Nasil oldun canim, daha iyi misin?İyi akşamlar herkese
11.00: bir kase yulaflı yoğurt
Ara: iki dilim kadar karpuz
19.30: 3 kaşık kabak yemeği, 2 kaşık havuç tarator
Su:1 litre ( yudum yudum içiyorum anca bu kadar oldu)
Spor yok
Kazen sitemizin yoneticilerinden canim, 1 ayligina takimimizda onu agirlama firsati bulduk, cok mutluyuz :)e
birtek ben tanımıyorum.sanirim kazen i
Ben cogunlukla ingilizce okuyorum cunku Turkce kitaplari, Turkiye'ye gitmeden gitmeye alabiliyoruz.
Ingilizce kitaplari sinirsizca kutuphaneden alabiliyorum canim.
Ama 1984'u Turkiye'den almistik Turkce :)
saol canımCok sevindim canim kuzun icin, hep boyle mutlu mutlu gitsin okuluna.
Dun menume ceki duzen verince sabah hemen 500 gr eksiye uyandim melegim, cok mutluyum..
Valla canım ben de bu ara hiç okuyamıyorumSen beni yalniz birakma, sende yavas oku kuzum :)
Ben 2 oglandan ne kadar firsat bulursam , gunde 40-50 sayfa ancak okuyorum :))
Asil kaptanimizinBu aksam
- yarım kuru soğan
- etsiz patates yemeği
- cevizli erişte
- 2 kalın dilim ekmek
- 3 büyük bardak su
Çok şükür bugün daha iyiyim. Suyu ve yemeği istediğim yiyemiyorum ama en azından krampları geliş süresi daha da uzadı. 5-10 dakikada bir gelen ağrılar bir iki saatte bire çıktı.Nasil oldun canim, daha iyi misin?
Burada hala kutuphaneler acilmadi, haklisin Turkce kitaplarda oluyor cok az da olsa.Kitapyurdu yurtdisina kargosu var aslinda
Gerci kitaplardan daha pahali kargo . En son aldigimda bari daha fazla kitap alsaydim dedim : )
Yurtdisinda olmanin dezvantaji. Netden bakiyorum da baya gelmis bizim kutuphaneye turkce kitaplar. Yarin ugramak sart oldu
Evet canm iki üç gündür huzursuz bağırsak sendromuyla uğraşıyorumIyi aksamlarRahatsizmisin canim?
Menu guzel ama protein az olmus. Sadece yogurtda var
Ben gidiyorum lol oynayıp kafamı dağıtacağım takımda gamer bile var
Yarin daha iyi olursun umarim canim..Çok şükür bugün daha iyiyim. Suyu ve yemeği istediğim yiyemiyorum ama en azından krampları geliş süresi daha da uzadı. 5-10 dakikada bir gelen ağrılar bir iki saatte bire çıktı.
Gerçekten acunun dahil olduğu gönüllüler gibi olmuşuz o zamanKazen sitemizin yoneticilerinden canim, 1 ayligina takimimizda onu agirlama firsati bulduk, cok mutluyuz :)
Off yaa hakikaten yurtdışında olmanın en kötü dezavantajı bence deKitapyurdu yurtdisina kargosu var aslinda
Gerci kitaplardan daha pahali kargo . En son aldigimda bari daha fazla kitap alsaydim dedim : )
Yurtdisinda olmanin dezvantaji. Netden bakiyorum da baya gelmis bizim kutuphaneye turkce kitaplar. Yarin ugramak sart oldu
Ortağım beni pubG den ekle ; KahveKolik
LOL : Great Vipers
cok gecmis olsunEvet canm iki üç gündür huzursuz bağırsak sendromuyla uğraşıyorum
Çok sağol canmmmcok gecmis olsun
Bugunku menum
Sabah
160 gram yulafli omlet
20 gram otlu peynir
1 zeytin
4 5 p kizartmasi
Aksam
1 ev böreği
2 b ayran
Su 10 dan fazla
Spor 10000 adim 500 p
M MaviFeslegen
Kizlar ben yarin izne ayriliyorum bir sure bu kilo da korunmak istiyorum cildimin toparlanip sıkılasmasi kilo vermemden daha onemli vucudum da guzel olmali
Asil kaptanimizin
Sizin normalde gunluk alacaginiz kalori miktari bizimkinden farkli oldugu icin yadirgamis olabiliriz
Cunku biz bu kadar yesekCEYDOS bizi sopayla kovalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?