Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim oglen normal bence aksam ki tb ekmek gozume batti esin ceza kesmezse etiketle beni
Diger kaptan yardimcimizin gunluk vermis oldugu egzersizleri yapmani da oneririm gece etiketler seni

Bugun ne yedim
Sabah fotoda
Aksam
2 domatesli borek el acmasi kaloriyi asmadim ama esimden cezami bekliyorum
1 bardak ayran
Su 10 bardaktan fazla
Yawrukush CEYDOS Arrietty_ canim vermis oldugun egzersizlerden 15 defa yaptim dunkunden 25 defa yaptim
Digeri de bahcemden

Eklentiler

• 20200628_121119.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 28
  • 20200627_173202.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 30

Eşimiz bize ne tür ceza verebiliyor Tansu? Ek spor mu mesela?
Bir de hangi günler tartılıyoruz? Onu geçmiş sayfalarda paylaştığınızı biliyorum ama bir türlü bulamadım rica etsem yazar mısın?

Çok güzel taze taze sebzeler :)
Bence yediklerin diyete uygun. Günlük kaç kaloriyi aşmaman gerek?

Eşimiz bize ne tür ceza verebiliyor Tansu? Ek spor mu mesela?
Bir de hangi günler tartılıyoruz? Onu geçmiş sayfalarda paylaştığınızı biliyorum ama bir türlü bulamadım rica etsem yazar mısın?
Tabi canim pazartesi ve cuma sabah ac karnina wc ye ciktiktan sonra
Cuma gunu foto cekip atiyoruz
Evet spor

1600 ile kilo vermiyorum bende 1250 yaptim bir kac gun 800 900 ile beslendim sekerim dustu simdi 1100 1300 arasi

Anladım. 1600 le ben de veremedim. 1200 yapmaya karar verdim. Bugün yediklerimi paylaşırken kaptanları etiketlemeyi unutmuşum senin paylaşımında görünce fark ettim. Üzgünüm.

Anladım. 1600 le ben de veremedim. 1200 yapmaya karar verdim. Bugün yediklerimi paylaşırken kaptanları etiketlemeyi unutmuşum senin paylaşımında görünce fark ettim. Üzgünüm.
Onemli deil canim esini etiketlesen de olur ilk bas es yarismasina katilmazsin belki diye kaptanlari etiketle dedim artik esin var

Kalori yerine makrolara bakmaya başlayınca daha rahat vermeye başladım ben.
Bu da fikir olsun :)

sorma kim kimdire çok takılacaksın valla bizde yazsak mı dedik ama gene kaldı.bir foto paylaşılmış millet hesap makinesi defter hazırlamış diziyi izleyeceğim diye. valla bir ara devreler yanıyor hberin olsun.
günün çok güzel olmuş canım ben beğendim. sadece suyunun 2 değil en az 2,5 lt olmasını bekliyorum.
ben milletin takımını gidip basıyorum mantı börek yiyin diye fitne sokuyorum benim kızlarım mantı yiyor olacak iş mi? ben buna direk ceza kesmek istiyorum. 2 bardak su fazladan içmelisin. birde 50 mekik cezası canım. eşinide etiketliyorum cezanı benden aldığına dair. bnnu canım ben cezasını kestim. Yawrukush Birgaripanne kızlar sizinde haberiniz olsun.
Canim oglen normal bence aksam ki tb ekmek gozume batti esin ceza kesmezse etiketle beni
Diger kaptan yardimcimizin gunluk vermis oldugu egzersizleri yapmani da oneririm gece etiketler seni
2 dilim ekmek yemiş canım normal oranda olmuş. zaten kalori hesabınıda geçmemsi gerek menüsünün oldukça az. bence ceza işi olmamalı.
oy 2 dilim ekmeğe ceza geliyor senden el açması börek ne ola. daha fena ya yağla açılıyor. üstüne yağ konuluyor. eşine yönlendiriyorum seni. Arrietty_ bak kaptişim kaptişimiz ne yemiş.
Peki cezamı çekeceğim artık
cezanı kalori miktarına uygun olduğunu düşündüğüm için iptal ettik canım. ama suyunu arttırmalısın.

Amin canım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…