- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Ilk kez izledim, cok hos bir gelis oldu bu video ilehele bak kim geldi diyince aklıma şu video geldi ;
Ilk kez izledim, cok hos bir gelis oldu bu video ile
Izledim evet :)sonuna kadar izlediniz değil mi ?
Bu arada ben ne yapıyorum şimdi kilo mu bildireceğim ?
hele bak kim geldi diyince aklıma şu video geldi ;
Kazen kendimi tanitmam gerekirse, ismim Ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim, yurt disinda yasiyorum, bu sebeple malesef Turkiye'yi 10 saat geriden takip ediyorum :)
Diyet ve spor ile ilgili her turlu konuda neye ihtiyaciniz olursa, elimden geldigince yardimci olmaya calisirim..
Birgaripanne , Arrietty_ ve CEYDOS arkadaslarimiz da kaptan yardimcilarimizdir :)
Sigarayi birakmaniz sagliginiz icin ne guzel olmus..10 ay önce sigarayı bırakmamla birlikte 12-13 kilo aldım. Normalde de kilo fazlam vardı fakat boyum göstermiyor diye pek aldırış etmedim. Fakat bu kilo zarar vermeye başlayınca artık geriye dönüş yapmam gerektiğine karar verdim.
1.98 boyum var, 115 kiloya düşersem çok zayıf duruyorum 135 kilo da ise maalesef pek hoş durduğum (hulk) söylenemez. Bu sebeple hedef kilo 125 !
Profesyonel spor alt yapım olduğu için spor konusunda zorlanacağımı sanmıyorum. Karın ve bacak kasları yerinde duruyor. Sadece hareket etmem gerekiyor.
Beni tek zorlayacak konu yerimden kalkmak : ( Yerimden kalkarsam arkası gelecek diye düşünüyorum.
***Ya da 2 ogun if (oruc) diyeti yapabilirsiniz, mesela oglen 12-aksam 18 saatlerinde birer ana ogun yiyip, 18 saatlik bir oruc sureniz olabilir,
Sigarayi birakinca , yerine bir sey koymak istegiyle kilo aliniyor.4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Kazen
İsim (İsteğe Bağlı ): Starbucks'ta bardağa her zaman Mahmut ismini yazdırıyorum ! Lakin Mahmut değil :)
Mesleginiz: Balıkçı
Yaşınız : 48
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 / 14
Yaşadığınız şehir: Çanakkale - Kocaeli
Boyunuz : 1.98
Kilonuz : 134.50
Hedef kilonuz : 125.00
Kilo alma hikayeniz : 115 kilodan 125'e maalesef kötülüklerin anası ile geldim. 125'ten de 135'e sigarayı bırakmamla bir anda çıkıverdim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kiloya bağlı olarak öleceğim hissi var. Yani teknede olsun, karada olsun acil bir durumda hareketlerim eskisi gibi değil. Teknem batarsa asla kıyaya kadar yüzemem. Boğulup ölürüm ! Kıyıya yüzemeyeceğime eminim.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Cok guzel o zaman 12-6 saatleri arasinda, 1-7 saatleri arasinda, ya da 11-5 saatleri arasinda 6sar saat arayla 2 ana ogun yemelisiniz.iş tempoma bu çok uygun geçen hafta başlar gibi oldum fakat doğum günümde ve dün birer bardak alkol alınca ve saatleri kaydırınca bozmuş oldum. Alkol 3 yıldan fazla oldu kullanmıyorum fakat çok nadirde olsa alıyorum bu da maalesef diyeti inanılmaz bozuyor. Zira alınan kalori insan evladı bir kalori değil. Her ne ise dün bitti o iş !
Bir de kısa süreli şehir dışına gidiş dönüşlerim vardı pazartesi o da bitiyor sonrasında düzenli spora da başlayabilirim.
Şu anda if benim için çok uygun
Sigarayi birakinca , yerine bir sey koymak istegiyle kilo aliniyor.
Ama bir adim atmissiniz, guzel sonuclar almaniz icin yarisi tamamlanmis :)
Denizle ic ice bir hayatiniz varmis ne guzel, benimde hayalim, umarim birgun olur..
Bende yillarca profesyonel olarak yuzdum ve su alti hokeyi oynadim.
Ogrenciykende yuzme antrenorlugu yapip harcliklarimi cikarttim :)
Iyi ki sizi biz kaptik, bizim takimimiza geldiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?