menümüde yazayım gelmişken
sabah
2 bardak çay. 1 dilim ekmek. biraz peynir
ara
1 küçük dilim ıspanaklı kek (memurumu kıramadım yedim)
öğle
3 tane çiğköfte. ayran
ara
kalan 2 tane çiğ köfteyi yiyeceğim
akşam
yarım tabak ıspanak yemeği ile yoğurt belki çorba emin değilim yeme konusunda
3 lt su. yeşil çay. soda. öğle ve akşam 1 saat tempolu yürüyüş
merhaba arkadaşlar çok yoğundum ancak gelebildim
canım sıkma canını o kilo değil sudur wc gidince görürsün tekrar eski kilonu birde ne kadar dikkat edersen et cumartesi pazar planladığın gibi olmuyor yemek saatleri değişiyor abur cuburlar ortaya çıkıyor merak etme o kilo değil korkma.
biliyorsun tatlım rakibimsin bu hafta hatırlatıyımda ona göre davran gerçi sen benden şanslısın bebek emzirdiğin için ben 1 verirsem sen 2 verirsin özel durumundan dolayı.
canim ben bebek emzirmiyorumki
pardon canım aklımda öyle kalmış emzirmeyle ilgili tavsiyelerin vardıda yanlış hatırladım o zaman pardon tatlım
lethem menün çok güzel olmuş.ben senin kilonu gördükçe anlam veremiyorum benim hayal bile edmeyeceğim bir kilodasın .koruman yeterli değilmi.yada kilo dağılımımı orantısız.
doğum gününde kutlu olsun ayın beşindede benim doğum günümdü bende kimse hatırlamadı sandım ve kendime pasta yapıp üzerinede iyiki doğdum yazdım .meğer bana süpriz doğum günü hazırlamışlar çokk güldüler pastama.
sabah
ara
öğle
3 tane çiğköfte. ayran
ara
akşam
gunaydın 4. takım bu hafta buralarda degıldım ama en azından bırılerının mezun oldugumu hatırlaması benı memnun ettı .4 takım dedım cunku kendı takımım olsaydı emınım daha cok bırılerı farkederdı buolayı neyse muhım degıl tabı bu
tesekkur ederımm canlarım ınsalalh allahım sızede en kısa zamanda mezun olmayı nasıp eder. ama durmak yokk 55 e kadar dıyete devamm:81::81:
teşekkür edrim canımmm.bu gün iyi gidiyoda tartı pek öyle söylemiyor.
ay canım üzülme o kadar fena değil yarından itibaren toparlarsın kendini boşver...eşinlede aran düzelir umarım...
oh canim güne cok iyi baslamissn,devami gelir ins..
benim bu sabah tarti boyumun ölcüsünü verdi saolsun,camdan asagi firlatasim geldi ya inanamiyorum gercekten nasil oluyor bu 1 günde bi insan nasil 1.5 kilo alior ama geri veremiyor,kafayi siyirmam an meselesi,birakmak istiyorum onuda yapamiyorum ooofffffffffff
günaydın canım harikasınn.. bu hafta çok iddalı başlamışın hadi bakalım...
saol canım ne güzel moral depoladım .öyle çok iddalı değilim ama inşallah bu hafta güzel olcak ben çok kilo alıp verdiğim için artık eskisi kadar hızlı kilo veremiyorum ama hiç belli olmazzzz:))))
selamlarrr
saol canım senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun:) ben de erkek arkadaşıma sürpriz party hazırlamıştım, bi tek ondan bi etkinlik bekliodum ama odun hep odun işte yok bişi ortada
kilom az gibi ama bölgesel ve boyum çok kısa. göbek ve popo sorunum var canım. görsen kilolu dersin çünkü öle diolar
afiyet olsun canım.
ben de regl oldum bugün kızlar inş cuma bunun yüzünden + çıkmam..
bugün:
sabah 2 dilim kepek ekmeği, peynir, zeytin
ara çubuk kraker
öğlen az tavuk döner 2 dilim kadar ekmeksalata
ara yeşil çay, portakal suyu
akşam salata yoğurt, belki çorba
regl olunca yiyesim gelmez çünkü hep şişlik oluyo. içecek daha çok alıyorum.
teşekkür edrimmm.evet aynen katılıyorum odunluk baki ne yazıkki ....
listende gayet güzellll.
sabah
ara
öğle
3 tane çiğköfte. ayran
ara
akşam
selamlarrr
saol canım senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun:) ben de erkek arkadaşıma sürpriz party hazırlamıştım, bi tek ondan bi etkinlik bekliodum ama odun hep odun işte yok bişi ortada
kilom az gibi ama bölgesel ve boyum çok kısa. göbek ve popo sorunum var canım. görsen kilolu dersin çünkü öle diolar
afiyet olsun canım.
ben de regl oldum bugün kızlar inş cuma bunun yüzünden + çıkmam..
bugün:
sabah 2 dilim kepek ekmeği, peynir, zeytin
ara çubuk kraker
öğlen az tavuk döner 2 dilim kadar ekmeksalata
ara yeşil çay, portakal suyu
akşam salata yoğurt, belki çorba
regl olunca yiyesim gelmez çünkü hep şişlik oluyo. içecek daha çok alıyorum.
teşekkür edrim canımmm.bu gün iyi gidiyoda tartı pek öyle söylemiyor.
evet güne çok iyi başladım kızımla beraber 1 saat tempolu yürüdüm .hem spor yapıyorum hemde stres atıyorum.yürüyüş yaptığım yer çok güzel bijox bilir aklıma gelirse resim çeker eklerim bir ara.benim tartıda verdi boyumun ölçüsünü çok yemesemde düzensiz olması ve galiba vücutta su tutacak şeyler yememden dolayı biraz fazla çıktım ama moral bozmak yok.seninde su tutmuştur vücudun ben fırsat bulursam maydonoz kaynatıp suyunu içmeyi düşünüyorum sende dene istersen.
günaydın canım harikasınn.. bu hafta çok iddalı başlamışın hadi bakalım...
saol canım ne güzel moral depoladım .öyle çok iddalı değilim ama inşallah bu hafta güzel olcak ben çok kilo alıp verdiğim için artık eskisi kadar hızlı kilo veremiyorum ama hiç belli olmazzzz:))))
teşekkür edrimmm.evet aynen katılıyorum odunluk baki ne yazıkki ....
listende gayet güzellll.
canım tartıyı boşver sen dalgalanmalar yapar arada wcye çıkmadıysanda yapar yada şişlik oluşmuş su tutmuş olabilir vs.. moralini sakın bozma aynen devam et cumaya güzel bi sonuç çıkaracağına inanıyorum ben...
selam fıstıklarr
dün birazcıkkk cozuttumm..eşime kkdakiler benii tefe koyar çalarlar didimm..didim ama dinletemedimm..sabah, öğle menüm süperdiii amma akşam hemde geç saatte bir hamburger menüyü mideye indirdimm..ama bu sabah cumadan bugune -400 gr gözüküyoruumm..buda iyi haberrr
fırsatım avrken bugunki menümü yazıyı
sabah: peynir, 2 dilim salam, 2 zeytin, dereotu, 1 dilim etimek, 1 çay kaşığı acıka, yeşil çay
arada.. süt olsun diyee meyve niyetine soğan yedimmm..ben ki soğandan nefret ederimm...
öğle: 2 adet karnıyarık (ama sadece içlerini) 3 yemek kaşığı pilav, 1 kase yoğurtlu semizotu salatası
akşam..henüz ne yiyceğime karar vermedim ama çorba salata düşünüüyorumm
arada da ananas yiycemm..herşey süt için:)))
arı polenlerimi ve fincan süt çayımıda unutmamak lazım tabii
şimdiye kadar 2 lt su içtim bile.
sporr twist yaptım gene..bu arada callaneticse başlamıştımm..şekilden şekile girip kadının dediği pozisyonlara giremeyince pes ettimm..
nette buldumm..zumba yapıcamm..dans ederek, eğlenceli bir şekildee..tam benlik:))
canım üzülme olan olmuş artık...bugün iyi dengelemişsin ama düne göre afiyet olsun canım...harekette edceksin bak ne güzel gitsin yağlar...
evett menümü yazayım bende...
sabah
peynirli sandviç (kepekli)
ara
1 tane minik içli köfte (baya mnikti)
öğle
1 kase prinç lapası
tavuk burger eti
ara
10 tane kuru siyah üzüm
1 elma
akşam
yayla çorbası yarım kepçe
6 yk kadar pırasa yemeği
salata
bol su
yeşilçay içemedim malesef bugün
1 saate yakın yürüyüş
gizemim...yoğurt yok hiç menünde tatlım unutmaki yoğurt göbek düşmanıdır...ama menün fena diil akşamal dengleemişsin afiyet olsun bitanem...
iyi aksamlar kizlar,
spordan geldim,oh rahatladim,attim bütün negatif enerjimi :)
menüm
sabh
2 dilim ekmek
guark
beyaz peynir
zeytin
ara
1 havuc
ögle
1 kupa corba
peynirli salata
ara
1 armut
aksam
1 kücük biber dolmasi
sebze haslama,yogurt
spordan sonra
1 yesil elma
ve bugün kendimi astim ve tam 2.750 ml su ictim :)
gizem hadi bakalim pes etmek yok
ohhh ne güzel etmişsin akşam spor yapınca gecede çok güzel uyursun.yemek listende harika, yaptıklarımı yazarsam beni takımdan atarsınız diye korkuyorummmm.
şimdi bütün cesaretimi toparlayıp bu gün ne suçlar işledim hepsini bir bir yazacam hesap verme vakti geldi.akşama kadar her şey gayet iyiydi ama akşam üzeri yemeğe misafir gelecek olması herşeyi alt üst etti.
sabah:gol yeşillikli lor salatası ve 1 dilim kepek ekmek.
ara :kibrit kutusu kadar ekmek üzerine yine benim belalım olan labne ve marmelat.
öğlen:2 kaşık bulgur pilavı ve cacık.
ara :1 tane kepekli bisküi
akşam:ahhhh akşam ahhhhh
1 tane karnıyarık 2 kaşık pirinç pilavı 1 kase ıspanak çorbası ve cacık.
misafir gelmeseydi ne o karnıyarık nede haftalardır yapmadığım pirinç pilavı pişmiycekti ama en kolay yapabileceğim menü buydu çok üzgünümmmmm.
bu arada farkettimki bu günlerde hemen her gün bizde pilav var .bu işide bitirmem lazım siz kızmadan ben yazim dedimdeee
sabah 1 saat yürüyüşümü yaptım ama pek bir işe yaradığını sanmıyorum ama pes etmiş değilim ben bu işi başaracammmmm.çünki şişko bir kadın olarak yaşamak istemiyorummmm.
hasretim bu günün işini yarına bırakmadım yatmadan birazınıda olsa hallettim sanırım:))canim karniyarik agir olmus kizartma oldugu icin ama 2 kasik pilav bir dilim ekemk yapiyo,ama aksam olmasi kötü olmus tabi,neyse üzülme yarina dengelerisn nede olsa,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?