Hay Allah uykulari duzene girer insallah...Ah uyusa kaptanim. Dun 12 gibi uyudu ama 3 e kadar 15 dk bir aglayarak uyandi. Sabaha dogru uyumusuz. Birkac seneye yaparim ancak
Tv karsisinda yeme huyum var. Hic sevmiyorum. Illa elimde bir sey olmali gibi
Tamam canim..Egzersiz yapamadım bugün. Su da 2-2,5L civarı. Henüz gün bitmediği için net bir şey diyemiyorum.
Kendi kendimin doktoru oldum canm. İlaç kullanmak istemiyorum bundan dolayı yediğim zaman beni rahatlatan ürünler kullanıyorumSelamlar
Menu
Sabah
2 haslanmis yumurta, 3 ince dilim salam (uzerinde ince bir kat labne), sogus domates, salatalik, kapya, arpacik sogani, pancar, 8-9 siyah zeytin ve ayran
Ogle
Cacik (cig kabaktan), 3 hurma
Ara
Sari leblebi (1 avuc)
Aksam
Tavada bonfile (5 parca), ezme salata (1 porsiyon), sogan salatasi (1 porsiyon), eksili mor lahana (1 porsiyon) ve ayran
Su 3 litre simdilik
14000 adim 700 puan
Arrietty_ Birgaripanne Yawrukush
Gecmis olsun canim. Ozel urunler kullaniyorsun sanirim. Beslenmen dr kontrolunde mi?
İşe başladım bir yerde ama henüz açılmadı. Birkaç gün içinde açılır o zaman daha hareketli olacağım.Tamam canim..
Calisiyor musun , ara vermistin onceden..
Okul durumlarin nasil?
Burayı bıraktığımda oraya da uğramamıştım. Şimdi buradayım ama. Hangi kitabı okuyorsun,merak ettim.Melegimkorusun , ciseak77 sizlerde kitap okuma gunlugu grubunu takip ediyormussunuz, bende geldim kitabimla :)
7 aylik olacak yakindaHay Allah uykulari duzene girer insallah...
Ne kadarlikti kuzun?
Evet bence birseyler izlerken, cay kahve icerken , bir seyler yeme durumu hepimizde var..
Onu bildigimden erkenden uyumaya calisiyorum :))
Atak donemini cabuk atlatirsin umarim. Allah sifa versinKendi kendimin doktoru oldum canm. İlaç kullanmak istemiyorum bundan dolayı yediğim zaman beni rahatlatan ürünler kullanıyorum
Bizim Türkiye’de iken LG vardı memnunduk çokBaymak, vestel ve altus arasında kaldık canmaraştırmalarımız devam ediyor
Selam canım hoşgeldinSelamlar. Çok uzun zamandır yoktum. Acaba geri dönebilir miyim?Yawrukush
Çok geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar. Çok rahatsızım huzursuz bağırsak sendromum var. Uzun süredir iyiydim ama bugün yine başladı. Karnına kramp şeklinde ağrı giriyor.
9.00: çeyrek yufka, iki dilim peynir, yumurta yağda, bir yk tahin pekmez, bir tk kadar tereyağ
18.00: çiğ köfte dürüm
Su bir litre kadar içmeye çalışıyorum ama rahatsız ediyor beni
Spor : 4000 adım
Ayy benimde beyazlar iyice çıktı ben de bugün boya aldım bu hafta içinde boyarım ama ben saçta hiç riske giremiyorum orta kahve boyuyorum sürekliBenide heveslendiriyorsunuz evde bir tane boya var acaba aralarina bende mi sursem :)))
Saol canım daha iyiyim gibiIyiyim sen nasilsin asil, daha iyi hissediyor musun?
Evet canım ben bu hafta dahil oldumMelegimkorusun , ciseak77 sizlerde kitap okuma gunlugu grubunu takip ediyormussunuz, bende geldim kitabimla :)
Ay dikkat edeyim bundan sonra bendegeçen ben öğle yemeği olarak karpuz yedim yürüyüşten gelip. bu sebeple baya azar yidim, hem meyve yemek geç saate kalmamalıymış hem de spor sonrası böyle bişiler yiyince yağ yakımı duruyormuş :) o sebeple sırf, karpuzu akşam yemesen iyi olurdu diyeceğim ama afiyet olsun, su da çok güzel olmuş :) ben de bi sporlanıp rapora geliyorum :)
Yok yok minik minik dilimlediğimiz dilimler kaptanım. Yani tamamını toplasak yarım ay şeklinde ki 1 dilim olur . Valla kaptanım havalar sıcak adım atasım gelmiyo iş bitmiyo öyle olunca da. Oğlumda huysuzlanıyo sürekli evde, yemek yemek istemiyo sıcaktan. Uğraşmaktan buraya bakmaya zaman bulamıyorumKarpuz dilimlerin yarim ay seklinde degil degil mi canim?
Kucuk dilimlerden bahsediyorsun..
Bende iyiyim gulum, yoksun hakkaten nerelerdesin?
Tamam anlastik canim :)
Ooo ne guzel bir menu, adimlar bugun herkesin cok guzel harikasiniz :)
Suyu artırmışsın canım tebrik ederim.Menumu paylasiyorum
Sabah
120 gram yulafli omletim
6 zeytin
16 gram peynir
1 salatalik
Oglen
Yumurta salatasi
Ikindi
1 kucuk biber dolmasi
1 kucuk patlican dolmasi
2 pancar sarmasi
Su 14 bardak
Spor
2 saat bahce isi
9000 adim
Yawrukush CEYDOS M MaviFeslegen
Geçmiş olsun canim. Bende bir kaç sefer yakalandim zor düzelen bir rahatsızlıkKendi kendimin doktoru oldum canm. İlaç kullanmak istemiyorum bundan dolayı yediğim zaman beni rahatlatan ürünler kullanıyorum
Ohhh ne guzel mis gibi, organik afiyet olsun canim :)Bahcemizin karpuzunu kestik
deniz diyette kabugunu soyup yedim cok doyurucu ve lezzetli geldi
CEYDOS Yawrukush
Hayirli olsun kuzum :)İşe başladım bir yerde ama henüz açılmadı. Birkaç gün içinde açılır o zaman daha hareketli olacağım.
1984e basladim canim, cok hosuma gide gide okuyorum, cocuklar izin verdikce :)Burayı bıraktığımda oraya da uğramamıştım. Şimdi buradayım ama. Hangi kitabı okuyorsun,merak ettim.
Oyyy sut kokulu, minicik annesi, kiyamam ben ona..7 aylik olacak yakinda
Atak donemini cabuk atlatirsin umarim. Allah sifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?