- 23 Eylül 2017
- 594
- 1.177
- 113
InsAllah canim
Bu arada dugunu nasil yaptiniz yasak falan
O cok iyiymis nikahi yurtdisinda mi yapsakYurtdisindayim ben canim burda yok denecek kadar azaldi, dügünlere izin veriliyor artik :)
NasilsiN FilIzim seni gormek ne guzel..
Harika birgun olmus, cok dikkat etmissin canim.Bugünkü menüm
12.30 bir tutam dereotu
13.00 çeyrek avokado, haşlanmış yumurta, 4 zeytin çok küçük bir parça lavaş azıcık tereyağı ve 3 fincan çay
15.00 bir domates + Türk kahvesi, bir avuç çekirdek
16.30 haşlanmış bamya + sütlü peynirli yumurta, 7 beyaz kiraz
Bu haftada 1. olacaksin bu azimle, harika..Selamlarr :)
Bol proteinli bir günle geldim
Sabahki rulolar hindi füme
Arada bir bardak da kefir içtim.
Aşırı tokluk hissediyorum şu an
Salata tabakta görünen kadar daha yedim.
yine de bir bamya değil
Su 3l, spor 10 dakika hulohop, 60 squat, markete yürüdüm yarım saat
Yawrukush @Ceydos Arrietty_ matilda34
Canim dugununuz hayirli olsun, Allah mesut etsin gencleri.Yurtdisindayim ben canim burda yok denecek kadar azaldi, dügünlere izin veriliyor artik :)
Nikah mi tazeleyeceksin TansucumO cok iyiymis nikahi yurtdisinda mi yapsak
Aynı kiloyu vereyim yine deBu haftada 1. olacaksin bu azimle, harika..
Basari hikayenide yazmissin tesekkur ederim canim..
Anlastik canimAynı kiloyu vereyim yine de
1. Olmasam da olur :)
Harikasin0 kaçamak, 0 ödülle devam ediyorum kaptanım
Elimden geleni yapıyorum takımımız için
Hallettin mi canim final odevlerini, annen nasil oldu, kaynin iyi mi?Final ödevleri olduğundan 2 gün giremedim canlar ben ödül öğünümü cuma yaptım
26.06.2020
11:30
İçi alınmış yarım ekmek içine dolu dolu et döner
200 ml fanta
19:30
1 kase mercimek çorbası
3 yk bılgur pilavı
2 yk etli sebzeli türlü
Su 2,5 lt
Spor 100 zip :200 p
27.06.2020
12:00
2 haşlama yumurta
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 er tatlı kaşı bal tahin
18:30
1 kase tarhana çorbası
4 tabuk kelebek
Salata
Su 2,8 lt
Spor 30 dk yürüyüş: 150 p
@Akrrep
Günlük Spor YarismasiKizlar spor yarismamizdan bu hafta ben sorumluyum bildiginiz gibi. Maksat daha aktif olup farkli kas gruplarini calistirmak ve sporu aliskanlik haline getirmek.
Dün sadeceBirgaripanne ve ben yaptim galiba ilk gun egzersizini. @BlueSkyyyy ve @Ceydos özel sebeplerden dolayi farkli egsersiz yaptilar. Zorlanan veya yapamiyacagini düsünenler izin alternatif bulabiliriz. Bu arada kizlar dün ne kdr yaptiysaniz puanlarinizi hesapladiniz mi?
Umarim bugun daha fazla katilim olur
Bu haftaki puanlama sadece atilan adim sayilariniz ve günlük verilen egzersizden hesaplanacaktirBugünün egzersizi : Ic bacak egzersizi
Bu iki seye dikkat edip paylasinca beni etiketlemeniz yeterli.
1 sag ve 1 sol yapildiginda 3 puan ediyor
Eki Görüntüle 2655335
@Beklenen2JaneRizzoli M minimalce_ @Aomine Daiki @aydingelini
@bnnu @BlueSkyyyy @Hyperborea17 @Melegimkorusunmatilda34
@Derya_the_queen B barga @melek ada @mifihafaBirgaripanne @Akrrep
@esmeriiim @1delimavi @Ceydos @fyzanur @Milana firuzeYawrukush
Cok buyuk gecmis olsun, nasil oldu kaza, iyi misin simdi?Günaydın kızlar, birkaç gündür giremedim sağlık problemlerimden ötürü. Trafik kazası geçirdimciddi birşeyim yok ama psikolojimi çok etkiledi ve günlerdir panik ataklarla uğraşıyorum.. kusura bakmayın burayı aksattım
Tamam canim arada gel ses ver olur mu:)Haftasonu öyle oluyor kaptanim kusura bakma köye geldik fırsat bulamıyorum ama dikkat etcem
Guzel haberlerle gel canim carsamba gunu..Evet canım iğnemi günlük olarak yapıyorum şuan ağrı falan yok da ilerleyen zamanlarda yumurtalar büyüdükçe ağrı oluyor bakalım çarşamba ölçüm için gidecegiz
Handecim aramiza hosgeldin, ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurtdisinda yasiyorum, takimimizin kaptaniyim.4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : hnd_
İsim (İsteğe Bağlı ): Hande
Mesleginiz: Avukat
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Bekar (Nişanlı)
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: Aydın
Boyunuz : 175
Kilonuz: 67
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : Yoğun çalışma temposu içinde düzensiz beslenmem sebep oldu aslında. Genelde kahvaltı yapmam öğlen geçiştiririm. Bazen öğle yemeği yerim bazen iş yerinde kraker, kahve ile geçiştiririm. Ve bu nedenle akşam çok aç halde eve gelip büyük bir akşam yemeği tercih ederim. Spor yapmayı seven biriyim ama bu konuda motivasyonumu zaman zaman kaybederim. Genel olarak hareketsiz bir yaşantım var. Bu nedenle kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Karın bölgemde beni çok rahatsız eden bölgesel kilom var. Bu kıyafet tercihimi etkiliyor. Kendimi daha iyi hissetmek için hedef kiloma ulaşmak istiyorum. 5 sene önce ideal kilomdaydım. O halime dönmeyi çok istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet. Yaklaşık 8 sene önceydi sanırım. O zaman hangi takımda olduğumu hatırlamıyorum. Ancak takımın desteği diyet ve spor programına sadık kalmamda çok faydalı olmuştu. Umarım beni aranıza kabul edersiniz.
Formu buraya mı göndermeliyim bilmediğim için ekledim. Hata yapmadım umarım.
Deniz borulcesi candir, olsada yesek, odem yapacagini sanmiyorum hemde cumaya yakin degiliz canim. :)Çılar Tansu'cum. Körpecikken yersiniz inşallah. Ben normalde fazla sevmem dereotu'nu. Ama öyle çok faydası varmış ki
Kızlar aklıma gelmişken deniz börülcesi ödem yapar mı sizce? Aldım haşlayıp ayıkladım ama haliyle acaip tuzlu. Limon ve az z.yagi ile yerim diyordum ama bugün denemesem mi ki
Marketler acik canım markete gitmek de serbest, yürüyerek yakın markete gidebilirsin. (Yaklaşık bir saat sonra yasak kalkacak gerçi)
Afiyet olsun canim :)teşekkürler canım, yazdıktan sonra gittim kabaaamı biberimi aldım geldim
çook teşekkürler <3 senin nasıl başladı günün, nasılsın?Afiyet olsun canim :)
Suan ocagin basinda kuzucuklarima pancake yapiyorum, bir yandan sizi okuyorum. :)çook teşekkürler <3 senin nasıl başladı günün, nasılsın?
Harika bir menü böyle bir menüye ihtiyacım var benimde ama köyde zor suandaSelamlarr :)
Bol proteinli bir günle geldim
Sabahki rulolar hindi füme
Arada bir bardak da kefir içtim.
Aşırı tokluk hissediyorum şu an
Salata tabakta görünen kadar daha yedim.
yine de bir bamya değil
Su 3l, spor 10 dakika hulohop, 60 squat, markete yürüdüm yarım saat
Yawrukush @Ceydos Arrietty_ matilda34
Uygulama kullaniyorlar canim, en yaygini fatsecret uygulamasi...Makro hesaplayan arkadaşlara bir sorum var
Net karbonhidrat nasıl hesaplanıyor?
Hosgeldin canim nasilsin?Harika bir menü böyle bir menüye ihtiyacım var benimde ama köyde zor suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?