Hiç merak etme sevgılı eşim yapacagım aksam cezalarımı boynumuz kıldan ınce
Karpuz 4-5 dılım halınde
Arrietty_
Suyu ıctım baya ama saymadım suya alıstrmaya calıstıgımdan berı ıcebılıyorum artık vucut ıstyor sanırım
Ayrıca acımasız olsun ben hakettım bunu
MasAllah masAllah ta sutyeni cikartmayaydin iyiydi
Benimle es olmanin farkiKilo bildirimi
Cuma günü 85.300
Bugun: 84.700
Fark :-600
Nasıl oluyorda 2 gunde 2 kilo ödem tutuyorum ama günlerdir 600 gr eksiliyor . Ben bu vücudu anlamadim hiçbir zaman. Millet hasta olur zayıflar ben kilo alirim
neyse şu 85.300 kırdım ya çok şükür
Birgaripanne
Ödemdir o csnım cumaya gider inşllhSelam kızlar, valla bende durumlar fena.
Cuma: 65.4
Pazartesi: 66.4
Bu hafta rekor bende sanırım
Aomine Daiki
+300 canım gider cumaya çok değil
Vücut sisteme alışınca duruyor. Arada şaşırtmak iyidir. Dönüşümlü yaparsın canimKızlar ben bugün itibaren low carbı bırakacağım. Sık ve az yemeğe normal düzene geçmeye karar verdim. İlk yaptığımda da böyle olmuştu belli kiloda bende bırakıp normale geçmiştim. Yine öyle yapmaya karar verdim . Bakalım nasıl geçecek bu hafta
Tabi ama siskinlik oluyor eskiden pazartesi gunleri 500 fazla cikardim 500 700 arasi eksi gorurdum simdi ise 700 goruyorum sonra eksi 900 cikiyor boyle boyle verecem
Gorecegız bende ınanıyorum belkıde pısman olmam netıcelerı guzel olacak
Benimle es olduguna spor dan yana pisman olabilirsin
Ama o tartida eksiyi gorecegiz
Sen napıyosun nasıl yaptın 16 bin i
Tabi ama siskinlik oluyor eskiden pazartesi gunleri 500 fazla cikardim 500 700 arasi eksi gorurdum simdi ise 700 goruyorum sonra eksi 900 cikiyor boyle boyle verecem
Gorecegız bende ınanıyorum belkıde pısman olmam netıcelerı guzel olacak
Sen napıyosun nasıl yaptın 16 bin i
Eskı işimdeyken gınde 11 bın adım atıyordum cunku uzaktı cok yol yürüyordum burda arabayla gıdıyorum
Şuanki işimde uzak evet arabayla gıdıyoruz eşimle aynı yerde calısıyoruzUmarim dedigin gibi Olur :)
Sabah 1,5 saat yuruyuse ciktim. Sonra cocuklar ile disari ciktim orda da biraz kizimin pesinden dolandim.
Ben ise giderken de bu civar. Isim 3 km mesafe de. Araba yerine yurunce günde 20bini buluyorum. Uzak mi isin senin?
Aslinda arabayi birakip heryere yurusek baya adim atilir. Normalde izin gunumde cocuklari araba ile birakir alirdim..
Yuruyerek birakip alinca yine 10bin ustu oluyordu
Bugün spor yapcam çok motiveyimKizlar ben yemege geceyim. Yemiyecegim evdekilere hazirlayacagim :))
Aksama gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?