Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

fena durumdayım mersam, nasıl vercez bu kiloları söyle bana :18:

vericez çikolatam daha önce nasıl verdiysek yine öyle vericez.birbirimize destek olacaz arada takılarak arada bir birimize kızarak ama bu işi başaracaz.bijonun yaptığı aerobiği bende yapmaya başladım çok faydalı vede çok zevkli sende burdan başla bence hemen hareketini arttır.

çikolata hoşgeldinn
nickini yazarken bile bi hoş oldum ya ımmmmmm:))

kaç kilosun bu arada?

bu arada ben de 25 yaşındayım 11 aylık bi bebeğim varr istanbuldan katılıyorumm bi özet geçim dedim:))

lethem menün güzel canım afiyet olsun..

bu arada bijonun aerobiği demişsiniz o ne acep

(neçok bu arada yazmışım hehe)

Son düzenleme:

hoşbulduk şekerim...
çok kilom var, yani sanırım 88 filan.. ama kesin kilomu adet bitince, cuma günü bildircem
çok memnun oldum , bebeciğini de Allah bağışlasın...

evet cnm bijo bana da yolladı aerobiği, zaten spora da gidiyorum ya ben güya :44: hareket sıkıntım yok da.. bakıcaaz işte..

hoşbulduk şekerim...
çok kilom var, yani sanırım 88 filan.. ama kesin kilomu adet bitince, cuma günü bildircem
çok memnun oldum , bebeciğini de Allah bağışlasın...

amin canım sağol. inş biran önce sağlıkla kurtuluruz bu karayağlardan hepbirlikte:)

metabolizma çayı

1 buyuk elma, kabuklariyla birlikte, sadece 4'e bolunecek
1 limon 4'e bolunecek
1 tatli kasigi kara biber (tane olarak, sakin toz halde koymayin, icemezsiniz)
1 cubuk tarcin
4-5 adet karanfil

3 litre suyun icinde, su 1.5 litre kalana kadar kaynatilacak.. limonlari ve elmalari (karabiberleri degil) ezebilirseniz iyi olur. oksurugu de iyi gelir bu arada.. tadini iyilestirmek isterseniz, ihlamur ekleyin biraz..

bi blogda okumuştum deneyen varmı kızlar ben denicem de evde limon kalmamış:)

http://www.kadinlarkulubu.com/tekrar-konular/294077-metabolizma-hizlandirici-cay-istahi-kesiyor.html burda da topic açmışlar zamanında

Son düzenleme:
canim haklisin ama iste nefsimi köreltmek icin bende zaraini en aza indirmeye calisiyorum,az yagli süt ve tatlandirciyla yaparak,hic yemesem daha iyi ama ne yapayim canim cekti simdi eger kendimi tutar yemessem biliyorumki bni an gelip patliycam ve baska daha zararli biseye saldiricam..
oh canim ne güzel yapmissin
cikolata hosgeldin canim,seni taniyorum ben 5.takimdan,hatta senin diyetin bayagi meshur oldu kk da hatta bizim topikde,adini yesil elma diyeti koyduk :),ins yeniden saglikla vericeksin kilolarini
kolay gelsin canım,aklıma geldi alamanyada hangi şehirdesin,berlinde bi ark.ım var bide essende.başka da şehir bilmiom zati
ben hamburgdayim canim ( bir sehir daha ögrenmis oldun :) )

ben denemedim canim,cok üseniyom böyle seyleri yapmaya,yesil cay yeter bana :)

ayyy apartmanda biri kızartma yapıyo galbaaaaaaa nasıl geliyo kokusuuuuuu offffff:)))

Son düzenleme:

burcun ne canım senin?:)

bende üşenirim de sıkıldım yeşilçaydan yaw denicem bi..:)

tatlım yediklerin hem az hemde kalitesiz olmuş...sabahtan protein alımına başlasaymışın simitin yanında peynir yeseymişsi keşke...akşama da bir çorba olabilirdi...ama belliki canın istememiş afiyet olsun canım daha düzenli menüler görelim lütfen menündeki eksiği farkettinmi?
dur ben söyliyim meyve

selam kizlar pc acikti ama ise dalmisim,simdide ögle yemegimi yicem

sütlac dediniz canim cekti simdi bende en yiyisi kendime az yagli sütten tatlandirilici bi sütlac yapayim hihi

yaw noluyo kendinize gelin bakim... cumaya az kaldı sütlü tatlı yok bi daha size 1 hafta ona göre...

hariaksın karçiçeği valla sürper motive ettin bizi çok sağol...acımasız olmak zorundasın herşey bizim için kızlar toparlanın yaza az kaldı nisan yağmurları yerini güneşli havaya bırakacak mayıs yaklaştı ve sonra haziran ee yaz geldi bile atalım yağlarınızı kurtulalım güzel güzel gezelim yazın incecik..

canım hiç bir şekilde sporun etkisiyle uyuyakalamazsın(çok ağır bir spor olmadıkça)...aksine aktif olursun sabah..dün yediğin ağır şeylerin etkisidir o muhtemelen kahvaltıda da acıkmamışındır...akşam ağır yeninice öyle oluyor...hareket etmekle iyi etmişsin canım bravo...

merhaba canım aramıza hoşgeldin...işin gereği düzensiz de olsa uydurursun bir şekilde bol su tüketmen bir + dır...beslenme şeklin iyi inşallah vericez canım hep birlikte...

burcun ne canım senin?:)

bende üşenirim de sıkıldım yeşilçaydan yaw denicem bi..:)
boga canim,niye sordun :)

Son düzenleme:
selam fıstıklarr
bugun ki menümden memnun değilimm..bugun yemekler eşimdendii..ben huysuz oğlumla ilgilendimm..kızartma yedimm(

sabah. peynir, 4 zeytin, marul, azıcık kızartma, etimek, yeşil çay
ara yok
öğle. 3 tane parmak balık, salata, 1 dilim etimek
ara yok
akşam. 1 tavuk pirzola, salata 2 kepçe çorba

elma, 2 lt su.2 fincan still tea,1 saat yürüyüş

canim kizartmayi azcik ve sabah yedigin icin yakmissindir diye düsünüyorum,afiyet olsun

ANNAcım,

biliyorum pek düzgün deil ama sen söleyince aklıma geldi, küçük krem peynirlerinden yemiştim sabah:)
meyve yemedim, akşam 3-4 kaşık yoğurt anca yiyebildim.. yeşilçayı da günde 2 fincana çıkardım. yeni gördüğüm tarçınlı karanfilli güzelmiş:)

canım sıkkın bu ara, hiç bişi yapasım yok boş boş oturuyorum da bari diyete bi faydam olsun die dikkat etmeye çalışıyorum.. şu stresli günleri atlatsam biiii..

herkese iyi geceler kızlar, bizim burdaa çoktaan gece oldu, sıkılacağıma uyuyayım..

canim SIKma canini,hersey olacagina varir rabbim hakkinda hayirlsini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…