Sorma bende gunduz sadece 11:30 da kahvaltı yaptım aonra bısey yemedımYarından itibaren menülerimizi gözlemleriz yakından canımben 2 gündür ufak kaçamaklar yapıyorum yarın toparlayacağım
Sen benle eş olmayı sevdinnbenceaydingelini canım alışkanlık oldu yanlış etiketledim Hyperborea17 eşimi etiketleyecektim biraz önceki mesaja
Öğlen yeyip akşamı hafif geçirsen yine olurmuş canım ama akşam olmamış pek. Pidenin büyüklüğü ne kadardı? Eğer çok büyükse 100 kere ip atlama yapabilirsinSorma bende gunduz sadece 11:30 da kahvaltı yaptım aonra bısey yemedım
Aksam Yumurtalı pide yedım 1 tane
Su 2 lıtre ıctım 50 tane zorunlu hareketten yaptım
Ben iyi sayılırım. 23 yaşındayım. Bilgisayar Müh. Son sınıftayım. Eskiden 52-55 kilo arasında değişiyodu ama sonra depresyon ve ilaçlar sebebiyle 68 kiloya çıktım. Diyetisyenle 65 e indim ama sonra devam ettiremeyip geri kilo aldım.(verilen doktor diyetlerini sürdürebilir ve hastayı anlamaya yönelik olduğunu düşünmüyorum) şimdi azmedip 62 ye indim. 2 haftadır burdayım 60. 9 a indim. Şimdi diyet spor ve suyu yazıcamBirkaç kilo daha versem çok iyi olacak eski kiloma kavuşmak istiyorum ❤
senin de fazla kilon yok bu hafta güzel kilo verelim.
28 yaşındayım ismim banu inşaat mühendisiyim çalışıyorum , yani ara vermiştim doğum sonrası , uzun zaman sonra yeniden devam ediyorum çalışmaya, 8 aylık oğlum var koşturmacadayımsen nasılsın neler yapıyorsun
Geçmişe gideyim dedim anam bı baktım diyorum bunlar kim yenileri gelmiş bı baktım 4. Takım diyor felegim şaştı
Canım bamya çektiKahvaltı
Sade sucuk 5 halka
1 dilim.ekmek
2 dilim peynir
Ara
3 taen incir
5 taze kayısı
1 nescafe
Akşam
1 tabak etli bamya
1 bardak ayran
Su 3 litre
Spor ev isleri
Melegimkorusun
1 yıldır yemiyorsum bende. Pazarda görünce canım çekti. Baya bayılarak da yedim şaştım kendimeCanım bamya çekti
İnstada geziniyorum
Hiç bir tatlı-börek hamur işi dikkatimi çekmiyor
Ama canım bamya-taze fasulye falan çekiyor
Egelilik ruhuma işlemiş :)
Çok güzel bir gün olmuş canım süperKahvaltı
Sade sucuk 5 halka
1 dilim.ekmek
2 dilim peynir
Ara
3 taen incir
5 taze kayısı
1 nescafe
Akşam
1 tabak etli bamya
1 bardak ayran
Su 3 litre
Spor ev isleri
Melegimkorusun
Sabah kizartman var ama akşamın çok iyi. Sporunu da yapmışsın tebrikler canımCumartesi menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta, biraz karışık kızartma ( kabak, patlıcan, biber), domates
Ara
10 fındık
Akşam
Tonbalıklı salata
Su: 2,5
Spor: 8000adım+ 30dk frizbi oynadık
M MaviFeslegen
Alisir ben eskiden 1 bardak iciyordum gunluk sonra diyetisyenle biraz alistim burda daha cok icmeye basladimFark etmesem bile su az icdigim icin susamisim.
Sanirim vicudum da alisti su icmeye.
Tarcinli sut canimGızlı trıf ne kız
Bizim burda saglik ocaginda bir diyetsyen vardi cok ilgiliydi gitmisti geri gelmis galiba tekrar gidecegim hafta iciBen iyi sayılırım. 23 yaşındayım. Bilgisayar Müh. Son sınıftayım. Eskiden 52-55 kilo arasında değişiyodu ama sonra depresyon ve ilaçlar sebebiyle 68 kiloya çıktım. Diyetisyenle 65 e indim ama sonra devam ettiremeyip geri kilo aldım.(verilen doktor diyetlerini sürdürebilir ve hastayı anlamaya yönelik olduğunu düşünmüyorum) şimdi azmedip 62 ye indim. 2 haftadır burdayım 60. 9 a indim. Şimdi diyet spor ve suyu yazıcam
Tamam kaptanim yapalim aama ben bugunki harekete de devam edecegimIyi geceler kizlar
Yarin ki sporumuz fotodaki Eki Görüntüle 2655269
Yan yatarak bacak acma.
Ic bacaklarimiz yansin
Canimcim suyun eksik ama hazirlanmaktan firsat bulamamissindir icmeye lutfen yarin daha fazla icer misin yaglarin daha cabuk erimesi icin senin icin diyorumİyi geler kızlar. Bugünü hazırlık yaparak geçirdim. Evi temizle valiz hazırla.
Sabah: çeyrek lavaş, iki dilim peynir, domates, salatalık, zeytin
Ara: iki dilim kavun
Akşam: dört kaşık erişte, dört kaşık etli soğan yahnisi
Ara: dondurma,annemlerle çekirdek çay :)))
Su: 1,5 litre
Spor: temizlik hazırlık
Normalde günlük 3 litre içiyorum canmCanimcim suyun eksik ama hazirlanmaktan firsat bulamamissindir icmeye lutfen yarin daha fazla icer misin yaglarin daha cabuk erimesi icin senin icin diyorum
Tabi 6. Takimla olan yarisin da etkisi varrr
Guzel olmus. Cumartesiden boyle bir menu yaptigina gore Cuma gunu guzel bir eksiyle gelirsinmenümü paylaşayım, haha size ortaya karışık bir şey sunacağım sorun olursa söyleyin, kahvaltılıkları tek tek yazmaya çok üşendim.
kahvaltı:
Eki Görüntüle 2655228
öğlen: 2 tk fıstıkezmesi
akşam: kabak 2 adet
Eki Görüntüle 2655229
su: şu an 1.5, 2.5'ta bırakacağım
spor: 50 dakika kol egzersizleri, 20 dakika hızlı leslie. (1 saat sonra mecalim olursa yürüyüşe çıkacağım ama kesin değil, çıkmadım sayabiliriz.)
egzersizim kol üzerine olduğu için yarışmanın egzersizini yapamadım maalesef, elimdeki sporu yaparken dahi çığlık atıyorum acıdan yer yer.
BLU3
Arada oyle oluyor ama 6. Takim bizi gecmemeli biliyorsun buyuk yarisNormalde günlük 3 litre içiyorum canmbugün her şey aceleye denk geldi
Enn guzel menulerden biri canim esine diyorsun ama senin icinde cumartesi gunu iyi gecmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?