Ben adım ve videolara katılırım
Kaptanim listemde bir eksik var carsamba günü 2050 puanlik egzersizim vardi onu gozden kacirmissin sanirim
Aaa tamam o zaman ben ilk sayfadaki puanlardan hesapliyordum2050 puanlik jj mi yaptin canim?
Bu hafta puanlar sadece gunluk belirdedigim egzersizlerden hesaplandi
Aaa tamam o zaman ben ilk sayfadaki puanlardan hesapliyordum
Adımsayar için akıllı bilgeliğim var samsung onu kullanıyordum ama sarj etmedim epeydir aksam şarj ederim ve bu hafta bir suru yürürümTahmin ettim zaten
Gecen hafta degisiklik yapayim dedim. Daha dogrusu degisik birsey deneyeyim dedim
Normal deHaftada 500gr-1 kg arasi normal canim. Yavas gitsin saglikli ve kalici gitsin
Emzirenler icin de haftada maksimum yarim kilo verilmesi oneriliyor. Ben her hafta 500 gr-1 kg arasini hedefliyorum.
Dehşet güzel
Geçen hafta: 61.8
Bu hafta : 61,7
Fark :0,1
Yüzde : %0,16
Eki Görüntüle 2657400
Özür dilerim bu hafta böyle oldu..
Cok gecmis olsun annecigine. Sende dikkat et kendine. Cok yogun ve stresli geciyor gibi gunlerin.
Videoda olabilir kaptanim
Aomine Daiki gecmis olsun canim kendine dikkat et mumkunse bal zencefil zerdecal karisimi yap ve sabahlari ac karnina tuket esin de tuketsin bogaza cigere iyi geliyor
Elma sirkesi de içebilirsin suya karistirip corona ilk ciktigin da ictim inanarak ve hasta olmadim sukur
Canim eline, emegine saglik, ne guze; yazmissin...
Kacamaksin kurtarabildin mi Tansucum :)
Canim her cuma gunu tartidan sonra , cuma ya da cumartesi gunleri olmak kaydiyla 1 ogun dilersek odul ogunu yapiyoruz.
Yani cumartesi gunu kendine odul verebilirsin, simdiden mutlu seneler...
Bizde bugun deniz kenarina gittil oyyy nasil yorucu birgun oldu anlatamam gulum...
Canim simdiden hayirli olsun kinaniz, bol eglenceli , keyifli zamanlar dilerim.
Kolay gelsin canim..
Cok dikkat edin, bir sure kayinvalidenlerle gorusmeyin, esinde bebeginizden uzak dursun mumkun oldukca canim..
Siz tedbirinizi alin , kucuk evladiniz var ama kendinide dusunup bunaltma..
Canim regli mi yakin?
Yoksa cok dusuk kalorili beslendigin icin mi gitmiyor kilolar..
Bugun su ve yediklerinin miktarini arttirip vucudunu sasirt olur mu?
Kafanada takmak yok tarti durumunu..
Harika bir gun olmus, tam nazar boncukluk...
Canim sabah aksam doyasiya icsin kuzucuk, bol olsun sutun, sifa olsun Banucum..
Tamda yarisimizin oldugu hafta, ne diyelim haftaya guzel eksiler gelir insallah..
teşekkğrler canım inşallahCanim 100gr da olsa iyi. Skma canini. Haftaya guzel bir eksi ile gelecegine eminim
Hepimiz bu durumlari yasiyoruz
Kaptanim bana torpil yokmu sonunce olmusum
Kullanici Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Toplam Milana firuze - 60 500 - 150 610 puan Mor Vampirella - - 600 - - 600 puan @aydingelini - 900 400 - - 490 puan M minimalce_ - - 400 15 - 415 puan @Beklenen2 - - 300 - - 300 puan @Arietty 105 90 - 21 60 276 puan @esmeriiim 120 90 - - - 210 puan Birgaripanne 39 45 - 75 - 159 puan
Haftalik spor sonucuMilana firuze tebrik ederim
Katilan kizlar sizlerede kocaman bir
Umarim gozumden birsey kacmamistirZibilyon defa kontrol ettim
Gecen hafta 66
Bu hafta 65. 3 olarak goruyorum. Analogun gicik yani
Fark - 0,7
Yüzde - 1,06
Yawrukush CEYDOS Birgaripanne
Tamam kaptanimVe günün videosu
- Tao bo puani ise kardio dan hesapliyoruz. Yani dakikasi 10 puan
Ayrica adim yarisimizda var. Tüm hafta boyunca
Menü paylasiminda sporunuzu bildirip adim sayisinizi hesaplayip beni tagleyin ki listeye daha kolay ekleyeyim
Tebrikler canimGeçen hafta: 61.8
Bu hafta : 61,7
Fark :0,1
Yüzde : %0,16
Eki Görüntüle 2657400
Özür dilerim bu hafta böyle oldu..
Moralini duzeltelim hemen2 gündür ara sira baktim ama ne dogru düzgün takip edebildim nede katilabildim, kusuruma bakmayin
Motivasyon düsüklügü yasiyorum bu ara yediklerimide hatirladigim kadariyla yaziyim:
Carsamba
öglen sade 100 gramlik dilim et (saglikli olanindan pastirma gibi düsünebilirsiniz)
aksam etli 2 yumurtali omlet yanina salata
Persembe
3 kücük kruvasan
döner eti yanina salata ve biraz lavas
Magnum benzeri dondurma ve 1 kare etmeyen bitter cikolata
Ve 4-5 tuzlu findik
sacma ve kendimi tutamadigim bir gün oldu üzgünüm
günlük yürüyüsler disinda spor maalesef yok
Günlük su tüketimi 4 litre civari
Milana firuze
Tebrikler canim kilo gittikce yuzde artiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?