ben de de aynı sorun varr..bir hafta ekmek aldırmadım eve ama artık eşim isyan bayrağını çektii..artık o güzel mis gibi ekmekleri koklayarak yetiniyorumm..şimdiye kadar bu kadar zorlanmamıştımm
menümü yazıyorum hemen
sabah: domates, salatalık, yumurta, 2 zeytin,peynir, yeşil çay, tek dilim etimek
öğle: sebze yemeği, yoğurt, az pilav
akşam. çorba, sebze yemeği, salata.
arada 2 muz,
5 fincan stilltea, 2 litreye yakın su..
1 saat yürüyüş
bende iyiyim canım :) yavaş yavaş motivem artıyor tekrar :) takımda kalabalıklaşmaya başladı inşallah daha iyi olucaz :)
iddiaya girmen süper olmuş aslında :) bu yüzden kaçamak bile yapmassın heralde :)
zaten platesi düzenli yaparsan 1 ay içinde mutlaka girersin o pant. içine :)
bliyosun pilatesi 10 gün düzenli yapan birine 2-3 cm garanti veriyorlar ki senin 1 ay dan fazla süren var :)
mersa.aksamdan protein almanda bi sorun yokki hatta gece yag yakimini sagladigini okumustum
aaaa bunu duyduğuma çok sevindim bakın bilmediğim bişey öğrendim çokk teşekkür ederimmm.
evet canim zaten bunun icin girdim iddiaya bi hedefim oldugu zaman daha iyi oluyo,platese haftada 5 gün yapmayi planliyorum bakalim ins basarabilirim zaten 3 gün spor salonunada gidiyom o artik belli bisey zaten :) senin toparlanmanada sevindim
bende menümü yazayım,
sabah: 1,5 dilim kepek ekmek ve 1 avuç lor peyniri yanında tere nane maydanoz domates
ara:yemedim
öğle: yarım dilim kepek ekmek ekmek üzerine labne ve tazecik pişirdiğim çilek marmelatı(tamam yaptığım hata ama yeni pişirmişim mutfak mis gibi kokuyor eğer öğlen yemeseydim bu kaçamağı akşam yapardım ve çokk daha kötü olurdu dimiiiiii)
ara: 2 dilim elma 2 dilim kivi 2 çilek
akşam: 2 kaşık kabak yemeği,3 kaşık yoğurtlu ıspanak 2 kaşık bulgur pilavı 2 tane kıyma köfte ve salata
ara:3-4 tane kuru üzüm ve 1 avuç beyaz leblebi.
spor:sabah 1 saat tempolu yürüyüş.
bu arada kızlar yemeklerimin hepsini sadece 2 kaşık yağla pişiriyorum o yüzden özellikle sebzeyi bol yemeye çalışıyorum.
benüm menümde eleştireceğiniz şeylerden birini ben söyliyim proteini neden öğlen değilde akşam yiyosun diyceksiniz,benim büyük kızımında kilo sorunu var gündüz okulda geçirdiği için diyetisyeni proteni akşam yemeklerine koydu aslında öğlen yesem akşamda sebzeyle geçirsem daha iyi olur ama mecburen böyle yapmak zorundayımmm:81:
teşekkürler bayanlar :)
haklısın ben de farkındaydım ama inan yicek zamanım olmadı elmayı bile toprak kucağımda yıkayıp yedim desem :) ama tşk ler uyarı için..
bugünkü menüm de hemen hemen şöle..
sabah: 1yum,peynir,zeytin,2dl ekmek,az reçel ve bal
ara:meyve veya leblebi
öğle:az nohut- pilav,yoğurt,çorba
ara:meyve
akşam:sebze yemeği,yoğurt,salata
ara:meyve
günaydınn kızlarr nasılsınzzz bakalım
menüleri pazartesi yazmaya başlıycam haftasonu düzensizz oldğndan
günaydin kizlar,
dün evde yktum gelemedim bi daha ,bugünde görümcemin dogm gününe gidicez,merak etmeyin kacirmiycam..
zaten dün arkadasa gitmistim,bi pantolonu vardi giybakalim olucakmi sana giydim ama önünü kapatamadim.ve onunla iddaya girdim 31 mayisda yine gidicem oraya ,dedimki ona ben buraya bidaha geldigimde bu pantolonun icine giricem,oda giremessin dedi bnde görürsün dedim :) yanni kisacasi hdf 31 mayisda o pantolonun icine grmek,pazartesi platesee basliyorm :)
evet kızlarr yazda geliyor şimdi kilo vermek daha kolay bence. insan yerinde duramıyor zaten bu havalarda.. çıkıp yürüyelim aklımıza geldikçee:) spor yapıp bol bol terleyelim valla açıkcası benim kışın spor içimden gelmiydu ama bu havalarda yapasım geliyor.. inaşşallahh bu hafta bol bol yürüycem ve kendi çabalarımla platesimi yapcamm :) haftada 2 gün spora yazılabilitemde yüksek :)
hava çok güzel sonunda istanbulda:)
eşim gelmedi daha,bizde oğlumla gezdik 30dk sı tempolu 1 saat yürüdük:) tabi oğlum bebek arabasındaa...belime de sauna kemeri sardım sırıl sıklam oldum:)
canım bir ömür boyu ekmeği hayatından çıkarabilecekmisin, bence her şeyden az az yemelisin .
bence muzu yarım tane yemeliydin yanında başka bir meyve olabilirdi.biliyosun muz en kalorili meyvelerden.proteinde almamışsın.kilo vermek için protein şart.tabi bunlar benim naçizane önerilerimmm...
oh ne güzel yapmışsın bende öyle çokk yürüyüşler yapardım çocuklar arabada.
sende benim gibi düşünenlerdensin biz hayat boyu dengeli beslenmeyi öğrenmek zorundayız yoksa herşeyi kısarak verdiğimiz kiloları bir müddet sonra normal yeme düzeninde dönünce 2 ye katlayarak alırız.bu bende ıspatlanmıştır yıllarca aynı hatayı yaptım bir ayda 10 kilo verdiğimi bilirim tabi 2 ay sonra 10 kilo geri döner sana 20 kilo.yavaş olsun ama kalıcı olsun.
önerilerin için saol canımm..proteinin kilo vermek için şart olduğunu bilmiyodumm..muz meselesini biliyorumm..ama muz için deli olurumm..öğleden sonra bir tane yedimm..daha yemiycektim ama akşam eşim elinde 2 muzla gelince ve birini bana uzatıncaa dayanamadımm:)))
ekmeğe gelincee tabiki ömür boyu uzak duramamm..ama midem küçülene kadarr evden uzak olması benim için daha iyi..yoksa eve yeni gelen taze bir ekmeği yemeye niyetlensen veee ve sofraya otursamm o onda ipler kopar bendee..frenleyememkten korkuyorumm..
ben tokken çok güzel ahkam keserimm..şöyle yemiycem, şunu yapcam bunu yapcam diye..ama sofraya oturunca, bide acıkmışsam iyiceee..söylediğm herşeyi unuturuumm..
onun için bende artık kendime sabahları kahvaltı tabağı hazırlıyorumm..diğer öğünlerdede tepsii..
muza bende bayılıyorum:) ama hiç masum değil vallaa:) hatta ben kakaoya batırıp yerimbazen çikolata gibi oluyo:))
öğleden önce yersen daha iyi metab. için..
su içiyomusun bol bol,iç ki süt olsun poyraza inş:)
ben sevmiyo muyum sanıyosun, en sevdiğim yemek yaa otursam 1 tencere yerim :)) ama 4-5 ay yemezsem de ölmembijoo pilavıma dokunma yaa çok seviyom:))
bugun ki menüm
sabah: maydonoz, dereotu, 3 zeytin, peynir ve eşimin ısrarıylaaa çekinerek söylüyorum 1 yemek kaşığı kadar karışık kızarmış havuc, domates ve cips
ara: yarım muz, 2-3 çilek
öğle: çorba, salata, 2 adet tavuk pirzola
ara: ceviz
akşam: 1 saat içinde kenddime iglo fish yapmayı düşünüyorum..3 taneee
suyu saymadım bugun, daha da çok içecem..
arı polenlerim ve süt çaylarımda cabasıııı:))
hareket twistt yaptım 5 dk kadar
akşam yine yapmayı ümidediyorum:)
ben sevmiyo muyum sanıyosun, en sevdiğim yemek yaa otursam 1 tencere yerim :)) ama 4-5 ay yemezsem de ölmem
afiyet olsun canım igloların kalorisi yüksek oluyomu? hiç yemedim bilmiom da,sabahki kaçamaklar hariç güzel menü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?