- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
begendimmmmmKahvaltı
Çeyrek sucuklu tost
Iki ucgen karpuz
Ara
Anjelika erik 2 tane
1 şeftali
3 tane fit kurabiye
Akşam
Salata
Haşlanmış tavukgöğsü 200 gr
Su 2.5
Spor
Yarim saat yürüyüş
10 dk adımlama (cezamdi)
Birgaripanne beğendiysen begendim yaz
Ben de geldim, ikimiz beraber verecegiz seninle kilolari :)saol canım ☺ Senin adına çok sevindim hemen gider o 1,5kgBenim diyet önümüzdeki hafta daha da tam oturur sanırım vucüda karbonhidrat girince sanırım şaşırdı benim vücut, aldığım her karboyu ödeme çevirdi bence sabah ki rakam fenaydı direk beni gruptan atmanız lazım
Valla canım ben de bu ara hiç okuyamıyorumkitabı da pek sevmedim bakalım, ben bitirmeden de bırakamıyorum, zorlayarak okuyorum
Gunun guzel olmus canim, su, menu gayet guzel :)@aydingelini selam canımcım
sabah: 2 yumurtalı menemen, 1 dilim ekmek
öğlen 1 yumurta
akşam: 1 tabak etli nohut, 1 dilim ekmek, salatalık ve biberden salata
arada bir yerde: 5 kaju
su: 2.5 lt
spor: bugün boş günümdü, yarım saat yürüdüm sadece
yarına maalesef eksi geleceğimi düşünmüyorum, bir 200 kadar artı da olabilir hatta. duraklama dönemi sana çattı bu sefer de
Tansucum bugunku menu olmamis, ahh insallah yarina arti gormezsinn...Bugunku menum
Sabah
160 gram yulafli omlet
20 gram otlu peynir
1 zeytin
4 5 p kizartmasi
Aksam
1 ev böreği
2 b ayran
Su 10 dan fazla
Spor 10000 adim 500 p
M MaviFeslegen
Kizlar ben yarin izne ayriliyorum bir sure bu kilo da korunmak istiyorum cildimin toparlanip sıkılasmasi kilo vermemden daha onemli vucudum da guzel olmali
Dünde karbonhidrat yüklemiştin. Bugünde biraz öyle olmuş tanss. Hani ilk üç olacaktık. Duygusal sömürü yapim mi simdiBugunku menum
Sabah
160 gram yulafli omlet
20 gram otlu peynir
1 zeytin
4 5 p kizartmasi
Aksam
1 ev böreği
2 b ayran
Su 10 dan fazla
Spor 10000 adim 500 p
M MaviFeslegen
Kizlar ben yarin izne ayriliyorum bir sure bu kilo da korunmak istiyorum cildimin toparlanip sıkılasmasi kilo vermemden daha onemli vucudum da guzel olmali
Yavas yavas zaten asil kaptanim bu arada sabah ogle ve ictiginiz su miktarini da alabilir miyizAma ben bugün başladım bilmiyordum
Telafi ederim ...
Yap yap iyi olur bu hafta bir rahatlik geldi galiba yada kaygi gunleri bilmiyorum hormonlarimda degisiklik hissediyorumDünde karbonhidrat yüklemiştin. Bugünde biraz öyle olmuş tanss. Hani ilk üç olacaktık. Duygusal sömürü yapim mi simdi
Guzel birgun olmus canim, 1. aranda sadece hem meyve hem kurabiye yiyeceksen , 2 sinide azalt.Kahvaltı
Çeyrek sucuklu tost
Iki ucgen karpuz
Ara
Anjelika erik 2 tane
1 şeftali
3 tane fit kurabiye
Akşam
Salata
Haşlanmış tavukgöğsü 200 gr
Su 2.5
Spor
Yarim saat yürüyüş
10 dk adımlama (cezamdi)
Birgaripanne beğendiysen begendim yaz
Dünde karbonhidrat yüklemiştin. Bugünde biraz öyle olmuş tanss. Hani ilk üç olacaktık. Duygusal sömürü yapim mi simdi
Yabu haksizlik sebebini biliyorsunCeze vermeli. Hem dun hem bugun
olmamis cidden
Yapamiyorum edemiyorum yok.
en sevmedigini ver.Ip atlama/ ipsiz atlama. Veya jj
Gün içinde ara ara yedim. Hepsi birden degildi. Akşam üstü çok.acikinca kurabiyeleri huplettim.Guzel birgun olmus canim, 1. aranda sadece hem meyve hem kurabiye yiyeceksen , 2 sinide azalt.
Mesela, 1 erik-1 seftali-1 kurabiye seklinde...
Cezanida yapmissin harika :)
Ben de geldim, ikimiz beraber verecegiz seninle kilolari :)
Gunun guzel olmus canim, su, menu gayet guzel :)
Tansucum bugunku menu olmamis, ahh insallah yarina arti gormezsinn...
Yabu haksizlik sebebini biliyorsun
Bizim gecmis mesajlar mi temizlendi sayfamiz bu kadar az deildi
Verelim valla özge 60 görmeden bırakmak yokBen de geldim, ikimiz beraber verecegiz seninle kilolari :)
Tombul tombul memelerniye haksizlik?Yok bilmiyorum sebebini :)
Maalesef canim kanamam oluyor cekemem normalde doktora gidecektim bizim burda komsularda korona olan cikmis yani korona ilcelere inmis artikBirgaripanne yoğun istek üzerine cezalarımı sıralıyorum.
Mekik mi çekemiyordun sen. Onu vereyim
Dünkü karbonhidrattı telafi etmediğin için
30 mekik
Bugunkuler için 30 zıpzıp
Bence çok insafliyim
Verelim valla özge 60 görmeden bırakmak yokArrietty_ ile yakındı kilomuz dedim hangimiz önce 62 yi görecek ama maşallah o Pazartesi’ye süper bir eksi ile başlamıştı Benim onun hızına yetişmem mümkün değil beni büyük ihtimalle sen de sollar geçersin ben de sizin savunduğunuz tozun içinde debelenir dururum
Off sorma bende günlük bir uğruyorum tartının yanınaDeme oyle verecegiz beraber
Ben simdi izindeyim. Pazartesi tartildim .Sonra izinden donmeden tartilacagim . Fazla tarti delisi oldum gibi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?