günaydın kızlar
mersa tebrikler yılmamış sporunu yapmışsın yine:)
bugün tartıldım fena bi rakam değildi görünen:) inş daha da iyi olur kızlar bu cumaya güzel sonuçlar alalım lütfennnn
geçmişi okucam şimdi de mersa naptın sen kanıyarık mıııııııııııııııııııı
ne demişti kalliste, 2 patates kızartması yicene 1 tencere makarna ye diye. kızartma yeeemiiiyooooruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bak bak ne dicem..
ben 2.ye zayıflicam, siz hala yollarda sürünüyosunuz
gaz olmuştur inşallah
şimdi bütün cesaretimi toparlayıp bu gün ne suçlar işledim hepsini bir bir yazacam hesap verme vakti geldi.akşama kadar her şey gayet iyiydi ama akşam üzeri yemeğe misafir gelecek olması herşeyi alt üst etti.
sabah:gol yeşillikli lor salatası ve 1 dilim kepek ekmek.
ara :kibrit kutusu kadar ekmek üzerine yine benim belalım olan labne ve marmelat.
öğlen:2 kaşık bulgur pilavı ve cacık.
ara :1 tane kepekli bisküi
akşam:ahhhh akşam ahhhhh
1 tane karnıyarık 2 kaşık pirinç pilavı 1 kase ıspanak çorbası ve cacık.
misafir gelmeseydi ne o karnıyarık nede haftalardır yapmadığım pirinç pilavı pişmiycekti ama en kolay yapabileceğim menü buydu çok üzgünümmmmm.
bu arada farkettimki bu günlerde hemen her gün bizde pilav var .bu işide bitirmem lazım siz kızmadan ben yazim dedimdeee
sabah 1 saat yürüyüşümü yaptım ama pek bir işe yaradığını sanmıyorum ama pes etmiş değilim ben bu işi başaracammmmm.çünki şişko bir kadın olarak yaşamak istemiyorummmm.
hasretim bu günün işini yarına bırakmadım yatmadan birazınıda olsa hallettim sanırım:))
mersar gururla sunar
tam 35 dakika leslie sansone walkarobics yaptım ve inanın kuru yerim kalmadı sabah 1 saat tempolu yaptığımı sandığım yürüyüşde bunun yarısı kadar kalori yaktığımı sanmıyorum.kan ter içinde kaldım ve hemen duşumu alıp sizlere söyliyim dedim sabahı bekleyemedim.
heralde yediğim karnıyarığın tamamını olmasada yarısını 2 kaşık pilavında 1 kaşığını yakmışımdır.oh beeeee:81:
günaydın arkadaşlar
her zamanki gibi kimsecikler yok yine.
günaydin kizlar,,
mersa cok güzel yapmissin,aferin sana :)
karcicegi ben genelde buralardayim canim ama gelen giden yok malesef,
menümü yazayim
sabah
kepekli ekmege,beyaz peynir ve domatesli tost
zeyrtin
salatalik
ara
1 meyve
ögle
bir biber dolmasi
salata
az yagli yogurt
ara
1 meyve
aksam
firinda alabalik
salata
ara( belki)
bir meyve
dün plates yapamadim bugünde yapamiycam galiba,tvye yetisemiyorum,9 da abasliyo bura saati ben kahvaltiyi yapana kadar saat 9 oluyo zaten,en az 30 dk gecmesi lazim,ama artik cekicem tvden onun icin bodrumdan recerver i getirmem lazim onu halledince basliycam ins.bilgiseyardan yapamiyorum bizim leptop yavas cünkü,bilgisayarda yukarda kaliyo,yatinca göremiyom hareketleri :)
ama salaona devam tabiki
günaydın kızlar
dün hiç giremedim arkadaşıma gittim sonra da eve canım çıkmış bir şekilde geldim. acayip de düzensiz yedim malesef 2 gündür alt üst oldum :S
dünkü menüm
sabah: klasik kahvaltı
ara: 1 elma
öğlen: yok
ara: yok
akşam: koca bir kase salata, 1 dilim kepek ekmek
1 litre su, 1 fincan yeşil çay, yarım saat yürüyüş
malesef düzensiz ama telafi edicem inşallah. yarına büyük misafir var arkadaşımda onla uğraşıyoruz ne zamandır. bugün de dışarlara çıkıcaz inş ayarlayabilirim yeme işini.
hasretim menün çok güzel tebrikler:)
menümm
sabah: çeyrek simit,peynir,zeytin,1yum,dom.-salatalık,1çay k bal
ara:meyve
öğle:fırında tavuk-patates,salata,yoğurt
akşam:haşlama karnıbahar,yoğurt,bol salataaaa
günaydın kızlar...:80:
bu sabah 200 gram +dayım neden bilmiyorum reglim yaklaştı onun etkisimi bilmem ama cumaya kadar gitcek inş...
menümü yazayım bende...
Sabah:1 kase çilek, 4 kuru kayısı
Kahvaltı: tb.ekmekli tost, peynir,zeytin, domates salatası, 8-10 tane badem
Öğle:Yumurtalı ıspanak, yoğurtlu salata
Ara:1 elma
Akşam:Kabak, salata, yoğurt
3.5 lt su....3 fincan yeşilçay....sporu biliyosunuz...
annacim afiyet olsun canim,azmin daim olsun,ben senin yerinde olsaydim simdiye coktaann bozmustum diyeti,masallah sana nazar degmesin.
selam kızlarrr ben geldimmm
nasılsınz bakalımm
nerede herkesss
ayyy fatmacımmm bugün 1 tane sütlaçç yicemmm
yeme deme banaaaa((((
şerbetli tatlılatr yemem zaten arada sütlü hafif tatlılar yiyorum
akşamada dengeliycemm tamam mııı(((
ay kıyamammki ama yaa
tamam ye bakalım akşamda bol yoğurt dolu kasenin içine slatalık doğrayıp yiyosun tammı..yada salata tarzı bişi ye dengele mutlaka canım...sütlaçtan gelecek tek zarar şekerinden olur...yanında yeşilçay iç bari yerken aniden fırlatmasın şekerini...bide tarçınlı yemeye çalış insülini dengeler...
tamam canım bol tarçınlı yiyip üzerinede yeşilçayımı içerimmm ohh miss :)
akşama dengelerim canım merak etmeee :)
tamam canım öyle yap...bide saat 4 e kadar ye 4 ten sonra enerji verici şeyleri yemeyin diyolar saat 4 e kadar vücut yakıyomuş extra enerji harcamana gerek kalamdan ama saat 4 ten sonra yersen spor yapmadan yakamazsın direk depoya gider ona göre...spor yapcan dimi bugün??
1 saat yürüdüm canım
ama evdede yaparım birşeyler mekik falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?