Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy bnm de canım sıkkıın olunca yiyesim gelmezz :)) saol ANNAcım inş kurtulcazzz yoğurt da yiyorum artıkk:)

afiyet olsun canımm...

ayy bnm de canım sıkkıın olunca yiyesim gelmezz :)) saol ANNAcım inş kurtulcazzz yoğurt da yiyorum artıkk:)

aynen bende moralim bozuksa yada bişi beni üzdüyse hemen iştahım kesilir 3 gün hiç bir şey yemeden aç gezzdiğimi biliyorum ben...ama sevmiyorum böyle şeyi allah kimseyi düşürmesin böyle üzücü durumlara...:97:

kurtulcaz canım benim hiç merak etme...

ah ah bu eşler yokmu benim bu kilolara çıkmamdaki en büyük etken.yemeyi ve yedirmeyi çokk sever seninki muzla gelmiş benimki önceki gün su böreğiyle geldiiii.ama nasıl bir irade gösterdiysem sadece tadına baktım.ama her zman bu kadar iradeli olamıyorum.allahım irademizi arttııırrrrrr...

haklısın canım kesinlikle,geri almamak için bende bi beslenme düzeni oturtmaya çalışıyom herşeyden az az yiyerek:)

kaç çocuğun var yaşları kaç?

ah ah bende denizin dediği gibi ahkam kesiyorumda kelin ilacı olsa başına sürer misali.bende bazen tam düzeni oturttum diyorum bazen bir bakıyorum herşey alt üst olmuş.benim 2 kızım var 13 ve 15 yaşlarında küçüğüm incecik ama büyükte babası ve benim gibi kilolu.benim asıl çabam kızım için ondan sonra ben çünki çok mutsuz kiloları yüzünden onun mutsuzluğuda beni çokk üzüyorr.

arkadaşım hani dedim ya bende ahkam kesiyorum diye benimki galiba duygusal açlık.bende eşimle tartıştım sabah ,ve ne spor yaptım nede yemek düzeni kaldı dengem alt üst oldu.bana moral bozukluğu hiç yaramıyor kendimi direk mutfağa adıyorum sanki orda bütün sorunlar çözülecek.inşallah yarın güne güzel bir başlangıç yaparızzz:)))

lethem menün çok güzel olmuş.ben senin kilonu gördükçe anlam veremiyorum benim hayal bile edmeyeceğim bir kilodasın .koruman yeterli değilmi.yada kilo dağılımımı orantısız.
doğum gününde kutlu olsun ayın beşindede benim doğum günümdü bende kimse hatırlamadı sandım ve kendime pasta yapıp üzerinede iyiki doğdum yazdım .meğer bana süpriz doğum günü hazırlamışlar çokk güldüler pastama.

benimde bugunüm cöpe gitti,ama girdigim iddayi unutmuyorum,yarin platese basliyorum ins

haftasonu illa bir şey oluyor zaten canım üzülme madem pilatese de başlıyomuşunn gitcek yağlar...

geçmiş doğum günün kutlu olsun canım...

kızlar bu günki saçma menümü yazayım
sabah :labne peynir kaşar peynir ve çilek marmelatı 2 dilim kepek ekmek.
ara:kuru badem ve fındık 6 -7 tane
öğlen:yine labne ve çilek marmelatı(nerden yaptıysam başıma bela oldu)1 dilim ekmek
ara:4 tane kuru kayısı 1 tane kepekli bisküi
akşam:1 tabak az yağlı kabak yemeği.(tam diyetlik isterseniz tarifini yazarım kendim uydurdum)neyse akşam ekmek yemedim.başkada hiç bişey yemiycem söz veriyorum.

ne yazıkki sporda yapamadım kocamın sayesinde moralim çok bozuktu ev işide yapmadım hiç bir yerede çıkmadım kös kös oturdum bütün gün.inşallah sabaha bütün bunlardan arınmış olarak güne iyi başlarımmm.

yediklerime baktımda yinede bu kadar moral bozukluğuna rağmen kendimi kontrol edebilmişim .eskiden olsa mutfağı siler süpürürdüm.galiba burda rapor verecek olmamım büyük etkisi var .hadi yine kızın banaaa yada yazık bana kızmayınnn

afiyet olsun canim cokta kötü degil menün,esinlede gecicidir ins SIKINTINIZ::

banada uyku basti gidip yatayium en iyisi ne zamandir böyle sis bi karinla uyuymamistim,hepsini kusasim var ama tabiki yapmiycam

benimde bugunüm cöpe gitti,ama girdigim iddayi unutmuyorum,yarin platese basliyorum ins

arkadaşım birbirimizin desteğine çok ihtiyacımız var .özelliklede benim bu aralar hiç keyfim yok.korkuyorum tekrar eski düzene dönmekten kendimle mücadele halindeyim ama sizlerin desteğiyle inşallah kendimi bırakmıycam .yarın sıkı başlıyoruzzzzz.

ay canım üzülme o kadar fena değil yarından itibaren toparlarsın kendini boşver...eşinlede aran düzelir umarım...

günaydın kızlarrrrrr

sabah yürüyüşümü yaptım şimdide çayımı içiyorum birazdanda kahvaltı yapacam.ve bu gün çok düzenli yemeye çalışacammm:))

gunaydın 4. takım bu hafta buralarda degıldım ama en azından bırılerının mezun oldugumu hatırlaması benı memnun ettı .4 takım dedım cunku kendı takımım olsaydı emınım daha cok bırılerı farkederdı buolayı neyse muhım degıl tabı bu

minnoşcum tebrikler canım

gelde kutlayalım kızz....

tesekkur ederımm canlarım ınsalalh allahım sızede en kısa zamanda mezun olmayı nasıp eder. ama durmak yokk 55 e kadar dıyete devamm:81::81:

günaydın kızlarrrrrr

sabah yürüyüşümü yaptım şimdide çayımı içiyorum birazdanda kahvaltı yapacam.ve bu gün çok düzenli yemeye çalışacammm:))

oh canim güne cok iyi baslamissn,devami gelir ins..

benim bu sabah tarti boyumun ölcüsünü verdi saolsun,camdan asagi firlatasim geldi ya inanamiyorum gercekten nasil oluyor bu 1 günde bi insan nasil 1.5 kilo alior ama geri veremiyor,kafayi siyirmam an meselesi,birakmak istiyorum onuda yapamiyorum ooofffffffffff

günaydın kızlarrrrrr

günaydın canım harikasınn.. bu hafta çok iddalı başlamışın hadi bakalım...

minnoşum hoşgelmişin tatlım kızlar belki görmemişlerdir karneni canım yaa...pek gelen gidende olmadı haftasonu zaten görünce kutlarlar canım bozma moralini...tekrar tebrikler...

merhaba arkadaşlar çok yoğundum ancak gelebildim
canım sıkma canını o kilo değil sudur wc gidince görürsün tekrar eski kilonu birde ne kadar dikkat edersen et cumartesi pazar planladığın gibi olmuyor yemek saatleri değişiyor abur cuburlar ortaya çıkıyor merak etme o kilo değil korkma.
biliyorsun tatlım rakibimsin bu hafta hatırlatıyımda ona göre davran gerçi sen benden şanslısın bebek emzirdiğin için ben 1 verirsem sen 2 verirsin özel durumundan dolayı.

selam kızlar...
menümü akşama yazarım ..

minnoşum karneni almışsın tebrik ediyorum ancak gelebildim haftasonu yoktumm öpüyorum canımmm

e neler yapıyosunz kızlarrr ???

menümüde yazayım gelmişken
sabah
2 bardak çay. 1 dilim ekmek. biraz peynir
ara
1 küçük dilim ıspanaklı kek (memurumu kıramadım yedim)
öğle
3 tane çiğköfte. ayran
ara
kalan 2 tane çiğ köfteyi yiyeceğim
akşam
yarım tabak ıspanak yemeği ile yoğurt belki çorba emin değilim yeme konusunda

3 lt su. yeşil çay. soda. öğle ve akşam 1 saat tempolu yürüyüş

minnoş kız mezun olmuşun tebrik ederim canım karnen nasıl güzelmi eşin karne hediyesi verdimi eeeee artık mastırını yaparsın değilmi karne aldım diye bırakmazsın seni hep aramızda görmek istiyoruz
karneni takıma getirseydin arasına bir 50 ytl sıkıştırdım karne hediyesi diye:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…