Cok guldum bu mesaja evi nasil yikayacaksin
Bende aynisini dusundum..
Aklima yasli bir amca geldi , balayina cok kucuk bir kasabaya gitmistik esimle, butik bir otel, otel sahipleri tonton 2 ihtiyar.
Oyle guzel bir yerdi ki, balayim en unutulmaz tatilim olmustu..
Neyse bizim otelin tonton sahiplerinin bir komsulari var, yillarin komsulugu, otelin yanindaki evde oturuyor adamcagiz, oda yasli tonton..
Biz otel sahipleriyle oturup cay icip, sohbet falan ediyorduk, tavla bile oynuyorduk, nasil balayi yahu demeyin
Yine bu yasli komsu geldi kahvalti saati, dedi ki ,anahtari eve unutttum ciktim, cay ocakta, alti acik, yakacam evi, ohh mis gibi isiniriz burada.
Sonra rahat rahat oturdu komsulariyla ne gulmustuk..
Birgaripanne Tansu yikayacam deyince, yakacam evi diyen amca cagristi aklimda,benziyorlar ama
Bugun ben kizlarin tepelerine binmeye geldim, asiri sert ve sopaliyimYawrukush günaydin canim
Korkuyorum ki kacamak pesindeler
Bu sessizlik korkutuyor beniCeydos gelsede bi kovalasa bizleri
Ben birsey yemedim. Su ictim bol bol :)
Olabilir ama icini yikayacak gibi anladim ben :))Evin disinimi sulayacak diye dusundum.Baksana aksama foto atarim diyor, herhalde oyle
Ay cok rahatmis komsuYakmadi yani evi :))
y
Bugun ben kizlarin tepelerine binmeye geldim, asiri sert ve sopaliyim
Su orucunda misin canim?
Olabilir ama icini yikayacak gibi anladim ben :))
Yanmadi ev esi geldi carsidan, anahtarla acip girdiler ama ben yillardir o amcanin gamsizligindan istiyorum, hic yaslanmiyorsun bile oyle takmayinca kafaya hicbir seyi
Ise ne zaman donuyorsun canim, bitti mi iznin?Evet canim. Regl bitince tekrar denemeyi planlamistim. Ise dönmeden birde. Havalarda soguk yagmurlu tam vakti
Bin bin, cok saldilar. Ne menu paylasimi var ne birsey
Bende surekli oto kontrol halindeyim, esim ama sagolsun cok gamsizdir, birbirimizi tamamlariz..Aynen. En guzeli gamsiz olmak. Ben degilim malesef oyle. Isterdim birazcikda olsa :)
Ise ne zaman donuyorsun canim, bitti mi iznin?
Bak geldim dikildim buraya , kizlari takipteyim, hadi bakalim kacamak yapani enseleyecegim
Ailem konusunda rahatladım. Sınavlarım var. Bir tanesi bile kalsa uzayacak durumda. O yüzden endişeleniyorumNiye stresslisin. Ayni konular mi? Aile, arkadas
Daha varmis iznin oh neguzel canim..13unde basliyorum.Ay ama cok sacma bir hafta. 14-15-16 bosumBari 13de bos olsaydi 17de baslardim iste.
BIrsey anlamadim zaten izinden. Sahil disinda biryere gitmeyince normal haftasonu gibi oldu hep. Saglik olsunda. Cocuklarin bir sikayeti yok zaten
Kimse cesaret edip yazmiyor
Elinden geleni yap canim, senin halldemeyecegini sanmiyorum.Ailem konusunda rahatladım. Sınavlarım var. Bir tanesi bile kalsa uzayacak durumda. O yüzden endişeleniyorum
Hosgeldin KaptanimIyi aksamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz, takimimiz neden bu kadar sessiz haydi hareketlendirelim biraz buralari:)
Icini hortum tutup yikadim kaptanim bende tontonum ondan miCok guldum bu mesaja evi nasil yikayacaksin
Bende aynisini dusundum..
Aklima yasli bir amca geldi , balayina cok kucuk bir kasabaya gitmistik esimle, butik bir otel, otel sahipleri tonton 2 ihtiyar.
Oyle guzel bir yerdi ki, balayim en unutulmaz tatilim olmustu..
Neyse bizim otelin tonton sahiplerinin bir komsulari var, yillarin komsulugu, otelin yanindaki evde oturuyor adamcagiz, oda yasli tonton..
Biz otel sahipleriyle oturup cay icip, sohbet falan ediyorduk, tavla bile oynuyorduk, nasil balayi yahu demeyin
Yine bu yasli komsu geldi kahvalti saati, dedi ki ,anahtari eve unutttum ciktim, cay ocakta, alti acik, yakacam evi, ohh mis gibi isiniriz burada.
Sonra rahat rahat oturdu komsulariyla ne gulmustuk..
Birgaripanne Tansu yikayacam deyince, yakacam evi diyen amca cagristi aklimda,benziyorlar ama
Yok kiz hortumla fircayla cekpas la yikadim suyunu da cektim halilar yolluklar serilecek onu esimle yapariz aksamEvin disinimi sulayacak diye dusundum.Baksana aksama foto atarim diyor, herhalde oyle
Ay cok rahatmis komsuYakmadi yani evi :))
y
Foto da gorursunuz siz evim yagli beton annem rahmetli neneme yaptirmisti anca o kadar oldu bir yerler doseli deil kalan herseyi yapili onu da esim ilk baharda doseyecek insAallah odunlugu da evin icine alip yatak odasi yapacagiz giyinme kabinli hatta bana kalsa asma yatak istiyorumOlabilir ama icini yikayacak gibi anladim ben :))
Yanmadi ev esi geldi carsidan, anahtarla acip girdiler ama ben yillardir o amcanin gamsizligindan istiyorum, hic yaslanmiyorsun bile oyle takmayinca kafaya hicbir seyi
Hele sen nikah gununu gor canim, aman aman ne heyecan..Yawrukush hazırlıklar azaldıkça stres artıyor kaptanım :)
Tansu sen cok renkli bir karaktersin, cok seviyorum seni ben..Hosgeldin Kaptanim
Icini hortum tutup yikadim kaptanim bende tontonum ondan mi
Yok kiz hortumla fircayla cekpas la yikadim suyunu da cektim halilar yolluklar serilecek onu esimle yapariz aksam
Foto da gorursunuz siz evim yagli beton annem rahmetli neneme yaptirmisti anca o kadar oldu bir yerler doseli deil kalan herseyi yapili onu da esim ilk baharda doseyecek insAallah odunlugu da evin icine alip yatak odasi yapacagiz giyinme kabinli hatta bana kalsa asma yatak istiyorum
Aaaa tamam canım gözümden kaçmış , teşekkür ederim :)Bak canim burda seni es gecememfyzanur
Yok gulum buradayim:)Yawrukush kaptanim ben geliyorum sen cikiyorsun
Sicaktan birsey yenecegimi var anca dondurma olursaYawrukush günaydin canim
Korkuyorum ki kacamak pesindeler
Bu sessizlik korkutuyor beniCeydos gelsede bi kovalasa bizleri
Ben birsey yemedim. Su ictim bol bol :)
Onunda fotosunu atayimTansu sen cok renkli bir karaktersin, cok seviyorum seni ben..
Asma yatak ne kizzz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?