Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benden beklenmeyen performans

Yurt dışında olunca arkadaşlık daha önemli oluyor tabi , inşaallah kafa yapının uyustugu başka arkadaşlar bulup boşluğu birazda olsa doldurursun canım . Stres diyeti çok etkiliyor gerçekten .

Canim nasilsin, keyfin neden yok..
Arkadasindan oturu mu
Evet canım ondan bildiğin depresif oldum
Yurt dışında olunca arkadaşlık daha önemli oluyor tabi , inşaallah kafa yapının uyustugu başka arkadaşlar bulup boşluğu birazda olsa doldurursun canım . Stres diyeti çok etkiliyor gerçekten .
Amin canım

İyiyim canım. Bu aralar yoğun günler yaşıyorum.
Sen nasılsın?

Menüler güzel. Yitik şifa yapmıyomusun artık canım?

Menüler güzel. Yitik şifa yapmıyomusun artık canım?
Akrepcim
Cumartesi günü su orucu yapmak istiyorum
Yani yarın akşam başlayıp
Pzar günü bitireceğim
Neler tavsiye edersin?
Cuma ne yiyeyim mesela?
Bitirdiğimde ne yiyeyim?
Su haricinde ne içtin başka?

selaaaaaaam, merhaba, evet ben de seni göremiyorum ne zamandır, nassssıllsııın uyumuşsundur çoktan ama artık, uyanınca şeederiz

Merhaba canım. Evet her cuma sabah tercihen wc sonrası tartılıp kilomuzu bildiriyoruz fotoğraflı haliyle. Pazartesi günleride fotoğrafsız kg bildiriyoruz hafta sonu çok kaçamak yapmış mıyız diye otokontrol mahiyetinde
Hergün akşam yediklerini içtiğin suyu ve sporunu da yazarak toplu şekilde paylaşıyosun. 2 hafta deneme süresi oluyo grupta aktifliğin iyi ise kg veriyosan asıl listeye girip tüm gruplar arasında yarışıyoruz takım olarak.
birde tansucum takım içi eşleştirme yapıyo menülerimize eşimizi etiketleyip onunla da kg vermeye çalışıyoruz
Arrietty_ Birgaripanne Yawrukush CEYDOS kaptanlarm baktım kimse henüz cevap vermemiş bari ben bildiklerimi yazayım dedim

Arkadas cevaplamis tam ben yazacakken canim
Onun disinda eş li yarismalarimiz var takip ettikce öğrenirsin aydingelini
4.takimin fit hatunlari gunaydin
Perseminiz hafif geçmesi dilegiyle,bugünü hafif geçirin yarina bol eksiler gelsin
Coknsaol canim destegin icin
Diline saglik

Arkadas cevaplamis tam ben yazacakken canim
Onun disinda eş li yarismalarimiz var takip ettikce öğrenirsin aydingelini

Coknsaol canim destegin icin

Diline saglik
Nidemek iyisiniz maşaallah siz zaten bir motiveye bakar

Kuzenimin bebegi olmustu onun 40 mevlidine gidecegiz kacamak 0 sekilde gelmeyi dusunuyorum bakalim

haha kaçamak demişken ben de araya sıkıştırayım. ben cuma da spor ve diyete ful uyacağım ancak cumartesi gerçekten 1 hafta öncesinden planlarını kurduğum şeyler var onları yiyeceğim ama sporu normal yapacağım. pazardan itibaren de öncekinden daha sıkı bir diyet ve spor programına başlıyorum. bu hafta iyi bir eksi gelecek benden ama yine de haftaya eşleşmeye katılmasam olur mu? cumartesi de mümkünse menümü yazmak istemiyorum, 1 aydır vicdan yapmadan ilk kez sevdiğim bir şeyler yiyeceğim, suçlu hissetmek istemiyorum.

Ay burası çok sessiz bugün
Menümü paylaşayım bari ben de :)
Akşam yemeğinde yoğurdun altında kalan şey fırında kabak. Az yağlı bol baharatlı.
Sabah da protein ağırlıklı beslendim.
5te yedim akşam yemeğini ama acıkmamıştım hiç. Geçe kalmasın diye yedim.
Su 2 ltyi geçti. 3 olur yine.
Spor yok
Canım hiç istemedi :)
Yawrukush CEYDOS Arrietty_ ve kayıp eşim matilda34

Eklentiler

• AD7671AB-C040-4174-A3C3-6D59DE9FA2C1.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 34
  • 103CF3C1-373D-476F-A00F-502D74ACE604.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…