Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gerçekten pilavsız olmuş menüm Annacım bende şaşırdım kız:))
senin menü de süperr,
regl dönemiyse +da olman normal..

gizem sen tartıldınmı hiç?:) durumlar nasıll??
sütlaç ımmmm afiyet olsun:)

hasretim tşk.ler

heh iyi o zaman gizemim tamam kurtarırsın inş yakcan sütlacı

afiyet olsun canım... benim yerimede ye 2-3 aydır ağzıma sürmedim sütlü tatlı filan...

canım montiye uygun birşeyler yapsana çok canın çekiyorsa mesela ben bikere bi kek yapmıştım çok sağlıklıydııı heheheh

yarım çay bardağı zeytinyağı vardı
un tam buğday unuydu
şeker yerine pekmez ve kuru meyveler kullandım
ve tadıda çok güzel olmştuuu hehe :)

canım hoşgeldinn teşekkür ederimm :) hafif diye yedim bakalım bnde bayadır yemiyodum zaten şerbetli tatlıları pek zevmem hafif severim ..

tam olarak tartılmadım canım giysilerim vardı yani yarın tam söylerim ama + larda değilim cumaya göre ve regl oldum canım

sen napıyosunn bebişşş napıyoo :))))

selam arkadaşlar unutmadan menümü yazayım kimseler olmayınca sohbette olmuyor o yüzden arada bakıyorum

sabah
1 dilim kepekli ekmek. 1 bardak çay. biraz peynir
ara
3 tane kayısı kurusu yeşil çay
öğle
2 kaşık ıspanak yemeği. 2 kaşık yoğurt
ara
3 tane kayısı kurusu
akşam
tavuk çorbası. mevsim salatası

3 lt su bir şişe soda ve her gün biraz daha artırtığım yürüyüş

iyi yaptın canım akşam dengeledikten sonra böyle kaçamaklar insanı motive bile ediyo,abartmayınca:)

bebiş uyandı ona bakmaya gitmiştim emiştik:) şimdi tekrar uyudu gibii..

karçieçeği senin menü de güzel canım afiyet olsunn..

ya canım istemiyo gizemcim istese de zaten kek yapmam ki sütlü incir tatlısı var şekersiz onu yapıyorum süper oluyo ama o keki bi gün yapcam ben ikinci aşamaya geçiyimde...

ehe evet aynen canım...regl dönemi diilde regl olmama bi kaç gün var ...du bakalım belki dalgalanmadır belli olmaz şişlik filanda oalbilir canım... :93:

güzel menü karçiçeği afiyet olsun canım :93:

selam kizlar pc acikti ama ise dalmisim,simdide ögle yemegimi yicem

sütlac dediniz canim cekti simdi bende en yiyisi kendime az yagli sütten tatlandirilici bi sütlac yapayim hihi

kızlarr 2 saattir internetle uğraşıyorum. anca girebildim, yine gidebilir bağlantım.

hemen menüm, eğer gitmesse de sizinkilere göz atacağım.

sabah yarım simit çay
ara kalan yarım simit, çay
öğlen 1 dilim kepek ekmekle, 1 dom 1 biber 1 yum menemen
ara portakal suyu yada yeşilçay
akşam yoğurt, salata

selam kizlar pc acikti ama ise dalmisim,simdide ögle yemegimi yicem

sütlac dediniz canim cekti simdi bende en yiyisi kendime az yagli sütten tatlandirilici bi sütlac yapayim hihi
yap, afiyet olsun canım. sütlü tatlılar çok zararlı değil zaten. ayrıca kaloriside o kadar aşırı yüksek değil. 1 kase 300 cl. ya vardır ya yoktur. şerbetlilere göre gayet iyi bence

afiyet olsun canım :)

öyle ama canim iste icinde pirinc var,gerci ben sütlaci biraz sulu severim,az koyarim pirincini bende..

ama ben cok uzun zamandir yapmiyorum,ölcü bilen varmi aranizdaaaaaaaa

öyle ama canim iste icinde pirinc var,gerci ben sütlaci biraz sulu severim,az koyarim pirincini bende..

ama ben cok uzun zamandir yapmiyorum,ölcü bilen varmi aranizdaaaaaaaa
sütlacı göz kararı yapıyorum canım genelde 6 kaselik yaparım ben hiç yemem ama tahminen 1 çay bardağı falan pirinç koyuyorum şekerinide azar azar katıp tadına bakarak biliyorum
canısı ne kadar masumda olsa nihayetinde tatlı bence yeme bak üstelik yarışada girdik biliyorsun bir meyve ye tatlı ihtiyarcın gidecek inan bana ama eşine yapacaksan ona bişi demem bu gün yemekhanede kemalpaşa tatlı. çorba. mantı yoğurt ve salata vardı ben yemekhaneye bile gitmedim evden ıspanak ve yoğurt getirip yedim şu sıralar tartıda hep eksilerde olmak istiyorsak canımızın her istediğini yememeliyiz tatlım

arkadaşlar kusura bakmayın belki biraz acımasız oluyor ama yaz geldi kapıya dayandı biz hala gramlarla uğraşıyoruz hafta içi kendimizi parçalıyor hafta sonu elimize geçene yiyoruz böyle kilo vereceğimizi sanıyorsak aldanıyoruz başta ben olmak üzere pazartesi kahrolarak buraya geliyor birbirimizden aflar diliyoruz
arkadaşlar zayıflamak istiyorsak
1 - tatlı yok
2- hamur işi yok
3- abur cubur yok
4- kızartma yok
5- tıka basa yemek yoooooooooooookkkkkkkkkkkk

ne var peki
1- bol su içmek var
2-bol spor yapmak var
3-kararlı olmak varrrrrrrrr

eğer bunlara sizde varsanız zayıflayacağız demektir yoksa bu cuma hepimiz ayrılalım gidip evde şişko şişko oturalım zayıf inlanlara imrenerek iç geçirerek bakalım başarılı insanları mezun edip tebrik edelim
ne dersiniz bayanlarrrrrrrrrrrrr

selam kızlarrr,
bu gün sabah gece yaptığım aerobiğin etkisiyle sanırım sabah uyanamadım.sabah 9 da yataktan kalakabildim ve saat 10 da bir arkadaşım kahveye diye geldi 1 saat önce gitti.

yürüyüş yapamadım diye canım sıkkın arkadaşım oturuyor bende parlak bir fikir buldum hadi aerobic yapalım dedim açtım bilgisayarı beraber hopladık zıpladık o 13.dakkada pes etti bende yüzsüzlüğü iyce ele aldım ya terledim artık bırakamam dedim ve 35 dakkayı tamamladım.ve şu ana kadar gayet iyi yedim hatta bana göre az bile yedim.inşallah bu günü hasarsız atlatırımmm.

aferin sana canım böyle devam et bende hafta sonları bütün gezmelerimi iptal ettim bana gelmek isteyenlerede ders çalışıyorum sınavdan sonra beklerim diyorum yoksa olmuyor tatlım nefis terbiyesi kadar zor bişi yok en iyisi zayıflamak için gereken ne ise onu yapacaksın zaten senin dostun olan sana destek verir bu konuda alınan ve kırılan zaten senin dostun değildir

merhaba herkese, çikolatanız geldi :)))

bijom bahsetmiştir, taşınma dolayısıyla geciktim biraz, biraz önce internetim bağlandı ben de aranıza katılmak istiyorum...
biraz kendimden bahsedeyim,tanımayanlar için..

27 yaşındayım, bekarım, konservatuar mezunuyum, şarkı söylüyorum,sahne alıyorum... biraz farklı bir işim olduğundan , yatma kalkma saatlerim de farklıdır benim.. haftanın 3-4 günü sabah 7 de yatıyorum dolayısıyla öğleden sonra 2-3 gibi uyanıyorum. kahvaltı,öğle ve akşam yemek saatlerim hep buna göre ayarlı.. dolayısıyla akşam 6 dan sonra bişey yememek benim için mümkün değil, çünkü uyanalı yaklaşık 3 saat olmuş oluyor, hayat o zaman başlıyor bana yani :)) ama hergün böyle değil ,sadece 4 gün.. neyse..

çok sık paylaşımda bulunamayabilirim ama hergün ne yediğimi yazmak için elimden geleni yaparım...

zayıflamak için yaptıklarımı söylyeyeim kısaca ; bol su içiyorum 3 gündür filan ve uzun bir süre en azından bunu aksatmamayı düşünüyorum çünkü verdiğim dönemlerde suyun çok yardımı oldu bana.. şeker tüketmiyorum , yağ çok az, daha çok süt ürünleri ve sebze tüketmeye çalışıyorum..günlük 3-4 dilim ekmeği de geçmemeye çalışıyorum.. şuan adet dönemimdeyim,ilk güüm hatta..biter bitmez kilomu bildireceğim..

günaydın kızlar
mersa tebrikler yılmamış sporunu yapmışsın yine:)

bugün tartıldım fena bi rakam değildi görünen:) inş daha da iyi olur kızlar bu cumaya güzel sonuçlar alalım lütfennnn

evet yaptım önce kendime sizlere verdiğim bir söz var zayıflıycam geçen yazdan daha zayıf olacammm.bence bu cuma sallıycaz formu.

çikolatam canımmm hoş geldinnnnn

teşekkür edrimmm.valla kan ter içinde kaldım gece 23 ten sonra yaptım üzerine bir duş aldım baygın yatmışım tabi sabah yürüyüşünü yapamadım ama sonra aerobic yaparak telafi ettim.menünde çok güzel bence eleştirecek hiç bişey yok.

bijom bak ben şimdi sana bir gaz verecem benim bu kaçıncı zayıflamam biliyomusunnnn ben senden çokkk zayıfladım ve tabiki çokkk kilo aldım.kendimi bildim bileli diyet yapıyorum tabi dönem dönem.16 yaşından 40 yaşına kadar denemediğim yol kalmadı (eyvahhh bu arada yaşımıda söylemiş oldum hepinizin ablasıyım heralde ) hayatımın en istikrarlı dönemi son 2 yıl uzun zaman verdiğim kiloyu korudum.aslında benim aldığım kilo 10 değil 6 kilo ama yeni aldığım tartıda eskisiyle arasında 4 kilo farkediyor.bende o yüzden direk 10 yazdım.

bijom inan bana biz kızartmayı ne zaman yiyoruz biliyomusun normalde yazın tatile gittiğimizde bir tek.benim evimde kızartma hiç yapılmaz .ama misafir gelince acilen buzlukta patlıcan vardı hemen aklıma en pratik o geldi mecburende 1 tane yedim.sen beni tanıyosun ben ne yesem gramına kadar yazarım napim haşlamamı yedim deseydimmmm.

bu gün arkadaşım vardı dedim ya öğlen ona 2 tane karnıyarık koydum ve bende karşısına geçip ıspanak çorbası içtimmmmm.
vericem kız bu kiloları sen gör bakkk bu sefer alacam diplomayıııı:)))))

ayyy fatmacımmm bugün 1 tane sütlaçç yicemmm
yeme deme banaaaa ((((

şerbetli tatlılatr yemem zaten arada sütlü hafif tatlılar yiyorum
akşamada dengeliycemm tamam mııı (((

gizemcim eğer yağsız sütlede yaptıysan çok zararlı değil .arada yemeliyiz zaten metabolizmayı şaşırtmak için yoksa toptan durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…