Tamam bundan sonra Tansu derim :) Yeni olduğum için nasıl hitap etmeme gerektiğini bilemiyorum sanırım.Ben net carboyu bulamadim kendim hesapladim
Bana tansu de lutfen
Canim oglen normal bence aksam ki tb ekmek gozume batti esin ceza kesmezse etiketle beniPazar Menüm
İlk Gün Menüm
Kahvaltı 2 adet haşlanmış yumurta
1 ince dilim kaşar peyniri
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 1 adet muz
8 badem
Akşam 6 kaşık zeytinyağlı ıspanak yemeği
5 kaşık yoğurt
Spor 35 dk bir tam ders pilates yaptım.
Su Yatmadan önce 2 litreye tamamlayacağım. Mesajı oluşturduğum sırada 1.5 lt kadar içmiş olmalıyım.
Öğle yemeğim biraz saçma oldu farkındayım. Fakat YDT sınavına girdim. Evde olmadığım için yanımda getirdiğim meyve ve kuru yemişi tükettim dışardan bir şey yemek yerine.
Bugünlük yediklerim bunlar. Yorumlarınızı merak ediyorum.
Handecim aramiza hosgeldin, ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurtdisinda yasiyorum, takimimizin kaptaniyim.
Verilecek kilon fazla degil, kolaylikla verecegine inaniyorum.
Nasil bir menu duzeni kurmayi dusunuyorsun, egzersize vakit ayirabilecek misin?
Senin icin en uygun olan menu-egzersiz duzenini olusturalim, sonrasinda kilolar gider zaten.
Merhaba beni aranıza aldığınz için teşekkür ederim. Umarım hep birlikte fazlalıklarımızdan kurtuluruz.
Benim düzensiz bir beslenme tarzım var sabah ve öğlen öğünlerini kahve meyve bi kaç parça çikolata ile geçiştirip akşam ağır yiyorum. Başta bunu kontrol altına almak istiyorum günde iki ana öğün beslenmek benim için ideal olmuştur hep. Akşam 8'den sonra bir şey yememeyi hedefliyorum. Abur cuburdan uzak durmak istiyorum.
Egzersize her gün zaman ayırabilir miyim bilmiyorum. Ama iki günde bir akşamları evde pilates yapıyorum. Daha önce pilates dersleri aldığım için yatkınlığım vardı zaten. Onun dışında haftada iki gün de erken kalkıp yürüyüş yapıp işe geçmek planım var. Benim için ideal olan günde 1200 kalori gibi bir kalori alıp sporla desteklemek olabilir. Sizce nasıl yapalım Kaptanım? Önerilerinize açığım.
Eşimiz bize ne tür ceza verebiliyor Tansu? Ek spor mu mesela?
Çok güzel taze taze sebzeler :)
Tabi canim pazartesi ve cuma sabah ac karnina wc ye ciktiktan sonraEşimiz bize ne tür ceza verebiliyor Tansu? Ek spor mu mesela?
Bir de hangi günler tartılıyoruz? Onu geçmiş sayfalarda paylaştığınızı biliyorum ama bir türlü bulamadım rica etsem yazar mısın?
Canim oglen normal bence aksam ki tb ekmek gozume batti esin ceza kesmezse etiketle beni
Diger kaptan yardimcimizin gunluk vermis oldugu egzersizleri yapmani da oneririm gece etiketler seni
1600 ile kilo vermiyorum bende 1250 yaptim bir kac gun 800 900 ile beslendim sekerim dustu simdi 1100 1300 arasiÇok güzel taze taze sebzeler :)
Bence yediklerin diyete uygun. Günlük kaç kaloriyi aşmaman gerek?
Burda tarif ediyor nasıl olacağınıJaneRizzoli ss aldim benimki boyle
TesekkurlerBurda tarif ediyor nasıl olacağını
1600 ile kilo vermiyorum bende 1250 yaptim bir kac gun 800 900 ile beslendim sekerim dustu simdi 1100 1300 arasi
Onemli deil canim esini etiketlesen de olur ilk bas es yarismasina katilmazsin belki diye kaptanlari etiketle dedim artik esin varAnladım. 1600 le ben de veremedim. 1200 yapmaya karar verdim. Bugün yediklerimi paylaşırken kaptanları etiketlemeyi unutmuşum senin paylaşımında görünce fark ettim. Üzgünüm.
Kalori yerine makrolara bakmaya başlayınca daha rahat vermeye başladım ben.Anladım. 1600 le ben de veremedim. 1200 yapmaya karar verdim. Bugün yediklerimi paylaşırken kaptanları etiketlemeyi unutmuşum senin paylaşımında görünce fark ettim. Üzgünüm.
Ben yanlis anlamisim canim sen net kh yi soylemissin ben miktar hesaplamadan bahsediyordumBurda tarif ediyor nasıl olacağını
Cok saol ogunlerde net aldigim kh yi de goruyorum artikKalori yerine makrolara bakmaya başlayınca daha rahat vermeye başladım ben.
Bu da fikir olsun :)
sorma kim kimdire çok takılacaksın valla bizde yazsak mı dedik ama gene kaldı.bir foto paylaşılmış millet hesap makinesi defter hazırlamış diziyi izleyeceğim diye. valla bir ara devreler yanıyor hberin olsun.ben de aynı yerdeyim. okuduğum yorumlara göre sanki izlerken elimde kalem kağıt olmalıymış gibi hissediyorum. umarım sarıyordur dizi, ben dizi-film yarıda bırakmaya çok meraklıyımdır ama bir yandan izlemek de istiyorum bunu.
günün çok güzel olmuş canım ben beğendim. sadece suyunun 2 değil en az 2,5 lt olmasını bekliyorum.Pazar Menüm
İlk Gün Menüm
Kahvaltı 2 adet haşlanmış yumurta
1 ince dilim kaşar peyniri
Öğlen 1 adet muz
8 badem
Akşam 6 kaşık zeytinyağlı ıspanak yemeği
5 kaşık yoğurt
Spor 35 dk bir tam ders pilates yaptım.
Su Yatmadan önce 2 litreye tamamlayacağım. Mesajı oluşturduğum sırada 1.5 lt kadar içmiş olmalıyım.
Öğle yemeğim biraz saçma oldu farkındayım. Fakat YDT sınavına girdim. Evde olmadığım için yanımda getirdiğim meyve ve kuru yemişi tükettim dışardan bir şey yemek yerine.
Bugünlük yediklerim bunlar. Yorumlarınızı merak ediyorum.
ben milletin takımını gidip basıyorum mantı börek yiyin diye fitne sokuyorum benim kızlarım mantı yiyor olacak iş mi? ben buna direk ceza kesmek istiyorum. 2 bardak su fazladan içmelisin. birde 50 mekik cezası canım. eşinide etiketliyorum cezanı benden aldığına dair.bnnu Eki Görüntüle 2655580
Tam 15 mantı var. Tabak elimin büyüklüğü ile yakın. Yani tabağın küçüklüğünü göstermek istedim. Yoğurdu bol koydum. Tereyağını koymadım. Nane ve pul biber i kendim septim
2 dilim ekmek yemiş canım normal oranda olmuş. zaten kalori hesabınıda geçmemsi gerek menüsünün oldukça az. bence ceza işi olmamalı.Canim oglen normal bence aksam ki tb ekmek gozume batti esin ceza kesmezse etiketle beni
Diger kaptan yardimcimizin gunluk vermis oldugu egzersizleri yapmani da oneririm gece etiketler seni
oy 2 dilim ekmeğe ceza geliyor senden el açması börek ne ola. daha fena ya yağla açılıyor. üstüne yağ konuluyor. eşine yönlendiriyorum seni.
cezanı kalori miktarına uygun olduğunu düşündüğüm için iptal ettik canım. ama suyunu arttırmalısın.Peki cezamı çekeceğim artık
Amin canım insallahHarikasin
Hallettin mi canim final odevlerini, annen nasil oldu, kaynin iyi mi?
Cok buyuk gecmis olsun, nasil oldu kaza, iyi misin simdi?
Tamam canim arada gel ses ver olur mu:)
Guzel haberlerle gel canim carsamba gunu..
Handecim aramiza hosgeldin, ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurtdisinda yasiyorum, takimimizin kaptaniyim.
Verilecek kilon fazla degil, kolaylikla verecegine inaniyorum.
Nasil bir menu duzeni kurmayi dusunuyorsun, egzersize vakit ayirabilecek misin?
Senin icin en uygun olan menu-egzersiz duzenini olusturalim, sonrasinda kilolar gider zaten.
Deniz borulcesi candir, olsada yesek, odem yapacagini sanmiyorum hemde cumaya yakin degiliz canim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?