Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

begendimmmmm

Ben de geldim, ikimiz beraber verecegiz seninle kilolari :)

Gunun guzel olmus canim, su, menu gayet guzel :)

Tansucum bugunku menu olmamis, ahh insallah yarina arti gormezsinn...

Dünde karbonhidrat yüklemiştin. Bugünde biraz öyle olmuş tanss. Hani ilk üç olacaktık. Duygusal sömürü yapim mi simdi

Guzel birgun olmus canim, 1. aranda sadece hem meyve hem kurabiye yiyeceksen , 2 sinide azalt.
Mesela, 1 erik-1 seftali-1 kurabiye seklinde...
Cezanida yapmissin harika :)

Guzel birgun olmus canim, 1. aranda sadece hem meyve hem kurabiye yiyeceksen , 2 sinide azalt.
Mesela, 1 erik-1 seftali-1 kurabiye seklinde...
Cezanida yapmissin harika :)
Gün içinde ara ara yedim. Hepsi birden degildi. Akşam üstü çok.acikinca kurabiyeleri huplettim.
Tavuğu çok zor yedim bu seferde.

Gunun guzel olmus canim, su, menu gayet guzel :)

Tansucum bugunku menu olmamis, ahh insallah yarina arti gormezsinn...

sağol Özgecim, kitap konusunda da eğer kindle vb. kullanan varsa kitap bulmanız konusunda yardımcı olabilirim

Verelim valla özge 60 görmeden bırakmak yok Arrietty_ ile yakındı kilomuz dedim hangimiz önce 62 yi görecek ama maşallah o Pazartesi’ye süper bir eksi ile başlamıştı Benim onun hızına yetişmem mümkün değil beni büyük ihtimalle sen de sollar geçersin ben de sizin savunduğunuz tozun içinde debelenir dururum

niye haksizlik?Yok bilmiyorum sebebini :)
Tombul tombul memeler
Tombul tombul memeler
Maalesef canim kanamam oluyor cekemem normalde doktora gidecektim bizim burda komsularda korona olan cikmis yani korona ilcelere inmis artik

Cezani degistirmeni rica edecegim en cok sevdigim egzersizi yaapamiyorum sagligim icin

Deme oyle verecegiz beraber
Ben simdi izindeyim. Pazartesi tartildim .Sonra izinden donmeden tartilacagim . Fazla tarti delisi oldum gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…