Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi aksamlar canim. Skma canini kendini dusun. Ay bende moralim bozuk iken uyusam. Anca yiyen tipim ben

Persembeye kadar dusunuyorum.
Normalde if yaptin mi hic?
Ilk denememde cok basit gecmisti. Ben yemeyi sever yemezsem bayilirim sanan biriyim.
Aslinda basaracagimi hic beklemiyordum 92 saat yapmistim
Ben 6 gün yaptım.kisin ama zayıflama amaçlı degildi. Tasavvufa merak salmıştım. Ilk iki günü iftar sahur gibi hurma yemiştim 3 tane felan sonra suya dönmüştü. Son gün baya zorlandım.
Boyun kac senin? 156 im ben ve 65 bana cok :=)
Boyum 163 kendimi iyi hissettigim eski kilom 62 civarıydı. Sonra balon oldum

Selamlar
Menu
Sabah-ogle
Salata (2 haslanmis yumurta, 8-10 siyah zeytin, gobek marul, 1 domates, 1 acur, 1 pancar, mor lahana, kapya, 1 yemek kasigi tahin) ve sut

Ara
Bir salkim dondurulmus siyah uzum

Aksam
Firin levrek (1 buyuk), salata (2 porsiyon)

Ceviz dolgulu hurma (3 tane)

Su 3.5
Adim 8750 — 437 puan

Arrietty_ Birgaripanne Yawrukush

Ben de istiyorum bu yataktan

Sorunlarin biran evvel cozulur umarim canim
Gecmis olsun acil sifalar

E yaparsin ozaman canim. Deneyimlisin. Sadece tekrar cesaret edip baslaman gerek. Bende vucud arinsin diye yapiyorum. Senin yaptiginda sadece su iciliyor dimi?
Zaten onemli olan aslinda sayi degil. Aynada nasil oldugun ve nasil hissettigin. Ben 50 olayim istiyorum ama 3,5 sene önce 59 ikende gayet iyiymisim

Evet ilk iki gün hurma yedim bir kaç tane. Sonra sadece suya döndüm.
Kesinlike rakamların önemi çok yok. Hissettiğin onemli.

Feyzacım sen suyu arttırmaya çalış canım havalar da sıcak 2-2,5 lt altına düşme bence
Nasıl gecti canım su orucun ? Ben hiç yapamam sanırım hiç o iradeye sahip deiğilim ben bir öğünü yerken diğer öğünün planını yapıyorum diğer öğün hayali ile kendimi durduruyorum yaa önce bana nefs terbiyesi lazım
Boyun kac senin? 156 im ben ve 65 bana cok :=)
Ahh ahh bende kısayım bende 159 bende cuma 65.4 geldim ilk hedef 62 bakalım hangimiz önce gelecek kilolarda yakın ama ben bugün çok açıktım

Bende 24 saat Yemek dusunurum. Hatta simdiden Persembe ne yiyecegim biliyorum
Iyi gecti sadece suan hafif aciktim. Neyse ki uyku saati yaklasti. Zaten hic acliga gelemem ben, ac ac yattim dedigin bir zaman yok. Badem de olsa yerdim suan su orucunda olmasam.
Ben 1 agustos a 60 olmak istiyorum. Hirs yaptim :)
Yarin dinlenme gunum ama canim ip atlamak istiyor.

Bu ara iradem çok.zayif. pskolojik olarak hazır değilim. Başlayıp bozarsam kötü hissederim. Inşallah yakın bir zamanda yapacam.ama
Elbette onemli olan hazir olunca yapmak

Pazar menüm
12:00
1 tatlı kaşığı tereyağ eklenmiş filtre kahve

12:30
2 haşlanmış yumurta, 2 yk lor peyniri, 1 çeri domates, çok az biber ve salatalık ile salata , 3 siyah zeytin

15:30
2 ceviz, sade Türk kahvesi

17:00
3 küçük enginar çanağında Karamelize soğan ( çok sevmedim), 2 yk yoğurt

18:30
10 çiğ badem ( akşam yemeğim yetmedi )

22:30
Suan Detox çay içiyorum, Türkiye’de rossmandan almıştım resmini ekliyorum, içinde yok yok

Su: 2,5 -3 lt
Spor: 7000adım : 350puan
Aomine Daiki

Eklentiler

• BAE002F3-13C9-4BC7-85F1-7D13D29768EC.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 22
  • 02929450-10A2-4C50-8387-F68D76F5A616.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 21
neyse atlarsın o zaman Yaa benimde 13 Ağustos doğum günüm çok istiyordum 59.9 u görmek ama çok zor ilk hedef 62 ye de razı oldum, bu tiroid sorunum beni çok yavaşlatıyor. Neyse az az da olsa gitsin yeter ki

Olabildigince tedbirli davrnirsin canim, gerilme hic.
Maske ve mesafeye cok dikkat et..

Hepimiz oyle ya da boyle bir sekilde kilo aliyoruz.
Haaa hayati boyunca igne iplik gibi hic kilo almayan insanlarda var ama onlar buyuk bir azinlik :))
Bende ya cokta kotu durmuyor, su kiyafetle sevgili gobusumu, spor pantolanlarla tatli basenlerimi kapatiyorum diye kendimi kandirip duruyorum..
Arada iflah olup kilo veriyorum sonra yine amaaan bir kere geldik hayata gom gom gom diyebiliyorum.

Bogazin gecmedi mi hala canim..
Baska bir rahatsizligin yok degil mi?
Bugun oglen haric cok az yemissin Banucum..

Su orucun ne kadar surecek kuzum?
Cok guzel sporlarin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…