- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 31
Kaptanım sabahki yarım simitin günü mahfedeceğini düşünmüyorum diyetisyene giderken de akşamki kek harici böyle liste verirdi hatta o tam simit veriyodu. Ama merak etme yarına + ile gelmeyeceğimSabah simit var aksam kek, gulum listeye girdin gecen hafta biliyorsun, 2 ayda izin hakkin yok ,aman diyim dikkat et ne olur...
Valla sevgili eşim önce sen bana acıselamlaaar,aydingelini
sabah:
Eki Görüntüle 2659911
1 tk fıstık ezmesi
öğlen: 200 ml süt ile kahve
akşam: 4 köfte + 2 biber ve 2 salatalıktan salata
ekstra: 1 adet tuzlu kurabiye
spor: 9k adımlık yürüyüş + 35 dk zor kardiyo videosu + 25 dakika başlangıç seviye kardiyo videosu (bunu kurabiye için yaptım, kendi cezamı kendim verdim acırsın inş eşimcim)
su: 3 lt
Yok canm bağırsaklarda benmCanim gecmis olsun bacaginda mi bende cok cektim en son cagre kramp girdiginde birisi ayagimdan tutup cektikce rahatladim
Gecen benimde karnima kramp girdi ondan sonra surekli sislik sanciYok canm bağırsaklarda benm
Ben de şimdi merak ettim. Zeynep'cim iyisin di mi canım? Açlık oruçları beni çok telaslandiriyorGunaydın kızlar hepınız ıyısınızdır umarım
Arrietty_ nerelwrdesın canımm 2 gundur göremiyorum. Su orucundan sonra halaa uyuyormusun yoksa
Sen nasıl oldun Zinnet'cim? Biraz daha iyi misin canım? Azaldı mı kramplarinYok canm bağırsaklarda benm
Canm dikkat et ilerlemesin. Yediğimiz şeylere dikkat etmek gerekiyor. Köyde görev yaptığım dönemde sürekli poğaça yediğim için oldu ve maalesef bunun tedavisi yokGecen benimde karnima kramp girdi ondan sonra surekli sislik sanci
Bu sabah daha iyiyim. Ama bu durum bir hafta kadar sürerBen de şimdi merak ettim. Zeynep'cim iyisin di mi canım? Açlık oruçları beni çok telaslandiriyor
Sen nasıl oldun Zinnet'cim? Biraz daha iyi misin canım? Azaldı mı kramplarin
Ben de ilk birkaç yılımda hep okulda poğaça çay - simit çay ile kahvaltı yapardım. Ne günlerdiCanm dikkat et ilerlemesin. Yediğimiz şeylere dikkat etmek gerekiyor. Köyde görev yaptığım dönemde sürekli poğaça yediğim için oldu ve maalesef bunun tedavisi yok
Bu sabah daha iyiyim. Ama bu durum bir hafta kadar sürer
Öğretmenim canm 3,5 yıl köyde görev yaptıktan sonra çok şükür geçen sene merkeze geldimBen de ilk birkaç yılımda hep okulda poğaça çay - simit çay ile kahvaltı yapardım. Ne günlerdiüstelik zayıftım da o zamanlar. Hala da çok severim hazir poğaçaları de yapmıyorum artık öyle
Senin mesleğin ne peki canim? Sormuşmuydum hiç biz eşken, hatırlayamadım
Bence de canim. Persembeler en önemli gün benceGunaydinnnn 4.takimin fit hatunlaripersembe gününü hafif gecirmeniz dilegiyle yarin bol eksili cumaniz olsun
Merkez rahat oluyor. Çok sevindim gelebilmeneÖğretmenim canm 3,5 yıl köyde görev yaptıktan sonra çok şükür geçen sene merkeze geldim
Kaptanım sabahki yarım simitin günü mahfedeceğini düşünmüyorum diyetisyene giderken de akşamki kek harici böyle liste verirdi hatta o tam simit veriyodu. Ama merak etme yarına + ile gelmeyeceğimtakımdan önce kendimi düşünüyorum
Valla sevgili eşim önce sen bana acıçünkü seni etiketlemyi unuttum listeme.
Cezanı kendin bilerek yaptıysan bence daha da ceza kesmeye gerek yok
Urfada görev yapmanın böyle bir rahatlığı oluyor canm 3 sene sonra köyden merkeze gelebiliyorsunMerkez rahat oluyor. Çok sevindim gelebilmenebenim puanım zümrelerimden daha az, belki norm fazlası olurum bu sene
Selam kızlar nasılsınız? Ben koptum bu aralar iyice ya
sabah: yarım simit çok az peynir 2 çay
ara 1 türk kahvesi
akşam: 1 kabaktan yoğurtlu sote 2 minik dilim karpuz
ara: 1 türk kahvesi yarım dilim kek. Arkadaşıma gittim benim için yapmış yemesem çok ayıp olacaktı zorla yedim yarısını
su 3 lt 1 mile Leslie 1 saat yürüdüm
Kıyamam yaGünaydın kizlar ,ben bugünü cuma sanıyordum persembeymis :) sabah nöbet çıkışı tam.simit alacaktım , arkadaşa dedimki çıkışta bugün kaçamak günüm cuma olduğu için simit alayim . Demez mi bana bugün Perşembe :) yıkıldım , paramı koydum geri çantama , eli boş geldim eve :)
Bende menumu yazip kaciyorum hemen
Sabah
160 gram yulafli omlet
5 6 p kizartmasi
1 cay sekersiz
Ogle
1 pancar sarmasi
1 biber dolmasi bahceden mini mini minicikti cok lezzetliydi ayni zamanda
Aksam
Kabak spagetti
4 5 kasik yogurt
1 catal normal spagetti esime yapmistim ama yemeden duramadim
Spor 13000 adim 650 puan
Su 14 bardak
@Ceydos @Yawrukush M MaviFeslegen
Tartiya 2 gun kala bu nasil menuYulaf, sarma, dolma &spagetti ayni gunde. Esin yok mu, ceza versin hemen
TansuInsAllah canim
Bende bilmiyorum nerde
Uygulamaya girmiyordum bir suredir ondan galiba
Kaptanim sebebini buldum 1 haftadir fs uygulamasini kullanmiyordum galiba ondan duzen oturmus mu diye bakacaktim oturmamis demekkii
Eşi benim
Miktar olarak çok fazla değil yedikleri kalorisi geçmemiştir ama makroda protein az kalmıştır. Karbonhidrat fullenmistir.
Bugün protein ağırlıklı beslen canımcim
Bir kaç bardak fazla su iç canım cezam olsun
Canim menulerini begeniyorum kiTansu
Bir kere bile listeme.yorum yazmadın kız bide benden dem vuruyorsun
Nasıl sattın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?