heh iyi o zaman gizemim tamam kurtarırsın inş yakcan sütlacı
afiyet olsun canım... benim yerimede ye 2-3 aydır ağzıma sürmedim sütlü tatlı filan...
gerçekten pilavsız olmuş menüm Annacım bende şaşırdım kız:))
senin menü de süperr,
regl dönemiyse +da olman normal..
gizem sen tartıldınmı hiç?:) durumlar nasıll??
sütlaç ımmmm afiyet olsun:)
hasretim tşk.ler
canım hoşgeldinn teşekkür ederimm :) hafif diye yedim bakalım bnde bayadır yemiyodum zaten şerbetli tatlıları pek zevmem hafif severim ..
tam olarak tartılmadım canım giysilerim vardı yani yarın tam söylerim ama + larda değilim cumaya göre ve regl oldum canım
sen napıyosunn bebişşş napıyoo :))))
canım montiye uygun birşeyler yapsana çok canın çekiyorsa mesela ben bikere bi kek yapmıştım çok sağlıklıydııı heheheh
yarım çay bardağı zeytinyağı vardı
un tam buğday unuydu
şeker yerine pekmez ve kuru meyveler kullandım
ve tadıda çok güzel olmştuuu hehe :)
gerçekten pilavsız olmuş menüm Annacım bende şaşırdım kız:))
senin menü de süperr,
regl dönemiyse +da olman normal..
gizem sen tartıldınmı hiç?:) durumlar nasıll??
sütlaç ımmmm afiyet olsun:)
hasretim tşk.ler
selam arkadaşlar unutmadan menümü yazayım kimseler olmayınca sohbette olmuyor o yüzden arada bakıyorum
sabah
1 dilim kepekli ekmek. 1 bardak çay. biraz peynir
ara
3 tane kayısı kurusu yeşil çay
öğle
2 kaşık ıspanak yemeği. 2 kaşık yoğurt
ara
3 tane kayısı kurusu
akşam
tavuk çorbası. mevsim salatası
3 lt su bir şişe soda ve her gün biraz daha artırtığım yürüyüş
yap, afiyet olsun canım. sütlü tatlılar çok zararlı değil zaten. ayrıca kaloriside o kadar aşırı yüksek değil. 1 kase 300 cl. ya vardır ya yoktur. şerbetlilere göre gayet iyi benceselam kizlar pc acikti ama ise dalmisim,simdide ögle yemegimi yicem
sütlac dediniz canim cekti simdi bende en yiyisi kendime az yagli sütten tatlandirilici bi sütlac yapayim hihi
kızlarr 2 saattir internetle uğraşıyorum. anca girebildim, yine gidebilir bağlantım.
hemen menüm, eğer gitmesse de sizinkilere göz atacağım.
sabah yarım simit çay
ara kalan yarım simit, çay
öğlen 1 dilim kepek ekmekle, 1 dom 1 biber 1 yum menemen
ara portakal suyu yada yeşilçay
akşam yoğurt, salata
yap, afiyet olsun canım. sütlü tatlılar çok zararlı değil zaten. ayrıca kaloriside o kadar aşırı yüksek değil. 1 kase 300 cl. ya vardır ya yoktur. şerbetlilere göre gayet iyi bence
afiyet olsun canım :)
sütlacı göz kararı yapıyorum canım genelde 6 kaselik yaparım ben hiç yemem ama tahminen 1 çay bardağı falan pirinç koyuyorum şekerinide azar azar katıp tadına bakarak biliyorumöyle ama canim iste icinde pirinc var,gerci ben sütlaci biraz sulu severim,az koyarim pirincini bende..
ama ben cok uzun zamandir yapmiyorum,ölcü bilen varmi aranizdaaaaaaaa
selam kızlarrr,
bu gün sabah gece yaptığım aerobiğin etkisiyle sanırım sabah uyanamadım.sabah 9 da yataktan kalakabildim ve saat 10 da bir arkadaşım kahveye diye geldi 1 saat önce gitti.
yürüyüş yapamadım diye canım sıkkın arkadaşım oturuyor bende parlak bir fikir buldum hadi aerobic yapalım dedim açtım bilgisayarı beraber hopladık zıpladık o 13.dakkada pes etti bende yüzsüzlüğü iyce ele aldım ya terledim artık bırakamam dedim ve 35 dakkayı tamamladım.ve şu ana kadar gayet iyi yedim hatta bana göre az bile yedim.inşallah bu günü hasarsız atlatırımmm.
günaydın kızlar
mersa tebrikler yılmamış sporunu yapmışsın yine:)
bugün tartıldım fena bi rakam değildi görünen:) inş daha da iyi olur kızlar bu cumaya güzel sonuçlar alalım lütfennnn
merhaba herkese, çikolatanız geldi :)))
bijom bahsetmiştir, taşınma dolayısıyla geciktim biraz, biraz önce internetim bağlandı ben de aranıza katılmak istiyorum...
biraz kendimden bahsedeyim,tanımayanlar için..
27 yaşındayım, bekarım, konservatuar mezunuyum, şarkı söylüyorum,sahne alıyorum... biraz farklı bir işim olduğundan , yatma kalkma saatlerim de farklıdır benim.. haftanın 3-4 günü sabah 7 de yatıyorum dolayısıyla öğleden sonra 2-3 gibi uyanıyorum. kahvaltı,öğle ve akşam yemek saatlerim hep buna göre ayarlı.. dolayısıyla akşam 6 dan sonra bişey yememek benim için mümkün değil, çünkü uyanalı yaklaşık 3 saat olmuş oluyor, hayat o zaman başlıyor bana yani :)) ama hergün böyle değil ,sadece 4 gün.. neyse..
çok sık paylaşımda bulunamayabilirim ama hergün ne yediğimi yazmak için elimden geleni yaparım...
zayıflamak için yaptıklarımı söylyeyeim kısaca ; bol su içiyorum 3 gündür filan ve uzun bir süre en azından bunu aksatmamayı düşünüyorum çünkü verdiğim dönemlerde suyun çok yardımı oldu bana.. şeker tüketmiyorum , yağ çok az, daha çok süt ürünleri ve sebze tüketmeye çalışıyorum..günlük 3-4 dilim ekmeği de geçmemeye çalışıyorum.. şuan adet dönemimdeyim,ilk güüm hatta..biter bitmez kilomu bildireceğim..
çikolatam canımmm hoş geldinnnnn
günaydin kizlar,,
mersa cok güzel yapmissin,aferin sana :)
karcicegi ben genelde buralardayim canim ama gelen giden yok malesef,
menümü yazayim
sabah
kepekli ekmege,beyaz peynir ve domatesli tost
zeyrtin
salatalik
ara
1 meyve
ögle
bir biber dolmasi
salata
az yagli yogurt
ara
1 meyve
aksam
firinda alabalik
salata
ara( belki)
bir meyve
dün plates yapamadim bugünde yapamiycam galiba,tvye yetisemiyorum,9 da abasliyo bura saati ben kahvaltiyi yapana kadar saat 9 oluyo zaten,en az 30 dk gecmesi lazim,ama artik cekicem tvden onun icin bodrumdan recerver i getirmem lazim onu halledince basliycam ins.bilgiseyardan yapamiyorum bizim leptop yavas cünkü,bilgisayarda yukarda kaliyo,yatinca göremiyom hareketleri :)
ama salaona devam tabiki
geçmişi okucam şimdi de mersa naptın sen kanıyarık mıııııııııııııııııııı
ne demişti kalliste, 2 patates kızartması yicene 1 tencere makarna ye diye. kızartma yeeemiiiyooooruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bak bak ne dicem..
ben 2.ye zayıflicam, siz hala yollarda sürünüyosunuz
gaz olmuştur inşallah
ayyy fatmacımmm bugün 1 tane sütlaçç yicemmm
yeme deme banaaaa((((
şerbetli tatlılatr yemem zaten arada sütlü hafif tatlılar yiyorum
akşamada dengeliycemm tamam mııı(((
canım sen zaten hatalarını biliyosun uzatmaya gerek yok spor yapman iyi olmuş en azından birazını yakmışndır üzülme ama bugünden itibaren telafi etmeye başlıyosun cumaya az kaldı...
evet hem yapıyorum hatayı hemde sizden önce kendimi eleştiriyorum.napim yaptıklarımı itiraf etmezsem ihanet etmiş gibi hissediyorum kendimi.kızın anacım banaaaaa:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?