Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi akşamlar fıstıklar...

menümü yazayım...

Sabah:yarım greyfurt, yarım elma, 4 kuru kayısı
Kahvaltı: 2 dilim kızarmış tb ekmek, peynir, zeytin domates salatalık, 1 avuç badem
Öğle:1 kase mercimek çorbası, yoğurtlu salata, (yoğurdun içine badem attım yine )
Ara:1 elma, 1 kase çilek
Akşam:yoğurtlu salata 5-6 tane badem

ay bugün çok badem yediğim için akşamı hafif yaptım ama zaten tok tuttu beni abarttım biliyorum ama napim babam yeni almıştı taze taze bademler dayanamdım..spordada fazla hareket yaptım yakmak için inş çok etkilemez...:78:

İyi akşamlar herkese menümü yazmaya geldimm..

Sabah: 1 dilim kepek ekmek, yumurta, zeytin, peynir, domates, biber

Ara: yarim elmanin püresi, yarim kase yoğurt

Öğle: prinçli kabak yemeği (az yağli ve az salçali), 1 dilim kepek ekmek, 1 kase yoğurt

Ara: 1 elma

Akşam: 4 kepçe mantar çorbası, 1 dilim kepek ekmek

2 litre su
1 ballı yeşil çay
spor yok çünkü bütün gün toplam yarim saat belki oturmuşumdur..

selam kizlar,

nidahcim pantolon 40 beden ama buranin bedenleri trye göre daha büyük yani 42 diyebiliriz.denizcim sütünün artmasina cccokkkkkk sevindim,ins devami gelir,bebegin doya doya emer.

ama menünde yine yogurt yoktu :)

gizem incelmene sevindim canim..

unuttugum varsa affola ben sersem gibiyim,dogum gününe gittim ama yalnis anlasilma olmus yarin icin cagirmis,eve gittim bi görümcem evde,hic biseyde yok yemege o yüzden biraz sacma seyler yedim ama aksama sadece 1 elma yeidm dengelemek icin,umarim dengelenmistir :)

bende çıtır anne olmakk istiyorummmmmmmmm:))

ayy inşallah artmıştırr..bunu söylemee bile korkuyorumm ya artmamışsa diyee..yarın verdiğim mamayı not edecemmm:)
menümde gizli yoğurt vardı tatlımm..yoğurtlu çorbaa..olmaz mııı:26::26:

olur canim olmazmi,niye bu kiz yogurt yogurt diye söyleyip duruyor diye düsünme,diyorum cünkü diye yaparken az yagli yagit tüketenleririn karin yaglarinda daha fazla azalma oldugu saptanmis bir arastirmada,bu yüzden bu israrim :)

olur canim olmazmi,niye bu kiz yogurt yogurt diye söyleyip duruyor diye düsünme,diyorum cünkü diye yaparken az yagli yagit tüketenleririn karin yaglarinda daha fazla azalma oldugu saptanmis bir arastirmada,bu yüzden bu israrim :)

yaaa bu çook güzel haber ya bilmiyodumm..ama süpermişş..bayılırım yoğurdaa..

merhabalar hanımlarr

sabahın 7sinden beri yollarda, ordan oraya koşturdum. sınava gittim geldim ama ben köyde olduğumdan baya bi yol oluyor merkeze.. neyse sınavım ii geçti :)

menüm:
sabah tost, çay
öğlen pilav üstü döner (pilavdan çok az yedim ama), bol salata
ara da 2 çatal tiramisu
akşam daha yemedim, yemicem çk yorgunum buraya bi uğrayım da uyuyayım dedim..

bu arada merkeze gitmişken, yeşilçay, dilimli kepek ekmeği, marul aldım (kaldığım yerde yok bunlar))
salata yapabilcem artık:)

herkese ii gecelerr

afiyet olsun canım suyu arttırmaya gayret edersen herşey mükemmel olcak

canım sınavının iyi geçmesine sevindim umarım güzel bir sonuç alırsın...menüne hiç yorum yapmıyorum çünkü çok düzensiz ama bugünlükde böyle olsun bişi olmaz..artık salatanıda yapabileceğine göre güzel menüler görcez senden demekki...

günaydın kızlar,kafam bozuk atıştık heriflen:) neese:)

hasretim sen 40-42 ye giriyodun diye hatırlıyom ben sanki?

deniz kaç kiloydun canım çıtırlık için nekadar vermen lazım diye soruyorum:)) yazı çıtır tamamlıcaz inşşş

Annacım bademm günü ilan etmişsinn dengelenmiş amaa aafiyet olsunn:)

bijo ve lethem sizlere de afiyet olsun kızlar.

bu arada lethem ne sınavına girmiştinn,sevindim iyi geçtiğine tebrikler

bugünkü muhtemel menümmm

sabah:
1dl ekmek,1yum,peynir,zeytin,fındık-ceviz-1çay k reçel

ara:meyve veya az leblebi

öğle:çorba,taze fasulye,az pilav,yoğurt,salata

ara:meyve

akşam:çorba,salata,yoğurt,(üşenmezsem tavuk yapcam ,üşenirsem az fasulye:)

ara:meyve

zira canım hiiç bişi yapmak istemioo..

2fn yeşil çay,2,5 lt su

günaydınlaarrr

günaydın kızlar,kafam bozuk atıştık heriflen:) neese:)

bijo ve lethem sizlere de afiyet olsun kızlar.

bu arada lethem ne sınavına girmiştinn,sevindim iyi geçtiğine tebrikler

saol canım, ehliyet sınavı:)

afiyet olsun canımm

benim menü:
sabah 2 dilim kepek ekmeği, 1 yum, peynir, 2 zeytn, 1çay kaşığı reçel
ara 5-6 çilek
öğle ton balıklı salata, 1 dilim de kepek ekmeği
ara yeşil çay
akşam çorba salata, yada yoğurt salata

pff yarın benim doğum günüm.. merkeze gitmişken kendime bi hediye alayım dedim, hırka aldım ama üstümde hiç güzel durmadı yan yağlarım ve göbeğim fışkırdı resmen yine de aldım. ay sonuna kadar 1-2 kiloyu verirsem ii olcak.. hiç memnun deilim aynalara bakmaktann 3-5 kilo için yıllardır diyet yapar mı insan yaa

91( ühüü ühüü ühüüüüü

kızlar nar ekşisi, ton balıklı salataya koyulmaz dimii :44:

biraz geç oldu ama bence olmaz:)ben ton balığıpek sevmiom gerçi o yüzden yanıltmiim:)menü güzel olmuş bu sefer:)

denizz doğum nedeniyle normal 6-7 ayda toparlarsın yavaş yavaş inş canım

Son düzenleme:
selam kızlar ... bugün hep dışardaydım yeni eve geldim...koşuşturmaca yaşadığım için menümde düzensiz oldu...:78:

Sabah:greyfurt,ayva
Kahvaltı.Klasik monti menüsü.
Ara:5 tane badem...
Öğle:Ispanak çorbası, (2 kaşık bulgur pilavı, tadına bakma vaadiyle o da...) bol salata ve yoğurt...
Ara:1 elma,2 kuru kayısı...
Akşam:yoğurt ve salatalık yicem dahada yemem zaten geç oldu...

sen tatlı günü yapıyon ya bazen bende bi gün badem günü yapim dedim kız

afiyet olsun canım eşinlede aran düzelir inşallah

canım doğum günün kutlu olsun şimdidennn aal canım çıtır olunca giyersinn...verceksin canım merak etme göbeğin içinde sana önerim bol bol yoğurt tüket kendisi göbek yağı düşmanıdırr..

menün harika olmuş afiyet olsun...

Selamm bu saate uykum geldi ya menümü yazıp hemen uyucam :)

sabah: klasik her zamanki kahvaltim

ara: yarim armut

öğle: 1 kase mantar çorbasi, 1 dilim kepek ekmek

ara: yapmadim öğleni geç yedim

akşam: 1 kase mantar çorbasi

2 litre su
yarim saat yürüyüş
1 fincan yeşil çay

bugün canım hiçbişey yemek istemedi kizlar nedense..

afiyet olsun canim az olmus ama caim istemedi diyosun,olur bazen arada,keske bana hep olsa haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…