Canım çok üzüldümBen paylasmak istemiyorum resmen stres yaptim. Gece yatarken tartildim 85.300 sabah kalktım yine aynıçok ilginç ama 2 gündür bu yüzden yüzüm düşük geziyorum. Bu kadar dert ettiğime sevinsem mi üzülsem mi anlamadim. Yeşil çay da ictim. Nane limon kemik ne varsa ictim yok değişmiyor. Görümcem tarafından nazara geldiğimi düşünüyorum artik
Geçen cuma : 83.200
Bu cuma : 85.300
Fark :+2.100
Melegimkorusun
Tebrikler canimGecen cuma: 65.00
Bugun: 64:60
Fark: 400 gram
Benim ortalama siralamam yine dustuselamlaar,
BLU3 - harikasın bu arada sevgili eşim, tebrik ederim hem seni hem takımdaki herkesi <3
geçen cuma: 79.4
bu cuma: 77.8
fark: 1.6
yüzde: 2.02
Eki Görüntüle 2657409
Yiyebilirsin bence gunduzden ye ki aksama kadar yak
Harikasıniz kizlar
@Hyperborea17 eger dereceye girersek ödül hakkimiz var
Eger ki yersen bu haftaki esin mini bir spor cezasi vermeli :))
Sahsen ben yerdimkac kalori ise ona gore spor yapip yakarim
Sabirli ol canimBen paylasmak istemiyorum resmen stres yaptim. Gece yatarken tartildim 85.300 sabah kalktım yine aynıçok ilginç ama 2 gündür bu yüzden yüzüm düşük geziyorum. Bu kadar dert ettiğime sevinsem mi üzülsem mi anlamadim. Yeşil çay da ictim. Nane limon kemik ne varsa ictim yok değişmiyor. Görümcem tarafından nazara geldiğimi düşünüyorum artik
Melegimkorusun
En az iki hafta oluyor izin canimGeçen hafta 66
Bu hafta 66.4
Fark +0.4
Yüzde:+0.6
Bu hafta pek dikkat edemedim kızlar, doğal sonucu olarak da artıdayim.
Bir hafta ya da yarım hafta izne ayrilayim diyorum ☺☺
Geçen hafta 70,1
Bu hafta 69,7
Fark:0,4
Ortalama :0,57
Sanırım doğru hesapladım
60ları görmekGeçen hafta 70,1
Bu hafta 69,7
Sanırım doğru hesapladım
Çok sağol canım destek oldun bana. Antibotik ictim zaten ne zaman içsem şişirir beni. Muhtemelen ödem çünkü yüzüğüm dar geldi. Haftaya birden gider hepsi insallah.. inanıyorum.Canım çok üzüldümama menülerin güzeldi eminim ödemdir pes etmek yok bugün bol su iç yeşil çay iç suyunu arttır senin de bak bir anda düşecek griptin, onda ekstra su imek gerekiyor aldığın su miktarı yetersiz gelip ödem tutmuşsundur hiç takılma kilona
uf 60'lara inmişsin ne güzel motivasyon <3
İndim kızlar ama daha güzel bi - bekliyodum( sanki çok güzel beslenmişim gibi) yine de buna şükür + çıksam çökerdim sanırım60ları görmekben de görmek istiyorum artık şu sayıları
ilk hafta diyete hazırlık yapan bir bünye için çok güzel canım tebrik ederim.
1400 gr muhteşemsin.Gunaydin hayirli cumalar
Gecen cuma:89.5
Bugun:88.1
Fark:1.4
Yuzde:%1.56
B bargaCEYDOS Birgaripanne Yawrukush Arrietty_
Eki Görüntüle 2657346
farkın çok güzel canım bravoGeçen hafta 71,9
Bu hafta 71,3
Fark 0,6
Yüzde 0,834
Çok az gitti bu hafta
Moralim bozuldu çok
Yarın diyetisyen randevusu aldım
amanda kızım kilolar mı veririmiş aferin sana .
almıyorsun en azından ben veremediğim üstüne eklediklerimi bir haftada söylesem taşlanacağım o yüzden sessiz sedasız duruyorumçGeçen hafta 61.3
Bu hafta 61.3
Kilom sabit gram aşağı inmiyo ya
Kaptanım beni izne ayırırmısınız
Eki Görüntüle 2657373
Yawrukush CEYDOS
bende öyle gördün 700 gr çok iyiGecen hafta 66
Bu hafta 65. 3 olarak goruyorum. Analogun gicik yani
Fark - 0,7
Yüzde - 1,06
Yawrukush CEYDOS Birgaripanne
feyzoşşşş ne yaptın yavrum bu kadar verdin banada söyle.
geçen hafta bu hafta sonucun aynı canım sabit çıkmışsın.Geçen hafta: 61.8
Bu hafta : 61,7
Fark :0,1
Yüzde : %0,16
Eki Görüntüle 2657400
Özür dilerim bu hafta böyle oldu..
çok iyi rakamı sıfırlaman harika
harikasın yaptığın sporlar işe yaramış şeytanın bacağını kırmışsınGecen cuma: 65.00
Bugun: 64:60
Fark: 400 gram
1600 gr rekor sende tebrikler.selamlaar,
BLU3 - harikasın bu arada sevgili eşim, tebrik ederim hem seni hem takımdaki herkesi <3
geçen cuma: 79.4
bu cuma: 77.8
fark: 1.6
yüzde: 2.02
Eki Görüntüle 2657409
çok güzel canım tebrik ederim.Selam kızlar
Geçen hafta: 65.9
Bu hafta: 65.4
F: 0,5
Yüzde: % 0.75
Yawrukush CEYDOS Birgaripanne Arrietty_ M MaviFeslegen
üzüldüm canım ama tedavinden dolayı oluyor bence. iznini bende hatırlatacağım özgeye.Eki Görüntüle 2657422
Cuma 70.5
Bugün 70.6
Fark +100 gr
Yüzde 0.14
Bu hafta izne ayrılmak istiyorum. Ignelerden dolayı kilo almaya başladım. Göbek bölgesinde şişmeye basladim gözle görünür derecedeeğer transferim ertelenirse falan tekrar girerim gruba sürekli artı çıkıp grubu kötü etkilemek istemiyorum. 100 gr fazla çıktım ama çok üzüldüm fazla çıktığım için çok da dikkat ediyorum ama ilaçlardan dolayı ödem var galiba
Yawrukush CEYDOS
fark çok fazla neden böyle oldu.bence kendini oku üfle. bende görümcemle dün gece dalga geçtim. 42-44 bedenleri sana ayırıcam diye kilo almış. çarpılmam inşallah.Ben paylasmak istemiyorum resmen stres yaptim. Gece yatarken tartildim 85.300 sabah kalktım yine aynıçok ilginç ama 2 gündür bu yüzden yüzüm düşük geziyorum. Bu kadar dert ettiğime sevinsem mi üzülsem mi anlamadim. Yeşil çay da ictim. Nane limon kemik ne varsa ictim yok değişmiyor. Görümcem tarafından nazara geldiğimi düşünüyorum artik
Melegimkorusun
sana yarım hafta izin yeter bence. hatta hiç olmasın.Geçen hafta 66
Bu hafta 66.4
Fark +0.4
Yüzde:+0.6
Bu hafta pek dikkat edemedim kızlar, doğal sonucu olarak da artıdayim.
Bir hafta ya da yarım hafta izne ayrilayim diyorum ☺☺
bu hafta menüler nasıldı takip edemedim. ama sabit bile harika birde fotoğraf rica etsem.
hayallerinin yıkmak istemem ama geçen hafta 64,8 müş. 200 gr vermişsin tebriklerGeçen hafta: 65
Bu hafta: 64.6
Fark: -400 gr
Yuzde nasıl hesaplanıyordu
sabit iyi olmadı mutlaka vermeliydin demekki vur patlasın çal oynasın olmuş.Kötü bir haftaya ragmen kilom sabit, ben arti bekliyordum
Gecen hafta: 91.9
Bu hafta: 91.9
listeye yeni girdin canım 8 haftan dolmadan izne ayrılamıyorsun.Kaptanim ben bu hafta izine ayrilabilir miyim?Yawrukush Motivasyon sorunu yasiyorum ve hafta sonu dogum günüm, davetler basladi
Haftaya arti gelirsem takimima köstek olmak istemem, ama söz dönüsüm cok iyi olacak
doğru canım giden 300 gr tebrik ederim.
çok iyi ekstra iyi 60 lı rakamlar görünmüş.Geçen hafta 70,1
Bu hafta 69,7
Sanırım doğru hesapladım
Ahh Allahim bende bu sayilari gormek istiyorum artikGeçen hafta 70,1
Bu hafta 69,7
Sanırım doğru hesapladım
Bence duraksama yok yavas ilerleme var eger duraksama olsa ya surekli sabit yada 64 66 arasi gider gelirdinGecen hafta. 65
Bu hafta. 64.6
Yuzde. 0,57 sanırım
Bu duraksamayı nasıl cozucem bılmıyorum
Aman aman dikkat cok yersen de top oyna ip atla esinle guzel vakit gecir pazartesiye bomba gibi dusİndim kızlar ama daha güzel bi - bekliyodum( sanki çok güzel beslenmişim gibi) yine de buna şükür + çıksam çökerdim sanırım
Bu hafta eşim gecece olacak menülerm toparlanır diye düşünüyorum bu hafta en az 1,2 vermeyi planlıyorum inşallaaahh . Tabi hafta sonu pikniğe gidicek aşırı kaçırmazsam
Gecmis olsun kaptanimkızlarım nasılsınız? ben geldim.kocamdan izinli...1,5 saat yokum sen hallet işleri dedim. bakalım ben sizlerle takılırken ne kadar iş bitecek. son demleri yaşıyoruz inşallah bitti bitiyor gibi. dün tam hızlandım kedilerim kapıştı tontiş olan sinekliğin önündeydi. aman bir baktım benim amazon camdan bakıyor sineklik açık zeyna ayaklarımda dolanıyor ve prensim yok. bir baktım korkmuş aşağıdan bana bakıyor kuzum. gittik aldık hemen akşam korkutucu geçti bütün modumuz düştü ya iç kanama varsa korkusuyla. azıcık bacağı aksıyor ama kırık falan yok galiba. çok ucuz atlattık.
Veriyor ama tilsim la tilsimimi soylemem sonra bozulurilk hafta diyete hazırlık yapan bir bünye için çok güzel canım tebrik ederim.
1400 gr muhteşemsin.
farkın çok güzel canım bravo
amanda kızım kilolar mı veririmiş aferin sana .
almıyorsun en azından ben veremediğim üstüne eklediklerimi bir haftada söylesem taşlanacağım o yüzden sessiz sedasız duruyorumç
Menuler sessiz ve sakindi kaptanim kimsecikler yoktu fazla herkes menusunu paylasip kacti hepharikasın yaptığın sporlar işe yaramış şeytanın bacağını kırmışsın
1600 gr rekor sende tebrikler.
çok güzel canım tebrik ederim.
üzüldüm canım ama tedavinden dolayı oluyor bence. iznini bende hatırlatacağım özgeye.
fark çok fazla neden böyle oldu.bence kendini oku üfle. bende görümcemle dün gece dalga geçtim. 42-44 bedenleri sana ayırıcam diye kilo almış. çarpılmam inşallah.
sana yarım hafta izin yeter bence. hatta hiç olmasın.
bu hafta menüler nasıldı takip edemedim. ama sabit bile harika birde fotoğraf rica etsem.
Hayirli olsun kaptanimya kızlar ben pro üye olmuşum habire yazıyorum yazılar kırmızı ne oluyor oldum bir an aaa baktım nickimde kırmızı ana proooo oldum ben didim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?