Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evin disinimi sulayacak diye dusundum.Baksana aksama foto atarim diyor, herhalde oyle

Ay cok rahatmis komsu Yakmadi yani evi :))

y

Evin disinimi sulayacak diye dusundum.Baksana aksama foto atarim diyor, herhalde oyle

y
Olabilir ama icini yikayacak gibi anladim ben :))
Yanmadi ev esi geldi carsidan, anahtarla acip girdiler ama ben yillardir o amcanin gamsizligindan istiyorum, hic yaslanmiyorsun bile oyle takmayinca kafaya hicbir seyi

Yanmadi ev esi geldi carsidan, anahtarla acip girdiler ama ben yillardir o amcanin gamsizligindan istiyorum, hic yaslanmiyorsun bile oyle takmayinca kafaya hicbir seyi

Aynen. En guzeli gamsiz olmak. Ben degilim malesef oyle. Isterdim birazcikda olsa :)

Evet canim. Regl bitince tekrar denemeyi planlamistim. Ise dönmeden birde. Havalarda soguk yagmurlu tam vakti

Bin bin, cok saldilar. Ne menu paylasimi var ne birsey
Ise ne zaman donuyorsun canim, bitti mi iznin?
Bak geldim dikildim buraya , kizlari takipteyim, hadi bakalim kacamak yapani enseleyecegim

Ise ne zaman donuyorsun canim, bitti mi iznin?
Bak geldim dikildim buraya , kizlari takipteyim, hadi bakalim kacamak yapani enseleyecegim

13unde basliyorum.Ay ama cok sacma bir hafta. 14-15-16 bosum Bari 13de bos olsaydi 17de baslardim iste.
BIrsey anlamadim zaten izinden. Sahil disinda biryere gitmeyince normal haftasonu gibi oldu hep. Saglik olsunda. Cocuklarin bir sikayeti yok zaten
Kimse cesaret edip yazmiyor

Daha varmis iznin oh neguzel canim..
Bu corona surecinde en gidilebilecek yerler sahiller, bizde haftada 1 kez sahile gidiyoruz.
Cok insan olmuyor, sahil ucsuz bucaksiz, herkes mesafesine dikkat ediyor.
Yine gidersiniz iznin bitmeden..
Goruyorum kimler burada, yazmiyorlarda, ben yazdim onlari

Ailem konusunda rahatladım. Sınavlarım var. Bir tanesi bile kalsa uzayacak durumda. O yüzden endişeleniyorum
Elinden geleni yap canim, senin halldemeyecegini sanmiyorum.
Gordugum kadariyla disiplinli birisin, guzel calisma plani yap , guzel gececek umarim sinavlarin. :)

Iyi aksamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz, takimimiz neden bu kadar sessiz haydi hareketlendirelim biraz buralari:)
Hosgeldin Kaptanim
Icini hortum tutup yikadim kaptanim bende tontonum ondan mi

y
Yok kiz hortumla fircayla cekpas la yikadim suyunu da cektim halilar yolluklar serilecek onu esimle yapariz aksam
Foto da gorursunuz siz evim yagli beton annem rahmetli neneme yaptirmisti anca o kadar oldu bir yerler doseli deil kalan herseyi yapili onu da esim ilk baharda doseyecek insAallah odunlugu da evin icine alip yatak odasi yapacagiz giyinme kabinli hatta bana kalsa asma yatak istiyorum

Yawrukush hazırlıklar azaldıkça stres artıyor kaptanım :)
Hele sen nikah gununu gor canim, aman aman ne heyecan..
Ben dugunumuzun oldugu salona yururken, bacaklarimi hissetmemistim..
Esime dedim ki yuruyemiyorum resmen, heyecandan titriyordum..

Tansu sen cok renkli bir karaktersin, cok seviyorum seni ben..
Asma yatak ne kizzz :))

Yawrukush günaydin canim

Korkuyorum ki kacamak pesindeler
Bu sessizlik korkutuyor beni Ceydos gelsede bi kovalasa bizleri

Ben birsey yemedim. Su ictim bol bol :)
Sicaktan birsey yenecegimi var anca dondurma olursa
Tansu sen cok renkli bir karaktersin, cok seviyorum seni ben..
Asma yatak ne kizzz :))
Onunda fotosunu atayim
gorumce filminde gelin olacak kizin evindeki yataktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…