Kalori olarak az ama saglikli degil gulum menun..Sabah
Fotoda
Kabak mucver firinda degisik bir lezzet oldu
Ogle
1 tabak yesil fasulye
2 kasik p pilavi
Aksam
4 5 parca kavun
3 parca karpuz
2 kiraz
3 p kizartmasi
2 sogan halkasi
Su 10 bardak
Spor
10000 adim 500 p
13 defaArrietty_ egzersizi
Gece yaparsam yazarim
Kalori miktarim 850 bugun cok bos gecti aksam odulum
SIkI takiptesiniz sizde, harika bir yaris oluyor :)))Evet gelim bibakeyim dedimdi
aaaaa nekadanda caniii kaptansinBizde bu hafta boyle canimciiiiim
Yarisma soz konusu olunca ozgecigime birseyler olmusaaaaa nekadanda caniii kaptansinZipzip- bak heleeee icinden şeytan cikiyo bu kaptanın iykiii benim kaptanimsin zipzipim
Bende anlamadim ki kaptanim nasil ne oldu ogle fasulye yiyince aksam meyve ile gecistireyim dedim esim kizartma sogan halkasi isteyince bende tadina baktimKalori olarak az ama saglikli degil gulum menun..
Aksami odule yazdim, afiyet olsun :)
Yokkk istemezseniz giderim evime vallaaa saka bitarafa gecmisinizi okumuyorum en son kim yazdıysa bakiyorum oyle taraklarda bezim olmuyo yanlis anlasilmasin isterimSIkI takiptesiniz sizde, harika bir yaris oluyor :)))
Yox canim hic ac degilim, aksam yedigimde direk kilo aliyorum bende.kiz sen acikirsin onlarla doyulurmu hic,saat 14.30da günü kapatmissin hic olmamis yeee kuzum yeee ac kalma bide hareket yapmadim diyooo allah allah
Her sey fair play bir yaris icin Elifcigimmm, sen hala benim tatlimsinYarisma soz konusu olunca ozgecigime birseyler olmus
Kizlarrrr su eslerinizin oyununa gelmeyinnnBende anlamadim ki kaptanim nasil ne oldu ogle fasulye yiyince aksam meyve ile gecistireyim dedim esim kizartma sogan halkasi isteyince bende tadina baktim
Oku canim, bizim takimda her sey seffaf, gecmisi de oku, yavas yavas aliyoruz seni bizim takimaYokkk istemezseniz giderim evime vallaaa saka bitarafa gecmisinizi okumuyorum en son kim yazdıysa bakiyorum oyle taraklarda bezim olmuyo yanlis anlasilmasin isterim
Canim 6. takimdan geldi bu tatli arkadaslar, bu hafta yarisiyoruz ya seni kandirmaya calisiyorlar, aman haaaa kuzum :)))Yox canim hic ac degilim, aksam yedigimde direk kilo aliyorum bende.
Bundan daha hareketliyimdir normalde.
Koydum suyu onume 3 bardak ictim 2 litre yaptim canim guruba geldiğimden beri zaten 2 litreden az su icmemege caliştim hep.Guzel birgun olmus canim, denk gelemedik seninle 2 gundur, iyi misin?
Suyu 2lt yaptigini dusunuyor ve ceza vermiyorum, artik az su icenlere su cezasi var :)
Iyi olan kazansin bakalimHer sey fair play bir yaris icin Elifcigimmm, sen hala benim tatlimsin
Bende bir an icin yeni biri geldide haberimi yok dedim asla yemem kimse bana zorla bir sey yediremez.Canim 6. takimdan geldi bu tatli arkadaslar, bu hafta yarisiyoruz ya seni kandirmaya calisiyorlar, aman haaaa kuzum :)))
Bende totem yaptim, o birincilik buraya gelecek
teşekkür ederim kaptanim tatli olduysam gözünde ne mutlu banaCanim 6. takimdan geldi bu tatli arkadaslar, bu hafta yarisiyoruz ya seni kandirmaya calisiyorlar, aman haaaa kuzum :)))
Iste bu canim benim...Bende bir an icin yeni biri geldide haberimi yok dedim asla yemem kimse bana zorla bir sey yediremez.
kız neler yaptim neler patlican musakka var cacık pilav ohhh missssBende bir an icin yeni biri geldide haberimi yok dedim asla yemem kimse bana zorla bir sey yediremez.
Hepiniz tatli insanlarsiniz, guzelde bir takiminiz var , kaptaniniz zaten cocuklugumdan beri mahalledasimmis haberimiz yokmus amaaa yinede biz yarisi kazanacagiz..teşekkür ederim kaptanim tatli olduysam gözünde ne mutlu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?