Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yuh bir de kitap okuma ödevimi var? Yahu burası diyet grubu mu? kültür kulübü mü?
O ayri bir grup odev yok , bizim takim cok renkli , bag bahce, hayvan isleriyle ugrasanlar, bol kitap okuyanlar, moda -tasarim- dikis isleriyle ugrasanlar, dunyanin cesitli yerlerinden biraraya gelmis bir suru guzel insan..
Dunya kulubu gibiyiz.

Türkce mi okuyorsun ingilizcemi?
Beni danca kitaplar sarmiyor. Sacma belki ama Türkce okurken daha cok hosuma gidiyor.
Ben cogunlukla ingilizce okuyorum cunku Turkce kitaplari, Turkiye'ye gitmeden gitmeye alabiliyoruz.
Ingilizce kitaplari sinirsizca kutuphaneden alabiliyorum canim.
Ama 1984'u Turkiye'den almistik Turkce :)

Canim merak ettim nasil gecmis okulda ilk gunu kuzucugun, her sey yolunda mi?
Çok güzel geçmiş canım sevdiği tüm arkadaşları da var nasıl da mutlu almaya gittiğim de ben daha oynayacağım diye gelmek istemedi zor kandırdım çok şükür çok mutlu
Kizlar bugun itibariyle diyetime geri donuyorum, simdi kahvalti ile birlikte menulerime baslayacagim.
Tam if olmasada , if yakini low carb bir diyet duzeni olacak..
Desteklerinizi bekliyorum :)
Süper valla özge low Carbı bırakıp normal diyete geçtim yaa benim kilo fırladı bir tek dün börek vardı bugün baya yürüdüm umarım yarın artı çok gelmem
Geçmiş olsun canım
Canım ekmek yok ama karbonhidrat çok geç gördüm bugün ama inş Perşembe protein ağırlıklıdır
Hoşgeldiniz takımımıza
Kazen hoşgeldin, takımına Acun dahil olmuş gönüllüler gibi hissediyorum
çok güldüm bu yoruma hakikaten öyle gibi olduk
2 gunde adimlar cok guzel.
Su dun biraz az olmus melegim..
Boreklere 50 mekik cezasi geliyor..
Esininde dogum gunu kutlu olsun, mutlu yaslariniz olsun..
Saol canım cezamı hemen yapıyorum canım

Harika bir gün olmuş canım

Cok sevindim canim kuzun icin, hep boyle mutlu mutlu gitsin okuluna.
Dun menume ceki duzen verince sabah hemen 500 gr eksiye uyandim melegim, cok mutluyum..

İyi akşamlar herkese

11.00: bir kase yulaflı yoğurt

Ara: iki dilim kadar karpuz

19.30: 3 kaşık kabak yemeği, 2 kaşık havuç tarator

Su:1 litre ( yudum yudum içiyorum anca bu kadar oldu)
Spor yok

Iyi aksamlar Rahatsizmisin canim?
Menu guzel ama protein az olmus. Sadece yogurtda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…