Selamm bu saate uykum geldi ya menümü yazıp hemen uyucam :)
sabah: klasik her zamanki kahvaltim
ara: yarim armut
öğle: 1 kase mantar çorbasi, 1 dilim kepek ekmek
ara: yapmadim öğleni geç yedim
akşam: 1 kase mantar çorbasi
2 litre su
yarim saat yürüyüş
1 fincan yeşil çay
bugün canım hiçbişey yemek istemedi kizlar nedense..
ayy bnm de canım sıkkıın olunca yiyesim gelmezz :)) saol ANNAcım inş kurtulcazzz yoğurt da yiyorum artıkk:)
önerilerin için saol canımm..proteinin kilo vermek için şart olduğunu bilmiyodumm..muz meselesini biliyorumm..ama muz için deli olurumm..öğleden sonra bir tane yedimm..daha yemiycektim ama akşam eşim elinde 2 muzla gelince ve birini bana uzatıncaa dayanamadımm:)))
ekmeğe gelincee tabiki ömür boyu uzak duramamm..ama midem küçülene kadarr evden uzak olması benim için daha iyi..yoksa eve yeni gelen taze bir ekmeği yemeye niyetlensen veee ve sofraya otursamm o onda ipler kopar bendee..frenleyememkten korkuyorumm..
ben tokken çok güzel ahkam keserimm..şöyle yemiycem, şunu yapcam bunu yapcam diye..ama sofraya oturunca, bide acıkmışsam iyiceee..söylediğm herşeyi unuturuumm..
onun için bende artık kendime sabahları kahvaltı tabağı hazırlıyorumm..diğer öğünlerdede tepsii..
haklısın canım kesinlikle,geri almamak için bende bi beslenme düzeni oturtmaya çalışıyom herşeyden az az yiyerek:)
kaç çocuğun var yaşları kaç?
günaydın kızlar,kafam bozuk atıştık heriflen:) neese:)
hasretim sen 40-42 ye giriyodun diye hatırlıyom ben sanki?
deniz kaç kiloydun canım çıtırlık için nekadar vermen lazım diye soruyorum:)) yazı çıtır tamamlıcaz inşşş
Annacım bademm günü ilan etmişsinn dengelenmiş amaa aafiyet olsunn:)
bijo ve lethem sizlere de afiyet olsun kızlar.
bu arada lethem ne sınavına girmiştinn,sevindim iyi geçtiğine tebrikler
günaydınlaarrr
saol canım, ehliyet sınavı:)
afiyet olsun canımm
benim menü:
sabah 2 dilim kepek ekmeği, 1 yum, peynir, 2 zeytn, 1çay kaşığı reçel
ara 5-6 çilek
öğle ton balıklı salata, 1 dilim de kepek ekmeği
ara yeşil çay
akşam çorba salata, yada yoğurt salata
pff yarın benim doğum günüm.. merkeze gitmişken kendime bi hediye alayım dedim, hırka aldım ama üstümde hiç güzel durmadı yan yağlarım ve göbeğim fışkırdı resmenyine de aldım. ay sonuna kadar 1-2 kiloyu verirsem ii olcak.. hiç memnun deilim aynalara bakmaktann 3-5 kilo için yıllardır diyet yapar mı insan yaa
benimde bugunüm cöpe gitti,ama girdigim iddayi unutmuyorum,yarin platese basliyorum ins
lethem menün çok güzel olmuş.ben senin kilonu gördükçe anlam veremiyorum benim hayal bile edmeyeceğim bir kilodasın .koruman yeterli değilmi.yada kilo dağılımımı orantısız.
doğum gününde kutlu olsun ayın beşindede benim doğum günümdü bende kimse hatırlamadı sandım ve kendime pasta yapıp üzerinede iyiki doğdum yazdım .meğer bana süpriz doğum günü hazırlamışlar çokk güldüler pastama.
kızlar bu günki saçma menümü yazayım
sabah :labne peynir kaşar peynir ve çilek marmelatı 2 dilim kepek ekmek.
ara:kuru badem ve fındık 6 -7 tane
öğlen:yine labne ve çilek marmelatı(nerden yaptıysam başıma bela oldu)1 dilim ekmek
ara:4 tane kuru kayısı 1 tane kepekli bisküi
akşam:1 tabak az yağlı kabak yemeği.(tam diyetlik isterseniz tarifini yazarım kendim uydurdum)neyse akşam ekmek yemedim.başkada hiç bişey yemiycem söz veriyorum.
ne yazıkki sporda yapamadım kocamın sayesinde moralim çok bozuktu ev işide yapmadım hiç bir yerede çıkmadım kös kös oturdum bütün gün.inşallah sabaha bütün bunlardan arınmış olarak güne iyi başlarımmm.
yediklerime baktımda yinede bu kadar moral bozukluğuna rağmen kendimi kontrol edebilmişim .eskiden olsa mutfağı siler süpürürdüm.galiba burda rapor verecek olmamım büyük etkisi var .hadi yine kızın banaaa yada yazık bana kızmayınnn
benimde bugunüm cöpe gitti,ama girdigim iddayi unutmuyorum,yarin platese basliyorum ins
kızlar bu günki saçma menümü yazayım
sabah :labne peynir kaşar peynir ve çilek marmelatı 2 dilim kepek ekmek.
ara:kuru badem ve fındık 6 -7 tane
öğlen:yine labne ve çilek marmelatı(nerden yaptıysam başıma bela oldu)1 dilim ekmek
ara:4 tane kuru kayısı 1 tane kepekli bisküi
akşam:1 tabak az yağlı kabak yemeği.(tam diyetlik isterseniz tarifini yazarım kendim uydurdum)neyse akşam ekmek yemedim.başkada hiç bişey yemiycem söz veriyorum.
ne yazıkki sporda yapamadım kocamın sayesinde moralim çok bozuktu ev işide yapmadım hiç bir yerede çıkmadım kös kös oturdum bütün gün.inşallah sabaha bütün bunlardan arınmış olarak güne iyi başlarımmm.
yediklerime baktımda yinede bu kadar moral bozukluğuna rağmen kendimi kontrol edebilmişim .eskiden olsa mutfağı siler süpürürdüm.galiba burda rapor verecek olmamım büyük etkisi var .hadi yine kızın banaaa yada yazık bana kızmayınnn
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-29.html#post18733152
MİNNOŞŞŞ TEBRİKLERR canım!! :)
minnoşcum tebrikler canım
gelde kutlayalım kızz....
günaydın kızlarrrrrr
sabah yürüyüşümü yaptım şimdide çayımı içiyorum birazdanda kahvaltı yapacam.ve bu gün çok düzenli yemeye çalışacammm:))
günaydın kızlarrrrrr
sabah yürüyüşümü yaptım şimdide çayımı içiyorum birazdanda kahvaltı yapacam.ve bu gün çok düzenli yemeye çalışacammm:))
gunaydın 4. takım bu hafta buralarda degıldım ama en azından bırılerının mezun oldugumu hatırlaması benı memnun ettı .4 takım dedım cunku kendı takımım olsaydı emınım daha cok bırılerı farkederdı buolayı neyse muhım degıl tabı bu
tesekkur ederımm canlarım ınsalalh allahım sızede en kısa zamanda mezun olmayı nasıp eder. ama durmak yokk 55 e kadar dıyete devamm:81::81:
oh canim güne cok iyi baslamissn,devami gelir ins..
benim bu sabah tarti boyumun ölcüsünü verdi saolsun,camdan asagi firlatasim geldi ya inanamiyorum gercekten nasil oluyor bu 1 günde bi insan nasil 1.5 kilo alior ama geri veremiyor,kafayi siyirmam an meselesi,birakmak istiyorum onuda yapamiyorum ooofffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?