- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
Haklisin canim.Canim oglenki makarnanin yerine sebze yemegi yeseydin cok guzel olurdu, 1 tabak makarna olmamis..
Su ve egzersizlerin gayet guzel..
Canim bu soruna cevap verdim mi hatirlayamadim ,kusuruma bakma, elbette bizimle istedigin kadar deneme suresinde kalabilirsin.Herkrse merhaba ilk sayfayı okudum onun dışındaki takım kurallarına da zamanla alışırımYawrukush temmuzda nikahim var kisa bir tatil yapacağım o yüzden takıma hemen girmek değilde 1 ay falan denemede kalmak ama sizden de kopmamak istiyorum. Bu pazartesi kilom 72.2 geldi
Canim her sey gonlunce istedigin gibi olsun, guzel haberlerini alalim.Teşekkür ederim Kaptanım :) Sınavım iyi geçti. Fransız dili ve edebiyatı okumak istiyorum. Heyecanla bekliyorum bakalım kazanmama yetecek mi netlerim.
Dün suyu 2 lt ye tamamladım. Takımda olmak bana çok iyi bir motivasyon verdi. Harika hissediyorum.
Guzel birgun olmus canim menun, suyun gayet guzel..Selam kızlar
Sabah :1 yumurta 2 dılım peynır cay
Ara : 1 kuru ıncir
Öğlen: 1 kase mercımek çorbası 1 dılım ekmek
Ara: salatalık,, armut,,
Aksam: 2 parca tavuk pırzola ızgara
Salata
Su 2 lt
Spor mısafırım gıdınce yapıcam ınsallah
Butun gun ayakta calıstım bugun 1000 adım atmısım ıs yerınde bıtkınım ama yapıcam bıkac hareket
aydingelini
Canim ancak simdi gordum bu mesajini...Gunun aydin olsun..Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz yogunum bu aralar selam vereyim dedim ❤❤
Aaa soylemesen farketmeyecektim, hayirli olsun
Canim gecmis olsun, acil sifalar diliyorum , yaz gunu hastalik cok zor oluyorSali
Kahvaltı
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
Çay
Öğlen
2 dilim pizza
2 bardak ayran
2 buçuk su
Spor yok
Grip oldum boğazım kulaklarım ağrıyor. Bütün akşam uyudum.
Bugün
Sabah
2 yumurta
1 dilim peynir
1 tane közlenmiş patlıcan
Akşam
Kabak sote
2 kaşık yogurt
Kabak detoksuna başladım.
Su 2 litre
Spor: bütün gün eksinli rüyalar eşliğinde uyku
Yazın grip olmak berbat
Melegimkorusun
Guzel bir gun olmus yine canim...Menu
Sabah-ogle
2 haslanmis yumurta, yagsiz sotelenmis dana salam (2 parmak kalinliginda), beyaz peynir (2 dilim), ceyrek avokado, domates (2 tane), salatalik, siyah zeytin (7-8 adet), sutlu kahve
Ara
3 kayisi ve 1 bardak sut
Aksam
Et kofte (5 tane) ve yogurtlu kereviz (orta boy bir kereviz rendesi ve bir kase yogurt)
Kucuk salkim siyah uzum (donmus)
Su 3 litre
40 dk tempolu yuruyus
B barga
Cok guzel birguno lmus, cok begendim..bnnu
Sabah: 2 dilim tost ekmeği,domates, peynir
Öğle: Et sote
Akşam: Et sote
Su: 2 lt
Spor: 45 mekik,7 dk plank,4 şınav
Su az olmus gulum, disardaymissin ama bugun suyunu arttir..Selam kızlarr anca gelebildim
Sabah: ablamIn yanına gittim öğlen oluyodu. 3 yk menemen biraz peynir 2 dilim kadar bile olmamıştır ekmek 2 çay
ara sütlü kahve 2 kare bitter çikolata
akşam: yarım kase mercimek 1,5 tavuk göğsütek yeyince doymadı gözüm ve bol salata
2 yk yoğurt
ara: yeşil çay içip kapatırım artık günü
su 1,5 lt olmuştur evde olmadığım için
spor da çocuk peşinden koşturdum baya birazda parka götürdük sakindi park ooştu eğlendi yoruldu iyi oldu
Merhabalar aramiza hosgeldiniz, ben Ozge, takimimizin kaptaniyim, 32 yasindayim evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum.Turkiye ile aramizda saat farki var epeyce:)Selam bende bugün katıldım aranıza
Yaş 24
kilo 104
boy 1.72 bende bugun dıyete basladm
bugünkü menum
sabah 2 haslanmıs yumurta
2 ceri domates
1 minik salatalık
1 dılım peynir
5 zeytın
öglen 1 kase yogurt mandalina büyüklüğünde seftalı
aksam yayla çorbası salata
7000 adım 45 dk Leslie 3,2 ltre su
Canim nasilsin, keyfin neden yok..Çarşamba menüm
Sabah
2 yumurta , 1 dilim kaşar ve 1 küçük kabaktan omlet yaptım ( geçen arkadaşların verdiği tarifte) ama doymadım yanına 1 dilim daha peynir ve 2 ceviz yedim
Ara
2 ceviz, 10 çiğ badem ve 1 kare bitter
Akşam
Kabak, biber, soğan ve mantarı 1 yk yağla airfryda pişirdim sonra içine krema ve kaşar ekleyip fırınladım ( budan 5 -6 yk kadar yedim)
Su: 2,5-3lt
Spor: yok( bu ara hiç keyfim yok idare edin lütfen)
M MaviFeslegen
Yawrukush canım olmadı ben izne ayrılabiliyorsam izne ayrılıp liste dışı mı devam etsem
Kalori olarak guzel birgun olmus canim :)
Cok guzel bir menu ve su olmus kuzum..selamlar, unutmadan yazayım menüyü,BLU3
akşam yemeği türlü yaklaşık 8 yemek kaşığı. çok açtım biraz yedim fazla
Eki Görüntüle 2656888
spor: bugün yapamadım, boş günümde yapacağım bugünümün sporunu
su: 2.5 lt
Harika birgun olmus canim.İyi geceler,
Yoğunluktan dolayı baya geç kaldım. Üzgünüm. Çarşamba menüm,
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 1 kase yoğurt 1 muz
1soda
Akşam 1 porsiyon zeyitnyağlı taze fasülye 1 kase cacık ve salata
Su 2 lt
Spor tam ders pilatesBirgaripanne Yawrukush
Aynen canim bugun dikkat edersen yarin daha guzel eksiler goruruz..Haklisin canim.
Tesekkur ederim.
Bu gun de biraz proteyin agirlikli beslenmeyi dusunuyorum malum, kopruden onceki son gun.
Canim bol yesillikli ve az miktarda yiyebileceksen ye fakat baska bir secenegin varsa onu degerlendir :)
Nasilsin bu arada :)
Teşekkürler kaptanım evet suyu zamanla artıracağımGuzel bir menu olmus canim, suyunu biraz daha arttirsan harika olur:)
Kaptanım bize günaydın, sana hayırlı akşamlar :)Kizlar ben biraz dinlenmeye geciyorum, 1-2 bolum dizi izleyip, hatta izlerken uyuyakalirim..
Sabaha gorusmek dilegiyle, eger yarin izne ayrilmak istiyorsaniz , lutfen bugunden haberdar edin.Listemizi persembe gunu hazirliyorum, cuma gunu degisiklik yapmak zor oluyor.
Arrietty_ kaptanim izne ayrilabiliyorsun eger ayrilmak istersen, bilgilerini kontrol ettim, nasil istersen oyle yapalim canim..
Kaptanım bize günaydın, sana hayırlı akşamlar :)
Ben listeye daha geçen hafta girdim ama
Önümüzdeki hafta menü bildirmeye devam etsem de tartılamayacağım
Ailemin yanına gideceğim ve orda tartılma imkanım yok.
Nasıl yapıcaz?
Tartıyı yerinden çok oynatmak istemiyorum, sonra hep farklı tartmaya başlıyor.Gunaydin :)
Yanina tarti alamaz misin?
Veya eczanelerde tarilabiliyorsan boyle birsey dene?
Gerci farkli tarti oluyor.
Guzel arkadaslarim yarisma bireysel siralama listesinin linkini asagiya ekliyorum.
Ilk 10'afyzanur arkadasimiz girmis, tebrik ediyorum kendisini..
Linke tilayip en son mesaja giderseniz (en alttaki, en guncel olani) tum takimlar arasinda,yarismada kacinci sirada oldugunuzu ve kac kilo verdiginizi gorebilirsiniz..
Bu liste sadece esas listede olan arkadaslar icin hazirlaniyor, liste disinda kilo veriyorsaniz ve isminizi goremediyseniz bir yanlislik oldugunu dusunmeyin..
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . LaydLiNe *13. Takım* " 20.01.12 " 82,30 " 64,00 " 18,30 " 22,24% 2 . dayko *14. Takım* " 02.05.14 " 109,20 " 84,80 " 24,40 " 22,34% 3 . buse8 *9. Takım* " 30.08.13 " 92,50 " 76,60 " 15,90 " 17,19% 4 . beril77 *4. Takım* " 23.11.12 "...www.kadinlarkulubu.com
...HAL HATIR SORMACA...
Milana firuze nasilsin canim gorusemedik epeydir?
cokofesttt nasil gecti bu haftan gulum, cuma gunu izne ayrilmak istiyor musun?
mifihafa nasilsin canim?
Aomine Daiki seni merak ediyorum kuzum, bir ses ver..
fyzanur nasil oldun canisi?
matilda34 yine yoksun gulum...
B barga seninlede denk gelemiyoruz canimcim..
bnnu nasilsin canim, bebisin sutunu sagiyor musun?
BLU3 bu hafta guzel bir eksi geliyor mu canim :)
M minimalce_ nasilsin canim , denk gelemiyoruz seninlede..
Melek Ada , M MaviFeslegen , esmeriiim kizlar sohbete gelirdiniz eskiden ayran icip ayri mi dustuk :)
FitFiliz Filizim birgun ugramadin takima ozlettin :)
CEYDOS canim nasilsin, nasil durumlariniz?
Ellssa kayboldun gulum, nerelerdesin, iyi misin?
B Beklenen2 ,JaneRizzoli , Birgaripanne , Arrietty_ , Hyperborea17 , aydingelini , Melegimkorusun , Mor Vampirella , eceninannesiii1010 kizlar sizlerede guzel birgun diliyorum..
Özgecim dün menü bile yazdım.gormedin sanırım :) liste dışı yarisayim canım çok çok teşekkür ederim bu kadar ugrastigin için . Bugün 56.5 çıktım mezun olmama çok az kaldı , mezun olma kiloma bir iki kilo kala listeye girip mezun olurum . Bu şekilde yapalım olur mu canım . Takımı riske atmayim .fyzanur canim senin rahatsizligin ile baslattigim saglik izni uygulamasi deger takim kaptanlari tarafindan kabul edildi.
Artik yeni bir kuralimiz daha oldu nur topu gibi..Yarin bildirim yaparsan seni saglik iznine ayiracagim, dinlen, iyiles, kendini toparla , liste disi kilo vermeye devam et gulum, diledigin zamanda listeye donebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?