Haklisin canim, benim gunum yeni basladi, saat 9.30 burada, simdi kahvlatiya oturdum :)Noo :) hep evdeydim
Millet burda değil genelde
Herkes ailesinin yanında
Malum biz tatildeyiz :)
Ben evde çok kilo aldım diye geldim kendi evime
Senin nasıldı günün?
Nasil sonuclar?Acisini bugun cikardim :)
Yag, kas olcumu yaptirdim
Ben daha 10 dakika ile başladımCok eglenceli oluyor. Bende ki 1, 8 kg. Kac dk yapiyorsun. Ay yarisalim seninle bu konuda. Motive olup aliskanlik yapariz kendimize. 1 ay yaptim sabah ve aksam 20dk. Belim nasil incelmisti
Nasil degerler peki?Korktugum gibi cikmadi
Hic degisiklik yok veya artis olacak diye dusundum surekli. Ama iyi yine spora Ilk 2ay kadar odaklanmadigim halde
Aaa evet sen geriden geliyordun saat olarak dimi :)Haklisin canim, benim gunum yeni basladi, saat 9.30 burada, simdi kahvlatiya oturdum :)
Aslında doğru düzgün bir şey de yemiyorsun sen. Sporun da var. Neden artış olsun ki?Korktugum gibi cikmadi
Hic degisiklik yok veya artis olacak diye dusundum surekli. Ama iyi yine spora Ilk 2ay kadar odaklanmadigim halde
Evet canim 10 saat gerideyim:)Aaa evet sen geriden geliyordun saat olarak dimi :)
Afiyet olsun kaptanım
10dk iyi cunku belin karnin morarir. Fark etmezsin 2 gun sonra cikar acisiBen daha 10 dakika ile başladım
Ama artırabilirim
Günlük 20 dakika yapalım mı şimdilik?
Nasil degerler peki?
Aslında doğru düzgün bir şey de yemiyorsun sen. Sporun da var. Neden artış olsun ki?
Anaaa10dk iyi cunku belin karnin morarir. Fark etmezsin 2 gun sonra cikar acisi
Ben birazdan yapar birde yatmadan yaparim. Günde 2 defa iyi etki eder. 5 dk sag 5dk sol olarak dusunuyorsun dimi
Foto mi atayim yazayim mi farklari?
Benim vucudum cins cunku :)
Canim eger istersen foto at bakalim..10dk iyi cunku belin karnin morarir. Fark etmezsin 2 gun sonra cikar acisi
Ben birazdan yapar birde yatmadan yaparim. Günde 2 defa iyi etki eder. 5 dk sag 5dk sol olarak dusunuyorsun dimi
Foto mi atayim yazayim mi farklari?
Benim vucudum cins cunku :)
Anaaa
Ben hep aynı yönde yaptım
İki yönde de mi yapmam gerekiyor?
Selam canimTakimimizdan yakin zamanda ayrilan arkadaslarim @erciyes111 , @AppLesma , @Aycaokurcan , @deniz diyette ,asena87 hepiniz iyisinizdir umarim, bir selam vereyim istedim kizlar.
Canim umarim her sey yoluna girer bekliyoruz en kisa zamanda, dikkat et kendine.Selam canim
Bazi talihsiz donemlerden geciyorum bahanem olmasin ama kilo da aldim duzensiz beslenmekten
Onun disinda iyiyim şükür...sizler de iyisiniz masallah takir takir kilolar veriliyor ben gittim gideli bakiyorum arada
Biraz duzene gireyim gelmeyi dusunuyorum hemen takim disi olsa da.
Buraya bagli olmak cidden kilo vermede buyuk etken.
Opuyorum herkesi
Canim eger istersen foto at bakalim..
Yağ oranın düşmüş, kilon da azalmış. Biraz kas kaybı olması normal ama.Ilkinin pek bi hali kalmamis :)) Eki Görüntüle 2655208
Kas kaybim olmus ona uzuldum Eki Görüntüle 2655209
Detayli yazacagim kuzum sana, simdi cocuklar tepemde , firsat vermiyorlar..Ilkinin pek bi hali kalmamis :)) Eki Görüntüle 2655208
Ilkinin pek bi hali kalmamis :)) Eki Görüntüle 2655208
selamlar uf ne uzun gündü, bitmek bilmedi. ben de size özendim kabak yaptım, şimdi biraz geçmişi okuyacağım
oo ne güzel, gidenlerin yarısı yağdan. metabolik yaşın da düşmüş ve kilo vermene rağmen bmr neredeyse aynı kalmış. tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?