Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende menümü yazayım,
sabah: 1,5 dilim kepek ekmek ve 1 avuç lor peyniri yanında tere nane maydanoz domates
ara:yemedim
öğle: yarım dilim kepek ekmek ekmek üzerine labne ve tazecik pişirdiğim çilek marmelatı(tamam yaptığım hata ama yeni pişirmişim mutfak mis gibi kokuyor eğer öğlen yemeseydim bu kaçamağı akşam yapardım ve çokk daha kötü olurdu dimiiiiii)
ara: 2 dilim elma 2 dilim kivi 2 çilek
akşam: 2 kaşık kabak yemeği,3 kaşık yoğurtlu ıspanak 2 kaşık bulgur pilavı 2 tane kıyma köfte ve salata
ara:3-4 tane kuru üzüm ve 1 avuç beyaz leblebi.
spor:sabah 1 saat tempolu yürüyüş.
bu arada kızlar yemeklerimin hepsini sadece 2 kaşık yağla pişiriyorum o yüzden özellikle sebzeyi bol yemeye çalışıyorum.

benüm menümde eleştireceğiniz şeylerden birini ben söyliyim proteini neden öğlen değilde akşam yiyosun diyceksiniz,benim büyük kızımında kilo sorunu var gündüz okulda geçirdiği için diyetisyeni proteni akşam yemeklerine koydu aslında öğlen yesem akşamda sebzeyle geçirsem daha iyi olur ama mecburen böyle yapmak zorundayımmm:81:

günaydın kızlar

bijo menün güzel canım afiyet olsun

mersa seninki de üzel bence,ben her öğle-akşam mutlaka yoğurt yerim vala:)

dünkü menüm(cozuttum biraz)

sabah
omlet,zeytin,peynir,2dl ekmek,az reçel-bal,1ceviz

ara:meyve,lebebi

öğle
pilav,nohut,çorba,yoğurt

ara:küçük parça çikolata,2-3tane küçük hamur kızartması
6-7 tane çilek,1ceviz...:)

akşam
çorba-salata-yoğurt

bijouxx tebriklerr süpersinn :)

afiyet olsun bijouxx :))))
teşekkürler bayanlar :)

canım protein almamışın hiç öğünlerine yoğurtta eklemeye çalış canım...afiyet olsun..
haklısın ben de farkındaydım ama inan yicek zamanım olmadı elmayı bile toprak kucağımda yıkayıp yedim desem :) ama tşk ler uyarı için..

ben de de aynı sorun varr..bir hafta ekmek aldırmadım eve ama artık eşim isyan bayrağını çektii..artık o güzel mis gibi ekmekleri koklayarak yetiniyorumm..şimdiye kadar bu kadar zorlanmamıştımm
aah ah aynen ben de.. bi de sıcak sıcak getiriyo çıtır çıtır. o taraflara hiç uğramıyorum :) zaten ben diyet yaparken sofrada yemem, tepsiye dizerim yiceklerimi. hem fazla yemiyorum hem hepsini ben yicem diyorum çok geliyo gözüme hem de kaçamak yapma gibi bi şansım olmuyor.

günaydın kızlar

günaydın :)

hakatten cozutmuşsun azıcık :)

kızlar o listenin hali nee. eğer eski takımda olsaydık herkes birbirini paylardı utancımızdan yazamazdık valla mersa bilir. biraz toparlanalım lütfen

haklısın sondan 3. olduk

zaten senin verdiğin 2 kilo olmasa sonuncu olurduk:)

hadi arkadaşlar bu hafta miladımız olsunn toparlanalımm..kimse de girmiyoki,hafta sonu sessizliği de var tabi.

haftaya ilk 3 te olalım artık inşş..

bugünkü menüm de hemen hemen şöle..

sabah: 1yum,peynir,zeytin,2dl ekmek,az reçel ve bal

ara:meyve veya leblebi

öğle:az nohut- pilav,yoğurt,çorba

ara:meyve

akşam:sebze yemeği,yoğurt,salata

ara:meyve

ilk 3 te değil birinci olalım :)

yine pilav :) bari bu hafta pilav yeme yaaa

oh ohhhhhh afiyet olsun canım aşmışın kendini galiba diyette olduğunu unuttun :))))))

valla öyle:))

ya canım ben arada cozutmazsam diyete devam edemiorum sıkılıyorum:) telafi ederim inş

bijoo pilavıma dokunma yaa çok seviyom:))

ben yaklaşık 3 aydır pilav makarna ve tatlı yemiyorum inan bana tatlarını bile unuttum ama önceden her yemeğin yanında yiyordum bir süre yemediğinde artık beyinde istemiyor bu tür yiyecekleri kendim şahit olmasam inanmazdım sende öyle yap yeme ve unut tatlım

günaydın kızlar

saol canım benim en büyük eksiğim yoğurt sevmemem meyve ve suuuu.bir ara bir yerden bir su programı bulmuştum saat başıw suw iç diywew uyarıyodu ŞİMDİ ONUDA KAYBETTİM EN İYİSİ SİZ BENİ UYARIN:82::81::80::79:

mersa su iççççççççç
içmeçsen zayıflayamazsın zayıflamazsan hep şişko olursun
nasıl bu uyarı güzelmi canım

hemde ne paylama valla yazdığımız yazacağımıza pişman olurduk .bende doğrucu davutum ya ne yediysem lokmasına kadar söyliycem.valla ne laflar duyardık.evet kızlar toparlanacaz başka çaresi yokkk

nidah valla coşmuşsun.aynı hataları hepimiz yapıyoruz ama birbirimizide uyarmazsak toparlanacağımız yok.neyseki akşam telafi etmişsin bende en azından bir öğün kaçırırsam diğer öğün telafi etmeye çalışıyorum..pilav benimde vazgeçilmezim ve haftada 2 -3 defa pilav yapıyorum veya birini makarna ama eskisi gibi yağlı değil bide sebzeyle hafifletmeye çalışıyorum sebzeli pilav ve makarnalar deniyorum.tabi yediğimin tamamıda 2 kaşık o kadarınıda yapmasam pilavsız diyete dayanabimem en fazla 1 ay.kızımın diyetisyenide söylüyor pilav yiyebilirsiniz diyor ama pilav olduğu öğünde çorba ve ekmeği kaldırın ve tabi bunu sürekli yapmayın diyor.:80:

günaydınn kızlarr nasılsınzzz bakalım
menüleri pazartesi yazmaya başlıycam haftasonu düzensizz oldğndan

günaydin kizlar,

dün evde yktum gelemedim bi daha ,bugünde görümcemin dogm gününe gidicez,merak etmeyin kacirmiycam..

zaten dün arkadasa gitmistim,bi pantolonu vardi giybakalim olucakmi sana giydim ama önünü kapatamadim.ve onunla iddaya girdim 31 mayisda yine gidicem oraya ,dedimki ona ben buraya bidaha geldigimde bu pantolonun icine giricem,oda giremessin dedi bnde görürsün dedim :) yanni kisacasi hdf 31 mayisda o pantolonun icine grmek,pazartesi platesee basliyorm :)

günaydın canım
iyilik güzellik sen nasılsın canım
bende iyiyim canım :) yavaş yavaş motivem artıyor tekrar :) takımda kalabalıklaşmaya başladı inşallah daha iyi olucaz :)

iddiaya girmen süper olmuş aslında :) bu yüzden kaçamak bile yapmassın heralde :)
zaten platesi düzenli yaparsan 1 ay içinde mutlaka girersin o pant. içine :)
bliyosun pilatesi 10 gün düzenli yapan birine 2-3 cm garanti veriyorlar ki senin 1 ay dan fazla süren var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…