Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aaa bizde darka başladık 2 sezon izlemiştik ama sil baştan yapalım dedik. çok yorulunca 1 bölüm izleme molası yapıyoruz. şimdi 1. sezon 1. bölümdeyiz.
kaptanım kesmiş cezanı olmamış canım bugün çok karbo yüklenmişsin.
Sabah 11 kahvaltı

Ara: 2 seftalı

Aksam: 6 parca fırında kanat ve bol salata

2 lıtre su

Spor henuz yapmadım gece yapıcam bugunun hareketıni
bu kadar mı yedin ben çok az buldum.

ben de aynı yerdeyim. okuduğum yorumlara göre sanki izlerken elimde kalem kağıt olmalıymış gibi hissediyorum. umarım sarıyordur dizi, ben dizi-film yarıda bırakmaya çok meraklıyımdır ama bir yandan izlemek de istiyorum bunu.

Ahahah evet sevdim seninle eş olmayı güzel geçmişti
İyi bir diyetisyen bulmak gerçekten zor. Benim arkadaş da gidiyordu az ye diyordu sadece . Kız da devam edemedi çok açım diyordu . Dengeli menü kurmak lazım buranın sorumluluğu aslında az yediriyor . Ben dünki menümden sonra o pişmanlıkla bugün o kadar dikkat ettim ki ama az yemişim sanırım bi tansiyonum düştü
Patates kızartması ekmek ve hamburgerin berbarrliğine 100 ip atlama cezası canım

Kendi başımı da yedim bugün az yedim ve bütün gün oturmadım ama tansiyonum düştü uzanıyorum şimdi

Selam bol kalsiyum ve protein ağırlıklı. Galiba senin çocuğun vardı. Bu senin için ve emziriyosan çocuğun için iyi birşey. Hele hamilelikte kalsiyum kaybının üzerine iyi de gelir. Sabahtan beri regl sancısı çekiyorum. Yapay zeka sınavına çalışıyorum. Plank ve 60 mekik cezamı yapıp günün sonunda sana raporumu bildircem

Hoşgeldin takımımıza

Menu

Sabah-ogle

Yagsiz salam sote (2 parmak kalinliginda), siyah zeytinli salata (6-7 zeytin, 1 domates, 1/5 gobek marul, 1/5 mor lahana, 1 kucuk turp, 1 salatalik, 1 kucuk pancar) ve ayran

Ara
2 bardak sut

Aksam
Firin levrek (1 buyuk), koz biber (5) ve domates (2)

Kucuk salkim siyah uzum (dondurulmus)

Su 2.5 litre
35 dk tempolu yuruyus
B barga

dondurulmuş üzüm şahane değil mi, sıcak günlerde süper gidiyor. senin de güzel bir gün olmuş, eline sağlık.

Nikah mi tazeleyeceksin Tansucum
Kardesim icin kaptanim
Makro hesaplayan arkadaşlara bir sorum var
Net karbonhidrat nasıl hesaplanıyor?
Fatsecret te net kh yok protein ve yagi hesapliyorsun kalani kh oluyor uygulamaya gore once alacagin gunluk kalori miktarini yazip kilonu 0.7 ile carpip yag oranini 1 ile carpip proteinini ekliyorsun kalan yuzde kh
Ben de onu kullanıyorum ama ben direk tepedeki sonucu baz alıyordum. Ama net karbonhidrat diye ayrı bir şeyden bahsediyorlar.
Bir şey çıkarılıyormuş
Nedir o
Baz aldigin kaloriden 400 eksik mi aliyorsun

Fatsecretta var net carbo

Ben de telefondan cevap yazmaya çalışıyordum ki eşleşme yapılmış. çok teşekkür ederim Tanssss :)

Pazar Menüm
İlk Gün Menüm
Kahvaltı 2 adet haşlanmış yumurta
1 ince dilim kaşar peyniri
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen 1 adet muz
8 badem

Akşam 6 kaşık zeytinyağlı ıspanak yemeği
5 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

Spor 35 dk bir tam ders pilates yaptım.

Su Yatmadan önce 2 litreye tamamlayacağım. Mesajı oluşturduğum sırada 1.5 lt kadar içmiş olmalıyım.

Öğle yemeğim biraz saçma oldu farkındayım. Fakat YDT sınavına girdim. Evde olmadığım için yanımda getirdiğim meyve ve kuru yemişi tükettim dışardan bir şey yemek yerine.
Bugünlük yediklerim bunlar. Yorumlarınızı merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…