Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ah bir ciksaydi bende diktim bahceme
Çılar Tansu'cum. Körpecikken yersiniz inşallah. Ben normalde fazla sevmem dereotu'nu. Ama öyle çok faydası varmış ki

Kızlar aklıma gelmişken deniz börülcesi ödem yapar mı sizce? Aldım haşlayıp ayıkladım ama haliyle acaip tuzlu. Limon ve az z.yagi ile yerim diyordum ama bugün denemesem mi ki

ümütsizlikte neymiş o kelime benim kızlarımın arasında olamaz sonuna kadar ayakta dimdik bu mendebur kilolarla mücadele edeceğiz.
kekik çayıda iyi geliyor dereotu bulamazsan hemen kekik kaynat şişkinliğini indirir.

tuzunu az tutarsan ödem yapacağını sanmam. benim pek tercih etmediğim besinlerden yeşil sevmemki ben kırmızıcıyım. et yani...

Kızlar geçmişi biraz hızlı okudum. Haftasonlari kilo alıyorum hiç iyi değilim şu anda
Keşke tartilmasaydim moralim çok bozuldu

ay aman bozma moralini yau. eninde sonunda veriliyor işte, ha bir gün önce ha bir gün sonra. sıkma canını, günden güne çıkan kiloyu bir sürü şey etkileyebiliyor. bir gün önceki güne göre .5 kg fazla çıktığım da oluyor hiçbir kaçamak vb yapmamama rağmen. kaldığın yerden devam et üzülme

tuzunu az tutarsan ödem yapacağını sanmam. benim pek tercih etmediğim besinlerden yeşil sevmemki ben kırmızıcıyım. et yani...
Yok tatlım kendinden tuzlu zaten denizden çıktığı için ben eklemem. Eskiden bayılırdım. Yemeye yemeye tadını unutmuşum demek ki
Tuzunu hatirlasam almazdım.
Haklısın Bahar'cim. Bamya aldım akşama onu haşlicam. İyi gelir bana

Bamya demeyin yaa canım çekiyo benim

aaafiyet olsun. bamya enenenen sevdiğim yemeklerin başında gelir. aşşırı güzel. afiyet ossun. ben de kabak düşünüyoring.

Cokk iyi esim umarim güzel bir hafta geciririz

Dügünümüz vardi dün hic bakamadim bütün gün kostur kostur yaptik cok asiri birsey yemedim ama dikkatte edemedim (malesef ictiklerimede). Ama tek arti yani cok hareket ettik ve tabii oynadik

Yediklerimin saatini bilmesemde söyle diyim
1 ictli köfte, 2 elmali kurabiye
aksam soslu salata, az bulgur pilavi et sote ve sebze

Su 3-4 litre olmustur

Pazartesine arti ciksam bile cuma‘ya kadar kesin toparlicam :)

Son düzenleme:
InsAllah canim
Bu arada dugunu nasil yaptiniz yasak falan

Selamlarr :)
Bol proteinli bir günle geldim
Sabahki rulolar hindi füme
Arada bir bardak da kefir içtim.
Aşırı tokluk hissediyorum şu an
Salata tabakta görünen kadar daha yedim.
yine de bir bamya değil
Su 3l, spor 10 dakika hulohop, 60 squat, markete yürüdüm yarım saat
Yawrukush CEYDOS Arrietty_ matilda34

Eklentiler

• EB375E3B-0109-422A-B5DA-7E5F0171DCCC.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 21
  • 4EA70AD7-838C-4659-8A88-25DB2EB7A8B2.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…