bijouxx tebriklerr süpersinn :)
teşekkürler bayanlar :)afiyet olsun bijouxx :))))
haklısın ben de farkındaydım ama inan yicek zamanım olmadı elmayı bile toprak kucağımda yıkayıp yedim desem :) ama tşk ler uyarı için..canım protein almamışın hiç öğünlerine yoğurtta eklemeye çalış canım...afiyet olsun..
aah ah aynen ben de.. bi de sıcak sıcak getiriyo çıtır çıtır. o taraflara hiç uğramıyorum :) zaten ben diyet yaparken sofrada yemem, tepsiye dizerim yiceklerimi. hem fazla yemiyorum hem hepsini ben yicem diyorum çok geliyo gözüme hem de kaçamak yapma gibi bi şansım olmuyor.ben de de aynı sorun varr..bir hafta ekmek aldırmadım eve ama artık eşim isyan bayrağını çektii..artık o güzel mis gibi ekmekleri koklayarak yetiniyorumm..şimdiye kadar bu kadar zorlanmamıştımm
günaydın :)günaydın kızlar
bijo menün güzel canım afiyet olsun
mersa seninki de üzel bence,ben her öğle-akşam mutlaka yoğurt yerim vala:)
hakatten cozutmuşsun azıcık :)dünkü menüm(cozuttum biraz)
sabah
omlet,zeytin,peynir,2dl ekmek,az reçel-bal,1ceviz
ara:meyve,lebebi
öğle
pilav,nohut,çorba,yoğurt
ara:küçük parça çikolata,2-3tane küçük hamur kızartması
6-7 tane çilek,1ceviz...:)
akşam
çorba-salata-yoğurt
teşekkürler bayanlar :)
haklısın ben de farkındaydım ama inan yicek zamanım olmadı elmayı bile toprak kucağımda yıkayıp yedim desem :) ama tşk ler uyarı için..
aah ah aynen ben de.. bi de sıcak sıcak getiriyo çıtır çıtır. o taraflara hiç uğramıyorum :) zaten ben diyet yaparken sofrada yemem, tepsiye dizerim yiceklerimi. hem fazla yemiyorum hem hepsini ben yicem diyorum çok geliyo gözüme hem de kaçamak yapma gibi bi şansım olmuyor.
günaydın :)
hakatten cozutmuşsun azıcık :)
kızlar o listenin hali nee. eğer eski takımda olsaydık herkes birbirini paylardı utancımızdan yazamazdık valla mersa bilir. biraz toparlanalım lütfen
ilk 3 te değil birinci olalım :)haklısın sondan 3. olduk
zaten senin verdiğin 2 kilo olmasa sonuncu olurduk:)
hadi arkadaşlar bu hafta miladımız olsunn toparlanalımm..kimse de girmiyoki,hafta sonu sessizliği de var tabi.
haftaya ilk 3 te olalım artık inşş..
yine pilav :) bari bu hafta pilav yeme yaaabugünkü menüm de hemen hemen şöle..
sabah: 1yum,peynir,zeytin,2dl ekmek,az reçel ve bal
ara:meyve veya leblebi
öğle:az nohut- pilav,yoğurt,çorba
ara:meyve
akşam:sebze yemeği,yoğurt,salata
ara:meyve
dünkü menüm(cozuttum biraz)
sabah
öğle
pilav,nohut,çorba,yoğurt
akşam
çorba-salata-yoğurt
oh ohhhhhh afiyet olsun canım aşmışın kendini galiba diyette olduğunu unuttun :))))))
valla öyle:))
ya canım ben arada cozutmazsam diyete devam edemiorum sıkılıyorum:) telafi ederim inş
bijoo pilavıma dokunma yaa çok seviyom:))
günaydın kızlar
bijo menün güzel canım afiyet olsun
mersa seninki de üzel bence,ben her öğle-akşam mutlaka yoğurt yerim vala:)
saol canım benim en büyük eksiğim yoğurt sevmemem meyve ve suuuu.bir ara bir yerden bir su programı bulmuştum saat başıw suw iç diywew uyarıyodu ŞİMDİ ONUDA KAYBETTİM EN İYİSİ SİZ BENİ UYARIN:82::81::80::79:
teşekkürler bayanlar :)
haklısın ben de farkındaydım ama inan yicek zamanım olmadı elmayı bile toprak kucağımda yıkayıp yedim desem :) ama tşk ler uyarı için..
aah ah aynen ben de.. bi de sıcak sıcak getiriyo çıtır çıtır. o taraflara hiç uğramıyorum :) zaten ben diyet yaparken sofrada yemem, tepsiye dizerim yiceklerimi. hem fazla yemiyorum hem hepsini ben yicem diyorum çok geliyo gözüme hem de kaçamak yapma gibi bi şansım olmuyor.
ah bijom benim kocam bana hiç destek değil önceki akşam su böreği getirmiş ya kendimle savaştım ama sadece 1 lokma tadına baktım o kadar allahtan çok beğenmedim yoksa gitmişti bir dilim.ayy şimdie bir ekmek getiriyor kepekli dışı küncülü veya ay çiçeği pasta mübarek .senin yöntem bana çok güzel geldi ama biz evede 4 kişiyiz ayrı oturmamda olmuyo benim neyse idare ediyoz yaaaaa....
günaydın :)
hakatten cozutmuşsun azıcık :)
kızlar o listenin hali nee. eğer eski takımda olsaydık herkes birbirini paylardı utancımızdan yazamazdık valla mersa bilir. biraz toparlanalım lütfen
mersa su iççççççççç
içmeçsen zayıflayamazsın zayıflamazsan hep şişko olursun
nasıl bu uyarı güzelmi canım
dünkü menüm(cozuttum biraz)
sabah
öğle
pilav,nohut,çorba,yoğurt
akşam
çorba-salata-yoğurt
günaydınn kızlarr nasılsınzzz bakalım
menüleri pazartesi yazmaya başlıycam haftasonu düzensizz oldğndan
bende iyiyim canım :) yavaş yavaş motivem artıyor tekrar :) takımda kalabalıklaşmaya başladı inşallah daha iyi olucaz :)günaydın canım
iyilik güzellik sen nasılsın canım
günaydin kizlar,
dün evde yktum gelemedim bi daha ,bugünde görümcemin dogm gününe gidicez,merak etmeyin kacirmiycam..
zaten dün arkadasa gitmistim,bi pantolonu vardi giybakalim olucakmi sana giydim ama önünü kapatamadim.ve onunla iddaya girdim 31 mayisda yine gidicem oraya ,dedimki ona ben buraya bidaha geldigimde bu pantolonun icine giricem,oda giremessin dedi bnde görürsün dedim :) yanni kisacasi hdf 31 mayisda o pantolonun icine grmek,pazartesi platesee basliyorm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?