Benden beklenmeyen performansGuzel arkadaslarim yarisma bireysel siralama listesinin linkini asagiya ekliyorum.
Ilk 10'afyzanur arkadasimiz girmis, tebrik ediyorum kendisini..
Linke tilayip en son mesaja giderseniz (en alttaki, en guncel olani) tum takimlar arasinda,yarismada kacinci sirada oldugunuzu ve kac kilo verdiginizi gorebilirsiniz..
Bu liste sadece esas listede olan arkadaslar icin hazirlaniyor, liste disinda kilo veriyorsaniz ve isminizi goremediyseniz bir yanlislik oldugunu dusunmeyin..
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . LaydLiNe *13. Takım* " 20.01.12 " 82,30 " 64,00 " 18,30 " 22,24% 2 . dayko *14. Takım* " 02.05.14 " 109,20 " 84,80 " 24,40 " 22,34% 3 . buse8 *9. Takım* " 30.08.13 " 92,50 " 76,60 " 15,90 " 17,19% 4 . beril77 *4. Takım* " 23.11.12 "...www.kadinlarkulubu.com
Yurt dışında olunca arkadaşlık daha önemli oluyor tabi , inşaallah kafa yapının uyustugu başka arkadaşlar bulup boşluğu birazda olsa doldurursun canım . Stres diyeti çok etkiliyor gerçekten .Lindt marka canım . Türkiye’de carefourr, Migros gibi büyük marketlerde olması lazım. Ben geçen %99 aldım aman allahım o neydi bir ısırdım ağzımda büyüdü resmen kakao dişlere yapışıyor tövbe tövbebana %80-85 normal çikolata gibi geliyor artık evet %90 da biraz yavanlık var ama bana yetiyor
Fena değilim canım bu ara depresifim biraz, buradaki en yakın arkadaşlarımız Türkiye’ye kesin dönüş yaptılar bu haftaresmen duygusal açlık yaşıyorum üzüntüden. Bu ara diyet zorlamalı gidiyor o yüzden güncel 65.9 oldum 62 hedef koydum ilk bir türlü gelemedim daha
Kolay gelsin Özgecim , Benim oğlumu büyütürken en zorlandığım kısım tuvalet eğitimiydi, çok korkuyordu oturmak istemiyordu sürekli tuvaletini tutuyordu, uykuda bile altına kaçırmıyorduresmen 1,5 ay sürdü bizim. Aras inş hemencecik öğrenir
Evet canım ondanCanim nasilsin, keyfin neden yok..
Arkadasindan oturu mu
Amin canımYurt dışında olunca arkadaşlık daha önemli oluyor tabi , inşaallah kafa yapının uyustugu başka arkadaşlar bulup boşluğu birazda olsa doldurursun canım . Stres diyeti çok etkiliyor gerçekten .
İyiyim canım. Bu aralar yoğun günler yaşıyorum....HAL HATIR SORMACA...
@Milana firuze nasilsin canim gorusemedik epeydir?
@cokofesttt nasil gecti bu haftan gulum, cuma gunu izne ayrilmak istiyor musun?
@mifihafa nasilsin canim?
Aomine Daiki seni merak ediyorum kuzum, bir ses ver..
fyzanur nasil oldun canisi?
matilda34 yine yoksun gulum...
B barga seninlede denk gelemiyoruz canimcim..
bnnu nasilsin canim, bebisin sutunu sagiyor musun?
@BlueSkyyyy bu hafta guzel bir eksi geliyor mu canim :)
@minimalce_ nasilsin canim , denk gelemiyoruz seninlede..
@melek ada , @1delimavi , @esmeriiim kizlar sohbete gelirdiniz eskiden ayran icip ayri mi dustuk :)
@Derya_the_queen Filizim birgun ugramadin takima ozlettin :)
CEYDOS canim nasilsin, nasil durumlariniz?
Ellssa kayboldun gulum, nerelerdesin, iyi misin?
@Beklenen2 ,JaneRizzoli , Birgaripanne , Arrietty_ , Hyperborea17 , aydingelini , Melegimkorusun , Mor Vampirella , @eceninannesiii1010 kizlar sizlerede guzel birgun diliyorum..
Bugün de geçerli mi aynı hareket?Günün egzersizi jumping jacks
Kolay gelsin hepinize :)
@Milana firuze @cokofesttt @Beklenen2Birgaripanne @mifihafa Aomine Daiki fyzanur Melegimkorusun matilda34 B barga bnnu JaneRizzoli @BlueSkyyyy @minimalce @melek ada @1delimavi @Derya_the_queen CEYDOS Yawrukush Ellssa aydingelini Hyperborea17 @WitcherGirl @hnd_ Mor Vampirella
Menüler güzel. Yitik şifa yapmıyomusun artık canım?28.06.2020
11:00
2 haşlama yumurta
Salatalık domates
2 dilim peynir
1 er tatlı kaşığı bal ve tahin
19:30
3 adet mangal köfte
3 yk salata
3 yk tavuk göğüs sote
Su 2,7 lt
Spor yok
29.06.2020
11:30
1 büyük kase mercimek çorbası
19:00
1 kase mercimek çorbası
1 adet kapyaniber dolma
2 yemek kaşığı yoğurt
Su 3 lt
Spor yok
30.06.2020
09:30
2 haşlama yumurta
1 dilim haşlama patates
1 dilim peynir
1 tk tahin
17:00
1 kase mercimek çorbası
1 yt et sote
Su 3,1 lt
Spor yok
Ellssa
İnşaallah canım. Tek temennim o benim deAh
Ahmet apa yaptığın için normal karşılıyorum canım cumaya eksi geleceksen no problem
AkrepcimMenüler güzel. Yitik şifa yapmıyomusun artık canım?
...HAL HATIR SORMACA...
@Milana firuze nasilsin canim gorusemedik epeydir?
@cokofesttt nasil gecti bu haftan gulum, cuma gunu izne ayrilmak istiyor musun?
@mifihafa nasilsin canim?
Aomine Daiki seni merak ediyorum kuzum, bir ses ver..
fyzanur nasil oldun canisi?
matilda34 yine yoksun gulum...
B barga seninlede denk gelemiyoruz canimcim..
bnnu nasilsin canim, bebisin sutunu sagiyor musun?
@BlueSkyyyy bu hafta guzel bir eksi geliyor mu canim :)
@minimalce_ nasilsin canim , denk gelemiyoruz seninlede..
@melek ada , @1delimavi , @esmeriiim kizlar sohbete gelirdiniz eskiden ayran icip ayri mi dustuk :)
@Derya_the_queen Filizim birgun ugramadin takima ozlettin :)
CEYDOS canim nasilsin, nasil durumlariniz?
Ellssa kayboldun gulum, nerelerdesin, iyi misin?
@Beklenen2 ,JaneRizzoli , Birgaripanne , Arrietty_ , Hyperborea17 , aydingelini , Melegimkorusun , Mor Vampirella , @eceninannesiii1010 kizlar sizlerede guzel birgun diliyorum..
Merhaba canım. Evet her cuma sabah tercihen wc sonrası tartılıp kilomuzu bildiriyoruz fotoğraflı haliyle. Pazartesi günleride fotoğrafsız kg bildiriyoruz hafta sonu çok kaçamak yapmış mıyız diye otokontrol mahiyetindeben şimdi buranın ısleyısını tam anlayamadm her cuma tartılıp buraya mı yazacağız biri bılgı verırıse ıyı olur cunku boyle bırılerıyle yarıs yaparsam bana daha cok azım ve motivasyon gelır
Arkadas cevaplamis tam ben yazacakken canimben şimdi buranın ısleyısını tam anlayamadm her cuma tartılıp buraya mı yazacağız biri bılgı verırıse ıyı olur cunku boyle bırılerıyle yarıs yaparsam bana daha cok azım ve motivasyon gelır
Coknsaol canim destegin icin4.takimin fit hatunlari gunaydin
Perseminiz hafif geçmesi dilegiyle,bugünü hafif geçirin yarina bol eksiler gelsin
Diline saglikMerhaba canım. Evet her cuma sabah tercihen wc sonrası tartılıp kilomuzu bildiriyoruz fotoğraflı haliyle. Pazartesi günleride fotoğrafsız kg bildiriyoruz hafta sonu çok kaçamak yapmış mıyız diye otokontrol mahiyetinde
Hergün akşam yediklerini içtiğin suyu ve sporunu da yazarak toplu şekilde paylaşıyosun. 2 hafta deneme süresi oluyo grupta aktifliğin iyi ise kg veriyosan asıl listeye girip tüm gruplar arasında yarışıyoruz takım olarak.
birde tansucum takım içi eşleştirme yapıyo menülerimize eşimizi etiketleyip onunla da kg vermeye çalışıyoruz
Arrietty_ Birgaripanne Yawrukush CEYDOS kaptanlarm baktım kimse henüz cevap vermemiş bari ben bildiklerimi yazayım dedim
Nidemek iyisiniz maşaallah siz zaten bir motiveye bakarArkadas cevaplamis tam ben yazacakken canim
Onun disinda eş li yarismalarimiz var takip ettikce öğrenirsinaydingelini
Coknsaol canim destegin icin
Diline saglik
Düşünme tansuu yap. Yarın cumaKuzenimin bebegi olmustu onun 40 mevlidine gidecegiz kacamak 0 sekilde gelmeyi dusunuyorum bakalim
Kuzenimin bebegi olmustu onun 40 mevlidine gidecegiz kacamak 0 sekilde gelmeyi dusunuyorum bakalim
Bugün de geçerli mi aynı hareket?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?