Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah simit var aksam kek, gulum listeye girdin gecen hafta biliyorsun, 2 ayda izin hakkin yok ,aman diyim dikkat et ne olur...
Kaptanım sabahki yarım simitin günü mahfedeceğini düşünmüyorum diyetisyene giderken de akşamki kek harici böyle liste verirdi hatta o tam simit veriyodu. Ama merak etme yarına + ile gelmeyeceğim takımdan önce kendimi düşünüyorum
Valla sevgili eşim önce sen bana acı çünkü seni etiketlemyi unuttum listeme.
Cezanı kendin bilerek yaptıysan bence daha da ceza kesmeye gerek yok

Gecen benimde karnima kramp girdi ondan sonra surekli sislik sanci
Canm dikkat et ilerlemesin. Yediğimiz şeylere dikkat etmek gerekiyor. Köyde görev yaptığım dönemde sürekli poğaça yediğim için oldu ve maalesef bunun tedavisi yok
Ben de şimdi merak ettim. Zeynep'cim iyisin di mi canım? Açlık oruçları beni çok telaslandiriyor

Sen nasıl oldun Zinnet'cim? Biraz daha iyi misin canım? Azaldı mı kramplarin
Bu sabah daha iyiyim. Ama bu durum bir hafta kadar sürer

Ben de ilk birkaç yılımda hep okulda poğaça çay - simit çay ile kahvaltı yapardım. Ne günlerdi üstelik zayıftım da o zamanlar. Hala da çok severim hazir poğaçaları de yapmıyorum artık öyle
Senin mesleğin ne peki canim? Sormuşmuydum hiç biz eşken, hatırlayamadım

Öğretmenim canm 3,5 yıl köyde görev yaptıktan sonra çok şükür geçen sene merkeze geldim

günaydın tatlış, ben de seni göremeyince merak etmiştim bakim şimdi listene dur

Merkez rahat oluyor. Çok sevindim gelebilmene benim puanım zümrelerimden daha az, belki norm fazlası olurum bu sene
Urfada görev yapmanın böyle bir rahatlığı oluyor canm 3 sene sonra köyden merkeze gelebiliyorsun

iyi en azından 1 mil leslie'yle simidin 3 susamını yakmışsındır

hem öğleni atlamışsın hem de akşam iyi toparlamışsın bence. aç kalmamışsındır umarım aslında, baktığında miktar olarak az yiyorsun. kendine tikkat et :*

Günaydın kizlar ,ben bugünü cuma sanıyordum persembeymis :) sabah nöbet çıkışı tam.simit alacaktım , arkadaşa dedimki çıkışta bugün kaçamak günüm cuma olduğu için simit alayim . Demez mi bana bugün Perşembe :) yıkıldım , paramı koydum geri çantama , eli boş geldim eve :)

Kıyamam ya

Tartiya 2 gun kala bu nasil menu Yulaf, sarma, dolma &spagetti ayni gunde. Esin yok mu, ceza versin hemen

Eşi benim
Miktar olarak çok fazla değil yedikleri kalorisi geçmemiştir ama makroda protein az kalmıştır. Karbonhidrat fullenmistir.
Bugün protein ağırlıklı beslen canımcim
Bir kaç bardak fazla su iç canım cezam olsun

InsAllah canim

Bende bilmiyorum nerde
Uygulamaya girmiyordum bir suredir ondan galiba

Kaptanim sebebini buldum 1 haftadir fs uygulamasini kullanmiyordum galiba ondan duzen oturmus mu diye bakacaktim oturmamis demekkii
Tansu
Bir kere bile listeme.yorum yazmadın kız bide benden dem vuruyorsun
Nasıl sattın beni

Tansu
Bir kere bile listeme.yorum yazmadın kız bide benden dem vuruyorsun
Nasıl sattın beni
Canim menulerini begeniyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…