fena durumdayım mersam, nasıl vercez bu kiloları söyle bana :18:
slm kizlar gesmisi biraz okudum,suan isim var cevap yazamiycam,aksama yazarima rtik
çikolata hoşgeldinn
nickini yazarken bile bi hoş oldum ya ımmmmmm:))
kaç kilosun bu arada?
bu arada ben de 25 yaşındayım 11 aylık bi bebeğim varr istanbuldan katılıyorumm bi özet geçim dedim:))
lethem menün güzel canım afiyet olsun..
bu arada bijonun aerobiği demişsiniz o ne acep
(neçok bu arada yazmışım hehe)
vericez çikolatam daha önce nasıl verdiysek yine öyle vericez.birbirimize destek olacaz arada takılarak arada bir birimize kızarak ama bu işi başaracaz.bijonun yaptığı aerobiği bende yapmaya başladım çok faydalı vede çok zevkli sende burdan başla bence hemen hareketini arttır.
hoşbulduk şekerim...
çok kilom var, yani sanırım 88 filan.. ama kesin kilomu adet bitince, cuma günü bildircem
çok memnun oldum , bebeciğini de Allah bağışlasın...
canim haklisin ama iste nefsimi köreltmek icin bende zaraini en aza indirmeye calisiyorum,az yagli süt ve tatlandirciyla yaparak,hic yemesem daha iyi ama ne yapayim canim cekti simdi eger kendimi tutar yemessem biliyorumki bni an gelip patliycam ve baska daha zararli biseye saldiricam..sütlacı göz kararı yapıyorum canım genelde 6 kaselik yaparım ben hiç yemem ama tahminen 1 çay bardağı falan pirinç koyuyorum şekerinide azar azar katıp tadına bakarak biliyorum
canısı ne kadar masumda olsa nihayetinde tatlı bence yeme bak üstelik yarışada girdik biliyorsun bir meyve ye tatlı ihtiyarcın gidecek inan bana ama eşine yapacaksan ona bişi demem bu gün yemekhanede kemalpaşa tatlı. çorba. mantı yoğurt ve salata vardı ben yemekhaneye bile gitmedim evden ıspanak ve yoğurt getirip yedim şu sıralar tartıda hep eksilerde olmak istiyorsak canımızın her istediğini yememeliyiz tatlım
oh canim ne güzel yapmissinselam kızlarrr,
bu gün sabah gece yaptığım aerobiğin etkisiyle sanırım sabah uyanamadım.sabah 9 da yataktan kalakabildim ve saat 10 da bir arkadaşım kahveye diye geldi 1 saat önce gitti.
yürüyüş yapamadım diye canım sıkkın arkadaşım oturuyor bende parlak bir fikir buldum hadi aerobic yapalım dedim açtım bilgisayarı beraber hopladık zıpladık o 13.dakkada pes etti bende yüzsüzlüğü iyce ele aldım ya terledim artık bırakamam dedim ve 35 dakkayı tamamladım.ve şu ana kadar gayet iyi yedim hatta bana göre az bile yedim.inşallah bu günü hasarsız atlatırımmm.
cikolata hosgeldin canim,seni taniyorum ben 5.takimdan,hatta senin diyetin bayagi meshur oldu kk da hatta bizim topikde,adini yesil elma diyeti koyduk :),ins yeniden saglikla vericeksin kilolarinimerhaba herkese, çikolatanız geldi :)))
bijom bahsetmiştir, taşınma dolayısıyla geciktim biraz, biraz önce internetim bağlandı ben de aranıza katılmak istiyorum...
biraz kendimden bahsedeyim,tanımayanlar için..
27 yaşındayım, bekarım, konservatuar mezunuyum, şarkı söylüyorum,sahne alıyorum... biraz farklı bir işim olduğundan , yatma kalkma saatlerim de farklıdır benim.. haftanın 3-4 günü sabah 7 de yatıyorum dolayısıyla öğleden sonra 2-3 gibi uyanıyorum. kahvaltı,öğle ve akşam yemek saatlerim hep buna göre ayarlı.. dolayısıyla akşam 6 dan sonra bişey yememek benim için mümkün değil, çünkü uyanalı yaklaşık 3 saat olmuş oluyor, hayat o zaman başlıyor bana yani :)) ama hergün böyle değil ,sadece 4 gün.. neyse..
çok sık paylaşımda bulunamayabilirim ama hergün ne yediğimi yazmak için elimden geleni yaparım...
zayıflamak için yaptıklarımı söylyeyeim kısaca ; bol su içiyorum 3 gündür filan ve uzun bir süre en azından bunu aksatmamayı düşünüyorum çünkü verdiğim dönemlerde suyun çok yardımı oldu bana.. şeker tüketmiyorum , yağ çok az, daha çok süt ürünleri ve sebze tüketmeye çalışıyorum..günlük 3-4 dilim ekmeği de geçmemeye çalışıyorum.. şuan adet dönemimdeyim,ilk güüm hatta..biter bitmez kilomu bildireceğim..
ben hamburgdayim canim ( bir sehir daha ögrenmis oldun :) )kolay gelsin canım,aklıma geldi alamanyada hangi şehirdesin,berlinde bi ark.ım var bide essende.başka da şehir bilmiom zati
metabolizma çayı
1 buyuk elma, kabuklariyla birlikte, sadece 4'e bolunecek
1 limon 4'e bolunecek
1 tatli kasigi kara biber (tane olarak, sakin toz halde koymayin, icemezsiniz)
1 cubuk tarcin
4-5 adet karanfil
3 litre suyun icinde, su 1.5 litre kalana kadar kaynatilacak.. limonlari ve elmalari (karabiberleri degil) ezebilirseniz iyi olur. oksurugu de iyi gelir bu arada.. tadini iyilestirmek isterseniz, ihlamur ekleyin biraz..
bi blogda okumuştum deneyen varmı kızlar ben denicem de evde limon kalmamış:)
http://www.kadinlarkulubu.com/tekrar-konular/294077-metabolizma-hizlandirici-cay-istahi-kesiyor.html burda da topic açmışlar zamanında
canim haklisin ama iste nefsimi köreltmek icin bende zaraini en aza indirmeye calisiyorum,az yagli süt ve tatlandirciyla yaparak,hic yemesem daha iyi ama ne yapayim canim cekti simdi eger kendimi tutar yemessem biliyorumki bni an gelip patliycam ve baska daha zararli biseye saldiricam..
oh canim ne güzel yapmissin
cikolata hosgeldin canim,seni taniyorum ben 5.takimdan,hatta senin diyetin bayagi meshur oldu kk da hatta bizim topikde,adini yesil elma diyeti koyduk :),ins yeniden saglikla vericeksin kilolarini
ben hamburgdayim canim ( bir sehir daha ögrenmis oldun :) )
ben denemedim canim,cok üseniyom böyle seyleri yapmaya,yesil cay yeter bana :)
ayyy apartmanda biri kızartma yapıyo galbaaaaaaa nasıl geliyo kokusuuuuuu offffff:)))
kızlarr 2 saattir internetle uğraşıyorum. anca girebildim, yine gidebilir bağlantım.
hemen menüm, eğer gitmesse de sizinkilere göz atacağım.
sabah yarım simit çay
ara kalan yarım simit, çay
öğlen 1 dilim kepek ekmekle, 1 dom 1 biber 1 yum menemen
ara portakal suyu yada yeşilçay
akşam yoğurt, salata
selam kizlar pc acikti ama ise dalmisim,simdide ögle yemegimi yicem
sütlac dediniz canim cekti simdi bende en yiyisi kendime az yagli sütten tatlandirilici bi sütlac yapayim hihi
arkadaşlar kusura bakmayın belki biraz acımasız oluyor ama yaz geldi kapıya dayandı biz hala gramlarla uğraşıyoruz hafta içi kendimizi parçalıyor hafta sonu elimize geçene yiyoruz böyle kilo vereceğimizi sanıyorsak aldanıyoruz başta ben olmak üzere pazartesi kahrolarak buraya geliyor birbirimizden aflar diliyoruz
arkadaşlar zayıflamak istiyorsak
1 - tatlı yok
2- hamur işi yok
3- abur cubur yok
4- kızartma yok
5- tıka basa yemek yoooooooooooookkkkkkkkkkkk
ne var peki
1- bol su içmek var
2-bol spor yapmak var
3-kararlı olmak varrrrrrrrr
eğer bunlara sizde varsanız zayıflayacağız demektir yoksa bu cuma hepimiz ayrılalım gidip evde şişko şişko oturalım zayıf inlanlara imrenerek iç geçirerek bakalım başarılı insanları mezun edip tebrik edelim
ne dersiniz bayanlarrrrrrrrrrrrr
selam kızlarrr,
bu gün sabah gece yaptığım aerobiğin etkisiyle sanırım sabah uyanamadım.sabah 9 da yataktan kalakabildim ve saat 10 da bir arkadaşım kahveye diye geldi 1 saat önce gitti.
yürüyüş yapamadım diye canım sıkkın arkadaşım oturuyor bende parlak bir fikir buldum hadi aerobic yapalım dedim açtım bilgisayarı beraber hopladık zıpladık o 13.dakkada pes etti bende yüzsüzlüğü iyce ele aldım ya terledim artık bırakamam dedim ve 35 dakkayı tamamladım.ve şu ana kadar gayet iyi yedim hatta bana göre az bile yedim.inşallah bu günü hasarsız atlatırımmm.
merhaba herkese, çikolatanız geldi :)))
bijom bahsetmiştir, taşınma dolayısıyla geciktim biraz, biraz önce internetim bağlandı ben de aranıza katılmak istiyorum...
biraz kendimden bahsedeyim,tanımayanlar için..
27 yaşındayım, bekarım, konservatuar mezunuyum, şarkı söylüyorum,sahne alıyorum... biraz farklı bir işim olduğundan , yatma kalkma saatlerim de farklıdır benim.. haftanın 3-4 günü sabah 7 de yatıyorum dolayısıyla öğleden sonra 2-3 gibi uyanıyorum. kahvaltı,öğle ve akşam yemek saatlerim hep buna göre ayarlı.. dolayısıyla akşam 6 dan sonra bişey yememek benim için mümkün değil, çünkü uyanalı yaklaşık 3 saat olmuş oluyor, hayat o zaman başlıyor bana yani :)) ama hergün böyle değil ,sadece 4 gün.. neyse..
çok sık paylaşımda bulunamayabilirim ama hergün ne yediğimi yazmak için elimden geleni yaparım...
zayıflamak için yaptıklarımı söylyeyeim kısaca ; bol su içiyorum 3 gündür filan ve uzun bir süre en azından bunu aksatmamayı düşünüyorum çünkü verdiğim dönemlerde suyun çok yardımı oldu bana.. şeker tüketmiyorum , yağ çok az, daha çok süt ürünleri ve sebze tüketmeye çalışıyorum..günlük 3-4 dilim ekmeği de geçmemeye çalışıyorum.. şuan adet dönemimdeyim,ilk güüm hatta..biter bitmez kilomu bildireceğim..
teşekkür edrimmm.valla kan ter içinde kaldım gece 23 ten sonra yaptım üzerine bir duş aldım baygın yatmışım tabi sabah yürüyüşünü yapamadım ama sonra aerobic yaparak telafi ettim.menünde çok güzel bence eleştirecek hiç bişey yok.
bijom bak ben şimdi sana bir gaz verecembenim bu kaçıncı zayıflamam biliyomusunnnn ben senden çokkk zayıfladım ve tabiki çokkk kilo aldım .kendimi bildim bileli diyet yapıyorum tabi dönem dönem.16 yaşından 40 yaşına kadar denemediğim yol kalmadı (eyvahhh bu arada yaşımıda söylemiş oldum hepinizin ablasıyım heralde ) hayatımın en istikrarlı dönemi son 2 yıl uzun zaman verdiğim kiloyu korudum.aslında benim aldığım kilo 10 değil 6 kilo ama yeni aldığım tartıda eskisiyle arasında 4 kilo farkediyor.bende o yüzden direk 10 yazdım.
bijom inan bana biz kızartmayı ne zaman yiyoruz biliyomusun normalde yazın tatile gittiğimizde bir tek.benim evimde kızartma hiç yapılmaz .ama misafir gelince acilen buzlukta patlıcan vardı hemen aklıma en pratik o geldi mecburende 1 tane yedim.sen beni tanıyosun ben ne yesem gramına kadar yazarım napim haşlamamı yedim deseydimmmm.
bu gün arkadaşım vardı dedim ya öğlen ona 2 tane karnıyarık koydum ve bende karşısına geçip ıspanak çorbası içtimmmmm.
vericem kız bu kiloları sen gör bakkk bu sefer alacam diplomayıııı:)))))
gizemcim eğer yağsız sütlede yaptıysan çok zararlı değil .arada yemeliyiz zaten metabolizmayı şaşırtmak için yoksa toptan durur.
canım sen zaten hatalarını biliyosun uzatmaya gerek yok spor yapman iyi olmuş en azından birazını yakmışndır üzülme ama bugünden itibaren telafi etmeye başlıyosun cumaya az kaldı...
evet hem yapıyorum hatayı hemde sizden önce kendimi eleştiriyorum.napim yaptıklarımı itiraf etmezsem ihanet etmiş gibi hissediyorum kendimi.kızın anacım banaaaaa:))))
ay ama sen bizim ablamızsın nasıl kızalım sana ablacım...ablacım dememde bir sorun varmı...
boga canim,niye sordun :)burcun ne canım senin?:)
bende üşenirim de sıkıldım yeşilçaydan yaw denicem bi..:)
tatlım yediklerin hem az hemde kalitesiz olmuş...sabahtan protein alımına başlasaymışın simitin yanında peynir yeseymişsi keşke...akşama da bir çorba olabilirdi...ama belliki canın istememiş afiyet olsun canım daha düzenli menüler görelim lütfen menündeki eksiği farkettinmi?
dur ben söyliyimmeyve
yaw noluyo kendinize gelin bakim... cumaya az kaldı sütlü tatlı yok bi daha size 1 hafta ona göre...
hariaksın karçiçeği valla sürper motive ettin bizi çok sağol...acımasız olmak zorundasın herşey bizim için kızlar toparlanın yaza az kaldı nisan yağmurları yerini güneşli havaya bırakacak mayıs yaklaştı ve sonra haziran ee yaz geldi bile atalım yağlarınızı kurtulalım güzel güzel gezelim yazın incecik..
canım hiç bir şekilde sporun etkisiyle uyuyakalamazsın(çok ağır bir spor olmadıkça)...aksine aktif olursun sabah..dün yediğin ağır şeylerin etkisidir o muhtemelen kahvaltıda da acıkmamışındır...akşam ağır yeninice öyle oluyor...hareket etmekle iyi etmişsin canım bravo...
merhaba canım aramıza hoşgeldin...işin gereği düzensiz de olsa uydurursun bir şekilde bol su tüketmen bir + dır...beslenme şeklin iyi inşallah vericez canım hep birlikte...
teşekkür edrimmm.valla kan ter içinde kaldım gece 23 ten sonra yaptım üzerine bir duş aldım baygın yatmışım tabi sabah yürüyüşünü yapamadım ama sonra aerobic yaparak telafi ettim.menünde çok güzel bence eleştirecek hiç bişey yok.
bijom bak ben şimdi sana bir gaz verecembenim bu kaçıncı zayıflamam biliyomusunnnn ben senden çokkk zayıfladım ve tabiki çokkk kilo aldım .kendimi bildim bileli diyet yapıyorum tabi dönem dönem.16 yaşından 40 yaşına kadar denemediğim yol kalmadı (eyvahhh bu arada yaşımıda söylemiş oldum hepinizin ablasıyım heralde ) hayatımın en istikrarlı dönemi son 2 yıl uzun zaman verdiğim kiloyu korudum.aslında benim aldığım kilo 10 değil 6 kilo ama yeni aldığım tartıda eskisiyle arasında 4 kilo farkediyor.bende o yüzden direk 10 yazdım.
bijom inan bana biz kızartmayı ne zaman yiyoruz biliyomusun normalde yazın tatile gittiğimizde bir tek.benim evimde kızartma hiç yapılmaz .ama misafir gelince acilen buzlukta patlıcan vardı hemen aklıma en pratik o geldi mecburende 1 tane yedim.sen beni tanıyosun ben ne yesem gramına kadar yazarım napim haşlamamı yedim deseydimmmm.
bu gün arkadaşım vardı dedim ya öğlen ona 2 tane karnıyarık koydum ve bende karşısına geçip ıspanak çorbası içtimmmmm.
vericem kız bu kiloları sen gör bakkk bu sefer alacam diplomayıııı:)))))
gizemcim eğer yağsız sütlede yaptıysan çok zararlı değil .arada yemeliyiz zaten metabolizmayı şaşırtmak için yoksa toptan durur.
ay ama sen bizim ablamızsın nasıl kızalım sana ablacım...ablacım dememde bir sorun varmı...
amam benimkisi daha masum hihi,daha yapmadim he yarin yapcam,bakarsin nuturum yarina ( hic sanmiyorum)
selam fıstıklarr
bugun ki menümden memnun değilimm..bugun yemekler eşimdendii..ben huysuz oğlumla ilgilendimm..kızartma yedimm(
sabah. peynir, 4 zeytin, marul, azıcık kızartma, etimek, yeşil çay
ara yok
öğle. 3 tane parmak balık, salata, 1 dilim etimek
ara yok
akşam. 1 tavuk pirzola, salata 2 kepçe çorba
elma, 2 lt su.2 fincan still tea,1 saat yürüyüş
canim SIKma canini,hersey olacagina varir rabbim hakkinda hayirlsini versinANNAcım,
biliyorum pek düzgün deil ama sen söleyince aklıma geldi, küçük krem peynirlerinden yemiştim sabah:)
meyve yemedim, akşam 3-4 kaşık yoğurt anca yiyebildim.. yeşilçayı da günde 2 fincana çıkardım. yeni gördüğüm tarçınlı karanfilli güzelmiş:)
canım sıkkın bu ara, hiç bişi yapasım yok boş boş oturuyorum da bari diyete bi faydam olsun die dikkat etmeye çalışıyorum.. şu stresli günleri atlatsam biiii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?