Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gizem de yazsın kilosunu, ben size anladığım hesaplamayı yapıp tabloyu gönderirim.. sadece bu hafta verilen kilo toplamını, geçen haftanın kilo toplamına bölücez yüzde hesabı için sanırım..

canım yaptım ama meyvenin dediğini baz almıştım,neyse sende bak ekleyelim paylaşıma tatlım sağol:) bebiş uyancak acele ediyom:)

**4. TAKIM 202. ETAP**

Anna_maria(65.5 /65.5/0.0/%0)
karcicegi71(67.2 /67.6 / -0.4 / -%0.60 )
minnoş prenses(62,1/ 62.4 / -0.3 / -% 0.48 )mezun olmak istiyor
nidah( 64.0/ 63.5 / 0,5 / % 0.78 )
hasretim34( 67.8/ 67.6 / 0.2 / % 0.30 )
qiz3mm (63.8 / 65.2/-1.4/-%2.19)
lethem ( 49.8 /49.8/0/ % 0 )
mersa ( 74.8 / 85.7 / -0.24/ -%0.32 ) 157.Etapda ayrilmisti,tekrar aramizda
bijoux ( 85 /82.9 / 2.1 / %2.47) )141.Etapda mezun olmustu,kilolarini hamilelik nedeniyle aldi

4. TAKIM TOPLAM KİLO (600/610.2/0.46/%0.08)

kızlar valla benim hesabım böyle ama bir kırmızıgüle de soralım

afiyet olsun canımm. yoğurtlu salatayı nasıl yapıyosun??

kızlarr kilo verenleri tebrik ederim. darısı haftaya ben ve diğer veremeyenlerin başına:)

bijouxx tebriklerr süpersinn :)

sonuç değişmiyo toplam rakamı aynen aldın canım galba doğrudur ben bunu ekleyeyim kırmızı ok derse:)

Son düzenleme:
unutmadan menüm:
sabah 1 dilim ekmekle peynir zytin.
ara yarım paket çubuk kraker
öğlen 2 dilim ekmekle 1 yum pey zeytn. kahvaltı yaptım.
ara çilek (sonunda meyve aldım:)
akşam da ya makarna ya da çorba.

dolabımda farkettim 2 gün önce yoğurt almışım ööle duruyor. aklıma gelse bidee :/ bugün son. yarın sınavı atlatayım, asılcamm:)

akşama çorba+yoğurt yap bari:)

sınavında başarılar cnm

**4. TAKIM 202. ETAP**

Anna_maria(65.5 /65.5/0.0/%0)
karcicegi71(67.2 /67.6 / -0.4 / -%0.60 )
minnoş prenses(62,1/ 62.4 / -0.3 / -% 0.48 )mezun olmak istiyor
nidah( 64.0/ 63.5 / 0,5 / % 0.78 )
hasretim34( 67.8/ 67.6 / 0.2 / % 0.30 )
qiz3mm (63.8 / 65.2/-1.4/-%2.19)
lethem ( 49.8 /49.8/0/ % 0 )
mersa ( 74.8 / 85.7 / -0.24/ -%0.32 ) 157.Etapda ayrilmisti,tekrar aramizda
bijoux ( 85 /82.9 / 2.1 / %2.47) )141.Etapda mezun olmustu,kilolarini hamilelik nedeniyle aldi

4. TAKIM TOPLAM KİLO (600/610.2/0.46/%0.08)

nidahcim, listeniz tamamdir talim, busekilde ekleyebilirsin

ellerinize sağlık canım sağol:)

afiyet olsun canım

saol şekerim

geldim canım gedldimmm :)
afiyet olsun menü güzell :)

oy hoşgelmişin gizemim...teşekkürler tatlım sendende menü görelim bakalım...haftaya cumaya kadar sıkı denetçinim ona göre...

afiyet olsun canımm. yoğurtlu salatayı nasıl yapıyosun??

kızlarr kilo verenleri tebrik ederim. darısı haftaya ben ve diğer veremeyenlerin başına:)

bijouxx tebriklerr süpersinn :)

saol tatlım...ehe şey bazen salatayı hazırlayıp üzerine 2 kaşık kadar yoğurt koyuyorum bazende koca bir cam kaseye azcık semizotu azcık maydonoz azcık yeşillik artık ne varsa ince ince doğruyorum salatalıkta koy ince ince doğra çok güzel oluyo biraz da yoğurt ekliyorum karıştırıyorum baharat filan isteğe göre artık koyuyorum miss gibi yiyorum canım... cacığın katı hali gibi..dene bence çok güzel oluyo...

tatlım bak yaptığın yanlışları görmen için renkli yazıyla işaretledim...bu kırmızıların hepsi ekmek türü şeyler yani bunları her öğünde yersen hem karbonhidrat ağırlıklı beslenmiş olcaksın hemde her öğünde ekmek yemiş olcaksın anlatabildim mi?...

meyve alman güzel ama bunu aralarda tüket mutlaka özellikle kahvaltıyla öğle arasında çilek veya elma ye ya da c vitamini yüklü meyveleri seç...akşam makarna yiceksen öğle yeme mesela böyle dengele tamammı inan faydasını görceksin canım...akşam makarna yeme mümkünse sadece çorba iç ve yoğurt ile salata ye et de tüektebilirsin yağsız olmak kaydıyla...afiyet olsun canım...:93:

teşekkürler arkadaşlar, makarnayı attım zaten:) 3 ızgara kanatla yoğurt yedim.

ANNA cım ekmekle başım belada zaten. acıksam falan direk aklıma ekmek peynir gelir çözüm eve ekmek almamakta sanırım...

Son düzenleme:

harika olmuş canım iyi yapmışın afiyet olsun derisiz yerlerinden yedin inş

canım ekmek kötü bir şey değil yalnız beyaz ekmekten uzak durmanı öneririm çabuk acıktırır... tam buğday ekmeği yada kepekli çavdar filan tüket...fazla acıktırmaz bunlar lifli olduğu için midede daha çok kalır...daha doyurucudur...ayrıca ekmek günde 3 dilimi geçmemek kaydıyla yiyebilirsin.. ama akşam yemezsen daha iyi olur kahvaltı ve öğlen ye canım o kadardanda bişi olmaz ekmeksiz karbonhidrat ve lif ihtiyacını tam karşılayamazsın bunuda unutma tamamı canım...

makarna konusuna da değinmek istiyorum..elbette yiyebilirsin ama yağsız olarak mümkünse salatayla birlikte filan yoğurtlada olabilir...ve makarna yediğin gün diğer öğünlerde ekmek yemezsen güzel dengelemiş olursun hem kilo vermenide etkilemez canım aklında bulunsun...

zaten kepek ekmeği yiyorum canım ama işte abartıyorum. neyse şu yarın bi geçsinn, doğru dürüst yemek yicem.. böle çikolatayı şekeri kes, ekmeğe yüklen bi işe yaramıyo. çookk teşk. Anna.cımm

ay iyi o zaman canım...yok çok abartmıyorsun tatlım kendine haksızlık etme...çikolata olarak bitter yiyebilirsin abartmadan....hem daha yararlı hemde daha az şekerli

rica edeirm tatlım her zaman soruların olursa cevaplarımm

İyi akşamlarrrr, menümü yazmaya geldimm..

sabah: 1 dilim kepek ekmek, peynir, zeytin, yumurta, domates, biber

ara: 1 havuç, yarim bardak süt

öğle: koca bir cam kase salata, 1 dilim kepek ekmek

ara: 1 elma

akşam: 4 kepçe şehriyeli tavuk çorbası, 1 dilim kepek ekmek

1 saatten biraz fazla yürüyüş
1.5 litre su (2 yapmaya çalışıcam)
1 fincan yeşil çay

afiyet olsun bijouxx :))))

gizemiim nasılsın tatlımm

hani senin menün bakiim :)

canım protein almamışın hiç öğünlerine yoğurtta eklemeye çalış canım...afiyet olsun..

Son düzenleme:

ben de de aynı sorun varr..bir hafta ekmek aldırmadım eve ama artık eşim isyan bayrağını çektii..artık o güzel mis gibi ekmekleri koklayarak yetiniyorumm..şimdiye kadar bu kadar zorlanmamıştımm

menümü yazıyorum hemen
sabah: domates, salatalık, yumurta, 2 zeytin,peynir, yeşil çay, tek dilim etimek
öğle: sebze yemeği, yoğurt, az pilav
akşam. çorba, sebze yemeği, salata.

arada 2 muz,

5 fincan stilltea, 2 litreye yakın su..
1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…