Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İlaç kullanıyordum başlarda ama bıraktım. Yediklerime dikkat ediyordum ama sanırım anneme gidince bunu yapamadım. Bir hafta çekerim artık bunu. Şuan bol bol yoğurda ihtiyacım var
Cok gecmis olsun canim, beslenmene dikkat edince geciyorsa ,evinde guzelce dikkat edersin.
Acil sifalar, yogurdu da mayaliyorsan eger bolca mayala..
Ben dun 5kg sutten mayaladim, bir hafta yiyoruz, yogurt gibisi yok :)

saçlar şaptı şeker oldu 1 ay sonra canım kahverengime boyayacağım ve artık kalsın öyle yine birkaç sene bakalım :)

bugün öğlen diyet listemi okurken kaydırma yapıp yanlışlıkla başka günün kahvaltısını bugün öğlen yemişim, şimdi o yediğim naneleri yakmak için yürüyüşe çıktım 1 saat. hiçbir şey değişmemiş, hala sıcak. sadffsd. ne bekliyorduysam.

sizde nasıl gidiyor her şey ahali

Ayy sicaklardan sasirdin listeni bence , eriyeceksin yakinda :))
Guzel olmustur ya, degisiklik guzel oluyor.
Ben cocuklari oyaladim, kucukle lego oynadik, buyuk 3 tane yaz kampi dersi aldi.
Kahvaltiyi topla, bulasiklari topla, yeri supur, banyolari temizle, bir makinada camasir attim yikaniyor.
Simdi yemegi hazirlayacagim.
Biter mi bu isler bitmezzzzzzzzzq

Çok güzel canım

Salı menüm

10:30
3 yumurta+ 3yk yoğurt+ 3yk yulaf unu + beyz peynir+ dereotu ile yaptığım omletin dörtte biri, 1 parça peynir, 5 zeytin, salatalık

14:30
Sabah yaptığım omletten kalmıştı bir parça onu yedim+ 10 tane kiraz+ 2 kaşık yoğurt

16:30
Çiğ köfte dürümün çeyreğini yedim

20:00
1 bardak kefir+ 2 parça peynir ( akşam yemeği geç kaldığı için böyle yedim )

Su: 2,5 -3lt
Spor: 14000 adım: 700puan
Aomine Daiki

Az yemissin genel olarak canim ,adimlarin harika, su da oyle :)

Birazdan leslie yapıcam kaptanım. Bu aralar gelemiyorum fırsat bulamıyorm. Sen nasılsın

Bugünki menüm B barga
Sabah: 3 yk sucuklu omlet 2 dilim ekmek salatalık 2 parça kaşar peynir 2 çay

ara yok

öğlen de 3 dilim karpuz

akşam : 1 kabağı soteleyip 3 yk yoğurtla yedim 3 yk makarna da ağzıma kaçtı 2 dilim karpuz

su 3,5lt
spor 1 mile leslie ev süpürüp silme. Ev darma dağındı 1 saatte anca düzene girdi

Selamlar
Menu
Sabah
2 haslanmis yumurta, 3 ince dilim salam (uzerinde ince bir kat labne), sogus domates, salatalik, kapya, arpacik sogani, pancar, 8-9 siyah zeytin ve ayran

Ogle
Cacik (cig kabaktan), 3 hurma

Ara
Sari leblebi (1 avuc)

Aksam
Tavada bonfile (5 parca), ezme salata (1 porsiyon), sogan salatasi (1 porsiyon), eksili mor lahana (1 porsiyon) ve ayran

Su 3 litre simdilik
14000 adim 700 puan
Arrietty_ Birgaripanne Yawrukush

Gecmis olsun canim. Ozel urunler kullaniyorsun sanirim. Beslenmen dr kontrolunde mi?

geçen ben öğle yemeği olarak karpuz yedim yürüyüşten gelip. bu sebeple baya azar yidim, hem meyve yemek geç saate kalmamalıymış hem de spor sonrası böyle bişiler yiyince yağ yakımı duruyormuş :) o sebeple sırf, karpuzu akşam yemesen iyi olurdu diyeceğim ama afiyet olsun, su da çok güzel olmuş :) ben de bi sporlanıp rapora geliyorum :)

Karpuz dilimlerin yarim ay seklinde degil degil mi canim?
Kucuk dilimlerden bahsediyorsun..
Bende iyiyim gulum, yoksun hakkaten nerelerdesin?

Dur kaptanim ben yapayim oyle
Tamam anlastik canim :)

Ooo ne guzel bir menu, adimlar bugun herkesin cok guzel harikasiniz :)

Aksam yemeginden sonra atistirmayi temelli birakabilsek zaten

Karpuz dilimlerin yarim ay seklinde degil degil mi canim?
Kucuk dilimlerden bahsediyorsun..
Bende iyiyim gulum, yoksun hakkaten nerelerdesin?

Tamam anlastik canim :)

Ooo ne guzel bir menu, adimlar bugun herkesin cok guzel harikasiniz :)
Arrietty_ kaptanimiza yaklasamiyoruz bile ama artar yavas yavas

Aslinda ben kendi capimda bunun yolunu bulmustum.
Aksam yemeginden sonra sadece maden suyu icip, cocuklarla 21.30da uyumak
Ah uyusa kaptanim. Dun 12 gibi uyudu ama 3 e kadar 15 dk bir aglayarak uyandi. Sabaha dogru uyumusuz. Birkac seneye yaparim ancak

Tv karsisinda yeme huyum var. Hic sevmiyorum. Illa elimde bir sey olmali gibi

Egzersiz yapamadım bugün. Su da 2-2,5L civarı. Henüz gün bitmediği için net bir şey diyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…