- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Ne güzel bir sayi bu
Tekrar gecmis olsun
Kacamaklara ragmen almadim diye salma sakin kendini :)
Simdi gelelim cezalara
Baklavadan dolayi 100 ipsiz atlama. Ip varsa ip ile
Sonra su 10dklik video
Niye dersen 2 dilim baklava 1,5 saat tempolu yuruyus de eritilir anca.
Ayrica kac miktar su ictin?
Azicik acimasizca oldu
Ac kalarak ceza olmaz ama. Bol su ve hareket ile olurdu. Veya protein beslenme ile
Karpuzlar ne kadar? Dilim mi catal ile parca mi?
Ay cok kotuyum gibi hissettim. Ama Cuma hayal kirikligina ugrama diyeesmeriiim
Ahahah ben de geçen hafta seni kıskandım bakMuhteşemsin ♥♥♥♥♥ kıskandım seni
Oh oh gitsin kilolar
Walla bende geçen hafta şişkinlik olduğunu düşünüyorum , artı çıkmıştım, o moralle de yediklerime daha çok dikkat ettim ve sonuçarkadaşlar NE YAPIYORSUNUZ böyle ksldafj. maşallah maşallah 60'lı kilolarda bu hız nedir helllaaal olsun
Bence benim için fena geçmedi market alışverişine gittim canım çikolata ve jelibon hastasıyım çoooktandır istiyor ama baktım baktım almadımSelamlar kizlar nasilsiniz, haftanin ilk gunu nasil geciyor :))
Hallettim :) Jelibona dayanamıyorum ya benim için en zoru onu yememek hayatımdan komple çıkaramam mesela
Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun senin menün de çok güzelÇok güzel bir menü
Keyifli yuruyusler Aysuncum :))Pazartesi menüm
12:00
1 haşlanmış yumurta, 2 yk lor peyniri, 4 zeytin, 1 tane krep, biber, salatalık
15:30
2 kuru incir, 2 ceviz, sade Türk kahvesi
17:00
1 tane active shot
18:00
2 tane karamelize soğanlı enginar, yarım kase kadar yeşil mercimek yemeği, yeşil salata
Su: 3lt
Spor: şimdi yürüyüşe çıkıyoruz gelince yazarım adım sayısını
Aomine Daiki
Harika yapmissin canim, bugun cok azimli gordum seni, daim olsun :)Bence benim için fena geçmedi market alışverişine gittim canım çikolata ve jelibon hastasıyım çoooktandır istiyor ama baktım baktım almadım
Ellerine saglik kayinvalidenin, seninde toparlanmana sevindim Banucum :)Bugünki menüm
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
öğle:
Tavuk çorbası
Ara:
Yarım muz
Akşam:
1 p sebzeli biftek
2 kaşık yoğurt
1 bardak vişne komposto ( şekeri 1 lt suya 2 yemek kaşığı)
hasta menüsü oldu bugün, toparlayayım diye kayınvalidem yaptı , iyi de geldi toparladım ❤
Su:2 lt olacak yine
Spor: yok
Yawrukush CEYDOS Hyperborea17
Hakkaten canım ne kadar sıcak di mi? Dışarı adım atamadım bugün. Angara yaniyüÇok Şükür evime geldim ve çok mutluyummmama buralar çok sıcakkk spor yapamadım bugün hiç sıcaktan başım ağrıyor
Bazen öyle denk geliyor ki herşey üst üste kolaygelsin canımKizlar Akinin bir dersi bitti 15dk sonra digerine girecek ,aralarda, kosakosa geliyorum :)))
Halim fena, bugun tutusmus, hicbir seye yetisemez haldeyim :)
Belli olmuyor ki bende daha hatta vucut kendini salmis bayagi zayiflama icinbeni en çok motive eden şey fotoğraf çekmek. insan az az kilo verirken anlamıyor neresinden ne kadar gitti. fotoğraf çekmek aşırı işe yarıyor. ben ilk başlarken, sırtımın fotoğrafını çekince inanamadım ne kadar kötü göründüğüme. vallahi sırtımı ben daha önce görsem o zaman başlarmışım spora, kat kattı böyle. sayısal olarak kilo vermekten çok yaptığının karşılığını somut olarak kendinde görmek işe yarar belki, haftada 1 fotolar çek yanyana koy bence
Bugun menum
Sabah
160 gram yulafli omletim
8 zeytin saymadim
15 gram peynir
Oglen fotoda
Aksam
2 icli kofte kucuk
Bol salata
2 bardaga yakin ayran
Su 13 bardak
Spor kosusturmaca yoruldum ama neden anlamadim galiba dunku genel temizlik
Bu tarti bana oyun mu oynuyor cildiracagim
Yok yarin boyayacagimboyadın mı saçını nasıl oldu :) ben şşimdi boyadım, hemen yıkadıktan sonra ne kadar kısaltsam diye düşünüyorum şimdi :)
aydingelini benim menüm şöyle:
sabah:
Eki Görüntüle 2658748
öğlen: 1 kase karpuz - 300 gram heralde?
akşam: 180 gr kadar az salça-yoğurt soslu tavuk + 4 yk semizotlu yoğurt
su: 2 lt
spor: sabah 6.5 bin adımlık yürüyüş, akşam 45 dk kardiyo videosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?