aaa bizde darka başladık 2 sezon izlemiştik ama sil baştan yapalım dedik. çok yorulunca 1 bölüm izleme molası yapıyoruz. şimdi 1. sezon 1. bölümdeyiz.ay ne güzel, iyi kahve keyifleri & kahvaltılar
dark'ı izlemeye başladım, spor yaptım, evi temizledim vb.. evde yapılabilecek eğlenceli şeylerin sonuna geldiğimi hissediyorum artık karantinanın 4. ayı itibariyle.
kaptanım kesmiş cezanı olmamış canım bugün çok karbo yüklenmişsin.Kalabalık canım yaa işte dönünce yapacam bende bı protein günü
Kahvaltıda peynir domates 1 dilim otlu börek cay
Ara 2 kirmizi erik türk kahvesi
Akşam 3 köfte 10 kadar yaprak sarması yogurt
Su 2 lt
1 maden suyu
Spor koşturmaca geçiyor burası bahçe ev arası
bu kadar mı yedin ben çok az buldum.Sabah 11 kahvaltı
Ara: 2 seftalı
Aksam: 6 parca fırında kanat ve bol salata
2 lıtre su
Spor henuz yapmadım gece yapıcam bugunun hareketıni
bugün oradaydım bennnn. mantı ve böreklerle gittim.Nasilsiniz citir mi citir 4. takimin hatunlari, aksaminiz nasil geciyor?
Burada olan arkadaslarimla 6. takima kisacik ugrayalim mi?
Sabah bize ekmek getirmisler, bizde cayin yanina kek, tatli goturelim
aaa bizde darka başladık 2 sezon izlemiştik ama sil baştan yapalım dedik. çok yorulunca 1 bölüm izleme molası yapıyoruz. şimdi 1. sezon 1. bölümdeyiz.
kaptanım kesmiş cezanı olmamış canım bugün çok karbo yüklenmişsin.
bu kadar mı yedin ben çok az buldum.
Ahahah evet sevdim seninle eş olmayı güzel geçmiştiSen benle eş olmayı sevdinnbence
Öğlen yeyip akşamı hafif geçirsen yine olurmuş canım ama akşam olmamış pek. Pidenin büyüklüğü ne kadardı? Eğer çok büyükse 100 kere ip atlama yapabilirsin
Bide benden tavsiye eğer öyle bişey yiyosan bu herhangi bişey ( kg aldırabilecek) suyunu 1 lt fazla iç gerçekten faydası oluyo
İyi bir diyetisyen bulmak gerçekten zor. Benim arkadaş da gidiyordu az ye diyordu sadece . Kız da devam edemedi çok açım diyordu . Dengeli menü kurmak lazım buranın sorumluluğu aslında az yediriyor . Ben dünki menümden sonra o pişmanlıkla bugün o kadar dikkat ettim kiBen iyi sayılırım. 23 yaşındayım. Bilgisayar Müh. Son sınıftayım. Eskiden 52-55 kilo arasında değişiyodu ama sonra depresyon ve ilaçlar sebebiyle 68 kiloya çıktım. Diyetisyenle 65 e indim ama sonra devam ettiremeyip geri kilo aldım.(verilen doktor diyetlerini sürdürebilir ve hastayı anlamaya yönelik olduğunu düşünmüyorum) şimdi azmedip 62 ye indim. 2 haftadır burdayım 60. 9 a indim. Şimdi diyet spor ve suyu yazıcam
Patates kızartması ekmek ve hamburgerin berbarrliğine 100 ip atlama cezası canımbnnu
Sabah: ıspanaklı yumurta,iki-üç kiraz
Öğle: porsiyon döner,3-4 patates kızartması,salata,ayran,1 dilim ekmek
Akşam: tavuklu salata,erkek arkadaşımın hamburgeri den 2 ısırık aldım
Ara öğün: 1 nektarin
Su: 3 lt
Spor: 7 dk plank
Kendi başımı da yedimekmek olmasaydı menünü beğenecektim ama ekmeği beğenmedim. cezaya tabi değilsin kalrin uygun.
girdin canım artık takımdasın o yüzden daha çok dikat etmelisin ceza kesildim ibilmiyorum geleceği okumadım ama kesilmediyseHyperborea17 kötü cumartesi menüsü için ceza keser misin?
Nasilsiniz citir mi citir 4. takimin hatunlari, aksaminiz nasil geciyor?
Burada olan arkadaslarimla 6. takima kisacik ugrayalim mi?
Sabah bize ekmek getirmisler, bizde cayin yanina kek, tatli goturelim
Selam bol kalsiyum ve protein ağırlıklı. Galiba senin çocuğun vardı. Bu senin için ve emziriyosan çocuğun için iyi birşey. Hele hamilelikte kalsiyum kaybının üzerine iyi de gelir. Sabahtan beri regl sancısı çekiyorum. Yapay zeka sınavına çalışıyorum. Plank ve 60 mekik cezamı yapıp günün sonunda sana raporumu bildircemBugünki menüm;
Sabah:
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Yeşil biber, kırmızı kapya biber
1 yk kaymak
Yarım ceviz
akşam:
1 kase yoğurt
1 p kıymalı bezelye
su:2 ltre
Spor: ev işleri 200 puan
Yawrukush CEYDOS Hyperborea17
Hoşgeldin takımımıza4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : hnd_
İsim (İsteğe Bağlı ): Hande
Mesleginiz: Avukat
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Bekar (Nişanlı)
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: Aydın
Boyunuz : 175
Kilonuz: 67
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : Yoğun çalışma temposu içinde düzensiz beslenmem sebep oldu aslında. Genelde kahvaltı yapmam öğlen geçiştiririm. Bazen öğle yemeği yerim bazen iş yerinde kraker, kahve ile geçiştiririm. Ve bu nedenle akşam çok aç halde eve gelip büyük bir akşam yemeği tercih ederim. Spor yapmayı seven biriyim ama bu konuda motivasyonumu zaman zaman kaybederim. Genel olarak hareketsiz bir yaşantım var. Bu nedenle kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Karın bölgemde beni çok rahatsız eden bölgesel kilom var. Bu kıyafet tercihimi etkiliyor. Kendimi daha iyi hissetmek için hedef kiloma ulaşmak istiyorum. 5 sene önce ideal kilomdaydım. O halime dönmeyi çok istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet. Yaklaşık 8 sene önceydi sanırım. O zaman hangi takımda olduğumu hatırlamıyorum. Ancak takımın desteği diyet ve spor programına sadık kalmamda çok faydalı olmuştu. Umarım beni aranıza kabul edersiniz.
Formu buraya mı göndermeliyim bilmediğim için ekledim. Hata yapmadım umarım.
selamlaar tekrar, menüm şöyleBLU3
sabah:
Eki Görüntüle 2655543
öğlen: 1 fincan kahve, 100 ml süt var içinde
akşam: ortada 2 kabak var, salatayı da bitiremeyeceğim çok geldi
Eki Görüntüle 2655546
su: 2.5 lt
spor: sabah 25 + akşam 45 dk kardiyo videosu
Menu
Sabah-ogle
Yagsiz salam sote (2 parmak kalinliginda), siyah zeytinli salata (6-7 zeytin, 1 domates, 1/5 gobek marul, 1/5 mor lahana, 1 kucuk turp, 1 salatalik, 1 kucuk pancar) ve ayran
Ara
2 bardak sut
Aksam
Firin levrek (1 buyuk), koz biber (5) ve domates (2)
Kucuk salkim siyah uzum (dondurulmus)
Su 2.5 litre
35 dk tempolu yuruyus
B barga
Evet bayiliyorumdondurulmuş üzüm şahane değil mi, sıcak günlerde süper gidiyor. senin de güzel bir gün olmuş, eline sağlık.
Evet bayiliyorumYarin eksi gormek istiyorum. Umarim bekledigim gibi olur
Kardesim icin kaptanimNikah mi tazeleyeceksin Tansucum
Fatsecret te net kh yok protein ve yagi hesapliyorsun kalani kh oluyor uygulamaya gore once alacagin gunluk kalori miktarini yazip kilonu 0.7 ile carpip yag oranini 1 ile carpip proteinini ekliyorsun kalan yuzde khMakro hesaplayan arkadaşlara bir sorum var
Net karbonhidrat nasıl hesaplanıyor?
Baz aldigin kaloriden 400 eksik mi aliyorsunBen de onu kullanıyorum ama ben direk tepedeki sonucu baz alıyordum. Ama net karbonhidrat diye ayrı bir şeyden bahsediyorlar.
Bir şey çıkarılıyormuş
Nedir o
Fatsecretta var net carboKardesim icin kaptanim
Fatsecret te net kh yok protein ve yagi hesapliyorsun kalani kh oluyor uygulamaya gore once alacagin gunluk kalori miktarini yazip kilonu 0.7 ile carpip yag oranini 1 ile carpip proteinini ekliyorsun kalan yuzde kh
Baz aldigin kaloriden 400 eksik mi aliyorsun
guncellenmis haliii
Yeni es listemiz arkadaslar
1 takim
@aydingelini @esmeriiim
2 takim
BLU3 B barga
3 takim
@mifihafa @Beklenen2
4 takim
JaneRizzoli @matilda34
5 takim
Arrietty_ Birgaripanne
6 takim
@Milana firuze @minimalce_
7 takim
@Aomine Daiki @Akrrep
8 takim
M MaviFeslegenMelegimkorusun
9 takim
Hyperborea17 bnnu
10. Takimhnd_ @WitcherGirl
es yarismasina katilmayan gunluk 1 bardak fazla su icecek bildirimlerine not alacak lutfen yapalim arkadaslar daha fazla su daha fazla enerji
Teşekkür ederiz Ceydos kaptan :) Umarım hedef kilolarımıza ulaşırız birlikte.kestim canım. Allah mesut etsin çocuklar kavgasız gürültüsüz, bir solukta kilo vereceğiniz günleriniz olsun.
@WitcherGirlhnd_
Ben net carboyu bulamadim kendim hesapladimFatsecretta var net carbo
Bana tansu de lutfenBen de telefondan cevap yazmaya çalışıyordum ki eşleşme yapılmış. çok teşekkür ederim Tanssss :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?