İyi canım sen nasilsinHosgeldin canim nasilsin?
Ben de onu kullanıyorum ama ben direk tepedeki sonucu baz alıyordum. Ama net karbonhidrat diye ayrı bir şeyden bahsediyorlar.Uygulama kullaniyorlar canim, en yaygini fatsecret uygulamasi...
Bende iyiyim sabah telasesi, kuzularima kahvalti hazirligindayim :)İyi canım sen nasilsin
Kalabalıkta mısın? Sen neler yedin bugün?Harika bir menü böyle bir menüye ihtiyacım var benimde ama köyde zor suanda
Suan ocagin basinda kuzucuklarima pancake yapiyorum, bir yandan sizi okuyorum. :)
Birazdan cocuklar kahvalti eder bende filtre kahvemle bahceye cikar, bitkilerimi sularim.
Yine klasik bir gun :)
Sen neler yaptin bugun?
Aslinda o su ,Ben de onu kullanıyorum ama ben direk tepedeki sonucu baz alıyordum. Ama net karbonhidrat diye ayrı bir şeyden bahsediyorlar.
Bir şey çıkarılıyormuş
Nedir o
Bende dun narcos'a basladim, 2 bolum izledim.ay ne güzel, iyi kahve keyifleri & kahvaltılar
dark'ı izlemeye başladım, spor yaptım, evi temizledim vb.. evde yapılabilecek eğlenceli şeylerin sonuna geldiğimi hissediyorum artık karantinanın 4. ayı itibariyle.
Afiyet olsun canimBende iyiyim sabah telasesi, kuzularima kahvalti hazirligindayim :)
Koy nasil, nasil geciyor orada?
Kalabalık canım yaa işte dönünce yapacam bende bı protein günüKalabalıkta mısın? Sen neler yedin bugün?
Biz hepi topu 4 kisiyiz ama bizim gurultu sizi sollar soyliyim :))Afiyet olsun canim
Bizimde işte kalabalık ve gürültülü geçiyor
Malesef bugun odul gunu olmadigindan otlu borege (aslinda sarmalarda var) 30 mekik cezasi geliyor.Kalabalık canım yaa işte dönünce yapacam bende bı protein günü
Kahvaltıda peynir domates 1 dilim otlu börek cay
Ara 2 kirmizi erik türk kahvesi
Akşam 3 köfte 10 kadar yaprak sarması yogurt
Su 2 lt
1 maden suyu
Spor koşturmaca geçiyor burası bahçe ev arası
Ilk gun egzersızını bende yaptım 40 kez sanırım unuttumGünlük Spor YarismasiKizlar spor yarismamizdan bu hafta ben sorumluyum bildiginiz gibi. Maksat daha aktif olup farkli kas gruplarini calistirmak ve sporu aliskanlik haline getirmek.
Dün sadece @Tanssss ve ben yaptim galiba ilk gun egzersizini.BLU3 ve @Ceydos özel sebeplerden dolayi farkli egsersiz yaptilar. Zorlanan veya yapamiyacagini düsünenler izin alternatif bulabiliriz. Bu arada kizlar dün ne kdr yaptiysaniz puanlarinizi hesapladiniz mi?
Umarim bugun daha fazla katilim olur
Bu haftaki puanlama sadece atilan adim sayilariniz ve günlük verilen egzersizden hesaplanacaktirBugünün egzersizi : Ic bacak egzersizi
Bu iki seye dikkat edip paylasinca beni etiketlemeniz yeterli.
1 sag ve 1 sol yapildiginda 3 puan ediyor
Eki Görüntüle 2655335
@Beklenen2JaneRizzoli @minimalce_ @Aomine Daiki @aydingelini
@bnnuBLU3 @Hyperborea17 @Melegimkorusun matilda34
@Derya_the_queen B barga @melek ada @mifihafa @Tanssss @Akrrep
esmeriiim @1delimavi @Ceydos @fyzanur @Milana firuze Yawrukush
Kalabalıkta diyet çok zor oluyorKalabalık canım yaa işte dönünce yapacam bende bı protein günü
Kahvaltıda peynir domates 1 dilim otlu börek cay
Ara 2 kirmizi erik türk kahvesi
Akşam 3 köfte 10 kadar yaprak sarması yogurt
Su 2 lt
1 maden suyu
Spor koşturmaca geçiyor burası bahçe ev arası
kaptanım kesmiş hemen cezayı :)Malesef bugun odul gunu olmadigindan otlu borege (aslinda sarmalarda var) 30 mekik cezasi geliyor.
Bu hafta 6. takim ile yarisiyoruz, ekstra dikkat ediyoruz canim, lutfen takimimiz icin elinden geleni yap..
Bende bulmustum senin icin, en yaygin 5 uygulamayi :)Kalabalıkta diyet çok zor oluyor
kaptanım kesmiş hemen cezayı :)
Kaptanım bu arada ben buldum ney karboyu nasıl hesaplayacağımızı.
Kahvalti da ne yedin canim?Sabah 11 kahvaltı
Ara: 2 seftalı
Aksam: 6 parca fırında kanat ve bol salata
2 lıtre su
Spor henuz yapmadım gece yapıcam bugunun hareketıni
Teşekkür ederim kaptanımBende bulmustum senin icin, en yaygin 5 uygulamayi :)
JaneRizzoli carb manager uygulamasi net carb hesapliyor canim..
Bunun haricinde su 4 app'i de insanlar kullaniyor ve memnunmus, tek sorun gidalarin ingilizce karsiligini bulmak olabilir..
MyFitnessPal
Lifesum Health App
Yazio
MyNetDiary
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?