Çılar Tansu'cum. Körpecikken yersiniz inşallah. Ben normalde fazla sevmem dereotu'nu. Ama öyle çok faydası varmış kiAh bir ciksaydi bende diktim bahceme
ümütsizlikte neymiş o kelime benim kızlarımın arasında olamaz sonuna kadar ayakta dimdik bu mendebur kilolarla mücadele edeceğiz.Haklısınız canlardevam ediyorum ümitsizliğe düşmeden. Biraz fazla kaçırdım dün ama ödem de vardı galiba biraz karnım da çok ağrıdı, tuvalete çıkamadım filan. Sanırım hepsi etkiledi.
Öyle böyle değil çok artidaydim sabah.
Bugün de saat 1 e kadar bekledim ilk öğün için. Azıcık yedim canım da istemedi, Karnım hala şiş gibi.
Bir de dereotu yedim ilk öğünümden yarım saat kadar önce. Dolapta gözüme takılmıştı. Sonra baktım mide için çok iyiymiş. Vücut ihtiyaci olanı seçiyor galiba☺☺
tuzunu az tutarsan ödem yapacağını sanmam. benim pek tercih etmediğim besinlerden yeşil sevmemki ben kırmızıcıyım. et yani...Çılar Tansu'cum. Körpecikken yersiniz inşallah. Ben normalde fazla sevmem dereotu'nu. Ama öyle çok faydası varmış ki
Kızlar aklıma gelmişken deniz börülcesi ödem yapar mı sizce? Aldım haşlayıp ayıkladım ama haliyle acaip tuzlu. Limon ve az z.yagi ile yerim diyordum ama bugün denemesem mi ki
Kızlar geçmişi biraz hızlı okudum. Haftasonlari kilo alıyorum hiç iyi değilim şu anda
Keşke tartilmasaydim moralim çok bozuldu
Yok tatlım kendinden tuzlu zaten denizden çıktığı için ben eklemem. Eskiden bayılırdım. Yemeye yemeye tadını unutmuşum demek kituzunu az tutarsan ödem yapacağını sanmam. benim pek tercih etmediğim besinlerden yeşil sevmemki ben kırmızıcıyım. et yani...
Haklısın Bahar'cim. Bamya aldım akşama onu haşlicam. İyi gelir banaay aman bozma moralini yau. eninde sonunda veriliyor işte, ha bir gün önce ha bir gün sonra. sıkma canını, günden güne çıkan kiloyu bir sürü şey etkileyebiliyor. bir gün önceki güne göre .5 kg fazla çıktığım da oluyor hiçbir kaçamak vb yapmamama rağmen. kaldığın yerden devam et üzülme
Bamya demeyin yaa canım çekiyo benimYok tatlım kendinden tuzlu zaten denizden çıktığı için ben eklemem. Eskiden bayılırdım. Yemeye yemeye tadını unutmuşum demek ki
Tuzunu hatirlasam almazdım. ☺
Haklısın Bahar'cim. Bamya aldım akşama onu haşlicam. İyi gelir bana
Yok tatlım kendinden tuzlu zaten denizden çıktığı için ben eklemem. Eskiden bayılırdım. Yemeye yemeye tadını unutmuşum demek ki
Tuzunu hatirlasam almazdım. ☺
Haklısın Bahar'cim. Bamya aldım akşama onu haşlicam. İyi gelir bana
Gunun ozeti:
Sabah: 10:00
1 dilim ekmek, 2 kasik yogurt.
Oglen: 14:30
1 tabak et sote, 1 dilim ekmek, karpuz.
Ara: 4 kayisi.
Su: 1.25 litre, bugun hava soguktu hic su icesim yok, ama 750 ml icip 2 litre tapicam.
Spor:
500 ip atladim,
150 makas
100 mekik
100 sufuat
7000 adim.
Gunumun guzel gectiğine inaniyorum, sadice bu gun biraz hareketsiz oldum, havanin soğuk ve bulutlu olmasi enerjimi sondurdu.
M minimalce_
CEYDOS
Yawrukush
Upps sorryBamya demeyin yaa canım çekiyo benim
Sağol canım. Ben ortalama severdim. Geçen sene keşfettim sade haşlaması daha güzelmiş. Dene bakaaafiyet olsun. bamya enenenen sevdiğim yemeklerin başında gelir. aşşırı güzel. afiyet ossun. ben de kabak düşünüyoring.
Upps sorry☺
Yasak kalksın alırsın belki canım, market serbest gerçi ama bulunmayabilir belki, pazardan almak lazım.
Bak buna çok sevindimmm, hadi bakalım hayırlısı olsunn cağnım rakibemWitcherGirl canim seni bu hafta @hnd_ es yapiyorum hayirli ugurlu olsun CEYDOS kaptanim kurdeleyi kesebilirsin
InsAllah canimCokk iyi esim umarim güzel bir hafta geciririz
Dügünümüz vardi dün hic bakamadim bütün gün kostur kostur yaptik cok asiri birsey yemedim ama dikkatte edemedim (malesef ictiklerimede). Ama tek arti yani cok hareket ettik ve tabii oynadik
Yediklerimin saatini bilmesemde söyle diyim
1 ictli köfte, 2 elmali kurabiye
aksam soslu salata, az bulgur pilavi et sote ve sebze
Su 3-4 litre olmustur
Pazartesine arti ciksam bile cuma‘ya kadar kesin toparlicam :)
Marketler acik canım markete gitmek de serbest, yürüyerek yakın markete gidebilirsin. (Yaklaşık bir saat sonra yasak kalkacak gerçi)ay ben emin olamadım alınacak şeyler de var ama çıkamadım. en yakın markete mi gidebiliyoruz, marketler açık mı şu an?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?