Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yarından itibaren menülerimizi gözlemleriz yakından canım ben 2 gündür ufak kaçamaklar yapıyorum yarın toparlayacağım
Sorma bende gunduz sadece 11:30 da kahvaltı yaptım aonra bısey yemedım
Aksam Yumurtalı pide yedım 1 tane
Su 2 lıtre ıctım 50 tane zorunlu hareketten yaptım

aydingelini canım alışkanlık oldu yanlış etiketledim Hyperborea17 eşimi etiketleyecektim biraz önceki mesaja
Sen benle eş olmayı sevdinnbence
Sorma bende gunduz sadece 11:30 da kahvaltı yaptım aonra bısey yemedım
Aksam Yumurtalı pide yedım 1 tane
Su 2 lıtre ıctım 50 tane zorunlu hareketten yaptım
Öğlen yeyip akşamı hafif geçirsen yine olurmuş canım ama akşam olmamış pek. Pidenin büyüklüğü ne kadardı? Eğer çok büyükse 100 kere ip atlama yapabilirsin
Bide benden tavsiye eğer öyle bişey yiyosan bu herhangi bişey ( kg aldırabilecek) suyunu 1 lt fazla iç gerçekten faydası oluyo

Ben iyi sayılırım. 23 yaşındayım. Bilgisayar Müh. Son sınıftayım. Eskiden 52-55 kilo arasında değişiyodu ama sonra depresyon ve ilaçlar sebebiyle 68 kiloya çıktım. Diyetisyenle 65 e indim ama sonra devam ettiremeyip geri kilo aldım.(verilen doktor diyetlerini sürdürebilir ve hastayı anlamaya yönelik olduğunu düşünmüyorum) şimdi azmedip 62 ye indim. 2 haftadır burdayım 60. 9 a indim. Şimdi diyet spor ve suyu yazıcam

Iyi olan kazansin bakalim
Bu hafta birincilik bizik olacak
Gulumse24 bilir nazarim deger
Geçmişe gideyim dedim anam bı baktım diyorum bunlar kim yenileri gelmiş bı baktım 4. Takım diyor felegim şaştı ben bilmem Yawrukush kaptanim bilir istatistikler ne diyirse odur

Kahvaltı
Sade sucuk 5 halka
1 dilim.ekmek
2 dilim peynir

Ara
3 taen incir
5 taze kayısı
1 nescafe

Akşam
1 tabak etli bamya
1 bardak ayran

Su 3 litre
Spor ev isleri
Melegimkorusun
Canım bamya çekti
İnstada geziniyorum
Hiç bir tatlı-börek hamur işi dikkatimi çekmiyor
Ama canım bamya-taze fasulye falan çekiyor
Egelilik ruhuma işlemiş :)

Canım bamya çekti
İnstada geziniyorum
Hiç bir tatlı-börek hamur işi dikkatimi çekmiyor
Ama canım bamya-taze fasulye falan çekiyor
Egelilik ruhuma işlemiş :)
1 yıldır yemiyorsum bende. Pazarda görünce canım çekti. Baya bayılarak da yedim şaştım kendime diyet bizi bozdu. Burun kivirirdim eskiden
En kısa zamanda al canım tam zamani

Sabah kizartman var ama akşamın çok iyi. Sporunu da yapmışsın tebrikler canım

Fark etmesem bile su az icdigim icin susamisim.
Sanirim vicudum da alisti su icmeye.
Alisir ben eskiden 1 bardak iciyordum gunluk sonra diyetisyenle biraz alistim burda daha cok icmeye basladim
Gızlı trıf ne kız
Tarcinli sut canim
Bizim burda saglik ocaginda bir diyetsyen vardi cok ilgiliydi gitmisti geri gelmis galiba tekrar gidecegim hafta ici
Iyi geceler kizlar

Yarin ki sporumuz fotodaki Eki Görüntüle 2655269

Yan yatarak bacak acma.
Ic bacaklarimiz yansin
Tamam kaptanim yapalim aama ben bugunki harekete de devam edecegim

İyi geler kızlar. Bugünü hazırlık yaparak geçirdim. Evi temizle valiz hazırla.

Sabah: çeyrek lavaş, iki dilim peynir, domates, salatalık, zeytin

Ara: iki dilim kavun

Akşam: dört kaşık erişte, dört kaşık etli soğan yahnisi

Ara: dondurma,annemlerle çekirdek çay :)))

Su: 1,5 litre
Spor: temizlik hazırlık

Canimcim suyun eksik ama hazirlanmaktan firsat bulamamissindir icmeye lutfen yarin daha fazla icer misin yaglarin daha cabuk erimesi icin senin icin diyorum

Tabi 6. Takimla olan yarisin da etkisi varrr

Canimcim suyun eksik ama hazirlanmaktan firsat bulamamissindir icmeye lutfen yarin daha fazla icer misin yaglarin daha cabuk erimesi icin senin icin diyorum

Tabi 6. Takimla olan yarisin da etkisi varrr
Normalde günlük 3 litre içiyorum canmbugün her şey aceleye denk geldi

Menu

Sabah-ogle
Kiymali yumurta, söğüs domates, salatalik, kapya, bir dilim pancar ve sutlu kahve

Ara
Kucuk bir salkım siyah üzüm

Aksam
Firinda somon ve salata

Su 3 litreyi gecti
30 dk yuruyus
B barga

Guzel olmus. Cumartesiden boyle bir menu yaptigina gore Cuma gunu guzel bir eksiyle gelirsin

Enn guzel menulerden biri canim esine diyorsun ama senin icinde cumartesi gunu iyi gecmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…