- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Öncelikle 1.ciligini tebrik ediyorum 6.takim adina amaaa neyseki 1.ci olmussun olmus bitmis simdi seninleHaftanın birincisi olarak diyorum ki;
Boşa kürek çekiyorsunuz
Bizim canımız ekmek-pasta falan çekmiyor
Bamya çekiyor(0 şaka)
Sunny up side olayi geldi bak aklima
Haftanın birincisi olarak diyorum ki;
Boşa kürek çekiyorsunuz
Bizim canımız ekmek-pasta falan çekmiyor
Bamya çekiyor(0 şaka)
Cokkkk gecmis olsun canim allah beterinden korusunGünaydın kızlar, birkaç gündür giremedim sağlık problemlerimden ötürü. Trafik kazası geçirdimciddi birşeyim yok ama psikolojimi çok etkiledi ve günlerdir panik ataklarla uğraşıyorum.. kusura bakmayın burayı aksattım
Günaydın kızlar, birkaç gündür giremedim sağlık problemlerimden ötürü. Trafik kazası geçirdimciddi birşeyim yok ama psikolojimi çok etkiledi ve günlerdir panik ataklarla uğraşıyorum.. kusura bakmayın burayı aksattım
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar, birkaç gündür giremedim sağlık problemlerimden ötürü. Trafik kazası geçirdimciddi birşeyim yok ama psikolojimi çok etkiledi ve günlerdir panik ataklarla uğraşıyorum.. kusura bakmayın burayı aksattım
Kahve alırım şekersiz, diğerleri neydi? Ben unuttum onlarıÖncelikle 1.ciligini tebrik ediyorum 6.takim adina amaaa neyseki 1.ci olmussun olmus bitmis simdi seninleiçek yanında da yiyek ohhhh misss
EheheDemirden korksak trene binmezidük
(0 şaka bol gerçeklik)
Çok geçmiş olsun canm benmGünaydın kızlar, birkaç gündür giremedim sağlık problemlerimden ötürü. Trafik kazası geçirdimciddi birşeyim yok ama psikolojimi çok etkiledi ve günlerdir panik ataklarla uğraşıyorum.. kusura bakmayın burayı aksattım
Gofreti öğle yemeği niyetine saymıştım kaptanım ama mekiğimi çekebildiğim kadar çekerim cezamı yaparımEllerine saglik kaptanim
Yeni listemizde hayirli olsun
Nasilsin akrepcim, bugun aclik orucun bitiyor mu?
Canim kas kutlende ciddi bir azalis yok.
Yag miktarin ve yag kutlen azalmis, metabolik yasin dusmus, bmi'in da normal olmak uzere cok az kalmis.
Yani 3 kg gitmis ama oldukca guzel gitmis :)
Anladim canim , egzersizlere devam ettikce ve biraz da agirlik calisip kaslarini guclendirirsen, rahatlayacagini dusunuyorum.
Canim aksam az yemissin..Kahvaltin guzel, su ve egzersizde guzel.
Ama dun odul yapmistin o yuzden gofrete 30 mekik cezasi geldi.
Lutfen dikkat et bu hafta guzel bir eksiyle takima gir canim..
Pide odul olmus canim afiyet olsun..
Aksam menunu saglikli yiyeceklerden sec yaninda salata- yogurtla menunu zenginlestir..
Gunaydin canim...
Guzel birgun olmus canim, igne yapildi mi iyi misin?
Patates kizartmasi ,ekmek, 2 isirik hamburger birarada olmus canim, 30 mekik telafi cezasi geliyor :)
Dunde 30 mekik cezan vardi 60 oldu toplam :)
Oldukca guzel birgun olmus canim, nasilsin, diyet nasil gidiyor?
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar, birkaç gündür giremedim sağlık problemlerimden ötürü. Trafik kazası geçirdimciddi birşeyim yok ama psikolojimi çok etkiledi ve günlerdir panik ataklarla uğraşıyorum.. kusura bakmayın burayı aksattım
Diline saglik kaptanimEllerine saglik kaptanim
Yag miktarin ve yag kutlen azalmis, metabolik yasin dusmus, bmi'in da normal olmak uzere cok az kalmis.
Anladim canim , egzersizlere devam ettikce ve biraz da agirlik calisip kaslarini guclendirirsen, rahatlayacagini dusunuyorum.
Aksam menunu saglikli yiyeceklerden sec yaninda salata- yogurtla menunu zenginlestir..
Gunaydin canim...
Patates kizartmasi ,ekmek, 2 isirik hamburger birarada olmus canim, 30 mekik telafi cezasi geliyor :)
Gecmis olsuncanimGünaydın kızlar, birkaç gündür giremedim sağlık problemlerimden ötürü. Trafik kazası geçirdimciddi birşeyim yok ama psikolojimi çok etkiledi ve günlerdir panik ataklarla uğraşıyorum.. kusura bakmayın burayı aksattım
Haftasonu öyle oluyor kaptanim kusura bakma köye geldik fırsat bulamıyorum ama dikkat etcem@Derya_the_queen nasilsin canimcim?
@fmad bir ses ver sinavlarin nasil gecti kuzum?
@fyzanur nasil oldun, canim hic ugramiyorsun merak ediyorum seni, bu haftada saglikli yemek tarifi ve nerede hata yaptim linkine yazman gerek kuzum...
@Aomine Daiki nasilsin canim annen, kaynin nasil oldular?
matilda34 ugramiyorsun takima canisi, listedesin de, aktif olma sozu vermistin..
@mifihafa sen nasilsin canim?
Evet canım iğnemi günlük olarak yapıyorum şuan ağrı falan yok da ilerleyen zamanlarda yumurtalar büyüdükçe ağrı oluyor bakalım çarşamba ölçüm için gidecegizEllerine saglik kaptanim
Gunaydin canim...
Hos geldin canim katilim formunu doldurman yeterli 2 haftalik denemeye alinirsin eger basarili isen esas listeye girersin tabi bu iki hafta icinde de kilo verirsinMerhaba 4. Takım,
Zayıflama gruplarından birine katılmak istiyordum takımınıza yönlendirildim.
67 kiloyum hedefim 58e düşmek. bu nedenle bir süre sıkı bir diyet ve spor programı uygulamam gerektiğinin farkındayım. Umarım birlikte motive ola ola kiloları veririz. Hepinize selam ve sevgilerimle.
Günaydın kızlar, birkaç gündür giremedim sağlık problemlerimden ötürü. Trafik kazası geçirdimciddi birşeyim yok ama psikolojimi çok etkiledi ve günlerdir panik ataklarla uğraşıyorum.. kusura bakmayın burayı aksattım
Canım Cuma günü 2,5 lt su ve 11000 adım var (akşam yürüyüşü yaptım yedikten sonra )Canim nasilsin , dune gore daha iyi misin, yolcu ettin mi arkadasini?
Aysuncum dunku menunu odule saymistim ama spor var miydi dun?
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar, birkaç gündür giremedim sağlık problemlerimden ötürü. Trafik kazası geçirdimciddi birşeyim yok ama psikolojimi çok etkiledi ve günlerdir panik ataklarla uğraşıyorum.. kusura bakmayın burayı aksattım
İlginiz için teşekkür ederim. Ne yapmam gerektiğini bilmez haldeydim.Hos geldin canim katilim formunu doldurman yeterli 2 haftalik denemeye alinirsin eger basarili isen esas listeye girersin tabi bu iki hafta icinde de kilo verirsin
Simdi baslangic kilonu yazar misin
Katilim formu ilk sayfada var
Bu arada aksamlari tum gun ne yediimizi sabah aksam aara ogun nasil bir diyet yapacaksan ona gore yaz altina suyu ve gunluk kac adim atttin ve kaptan yada yardimcilardan birini etiketler misin
COK ONEMLI LUTFEN OKUYUN, OKUYUN AMA HAAA, MUTLAKA HEPINIZ OKUYUN
***Guzel arkadaslarim hepinize gunaydin ve mutlu pazarlar.
***Bugunden itibaren sifir kacamak ile, guzel menulerle, spor yarismalarimiza katilarak, eslerimize destek olarak, harika bir hafta gecirelim.
***Biliyorsunuz bu hafta 6. TAKIM ILE YARISIYORUZ. Cuma gunu 1. olduk diye gevseme luksumuz yok, bu yarisi hepimiz ciddiye almak zorundayiz.Takimimiz icin elimizden geleni yapmaliyiz.Cuma gunu 6. takimi yenelim ODUL OGUNUMUZU 2'YE CIKARACAGIM, SOZ!!!
(tamam kabul ediyorum belediye baskan adayi ,adayinin adayi vaadi gibi oldu )
***O zaman ne diyoruz 4. TAKIM , ne diyoruz AMAZONLAR (amazon savasci kadin demektir), kim korksun bizden 6 TAKIM, ooooo oooooo(Yarisma sloganimizi da verip , coskuyu verdigime gore dinlenmeye cekilebilirim )
Kalin saglicakla...
Eki Görüntüle 2655332
Gunaydin mutlu pazarlar 4.takim
pazar kahvaltısinin olmazsa olmazıdır, sicak ekmekle geldik sizlere
mutlu pazarlar canım.Günaydın 4.takiminin güzel hatunlari
Kaptanimiz sıcak fırından yeni çıkmış ekmek getirdi bende cay demledim tereyağlı siccak ekmekte nekadanda güzel gider
Öğlene dogru kek pogca falan getircem simdiden afiyet seker olsun kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?