At canim fotosunu :))Sicaktan birsey yenecegimi var anca dondurma olursa
Onunda fotosunu atayim
gorumce filminde gelin olacak kizin evindeki yataktan
İyiyim özgecim uykuluyum , parkta bol bol oksijen aldım geldim, hava nasıl güzel serin serin esiyordu , ağaçların arasında yürüdüm yürüd?m geldim :) sen nasılsın canım ?Hosgeldinfyzanur , nasilsin canim?
Guzel yurumussun canim, is yerinde durumlar nasil?İyi aksamlar kızlar , napiyosunuz , parkta yurudumde geldim :) bugün bütün günüm uyumakta geçti , nöbet sonrası kendimi toplayamiyorum . Saat 18 gibi attım kendimi parka , eve şimdi girdimhemen menümü yazayım .
Oh harika yapmissin canim, bende uyandim takima geldim kuzum.İyiyim özgecim uykuluyum , parkta bol bol oksijen aldım geldim, hava nasıl güzel serin serin esiyordu , ağaçların arasında yürüdüm yürüd?m geldim :) sen nasılsın canım ?
At canim fotosunu :))
Hamaga nasil biniyorsan bu da oyle bence
Ikinizede zayiflamak icin motivasyon iste...Hamaga nasil biniyorsan bu da oyle bence
Ben 58 e dussem esim sen 58 e dus ben de 75 e dusucem dedi hesaplamalarima gore 133 kilo tasir
Hamaga nasil biniyorsan bu da oyle bence
Ben 58 e dussem esim sen 58 e dus ben de 75 e dusucem dedi hesaplamalarima gore 133 kilo tasir
Hoş buldum kaptanım siz nasilsiniz bibakimmm dedimdiIyiyiz canim hosgeldin nasilsin? :)
Kizlar spor yaptiniz mi yazin bakalim..
Arrietty_ canim ben tum adim sayilarimin gun gun fotosunu aticam buraya..
Afiyet olsun canim :) en sevdiğim aktivite kahvaltı yapmak :)Oh harika yapmissin canim, bende uyandim takima geldim kuzum.
Oglanlar kahvalti ediyor, ben esimin uyanmasini bekliyorum, klasik bir gun :))
Hoşbuldum canım :) nasılsın
Afiyet olsun canim :) en sevdiğim aktivite kahvaltı yapmak :)
Hoşbuldum canım :) nasılsın
Sıcak mi :) ben de iyiyim şükür :)Iyiyim canim . Birazda hava iyi olsaydi :)
Sen nasilsin
Ohh ne iyi yapmissiniz canim, temiz hava almissiniz mis gibiHoş buldum kaptanım siz nasilsiniz bibakimmm dedimdianca kizimi disari çıkarttım yeni girdik iceriye
Sıcak mi :) ben de iyiyim şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?