- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bizde köy yerinde oturuyoruz oyuzden gunde 2kez sabah aksam kizimi yürüyüşe cikartiyorum banada iyigeliyoOhh ne iyi yapmissiniz canim, temiz hava almissiniz mis gibi
Evet kaptanimIkinizede zayiflamak icin motivasyon iste...
Gorunus olarak cok hos duruyor ama kullanisli olur mu bir fikrim, bilgim yok :)
Evet degisik seyler denemek güzeldirYok anacigim 40kilo ben olsam 60da esim yinede cikmam ben buna
Aksiyon ariyorsun bence sen
Evet canım gerçekten çok ıssız bugün takımımız. Sabah saatleri hariç evdeydim aslında hep, ama iş bitmiyor kiNapıyosunuzz pazar sessizliği var
Nerde oturuyorsunuz canim?Bizde köy yerinde oturuyoruz oyuzden gunde 2kez sabah aksam kizimi yürüyüşe cikartiyorum banada iyigeliyo
Senide yazdim canim o gamsiz amca gibi olmak isteyenler listesineYawrukush senin mesajları okumadan yazmışım kaptiş, hareketlenmiş aslında sen gelince ortam
O balayında ki komşu amcanın rahatlığından isteyenlere beni de ekle canım
Benide 66lar gitmedi sonra hoop 67lere merhaba dedim, suan beraberiz, mutluyuzArrietty_ 66,6 dan kurtulamıyorumm bunun rakamı gibi
Biraz iniyorum biraz çıkıyorum. Gitmiyor 66lar..
Senin kaç haftanı aldı Zeynep'cim? İki mi? Ben üçün içindeyim galiba
Hadi insAllahEvet canım gerçekten çok ıssız bugün takımımız. Sabah saatleri hariç evdeydim aslında hep, ama iş bitmiyor ki ☺☺
Bir de aşırı derecede sıcak, belki biraz erimişizdir. Olabilir mi??
Bursa da oturuyorum gündoğdu köyü diye geçiyoNerde oturuyorsunuz canim?
Eskiden o kadar rahattim ki fotoo atiyorum eski halimiYawrukush senin mesajları okumadan yazmışım kaptiş, hareketlenmiş aslında sen gelince ortam
O balayında ki komşu amcanın rahatlığından isteyenlere beni de ekle canım
Sok et vucudunuArrietty_ 66,6 dan kurtulamıyorumm bunun rakamı gibi
Biraz iniyorum biraz çıkıyorum. Gitmiyor 66lar..
Senin kaç haftanı aldı Zeynep'cim? İki mi? Ben üçün içindeyim galiba
Ben hemen atlayayim bu soruya, kendi cevabimi yazayim.fyzanur canım konu dışı olcak ama akıllı saatlerle uyuyup uyku kalitesini ölçünce çıkan sonuç güvenilir oluyor mu sence?
Ne guzel koy ortamini cok severim..Bursa da oturuyorum gündoğdu köyü diye geçiyoseninde yurtdisinda oturduğunu Zipzip- ten ögrendim iyi günler yaziyo kiz neden öyle yaziyon saat gece 10oldu diyom ogene orda sabah ama diyo kiz nerde oturuyoki özge Amerika da oturuyo dedi ozaman ben kacar dedim
Tansucum sen misin resimdeki :)Eskiden o kadar rahattim ki fotoo atiyorum eski halimi
Sok et vucudunu
Anammmmm sabah yanimmm gunaydin ozaman sana kaptanimNe guzel koy ortamini cok severim..
Biz Egin , Kemaliyeliyiz tum cocuklugum, yazlari Egine koye giderek gecti..
Cok buyuk sans mis gibi orada yasamak..
Bizim takimda yurtdisinda olan arkadaslar var epey.
Bende Turkiyeyi 10 saat geriden takip ediyorum gulum..
Mesela suan Turkiye'de saat 21.30 burada sabah 11.30..
Evet kaptanim bu arada sali gunu saclarimi vanilya sarisina boyayacagim yeter artik kendi saçımin rengiTansucum sen misin resimdeki :)
Canim sanada iyi aksamlar..Anammmmm sabah yanimmm gunaydin ozaman sana kaptanim
Masallah sana gulum, cok guzelsin, bahtinda kendin gibi guzel olsun hep..Evet kaptanim bu arada sali gunu saclarimi vanilya sarisina boyayacagim yeter artik kendi saçımin rengi
Evlenmeden onceki hallerim
Soldaki 2015
Teşekkür ederim canim benim öpüyorum hepiniziCanim sanada iyi aksamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?