 gundur, iyi misin?
Suyu 2lt yaptigini dusunuyor ve ceza vermiyorum, artik az su icenlere su cezasi var :)
Koydum suyu onume 3 bardak ictim 2 litre yaptim canim guruba geldiğimden beri zaten 2 litreden az su icmemege caliştim hep.
Suyun kilo vermemizde nasil etkili olduğnu bizat şahit olduğum icin...

Canim 6. takimdan geldi bu tatli arkadaslar, bu hafta yarisiyoruz ya seni kandirmaya calisiyorlar, aman haaaa kuzum :)))
Bende bir an icin yeni biri geldide haberimi yok dedim asla yemem kimse bana zorla bir sey yediremez.

Canim 6. takimdan geldi bu tatli arkadaslar, bu hafta yarisiyoruz ya seni kandirmaya calisiyorlar, aman haaaa kuzum :)))
teşekkür ederim kaptanim tatli olduysam gözünde ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…