Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben de de aynı sorun varr..bir hafta ekmek aldırmadım eve ama artık eşim isyan bayrağını çektii..artık o güzel mis gibi ekmekleri koklayarak yetiniyorumm..şimdiye kadar bu kadar zorlanmamıştımm

canım bir ömür boyu ekmeği hayatından çıkarabilecekmisin, bence her şeyden az az yemelisin .

bence muzu yarım tane yemeliydin yanında başka bir meyve olabilirdi.biliyosun muz en kalorili meyvelerden.proteinde almamışsın.kilo vermek için protein şart.tabi bunlar benim naçizane önerilerimmm...

evet canim zaten bunun icin girdim iddiaya bi hedefim oldugu zaman daha iyi oluyo,platese haftada 5 gün yapmayi planliyorum bakalim ins basarabilirim zaten 3 gün spor salonunada gidiyom o artik belli bisey zaten :) senin toparlanmanada sevindim

evet canim zaten bunun icin girdim iddiaya bi hedefim oldugu zaman daha iyi oluyo,platese haftada 5 gün yapmayi planliyorum bakalim ins basarabilirim zaten 3 gün spor salonunada gidiyom o artik belli bisey zaten :) senin toparlanmanada sevindim

sağol canım :) toparlanmassam 70 leri görücem artıkk olmaz yapamam bnu kendmee :))

evet kızlarr yazda geliyor şimdi kilo vermek daha kolay bence. insan yerinde duramıyor zaten bu havalarda.. çıkıp yürüyelim aklımıza geldikçee:) spor yapıp bol bol terleyelim valla açıkcası benim kışın spor içimden gelmiydu ama bu havalarda yapasım geliyor.. inaşşallahh bu hafta bol bol yürüycem ve kendi çabalarımla platesimi yapcamm :) haftada 2 gün spora yazılabilitemde yüksek :)

kızlar mezurayla ölçtüm kendimi şu 1 ay içinde bel, göbek,baldır ve koldan 1 er cm incelmiş ama basen ve kalçadan 1er cm artmıış ama olsun ben üst tarafımın gtmesini istiyorum zaten altım gitmesin daha kalçam 92 zaten yeterli :) şunuda ekliyim geçen ay 64 kiloydum bu ay 65 ama şilikte varr hehehe :)

canım afiyet olsun güzel olmuş...

teşekkürler bayanlar :)

haklısın ben de farkındaydım ama inan yicek zamanım olmadı elmayı bile toprak kucağımda yıkayıp yedim desem :) ama tşk ler uyarı için..

anladım canım farkında olman daha önemli zaten rica ederim..

nidahcım dünkü cozutmandan sonra bugün toparlasaydın bari...neyse akşamı hafif yaparsan bu şekilde dengelemiş olursun en azından afiyet olsun canım

günaydınn kızlarr nasılsınzzz bakalım
menüleri pazartesi yazmaya başlıycam haftasonu düzensizz oldğndan

gizemim günaydın şekerim...menülerini yazmaya başlıyosun o zaman pazartesi sıkı takipçin olcam ona göre...

canım iddiaya girmen iyi olmuş pilatesi düzenli yaparsan o pantolonun içine rahatlıkla girersin inşş

kesinlikle gizemim çok haklısınn...aktif olmak lazım yazıl canım yazılamasanda yürü mutlaka en bedava spor yürüyüşş

hasretim hadi hayırlı olsun iddian:)) kaç bedendi pant?:)

gizemm sahalara geri döndüğüne sevindim canım,ölçülerin küçülmesine de sevindim,sıkılaşıyosun demekki:)

bende hedefime ulaşınca mayıstan sonra inş kilo koruma ve spora ağırlık vercem,hatta yüzmeye bayılıyorum imkanım olursa yüzmeye yazılcam inş.hem oğlum da biraz daha büyürr atarım babasınaa:)
bu yaz bizim olcakk kıslar hehe:)

Annacım bugün dikkatliyim menüde tşk.ler:)

karçiçeği önerin için tşk.ler tatlım ama ben dediğin gibi yapamam biliyorum kendimi,yediklerimden zevk almam lazım,sağlıklı beslenmek istiyorum hayatım boyunca diyet yapmak değil. önceden 5-6 kaşık ,bir tabak dolusu pilavı yerdim tereyağında pişirirdim.şimdi çoook az sıvıyağla pişiriyorum,nerdeyse haşlama gibi:) 2-3 kaşık yiyorum max. makarna zaten yağsız yapıyorum. tatlı dersen çikolata harici abur cubur asla tüketmiyorum(katkı maddeleri vs. olduğundan) , ev yapımı tatlılardan da haftada 1-2 kez varsa yerim..yersem o gün hafif geçiririm.yani ben eğer tatlıyı,ekmeği,pilavı kesersem mutsuz olurum:)) bünye meselesi işte..

Son düzenleme:
hava çok güzel sonunda istanbulda:)

eşim gelmedi daha,bizde oğlumla gezdik 30dk sı tempolu 1 saat yürüdük:) tabi oğlum bebek arabasındaa...belime de sauna kemeri sardım sırıl sıklam oldum:)

hava çok güzel sonunda istanbulda:)

eşim gelmedi daha,bizde oğlumla gezdik 30dk sı tempolu 1 saat yürüdük:) tabi oğlum bebek arabasındaa...belime de sauna kemeri sardım sırıl sıklam oldum:)

oh ne güzel yapmışsın bende öyle çokk yürüyüşler yapardım çocuklar arabada.
sende benim gibi düşünenlerdensin biz hayat boyu dengeli beslenmeyi öğrenmek zorundayız yoksa herşeyi kısarak verdiğimiz kiloları bir müddet sonra normal yeme düzeninde dönünce 2 ye katlayarak alırız.bu bende ıspatlanmıştır yıllarca aynı hatayı yaptım bir ayda 10 kilo verdiğimi bilirim tabi 2 ay sonra 10 kilo geri döner sana 20 kilo.yavaş olsun ama kalıcı olsun.

önerilerin için saol canımm..proteinin kilo vermek için şart olduğunu bilmiyodumm..muz meselesini biliyorumm..ama muz için deli olurumm..öğleden sonra bir tane yedimm..daha yemiycektim ama akşam eşim elinde 2 muzla gelince ve birini bana uzatıncaa dayanamadımm:)))
ekmeğe gelincee tabiki ömür boyu uzak duramamm..ama midem küçülene kadarr evden uzak olması benim için daha iyi..yoksa eve yeni gelen taze bir ekmeği yemeye niyetlensen veee ve sofraya otursamm o onda ipler kopar bendee..frenleyememkten korkuyorumm..

ben tokken çok güzel ahkam keserimm..şöyle yemiycem, şunu yapcam bunu yapcam diye..ama sofraya oturunca, bide acıkmışsam iyiceee..söylediğm herşeyi unuturuumm..
onun için bende artık kendime sabahları kahvaltı tabağı hazırlıyorumm..diğer öğünlerdede tepsii..

haklısın canım kesinlikle,geri almamak için bende bi beslenme düzeni oturtmaya çalışıyom herşeyden az az yiyerek:)

kaç çocuğun var yaşları kaç?

muza bende bayılıyorum:) ama hiç masum değil vallaa:) hatta ben kakaoya batırıp yerimbazen çikolata gibi oluyo:))

öğleden önce yersen daha iyi metab. için..

su içiyomusun bol bol,iç ki süt olsun poyraza inş:)

Son düzenleme:

evet canım rejimde zaten tek doğru yaptığım şey su içmekk..süt olsun diyee . evin heryerinde pet şişeler varr..bardaklar kesmiyor artıkk..

bu arada humanayı artırınca gerçekten sütte farketti galiba..mama miktarını azalttımm..oğlumun iştahı 2 günde kesilmesiyse tabi..(ki bu çok düşük bir ihtimal:)))

bugun ki menüm
sabah: maydonoz, dereotu, 3 zeytin, peynir ve eşimin ısrarıylaaa çekinerek söylüyorum 1 yemek kaşığı kadar karışık kızarmış havuc, domates ve cips

ara: yarım muz, 2-3 çilek
öğle: çorba, salata, 2 adet tavuk pirzola
ara: ceviz
akşam: 1 saat içinde kenddime iglo fish yapmayı düşünüyorum..3 taneee

suyu saymadım bugun, daha da çok içecem..
arı polenlerim ve süt çaylarımda cabasıııı:))
hareket twistt yaptım 5 dk kadar
akşam yine yapmayı ümidediyorum:)

afiyet olsun canım igloların kalorisi yüksek oluyomu? hiç yemedim bilmiom da,sabahki kaçamaklar hariç güzel menü:)

ben sevmiyo muyum sanıyosun, en sevdiğim yemek yaa otursam 1 tencere yerim :)) ama 4-5 ay yemezsem de ölmem

işte canım ben de önceden otursam dolu dolu tabaklar yiyodum,şimdi az yemeyi öğrendim. ben 4-5 ay sonra yiyeceksem neden şimdi keseyimki:) yani ben bugün nasıl besleniyosam,kilo verince de böyle devam edicem inş..velhasılı hepimize sağlıklı kilo vermeler diliyorum,çıtır anne olmak ümidiyle

afiyet olsun canım igloların kalorisi yüksek oluyomu? hiç yemedim bilmiom da,sabahki kaçamaklar hariç güzel menü:)

hemen kutuya baktım veeee aynen şöyle yazıyorr fırında 3 fish finger için 183 cal. ben de ilk kez aldımm..hazır bulunsun istedimm..herzaman balık alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…