Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Moralini bozma rakibini bozzzz
Motiveni dusurme canim her zaman verecegiz diye birsey yok suyun az geldi bana
Yeni pozitifcimiz de gelmissss enerjinden bende alayim sabah

Canım menün az gibi ya vücut korumaya aldı ya da ödem oldu yatmadıysan 1 yeşil çay içebilirsin

Perşembe menüm
Sabah
Mantar, biber ve maydonozlu omlet, 2 dilim kaşar, salatalık, 1 dilim low carb ekmek

Ara
2 tane badem unlu kurabiye, filtre kahve
( kurabiyede badem ünü, yumurta akı ve eritrol var)

Akşam
Kıymalı yumurta, salatalık, biber

Su: 2,5 lt
Spor: yok
M MaviFeslegen

Hemen menumu paylasayim unutmusum
Sabah
160 gram yulafli omlet
Peynir zeytin cay
Oglen mevlutteydim
1 kucuk kabak dolmasi
1 kucuk biber dolmasi
2 patlican dolmasinin disi
1 bardak ev yapimi visne suyu
Aksam foto da kabak spagetti yaptim muhtesem bir hafta boyunca hergun yiyebilirim
Su 10 bardak spor 10000 adim 500 p
Arrietty_

Eklentiler

• 20200702_204416.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar selam benim hem ofis işleri hem evdeki işlerim fazla yoğun akşam yorgunluktan tlfı elime alamıyorum bile. Bir iki gündür evde de problemlerim var ona da canım sıkılıyor , foruma cevap yazamadım
Gece kalkıp sağıyordum bazen ama o da uykusuzluk demek. Öğlen arasında eve gelip emzirme şansın ne kadar canım yakın mi evle iş?
Bebiş kaç aylıktı? Biraz büyüdüyse, 2 de yeter aslında
Canim cuma gunu ve hafta sonu her firsatta sag, buzdolabina depola..
Hafta ici is yerinde sagma imkanin olmasada, gece sagarsin bebegin uyuduktan sonra..

teşekkürler kızlar bebeğim 8 aylık 9 a girdi bugün . Ofiste sağayım dedim eşim pek socak bakmadı bir sabah bir de akşam emziriyorum akşam sağarsam sabaha bebeğime vereceğim göğsüm dolmamış oluyor . Bu şekilde gidiyor bakalım günde 2 emzirmeyle sütüm azalır mı korkusu yaşıyorum süt yetiyor sanırım. Öğlenleri devam sütü aluyor artık

Süpersin
Menüyü çok az buldum suyu da beraber artıranilseydik çok iyi olurdu eşim ben de bu hafta 2.5-2 arasında gittim geldim
Teşekkürler canım, ofiste ne çıkarsa onu yiyorum, pilav ve tatlıyı kenara ayırıyorum tabi akşam da evde ne varsa yeşillik yapmaya çalışayım bağırsakları da çalıştırır
Kontrol amaçlı tartılayım dedim ama evet her gün tartılmayacağım artık
P harfi porsiyon canım
Uyku düzenim de iyi aslında . Bende birkaç gündür müthiş bir karın ağrısı var şişlik oluştu. Karnım hem şiş hem sert . Bugün bakalım kaç çıkacağım
AA bu arada şey de olabilir. Yemeğin tadına bakarken bir bakıyorsun baya yemişsin. Bunu önceden çok yaşıyodum
Yok canım ofis yemekleri akşam da kayınvalide sağolsun yapıyor ama onu yapmışlığım var sofraya oturmadan ben doydum diyordum
Geçmiş olsun canım

İnş sizin çok kolay olur tuvalet eğitimi

Belki de çok az yediğin için vücut korumaya almıştır diğer menülerini bilmiyorum gerçi bugünküne istinaden söyledim
Öğlenleri çorba ve sulu yemek akşam da uoğurt ve yanına biraz suku yemek beya zeytinyağlı yaptım hu hafta. Şişlik oluştu şişlik neden bilmiyorum
bnnu
Sabah: 2 dilim tost ekmeği,domates, peynir
Öğle: Et sote
Akşam: Et sote
Su: 2 lt
Spor: 45 mekik,7 dk plank,4 şınav
Canım teşekkürler sağamadım böyle gidiyor
bnnu sen menünü söylememişsin kuzum. Birşey mi oldu?
Canım menümü yazamadım , tartıdan sonra yazacağım, hem işler hem ev yoğun hem de bu ara eşimle de limoniuiz moralim bozuk biraz . Senin menüler iyi ama suda benim gibi eksiklik var bol eksiler diliyorum kaçım birazdan göreceğim

Evvelsi gün menüm
Sabah
1 yumurta

öğle
1 kase Mercimek çorbası
1 adet fırın tavuk but

akşam
1 kase yoğurt
1 p etli bamya

su:2 lt
Spor: 5800 adım

dünki menüm
Sabah
1 yumurta

öğle:
1 kase şehriye çorbası
1 p zeytinyağlı ıspanak
200 ml yoğurt

akşam:
1 p etli bamya
1 kase yoğurt

su:2lt
Spor: yok ofis işleri tüm gün

Yawrukush CEYDOS Hyperborea17

Teşekkürler kaptanım evet suyu zamanla artıracağım nikahima 3 haftafan az zaman kaldı güzel dileklerin için de çokk teşekkürler Bugün dayanamadım tartıldım güzel gibi bakalım
Ne kadar az kalmis canim, her sey su gibi aksin ,yolunda gitsin..

Canim annenlerde eski tip varsa tarti onunla bildirim yap olur mu, sanki oyle yazmissin gibi hatirliyorum.
Ama yeni uyesin, 2 ay izin hakkin yok, bildirim yapman sart canim..

Iyi geceler güzel kaptanim
Evet ben en iyisi bir 5 kilo verene kadar liste disi devam edeyim. Izne cikip dondugumde vermistim, Dondum ama gitmiyor simdie :/
Tamam kaptanim nasil istersen ama bu 2. izin hakkin ve bir daha listeye girersen bu senenin sonuna kadar baska izin hakkin yok, yani listeye girersen mezun olmak zorundasin..

Canim ben yazamadim bu mesajina cevap , sagolsun aydingelini arkadasimiz yazmis.
Canim her cuma tum takimlar arasinda yarismamiz var, oyuzden cuma gunleri ac karnina, wc sonrasi , kiyafetsiz tartilip fotografini yukleyerek kilo bildirimi yapiyoruz.En gec saat 17ye kadar.
Pazartesi gunleri kontrol amacli tartiliyoruz , fotograf yuklemeden sadece kilomuzu yaziyoruz.
Hergun menu,ictigimiz su ve yaptigimiz egzersizleri yapip birbirimizin menulerine yorumlar yapiyoruz.
Haftalik es yarismamiz oluyor, bugun sende esleseceksin.
Bunun haricinde de takim icinde spor yarismalarimiz oluyor.
eceninannesiii1010

Canim cok sevindim iyi olmana , tartil kilonu yaz, saglik iznine ayirayim gulum..

Evet canım ondan bildiğin depresif oldum

Amin canım
Hay Allah cok uzuldum canim..
Seni mesgul edecek bir seyler yap su siralar.
Sevdigin seyler..Kendini hic bunaltma, istemedigin hicbir seyi yapma..
Disari cikip yuru firsat buldukca..
Bende burada oldugum sehirde 1 tane turk arkadas buldum 2 yilda ve cok nadir gorusuyorduk, koronadan beride zatn gorusmuyoruz..Haklisin insan arkadas ariyor, ozluyor arkadaslarini..Ama her firsatta goruseceksiniz oyle dusun..
Kamera acarsiniz, Trde biraraya gelirsiniz, sagliginiz yerinde olsun ,gerisi muhim degil..

İyiyim canım. Bu aralar yoğun günler yaşıyorum.
Sen nasılsın?
Bende iyiyim kuzum, seni merak ettim..

selaaaaaaam, merhaba, evet ben de seni göremiyorum ne zamandır, nassssıllsııın uyumuşsundur çoktan ama artık, uyanınca şeederiz
Uyanincada seedemedikk, kavusamayan sevgililere dondukkk

Canim eline, emegine saglik, ne guze; yazmissin...

Kuzenimin bebegi olmustu onun 40 mevlidine gidecegiz kacamak 0 sekilde gelmeyi dusunuyorum bakalim
Kacamaksin kurtarabildin mi Tansucum :)

Selamlaar yine ben gidip öğle yemeğimi hazırlayacağım şimdi. Bi sey diycem cumartesi doğum günü muafiyeti istiyorum valla toparlarım
Canim her cuma gunu tartidan sonra , cuma ya da cumartesi gunleri olmak kaydiyla 1 ogun dilersek odul ogunu yapiyoruz.
Yani cumartesi gunu kendine odul verebilirsin, simdiden mutlu seneler...

Iyiyim canim sagol, kizlardi evdi gunumu geciriyorum ışte.
Sen nasilsin senin oğlanlar nasil?
Bizde bugun deniz kenarina gittil oyyy nasil yorucu birgun oldu anlatamam gulum...

Canim simdiden hayirli olsun kinaniz, bol eglenceli , keyifli zamanlar dilerim.

Kolay gelsin canim..
Cok dikkat edin, bir sure kayinvalidenlerle gorusmeyin, esinde bebeginizden uzak dursun mumkun oldukca canim..
Siz tedbirinizi alin , kucuk evladiniz var ama kendinide dusunup bunaltma..

Canim regli mi yakin?
Yoksa cok dusuk kalorili beslendigin icin mi gitmiyor kilolar..
Bugun su ve yediklerinin miktarini arttirip vucudunu sasirt olur mu?
Kafanada takmak yok tarti durumunu..

Harika bir gun olmus, tam nazar boncukluk...

Canim sabah aksam doyasiya icsin kuzucuk, bol olsun sutun, sifa olsun Banucum..

Kilo bildirimi:
Geçen hafta: 63.7
Bu hafta: 64.0
Far:+300 gr

yüzde -0.47
Yawrukush CEYDOS
Harika her hafta 500 gr veren ben listeye +300 gr ile girdim çok sinirliyim çok
Tamda yarisimizin oldugu hafta, ne diyelim haftaya guzel eksiler gelir insallah..

Umarim yorucu oldugu kadar eylenceli gecmistir. :)

Gunaydin guzel arkadaslarim, cok eksili, cok keyifli birgun gecirmenizi diliyorum..
Ac karnina, mumkunse wc sonrasi, kiyafetsiz tartilip, en gec saat 17.00'ye kadar bildirimimizi lutfen yapmis olun..
Heyecanla bildirimlerinizi bekliyorum..
Günaydın tatlı kaptanım ❤ Diğer mesajlarini cokk kisili oldugu icin alintilayamadim mobilden zor oluyor diye guzel dileklerin icin teşekkür ederim simdi tarti fotomu yuklemeye calisacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…